Play-Doh set Kit

Play-Doh set Kit

Ocena: 4,5
14,99 € 11,40 €

Potopote se v globino ustvarjalne zabave s kitom. Napolnite ga z barvno maso in uživajte v rezultatu.

Play-Doh zobozdravnik-27%
21,99 € 15,96 €

Odlična cena

Play-Doh zobozdravnik bo v vaš dom prinesel polno zabave in novega znanja. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh peč za peko pice
27,10 € 22,82 €

Pripravite se na noro avanturo, polno sveže dišeče pice. Sprostite domišljijo in ustvarite najboljšo pico na svetu s pomočjo lahke pečice in rotacijske mize! Pritisnite ročico, da ustvarite senzacionalno skorjo na pici, vklopite pečico, dvignite ročico in pica je pripravljena! Dodajte še malo sira in neverjetno dobro glazuro. Če ste končali, postavite pico na rotacijsko mizo in jo razrežite na kose z rezalnikom.

Play-Doh set v vedru - piknik
9,96 € 7,63 €

Play-Doh modelirni set. Vključuje modelčke s katerimi boste lahko ustvarjali jedi, ki so značilni za piknike. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh svetleč komplet, 6kosov
9,20 € 5,71 €

Zadnji kos!

Vaše Play-Doh kreacije bodo sijale in se iskrile zahvaljujoč bleščečemu setu z modelčki! V paketu so barvni modelčki za izdelavo cvetja, dragih kamnov in drugih lepih stvari.
Edina omejitev pri ustvarjanju je vaša domišljija!

Play-Doh Tovarna čokolade
35 € 30,40 €

Novo

Nov sklop slaščičarskih iger vas bo popeljal v čarobni svet slaščičarske proizvodnje! Naredite tri različne bombone, čokoladne palice in druge slaščice. Za konec pa še super zabava z modelom Play-Doh. Zahvaljujoč novim izkušnjam z modeli boste zagotovo doživeli izjemno zabavo!

Play-Doh Zvijanje in rezanje
24,50 € 20,45 €

Gojite in strižite nore lase in brado, ustvarjene iz Play-Doh modeliranja. In jih potem obrijte kot v pravi brivnici. Električno gibanje naredi realistične zvoke, aktivirane z dotikom Play-Doh (brez gumbov). Uredite 2 figuri s konicami, loki, brki in drugimi dodatki.

Play-Doh Wheels Stavba
15,33 € 12,41 €

Izkoristite moč žerjava za ustvarjanje in preselite oblikovane opeke, reliefne nosilce in vgrajene cevi. Uporabite dvigalo za gradnjo in premazovanje gradbenih konstrukcij. Žerjav se vrti, premika gor in dol ter potiska model Priključek se tudi vrti in premika gor in dol!

Play-Doh set vrtnega orodja
15,33 € 10,91 €

Ustvarite cvetlični vrt, postavite ga neposredno na Play-Doh in ga razpršite s Play-Doh Tube! Ni pogoj, da bi profesionalna roka naredila čudovit vrt – s tem setom ga lahko ustvarite sami!

Play-Doh Wheels Rudarstvo
14,90 € 11,69 €

Zadnji kos!

Uživajte v čudovitem dnevu v kamnolomu! Ta dva super težka tovornjaka bosta postala vaša najboljša pomočnika pri ustvarjanju Play-Doh. Z zadnjim nakladalnikom skrčite kup gramoza in ustvarite cev ali oder.

Play-Doh orodje za popravilo
15,33 € 11,05 €

Gradbeni delavci Play-Doh potrebujejo samo najboljša orodja za njihovo delo. Žaga ima dvojno funkcijo – kot rezalno orodje in kot orodje za izdelavo oblik z izvijačem. Meter vam bo pomagal do popolnoma natančnih meritev in že se boste lahko lotili dela.

Play-Doh zabavni set
21,88 € 16,33 €

Zadnji kos!

Ustvarite si mavrični svet po svoji domišljiji. Pri ustvarjanju smeškov lahko dodate izraze in tako ustvarite noro dobre izraze. Za ustvarjanje telesa uporabite tudi posebne modele, orodja in druge barve modelov.

