Pixie Crew šolski nahrbtnik Hello Kitty
67,22 €

Edinstveni šolski nahrbtnik s piksli v dizajnu Hello Kitty je primeren za učence nižjih razredov šole. S silikonsko ploščo in paketom pikslov lahko oblikujete različno temo na vašem nahrbtniku, za vsak dan. Za razliko od običajnih šolskih torb, bo ta otroku omogočala, da razvije domišljijo, ustvarjalnost in spretnost. V nahrbtniku je vrečka z 200 barvnimi piksli. S tem nahrbtnikom bo vsak dan v šoli bolj zabaven.

Pixie Crew peresnica Hello Kitty
19,96 € 16,43 €

Barvita šolska peresnica Hello Kitty s silikonsko ploščo, ki je velika 24×16 točk. Torej imate 375 položajev za svoje ideje. Peresnica je izdelana iz poliestra. Zapira se z zadrgo. Znotraj je dovolj prostora za majhne stvari, ki jih v šoli želite imeti pri roki. V vsaki peresnici dobite 100 majhnih pikslov.

Pixie Crew peresnica, roza
13,87 €

Zadnji kos!

Barvita šolska peresnica s silikonsko ploščo, ki je velika 24×16 točk. Torej imate 375 položajev za svoje ideje. Etui je izdelan iz poliestra. Zapira se z zadrgo. Znotraj je dovolj prostora za majhne stvari, ki jih v šoli želite imeti pri roki. V vsaki peresnici dobite 100 majhnih slik.

Pixie Crew kreativna presnica Minecraft, zelena
18,50 € 14,95 €

Zadnji kos!

Študentska peresnica v dizajnu Minecraft s silikonsko površino. Peresnica je izdelana iz poliestra, zapira se na zadrgo. Velik notranji prostor za shranjevanje vseh šolskih pripomočkov. Notranjost je razdeljena. Poleg peresnice prejmete BREZPLAČNO 100 majhnih PIXIES in navodila za ustvarjanje.

Pixie Crew okrogla peresnica, modra
15,12 €

Zadnji kos!

Okrogla pixel peresnica s silikonsko površino za kreativno ustvarjanje lastnih motivov in grafik. Znotraj je dovolj prostora za majhne stvari, ki jih v šoli želite imeti pri roki. Zapira se z zadrgo. BREZPLAČNO 100 pixel in knjižica idej za ustvarjalnost.

Pixie Crew okrogla peresnica, roza
16,02 €

Zadnji kos!

Okrogla pixel peresnica s silikonsko površino za kreativno ustvarjanje lastnih motivov in grafik. Znotraj je dovolj prostora za majhne stvari, ki jih v šoli želite imeti pri roki. Zapira se z zadrgo. BREZPLAČNO 100 pixel in knjižica idej za ustvarjalnost.

Pixie Crew kreativna peresnica, velika
11 € 9,97 €

Večnamenska pixel peresnica/torbica za shranjevanje šolskih potrebščin, s silikonsko površino. Znotraj peresnice je dovolj prostora za shranjevanje pisal, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin. Zapiranje na zadrgo na zgornji strani Etui je narejen iz kombinacije silikona in praktičnega neoprena, ki ščiti vsebino v primeru udarcev in padcev.

Pixie Crew Minecraft šolska torba, sivo-modra
59 € 45,78 €

Zadnji kos!

Edinstvena šolska torba s pixli je namenjena prvošolcem in učencem razredne stopnje z višino 120 cm. Torba ima ergonomično oblikovano oblazinjeno hrbtišče z zračenjem in drsni hrbtni sistem za optimalno prilagajanje višine otroka. Torba ima dva samostojna predela za shranjevanje, ki se zapreta. Sprednji žep je okrašen z unikatnim silikonskim potiskom Pixie Crew Creative panel TM. Pri vsakem nahrbtniku prejmete paket 65 majhnih Pixies kock in mini galerijo za inspiracijo.

Pixie Crew Minecraft ustvarjalna šolska torba, zeleno-rjav
48 € 40,47 €

Zadnji kos!

