Plantella vrtna zemlja, 45 l
7,99 €

Odlična cena

Univerzalna vrtna zemlja Plantella je primerna za sajenje in presajanje vseh vrst vrtnih, sadnih in okrasnih rastlin. Odlikuje jo mešanica lesnih vlaken in šote, ki je bogata s huminskimi kislinami.

Plantella Organik gnojilo, 25 kg
19,32 € 18,99 €

Odlična cena

Plantella Organik je organsko gnojilo v obliki peletov. Poskrbi za večjo rodnost tal ter izboljšano kakovost in količino pridelka. Pakiranje: 25 kg.

Plantella Contessa semena za travo, 1 kg
10,59 € 9,99 €

Odlična cena

Plantella Contessa je posebna travna mešanica, ki vsebuje obložena travna semena in je primerna za vrtne trate, parke, rekreacijske površine in športna igrišča. Pakiranje: 1 kg.

Plantella Biogrena gnojilo, 25 kg
22,99 €

Odlična cena

Biogrena je visokokakovostno organsko gnojilo z največjim številom mikroorganizmov, ki biološko aktivirajo tla. Pakiranje: 25 kg.

Plantella Balkonia zemlja za balkonske in sobne rože, 60 l
9,99 €

Odlična cena

Visokokakovostna petkomponentna zemlja Plantella Balkonia za balkonske in sobne rože z dolgodelujočimi hranili je odlična za sajenje in presajanje vseh balkonskih, okenskih in sobnih rastlin. Pakiranje: 60 l.

Plantella Univerzal semena za travo, 1 kg
9,25 € 8,99 €

Odlična cena

Plantella Univerzal je specialna mešanica, sestavljena iz vrst in sort trave, ki so primerne za vse podnebne razmere in lege. Pakiranje: 1 kg.

Plantella Biogrena gnojilo, 10 kg
11,92 €

Biogrena je visokokakovostno organsko gnojilo z največjim številom mikroorganizmov, ki biološko aktivirajo tla. Pakiranje: 10 kg.

Plantella Organik gnojilo, 7,5 kg
8,44 €

Plantella Organik je organsko gnojilo v obliki peletov. Poskrbi za večjo rodnost tal ter izboljšano kakovost in količino pridelka. Pakiranje: 7,5 kg.

Plantella Premium zemlja za okrasne rastline, 45 l
8,99 €

Odlična cena

Plantella Premium zemlja vsebuje najkakovostnejšo šoto z dodatkom dolgodelujočih hranil ter rastlinskih vlaken Bio Culta® in je idealna za sajenje in presajanje vseh vrst okrasnih rastlin. Pakiranje: 45 l.

Plantella Organik gnojilo za sadike, 1,5 kg
3,99 €

Odlična cena

Plantella Organik za sadike je povsem ekološko organsko gnojilo, ki spodbuja razvoj korenin in tako sadikam omogoča enakomerno rast in zdrav razvoj. Pakiranje: 1,5 kg.

Plantella Cvet gnojilo, 1 l
5,99 €

Zadnji kos!

Plantella Cvet je visokokakovostno tekoče gnojilo, obogateno z vitamini in izvlečki morskih alg, za gnojenje vseh vrst cvetočih sobnih, okenskih, balkonskih in vrtnih rastlin. Pakiranje: 1 l.

Plantella Zemlja za citruse, 10 l
7,41 €

Zadnji kos!

Plantella specialna zemlja za citruse je visokokakovostni rastni substrat za sajenje in presajanje vseh vrst citrusov in mediteranskih rastlin. Pakiranje: 10 l.

Plantella Jesensko gnojilo za travo, 5 kg
18,68 €

Gnojilo, posebej prilagojeno za jesensko gnojenje trate, spodbuja tvorjenje močnejših in globljih korenin in zagotavlja boljše prezimovanje. Pakiranje: 5 kg.

Plantella Zemlja za grobove, 20 l
4,99 €

Odlična cena

Visokokakovostna zemlja z najkakovostnejšo huminsko šoto, primerna za sajenje in presajenje vseh vrst okrasnih rastlin na grobovih. Pakiranje: 20 l.

Plantella Organik K gnojilo za plodovke, 20 kg
18,34 €

Plantella Organik K je najboljše 100-% organsko gnojilo z naravnim kalijem za boljši razvoj plodovk. Poskrbi za čvrste plodove boljšega okusa. Pakiranje: 20 kg.

Plantella Organik K gnojilo za plodovke, 7,5 kg
9,39 €

Plantella Organik K je najboljše 100-% organsko gnojilo z naravnim kalijem za boljši razvoj plodovk. Poskrbi za čvrste plodove boljšega okusa. Pakiranje: 7,5 kg.

Blagovna znamka PLANTELLA ponuja visoko kakovostna organska, univerzalna, specialna in dolgo delujoča gnojila, zemlje in semena. Vsi izdelki imajo testirano učinkovitost, da lahko zagotovijo prave rezultate in tako ljubiteljem vrtnarjenja nudijo užitek v vrtu.

Blagovna znamka PLANTELLA ponuja visoko kakovostna organska, univerzalna, specialna in dolgo delujoča gnojila, zemlje in semena. Vsi izdelki imajo testirano učinkovitost, da lahko zagotovijo prave rezultate in tako ljubiteljem vrtnarjenja nudijo užitek v vrtu.