Play-Doh set s konfeti, 6 kosov
9,32 € 7,77 €

Vaše ustvarjalnosti iz serije Play-Doh bodo postale še bolj zanimive s tem setom barvnih konfetov. Naj vaše ustvarjalno delo zasije. Delo z materialom za modeliranje podpira domišljijo in spretnost.

Play-Doh Stajica s pujski
15,50 € 13,11 €

Kako deluje ta zabavna stajica s pujski od Play-Doh? Spoznajte mati pujskov Sooey! Ima obliko dvodelne figure, ki s trebuha ustvarja kup luštnih prašičev. Otroci bodo z navdušenjem spremljali igro, ko bodo pritisnili na gumb v vedru, prašički pa bodo nato odskočili.

Play-Doh plastelin Wheels
6,19 € 4,95 €

Predstavljamo novo kolekcijo Play-Doh modelirne mase, ki vsebuje različne barvne odtenke in vizualne teksture, ki izgledajo natanko tako kot gradbeni material. Vsako pakiranje vsebuje eno lopatko in dve posodici z gradbenim materialom Play-Doh.

Play-Doh Komplet zloženih sladoledov
20,40 € 15,21 €

Zabavni komplet modelčkov Play-Doh za ustvarjanje valjnih sladoledov. Ustvarite mešanico barv, uporabite stiskalnico za vaflje, da ustvarite stožec ali skledo. Ustvarite glazuro ali stepeno smetano z modelom Play-Doh.

Play-Doh modelčki sladoleda v hladilniku
16,50 € 13,18 €

Neposredno nastavljiv set modelčkov Play-Doh – to je Play-Doh za shranjevanje v hladilniku. V paketu boste našli dva stožca, napolnjena z modelom, in dva modela na palici. Vsak paket modelirnega sladoleda ima približno 100g model. Uporabite posebno embalažo in ustvarite svoj barvit sladoled.

Play-Doh Demonstracijski poni Naybelle
15,50 € 13,06 €

Čas je za konjsko predstavo in Naybelle potrebuje pomoč pri pripravi na prvo nagrado! Dodajte grivo, pletenico in okrasite njeno pričesko s pentljami, rožami in modrim trakom. Ta simpatični poni se lahko v trenutku pretvori v pravega cestnega dirkača! Ko stisnete glavo, zadnje noge brcnejo.

Play-Doh Blagajna
22 € 19,61 €

Novo

Otroci se lahko igrajo prodajalce s to pametno blagajno. Z ročnim optičnim bralnikom natisnite črtno kodo v Play-Doh in jo nato skenirajte v blagajni, dokler ne zapiska. Priložite kreditno kartico ali plačajte Play-Doh z denarjem in kovanci. Oddelek za blagajno se res odpre, natisne potrdilo in zaključi nakup!

Play-Doh Toy Story Buzz
20,40 € 16,28 €

Zadnji kos!

Naj otroci razvijejo svojo domišljijo s Toy Story verzijo Play-Doh, s katero lahko modelirate svoje najljubše junake iz Toy Story. S pomočjo plastične figure Buzz Raketka lahko ustvarite nekaj animiranih znakov. Vključeni so rezalniki in modeliranje Play-Doh.

Play-Doh veliko pakiranje plastelina, 20 kosov
21,81 € 14,36 €

Velik paket vsebuje 20 posodic plastelina Play-Doh in predstavlja neskončno paleto ustvarjalnih možnosti! Majhne otroške roke lahko plastelin zvijejo, vrtijo in oblikujejo v katerokoli obliko. Idealen za igranje s prijatelji na zabavi.

Play-Doh set Mešalnik
22,10 € 18 €

Zahvaljujoč Play-Doh mikserju bodo vaši najmlajši postali najboljši kuharji, daleč naokoli. Malim kuharjem vo pomagal ustvarjati najbol barvite sladke kobinacije.

Play-Doh Wheels delovno območje
21,92 € 17,82 €

V tem delovnem območju ni težkega dela! Uporabite moč drobilca za mletje Play-Doh gramoznih kamnov in potem prevažajte tovor s smetmi s tovornjakom za odlaganje. Zgradite super gladko cesto Play-Doh s pomočjo tovornjaka.

