PO Ring Mug porcelanast lonček Green geometric 200 ml
10,98 €

9,90 €

Pri izdelavi Dizajnerskega lončka Ring Mug se romunska oblikovalka Luise Lotte ni osredotočila le na videz, ampak tudi na udobje in varnost uporabnika. Trenutek za vaš priljubljeni napitek se spremeni v prijetno sprostitev.


PO Ring Mug porcelanast lonček Illusion 200 ml
10,98 €

9,50 €

Pri izdelavi Dizajnerskega lončka Ring Mug se danski oblikovalec Frank Kerdil ni osredotočil le na videz, ampak tudi na udobje in varnost uporabnika. Vzorec lončka je navdahnnjen z vizualno iluzijo. Trenutek za vaš priljubljeni napitek se spremeni v prijetno sprostitev.


PO Ring Mug porcelanast lonček Lattice 200 ml
10,98 €

9,40 €

Pri izdelavi Dizajnerskega lončka Ring Mug se danski oblikovalec Frank Kerdil ni osredotočil le na videz, ampak tudi na udobje in varnost uporabnika. Vzorec lončka so navdihnile kitajske ploščice Liuli. Trenutek za vaš priljubljeni napitek se spremeni v prijetno sprostitev.


PO Ring Mug porcelanast lonček Tremcadis 200 ml
10,98 €

9,60 €

Pri izdelavi Dizajnerskega lončka Ring Mug se španski oblikovalci niso osredotočili le na videz, ampak tudi na udobje in varnost uporabnika. Vesel vzorec lončka navdihuje mozaik. Trenutek za vaš priljubljeni napitek se spremeni v prijetno sprostitev.


PO Ring Mug porcelanasta skodelica
15,41 €

14,20 €

Mug Ring skodelica, ki jo je oblikoval danski oblikovalec Frank Kerdil, se ne samo osredotoča na videz, temveč tudi udobje in varnost uporabnika.


PO Ring Mug porcelansta skodelica, črna
15,40 €

13,60 €

Ring Mug porcelanasto skodelico je oblikoval danski oblikovalec Frank Kerdil. Osredotoča se ne samo na videz, temveč tudi udobje in varnost uporabnika.


PO Ring Mug porcelanasta skodelica, mozaik
15,40 €

13,60 €

Ring Mug porcelanasto skodelico so izdelali španski oblikovalci. Osredotočali se niso samo na videz, temveč tudi na udobje in varnost uporabnika.


PO stekleni vrč
23,98 €

20,40 €

Stekleni vrč ima prostornino 750 ml. Dizajner izvirnega vrča je dejal, da se pri oblikovanju ni osredotočil zgolj na njegov videz, temveč tudi na udobje in varnost uporabnika. Nedrseči silikonski trak okoli oboda preprečuje drsenje.


PO termo steklenica s sitom, 350 ml
29,01 €

Popolnoma premišljena termo steklenica v atraktivnem dizajnu, od blagovne znamke PO, s posebnim sistemom za filtriranje čaja. Steklenička ima edinstveno cedilo za filtriranje, ki zapre čajne liste v predelek.
Zahvaljujoč odličnim izolacijskim lastnostim termo steklenica vzdrži vašo pijačo toplo za 6 ur.