Play-Doh veliko pakiranje plastelina, 20 kosov
21,81 € 17,80 €

Novo

Velik paket vsebuje 20 posodic plastelina Play-Doh in predstavlja neskončno paleto ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko plastelin zvijejo, vrtijo in oblikujejo v katerokoli obliko. Idealen za igranje s prijatelji na zabavi.

Play-Doh peč za peko pice
27,10 € 23,50 €

Zadnji kos!

Pripravite se na noro avanturo, polno sveže dišeče pice. Sprostite domišljijo in ustvarite najboljšo pico na svetu s pomočjo lahke pečice in rotacijske mize! Pritisnite ročico, da ustvarite senzacionalno skorjo na pici, vklopite pečico, dvignite ročico in pica je pripravljena! Dodajte še malo sira in neverjetno dobro glazuro. Če ste končali, postavite pico na rotacijsko mizo in jo razrežite na kose z rezalnikom.

Play-Doh proizvodnja kokic
22,70 € 19,60 €

Zadnji kos!

Skočite v vlak neskončne zabave s pokovko z novim aparatom za kokice! Zavrtite ročico, da napolnite vedro s slastno pokovko, ki se dodatno poveča z mešanjem z divjo mešanico. Dodajte zabavno glazuro in vaše kokice bodo zahvaljujoč velikim rezalcem videti povsem odbito. Nenazadnje dodajte nore sirupe ali maslo in uživajte v super kinematografskem doživetju z loncem, polnim originalne Play-Doh kokic.

Play-Doh zobozdravnik
23,30 € 22,10 €

Zadnji kos!

Play-Doh zobozdravnik bo v vaš dom prinesel polno zabave in novega znanja. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh set Majhna hobotnica
22,56 € 21,50 €

Zadnji kos!

Potopote se v morsko globino in skupaj z majhno hobotnico raziščite morski svet. Podajte se na morsko pustolovščino z novimi lovkastimi prijateljčki.

Play-Doh set v vedru - piknik
9,96 € 9,20 €

Zadnji kos!

Play-Doh modelirni set. Vključuje modelčke s katerimi boste lahko ustvarjali jedi, ki so značilni za piknike. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh set v vedru - številke
9,96 € 9,10 €

Zadnji kos!

Play-Doh modelirni set s številkami. Set vključuje modelčke s številkami, valjar, vse skupaj pa je shranjeno v vedru. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh modeliranje Živali
9,96 € 9,60 €

Zadnji kos!

Izberite mini vedro s Play-Doh v slogu safari kadarkoli! Ta zabavni set vam omogoča modeliranje in ustvarjanje do devet različnih živali! Priročno vedro ima veliko prostora za shranjevanje in je idealno za igranje doma ali na počitnicah!

Play-Doh gasilska postaja Town
29,30 €

Zadnji kos!

Play-Doh komplet gasilske postaje s priloženim gasilcem, ki bo brez težav pogasil vsak požar in preprečil nesrečo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Play-Doh set v vedru - plaža
9,96 € 8,90 €

Zadnji kos!

Play-Doh set plastelina predstavlja tematski set modelčkov z motivom plaže. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh frizerski salon Trolls
25,52 € 24,60 €

Zadnji kos!

S pomočjo Play-Doh plastelina trolom ustvari odštekane barvne pričeske. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh modelčki sladoleda v hladilniku
16,50 € 14,10 €

Zadnji kos!

Neposredno nastavljiv set modelčkov Play-Doh – to je Play-Doh za shranjevanje v hladilniku. V paketu boste našli dva stožca, napolnjena z modelom, in dva modela na palici. Vsak paket modelirnega sladoleda ima približno 100g model. Uporabite posebno embalažo in ustvarite svoj barvit sladoled.

Play-Doh orodje za popravilo
15,33 € 14,10 €

Zadnji kos!

Gradbeni delavci Play-Doh potrebujejo samo najboljša orodja za njihovo delo. Žaga ima dvojno funkcijo – kot rezalno orodje in kot orodje za izdelavo oblik z izvijačem. Meter vam bo pomagal do popolnoma natančnih meritev in že se boste lahko lotili dela.

Play-Doh Party paket, 15 kos
8,85 € 8,50 €

Zadnji kos!

Set 15 posodic plastelina Play-Doh v praktični velikosti. Paket v sebi skriva neskončno paleto ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko oblikujejo to barvo paleto plastelina v katerokoli obliko, ki zajema njihovo domišljijo.