Play-Doh Olaf in snežne kreacije
22,70 € 16,81 €

Naj otroci razvijejo svojo domišljijo z najljubšim likom iz pravljice Frozen, snežaka Olafa. s katerimi lahko otroci modelirajo različne zabavne snežne kreacije, kot so snežinke in podobno.

Play-Doh Veterinarska oprema
14,90 € 12,57 €

Novo

Kadarkoli naši mali prijatelji potrebujejo neko ljubečo nego, ima vaš mali veterinar delo. Najprej uporabite kalupe za oblikovanje ljubkih živali, kot so mladiči, zajci in mucke ter jih pobarvajte s 5 Play-Doh barvami. Set vključuje 5 živalskih kalupov, stetoskop, brizgo, škarje, klešče, nož, valjček in 5 skodelic gline za modeliranje.

Play-Doh Zabavni rezanci
22 € 19,43 €

Novo

S tem strojem naredite morje testenin za njihovo proizvodnjo. Novi mehanizem ročice omogoča vse lažje in bolj zabavno delo, kot kdajkoli prej. Ustvarite neverjetne rezance. Zamenljivi valji v notranjosti naredijo ravne špagete ali valovite jajčne rezance. Obstajajo tudi kalupi za izdelavo raviolov, lok za testenine in druge manjše oblike testenin. Ne pozabite naribati Play-Doh sira in dokončati popoln testeninski obrok!

Play-Doh opekač
14,90 € 12,59 €

Novo

Vsi imajo radi mehak sendvič s sirom v opekaču! Nova sestavina za modeliranje Play-Doh Stretch se širi in je videti kot topljeni sir za skoraj resnično izkušnjo. Pripravite Play-Doh kruh in model Stretch, dodajte prelive in nato vse položite v opekač za sendviče.

Play-Doh ovčka
22 € 19,45 €

Novo

Naredite čudovit Play-Doh val s to veselo elektronsko ovčko! Zavijte njen rep, da zraste runo, nato pa obrnite glavo in ovce bodo naredile smešen obraz in naredile smešne ovčje zvoke. Ovčke lahko ustvarijo 2 različna vzorca volne. Lahko so ljubke ovce za gojenje Play-Doh volne ali nošenje puloverjev in klobukov, narejenih z dvema rezalnikoma. Odrežite s škarjami in začnite znova!

Play-Doh Hydroglix ločene skodelice
6,50 € 5,09 €

Novo

Gladka je, kaplja in otroke bo navdušila ta najnovejša senzacionalna sluz: neverjetna hidro-sluz kovinskega videza! Je zelo tanka, a hkrati gladka na dotik in se obnaša, kot tekočina v vaših rokah. Ta tekstura ustvarja neverjetne kreacije, nepremagljivo doživetje, njen kovinski sijaj pa je očarljiva izkušnja.

Play-Doh Party pakiranje plastelina
6,60 € 5,39 €

Party pakiranje plastelina Play-Doh je kot nalašč za zabavo, polno barv za rojstnodnevne zabave, spanje s prijateljem ali drugemu času, ki ga preživite z ustvarjalno igro. Komplet vsebuje 10 mini Play-Doh lončkov.

Play-Doh Super raztezni model
8 € 7,45 €

Novo

Koliko se bo raztegnila sluz Play-Doh Super Stretch? Koliko torej razširiš roke? Širina vaše sobe? Sprejmite ta izziv in ugotovite, kako daleč lahko raztegnete to izjemno zabavno in raztezno sluz! Set vsebuje 2 različni barvi, paket vsebuje 400 g zabavnega Play-Doh Super Stretch materiala.

Play-Doh Charlie z zvečilnimi gumiji
15 € 13 €

Pripravi se na zabavo z velikimi balončki in Charlijem z zvečilnimi gumiji. Figurico napolni s sluzjo Play-Doh Slime, potem premikaj roke gor in dol ter opazu, kako se začne tvoriti balonček. Kako velik balonček napihneš? V pakiranju je tudi oblika za liziko, ki jo lahko prav tako napolniš s sluzjo in jo daš Charliju v roke. Priložena sta še dva lončka s Play-Doh Slime.