Dvo-prostorni šolski nahrbtnik v stilu zelenih kock in svetovno znane spletne igre Minecraft. Nahrbtnik s silikonsko ploščo omogoča ustvarjanje lastnih motivov. Ima ergonomsko oblikovano in zračno zadnjo stran in oblazinjene nastavljive naramnice. Prostor za shranjevanje vključuje tudi žep za prenosni računalnik. Brezplačnih 200 malih pikslov in knjižico idej za ustvarjalnost, vključenih v vsak nahrbtnik.

Pixie Crew okrogla peresnica, vijolična
16,02 €

Zadnji kos!

Okrogla pixel peresnica s silikonsko površino za kreativno ustvarjanje lastnih motivov in grafik. Znotraj je dovolj prostora za majhne stvari, ki jih v šoli želite imeti pri roki. Zapira se z zadrgo. BREZPLAČNO 100 pixel in knjižica idej za ustvarjalnost.

Pixie Crew kreativni šolski nahrbtnik Minecraft, sivo moder
48 € 36,55 €

Otroški šolski nahrbtnik ima dva ločena prostorna žepa z oblazinjenim prostorom za prenosnike v velikosti do 15'', ki se zapenja na ježka. Za udobno uporabo ima nahrbtnik ergonomsko oblikovan oblazinjen hrbet in drsni hrbtni sistem za optimalno nastavitev trakov za udobno višino. Sprednji del nahrbtnika dopolnjuje unikatna silikonska kreativna plošča Pixie Crew. Nahrbtnik je opremljen s približno 200 kosov majhnih pik s slikami in mini galerijo za navdih.

Pixie Crew Samorog otroški nahrbtnik
18,50 € 14,25 €

Otroški moden nahrbtnik za vsak dan s silikonsko ploščo za ustvarjanje lastnih tem in grafike. Hrbtni sistem nahrbtnika zagotavlja udobno uporabo. Naramnice so podložene in nastavljive. V nahrbtniku je dovolj prostora za igrače, prigrizek in druge stvari, ki jih vaši otroci potrebujejo za izlet ali vrtec, poleg tega pa ima tudi manjši žep na ježka za malenkosti. Brezplačnih 200 malih pikslov in knjižico idej za ustvarjalnost je vključenih v vsak nahrbtnik.

Pixie Crew kreativna peresnica Minecraft, velika, sivo-modra
13 € 8,54 €

Večnamenska pixel peresnica/torbica za shranjevanje šolskih potrebščin, s silikonsko površino. Znotraj peresnice je dovolj prostora za shranjevanje pisal, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin. Zapiranje na zadrgo na zgornji strani

Pixie Crew kreativna torbica XL za majhne predmete, zelena
22 € 16,86 €

Večnamenska velika kreativna torbica je še posebej praktična za šolske potrebščine. Etui je narejen iz kombinacije silikona in praktičnega neoprena, ki ščiti vsebino v primeru udarcev in padcev. Ohišje ima zadrgo. Na silikonski plošči lahko ustvarite slike in pasice iz slikovnih pik. Vsak dan nov videz! Brezplačen paket približno 65 kosov različnih majhnih PIXIES (slikovnih pik).

Pixie Crew kreativni šolski nahrbtnik, črni
38,96 €

Dvodelni študentski nahrbtnik s silikonskim panelom omogoča ustvarjanje lastnih tem. Ima ergonomsko oblikovano in zračno zadnjo stran in oblazinjene nastavljive naramnice. Prostor za shranjevanje vključuje tudi žep za prenosni računalnik. Brezplačnih 200 malih pikslov in knjižico idej za ustvarjalnost, vključenih v vsak nahrbtnik.

Pixie Crew kreativna peresnica, rdeča z belimi pikami
15 € 11,39 €

Prostorna poliestrska peresnica v kombinaciji s silikonom, boprav gotovo starejšim šolarjem izjemno všeč. V notranjosti ohišja je žep z zadrgo in loputa z dvanajstimi klasičnimi gumijastimi ročaji za pisala in pisala, ki jih je treba jasno razporediti. Prostor pod loputo vam omogoča, da prosto shranite dodatne pisalne potrebščine. Oblazinjenje zanesljivo ščiti vsebino peresnice v primeru udarcev in padcev. Na sprednji strani najdete edinstven silikonski kreativni panel TM.