Play-Doh plastelin, 8 skodelic
8,09 € 8 €

Komplet vsebuje 8 kosov skodelic plastelina Play-Doh. Paket v sebi skriva neskončno paleto ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko oblikujejo to barvo paleto plastelina v katerokoli obliko, ki zajema njihovo domišljijo.

Play-Doh plastelin Wheels
6,19 € 6 €

Zadnji kos!

Predstavljamo novo kolekcijo Play-Doh modelirne mase, ki vsebuje različne barvne odtenke in vizualne teksture, ki izgledajo natanko tako kot gradbeni material. Vsako pakiranje vsebuje eno lopatko in dve posodici z gradbenim materialom Play-Doh.

Play-Doh Samorog
29,40 € 25,90 €

Zadnji kos!

Uživajte v zabavi s srčkanim samorogom. Dodajte malo igre Play-Doh, da ustvarite pisane sladolede in zamrzljive sladice. Samorog oddaja zvoke in spreminja obrazne izraze.

Play-Doh set Kit
14,78 € 14 €

Zadnji kos!

Potopote se v globino ustvarjalne zabave s kitom. Napolnite ga z barvno maso in uživajte v rezultatu.

Play-Doh set Mešalnik
22,56 € 21,40 €

Zadnji kos!

Zahvaljujoč Play-Doh mikserju bodo vaši najmlajši postali najboljši kuharji, daleč naokoli. Malim kuharjem vo pomagal ustvarjati najbol barvite sladke kobinacije.

Play-Doh set s konfeti, 6 kosov
9,32 € 9,20 €

Zadnji kos!

Vaše ustvarjalnosti iz serije Play-Doh bodo postale še bolj zanimive s tem setom barvnih konfetov. Naj vaše ustvarjalno delo zasije. Delo z materialom za modeliranje podpira domišljijo in spretnost.

Play-Doh set vrtnega orodja
15,33 € 14,10 €

Zadnji kos!

Ustvarite cvetlični vrt, postavite ga neposredno na Play-Doh in ga razpršite s Play-Doh Tube! Ni pogoj, da bi profesionalna roka naredila čudovit vrt – s tem setom ga lahko ustvarite sami!

Play-Doh set za pripravo hrane
22,50 €

Zadnji kos!

Oblikovanje hrane je kreativna igra za vse otroke. Z dvajsetimi kosi v kompletu lahko naredijo vse, kar kuhar potrebuje za kuhanje. Vsebuje nakupovalno košarico, krožnika, jedilni pribor, set za oblikovanje sadja, zelenjave in meso. Poleg tega je v paketu 7 skodelic Play-Doh.

Play-Doh srebrni paket, 5 kosov
6 € 5 €

Zadnji kos!

Klasični paket 4 Play-Doh skodelic je zdaj obogaten z 1 ekskluzivno novo srebrno barvo v obliki dodatne skodelice z vsebino. Samo izberite svojo najljubšo barvo in začnite modelirati vse vrste kreacij.

Play-Doh svetleč komplet, 6kosov
9,05 € 7,60 €

Zadnji kos!

Vaše Play-Doh kreacije bodo sijale in se iskrile zahvaljujoč bleščečemu setu z modelčki! V paketu so barvni modelčki za izdelavo cvetja, dragih kamnov in drugih lepih stvari.
Edina omejitev pri ustvarjanju je vaša domišljija!

Play-Doh Textures&Tools
21,81 € 20,60 €

Zadnji kos!

Nov komplet za otroke, starejše od dveh let, prinaša veliko zabavnih idej, tako da se otroci naučijo prepoznati različne teksture in barve. Podprite senzomotorične spretnosti in sposobnosti svojih otrok in sposobnost prepoznavanja razlik.

Play-Doh Wheels Rudarstvo
14,31 € 14 €

Zadnji kos!

Uživajte v čudovitem dnevu v kamnolomu! Ta dva super težka tovornjaka bosta postala vaša najboljša pomočnika pri ustvarjanju Play-Doh. Z zadnjim nakladalnikom skrčite kup gramoza in ustvarite cev ali oder.

Play-Doh Wheels Stavba
15,33 € 15,10 €

Zadnji kos!

Izkoristite moč žerjava za ustvarjanje in preselite oblikovane opeke, reliefne nosilce in vgrajene cevi. Uporabite dvigalo za gradnjo in premazovanje gradbenih konstrukcij. Žerjav se vrti, premika gor in dol ter potiska model Priključek se tudi vrti in premika gor in dol!

Play-Doh zabavni set
21,88 € 21,50 €

Zadnji kos!