Play-Doh Paket lizik
15 € 12,97 €

Novo

Če 1 lizika Play-Doh ni dovolj, vzemite škatlico s 4 lizikami! Z dvema barvama Play-Doh se spiralno navita znotraj vsakega kalupa. Vsaka palčka za liziko služi tudi kot valj za teksturiranje lepih vzorcev, vsak lizalček na kalupu pa ima tudi na hrbtni strani polovico kalupa za ustvarjanje dodatnih bonbonov iz Play-Doh-a.

Play-Doh barvne slaščice
14,31 € 11,32 €

Postanite ponosni pek slaščic s tem kompletom Play-Doh, ki vam omogoča, da naredite ogromno dobrih slaščic in peciv. Priredite veliko zabavo za vaše prijatelje.

Play-Doh Več vrst peska
17,50 € 14,88 €

Toliko različnih barv Play-Doh Sand za raztezanje, ustvarjanje in prijetno igranje s peskom! Set vsebuje Play-Doh Sand in Play-Doh Sand Shimmer Stretch v 6 različnih barvah. Bodite ustvarjalni s Play-Doh Sandom in ga oblikujte v različne oblike ali pa preprosto manipulirajte z rokami in opazujte njegovo očarljivo gibanje. Play-Doh Shimmer Stretch bo popeljal vašo domišljijo še bolj zahvaljujoč neverjetnemu številu bleščic!

Play-Doh Sliz ločene skodelice
2 € 1,49 €

Novo

Fantastična zabava, pri kateri si ne morete pomagati, da je nebi mečkali ali stiskali! Play-Doh sliz je odličen napredek vsakega ustvarjalnega kompleta Doh. Otroci bodo zagotovo očarani nad to novo obliko zabave. Play-Doh Sliz ločene skodelice so izdelane v 8 barvnih različicah.

Play-Doh Velik paket sluznih skodelic
17,50 € 14,88 €

Novo

Set za vse male ljubitelje sluzi. V kompletu so vse 3 vrste sluzi Play-Doh. Play-Doh Slime je odlična oživitev vsakega kreativnega play-Doh kompleta. Otroci bodo zagotovo očarani nad to novo obliko snovi. Vsebuje toliko sluzi, da jo boste želeli deliti!

Play-Doh Bleščeč raztegljiv plastelin
5 € 4,46 €

Privošči si bleščic s to očarljivo in izjemno igračo Play-Doh Sand. Play-Doh Sand Shimmer Stretch ima prožno strukturo, ki je neverjetno bleščeča. Z lončkom Play Doh Sand Shimmer Stretch lahko priredite odlično otroško zabavo.

Play-Doh ločene skodelice z živim peskom
5 € 4,46 €

Doživite čarovnijo s Play-Doh Sand v roki! Bodite kreativni in oblikujte ta Play-Doh pesek v različne oblike ali pa z njim samo manipulirajte z rokami in opazujte njegovo očarljivo gladko gibanje. Zrnat, barvit in tako zadovoljujoč Play-Doh pesek sestavlja v enem samem ponovljivem pločevinku, ki je odličen za igre v zaprtih prostorih in na prostem. Pesek je izdelan v različnih barvah.

Play-Doh velik kuharski komplet z dodatki
63,90 € 56,40 €

Novo

Nataknite si predpasnik, pripravite sestavine in ga razveselite z največjim bifejem Play-Doh, ki si ga lahko zamislite! S tem kompletnim kuharskim užitkom imajo ambiciozni kuharji vse, kar potrebujejo za ustvarjanje namišljenih predjedi, glavnih jedi in sladic.

Play-Doh počitniški paket
6,90 € 6,07 €

Novo

Kaj je najboljše počitniško darilo? Tistega, ki vam bo omogočil nadaljevanje ustvarjalnega dela! Ta zabaven kreativni komplet vsebuje 10 Play-Doh modelov v svetlih barvah za majhne otroške roke, da bodo vaši najmlajši lahko ustvarili nove, še nevidene neverjetne kreacije.