Pixie Crew kreativni šolski nahrbtnik, črno-črn
65 € 42,70 €

Šolski nahrbtnik ima tri ločene prosto žepe z oblazinjenim prostorom za velikost prenosnika do 38,1 cm/15'' z Velcro zasnovo. Za udobno uporabo ima nahrbtnik ergonomsko oblikovan oblazinjen hrbet za prijetno prezračevanje in drsni hrbtni sistem, ki omogoča, da se trakovi optimalno prilagodi višini otroka. Sprednji del nahrbtnika dopolnjuje unikatna silikonska kreativna plošča Pixie Crew. K vsakemu nahrbtniku prejmete paket 200 kosov majhnih pixel pikic in galerijo za inspiracijo.

Pixie Crew majhen otroški nahrbtnik Hello Kitty
11,96 € 11,21 €

Otroški mini nahrbtnik z edinstveno Hello Kitty tematiko in silikonsko ploščo za ustvarjanje lastnih tem in grafike. Hrbtni sistem nahrbtnika zagotavlja udobno uporabo. Naramnice so nastavljive Glavni žep je idealen za stvari, ki jih morajo otroci vedno imeti pri roki. Brezplačnih 200 malih pikslov in knjižico idej za ustvarjalnost, vključenih v vsak nahrbtnik.

Pixie Crew kreativna šolska peresnica Dinosaurus, modra
17 € 12,83 €

Enonadstropna peresnica za svinčnike z eno loputo je opremljena s šestnajstimi klasičnimi gumijastimi držali za pisala, barvice ali markerje in s štirimi širšimi držali za ravnilo, šestilo ali škarje. Čez celotno širino lopute ima prozoren žep s folijo idealen za vstavitev šolskega urnika. Na sprednji strani najdete edinstven silikonski kreativni panel TM.

Pixie Crew kreativni nahrbtnik Teenage, črn
24 € 18,27 €

Dekliški kreativni nahrbtnik v črni barvi, namenjen mlajšim najstnikom šolske starosti. Nahrbtnik je primeren za vsakodnevno uporabo. Ima velik vrhnji in manjši sprednji žep. Ne manjkajo niti nastavljive naramnice. Sprednji žep je okrašen z unikatnim silikonskim potiskom Pixie Crew Creative panel TM. Pri vsakem nahrbtniku prejmete paket 65 majhnih Pixies kock in mini galerijo za inspiracijo.

Pixie Crew kreativni prostočasni nahrbtnik za prosti čas, črno-črn
29 € 20,23 €

Praktični nahrbtnik za vsakodnevno uporabo z edinstveno silikonsko ploščo za ustvarjanje motivov slikovnih pik. Nahrbtnik je primeren za osnovnošolce ali za prosti čas. Notranji prostor ustreza velikosti formata A4. Stranske žepe lahko uporabite za shranjevanje pijače ali drugih stvari. Praktičnih 200 slikovnih pikic in brošura idej za ustvarjanje, vključenih k vsakemu nahrbtniku.

Pixie Crew kreativni šolski nahrbtnik Minecraft
46 € 35,14 €

Otroška šolska torba ima dva ločena prostorna žepa z oblazinjenim prostorom za prenosni računalnik v velikosti do 38,1 cm/15'' z Velcro zasnovo. Za udobno uporabo ima nahrbtnik ergonomsko oblikovan oblazinjen hrbet za prijetno prezračevanje in drsni hrbtni sistem, ki omogoča, da se trakovi optimalno prilagodi višini otroka. Sprednjo stran nahrbtnika dopolnjuje edinstven silikonski kreativni panel Pixie Crew, ki je osvetljen v temi. Vsak kreativni dodatek vsebuje paket približno 69 različnih pik in mini galerijo za iskanje navdiha.

Pixie Crew Minecraft kreativna šolska torba, sivo-modra
20,50 € 15,66 €

Otroški nahrbtnik z edinstveno tematiko Minecraft in silikonsko ploščo za ustvarjanje lastnih tem in grafike. Hrbtni sistem nahrbtnika zagotavlja udobno uporabo. Naramnice so podložene in nastavljive. V nahrbtniku je dovolj prostora za igrače, prigrizek in druge stvari, ki jih vaši otroci potrebujejo za izlet ali vrtec, poleg tega pa ima tudi manjši žep na ježka za malenkosti. Zunanji žep je idealen za stvari, ki jih morajo otroci vedno imeti pri roki. Brezplačnih 200 malih pikslov in knjižico idej za ustvarjalnost je vključenih v vsak nahrbtnik.