Ustvarite si mavrični svet po svoji domišljiji. Pri ustvarjanju smeškov lahko dodate izraze in tako ustvarite noro dobre izraze. Za ustvarjanje telesa uporabite tudi posebne modele, orodja in druge barve modelov.

Play-Doh komplet za branje in pisanje, plastelin
30,33 € 22 €

Novo

Podpirajte svoje otroke v predšolski vzgoji na zabaven in ustvarjalen način! Z novim kompletom Play-Doh za otroke od 2. leta starosti, mali raziskovalci lahko odkrijejo osnove abecede in berejo v igrivi obliki. S Play-Doh plastelinom bo branje in pisanje popolnoma enostavno.

Play-Doh Mega paket plastelina, 36 kosov
25,30 €

Ta res velik paket s 36 posodicami plastelina Play-Doh pomeni neskončno ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko plastelin zvijejo, vrtijo in oblikujejo v katerokoli obliko. Idealen za igranje s prijatelji na zabavi.

Play-Doh igrača Dinosaurus Rex
21,52 € 15,60 €

Ta veseli dinozaver bo v vaših mislih pričaral veliko fantazije. Dinosaurus Rex je opremljen z zabavnimi funkcijami, dodatki in 4 plastelini znamke Play-Doh. Plastelin se ne lepi in ne masti.

Play-Doh modelčki z dinozavri
15,10 €

Pripravite se na ustvarjalnost z dinozavri! Priljubljene dinozavre sedaj dobite v 5 prijaznih modelčkih Play-Doh za domiselne avanture. Oblikujte z ustvarjalnim setom Play-Doh in ustvarite različne in zanimive zmaje. Zabavajte se z velikimi sledi Taurosa, ali pa odtisnite Dinovo jajce na plastelin.

Play-Doh otroški set za pripravo zajtrka, plastelin
22,19 € 21,30 €

Novo

Za čudovito in zabavno igro s Play-Doh in novim kompletom za zajtrk. Naredite svoje vaflje, sendviče ali svoje klobase in uživajte v velikem zabavnem zajtrku. Paket vsebuje veliko dodatkov za izdelavo zajtrka in 6 skodelic plastelina Play-Doh.

Play-Doh set za modeliranje Disney
15,89 € 15,20 €

Mickeyeva hiša je vedno polna barvite zabave. Iz modelirne mase lahko izdelate Minnie Miško, Donalda Ducka, Daisy, Goofyjev lik ali Plutona. Nov Disneyev model z hišo Mickey Miške.

Play-Doh gasilsko vozilo Town
19,96 € 19,40 €

Play-Doh komplet gasilskega vozila s priloženim gasilcem, ki bo brez težav pogasil vsak požar in preprečil nesrečo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Play-Doh barvne slaščice
14,31 € 14 €

Postanite ponosni pek slaščic s tem kompletom Play-Doh, ki vam omogoča, da naredite ogromno dobrih slaščic in peciv. Priredite veliko zabavo za vaše prijatelje.

Play-Doh mala umetniška delavnica
18,48 € 7,90 €

Novo

S tem ustvarjalnim setom tudi otroci uresničijo svoje umetniške ideje. Pri ročnem delu otroci razvijajo domišljijo in ustvarjalnost. Komplet vsebuje veliko dodatkov, zato bodo vaši otroci uživali ure in ure zabave z lepim umetniškim rezultatov.

Play-Doh Paket z modelnimi lončki, 8 kosov
11,99 € 7,30 €

Uživajte v dvojnem delu zabave z 8 barvnimi plastelini Play-Doh. Vaši otroci bodo razvijali ustvarjalno mišljenje in motorične sposobnosti na igriv način z barvnimi plastelini Play-Doh. Barvni plastelini so primerni za otroke od 2 leta starosti.

Play-Doh ustvarjalni set za predšolske otroke
33,73 € 28,04 €

Greš kmalu v šolo? Torej je potem pravi čas, da se pripraviš. Z novim setom od Play-Doh boste uživali v ustvarjanju in izobraževanju. Paket vsebuje podlago za igranje, 10 skodelic barvnega modeliranja in več kot 50 orodij.

Play-Doh Wheels delovno območje
21,92 € 21,50 €

V tem delovnem območju ni težkega dela! Uporabite moč drobilca za mletje Play-Doh gramoznih kamnov in potem prevažajte tovor s smetmi s tovornjakom za odlaganje. Zgradite super gladko cesto Play-Doh s pomočjo tovornjaka.