Pixie Crew nahrbtna vreča, črna siva
9,50 € 8,23 €

Enostavni vrečasti nahrbtnik imenovan tudi Gymsack iz 100% poliestra je zelo priljubljen pri otrocih, najstnikih in mladih. Idealen je za copate, fizični trening, fitnes predmete, delo ali kolesarjenje. Na sprednji strani torbe je edinstvena silikonska PIXIE CREW kreativna plošča TM. Za vsak nahrbtnik za kreativno urejanje lahko vstavimo 69 majhnih PIXIES (slikovnih pik) in izpostavimo svojo mini galerijo za deljenje navdiha.

Pixie Crew otroški nahrbtnik Dino
29,94 €

Otroški nahrbtnik z edinstveno tematiko dinozavrov in silikonsko ploščo za ustvarjanje lastnih tem in grafike. Hrbtni sistem nahrbtnika zagotavlja udobno uporabo. Naramnice so podložene in nastavljive. V notranjosti je majhen žep z ježkom za majhne stvari. Zunanji žep je idealen za stvari, ki jih morajo otroci vedno imeti pri roki. Brezplačnih 200 malih pikslov in knjižico idej za ustvarjalnost, vključenih v vsak nahrbtnik.

Pixie Crew Šolska rdeča torba z belimi pikami
59 € 44,98 €

Edinstveni pikslasti šolski nahrbtnik je namenjen prvošolcem in učencem osnovne šole, višine 120 cm. Torba ima ergonomsko oblikovan oblazinjen hrbet s prezračevanjem in drsnim hrbtnim sistemom za prilagoditev optimalnega položaja trakov glede na višino otroka. Torba ima dva predalčka za shranjevanje, ki sta ločljiva. Na sprednji strani torbe je edinstvena silikonska PIXIE CREW kreativna plošča TM. K vsakemu nahrbtniku prejmete paket 65 kosov majhnih pixel kock in galerijo za inspiracijo.

Pixie Crew ustvarjalni otroški nahrbtnik Minecraft, zeleno-rjav
20,50 € 15,73 €

Nahrbtnik za otroke z edinstveno temo Minecraft in silikonsko ploščo za kreativno ustvarjanje lastnih motivov in grafik. Hrbtni sistem nahrbtnika zagotavlja udobno uporabo. Naramnice so podložene in nastavljive. Znotraj nahrbtnika je dovolj prostora za igrače, škatlo za prigrizke in druge stvari, ki jih vaši otroci potrebujejo za izlet ali vrtec, ima pa tudi žep z velkro za majhne stvari. Zunanji žep je idealen za stvari, ki jih morajo otroci vedno imeti pri roki. 200 majhnih bunkic je vključenih v pakiranju, našli pa boste tudi knjižico z idejami za ustvarjanje, ki je na voljo z vsakim nahrbtnikom

Pixie Crew krativen nahrbtnik za prosti čas Minecraft, zelen
30 € 24,86 €

Praktični nahrbtnik v Minecraft dizajnu za vsakodnevno uporabo z edinstveno silikonsko ploščo za ustvarjanje motivov s slikovnimi pikicami. Nahrbtnik je primeren za osnovnošolce ali za prosti čas. Notranji prostor ustreza velikosti formata A4. Stranske žepe lahko uporabite za shranjevanje pijače ali drugih stvari. Praktičnih 200 slikovnih pikic in brošura idej za ustvarjanje, vključenih k vsakemu nahrbtniku.

Pixie Crew kreativna peresnica, rdeča z belimi pikami
17 € 12,81 €

Enonadstropna peresnica za svinčnike z eno loputo je opremljena s šestnajstimi klasičnimi gumijastimi držali za pisala, barvice ali markerje in s štirimi širšimi držali za ravnilo, šestilo ali škarje. Čez celotno širino lopute ima prozoren žep s folijo idealen za vstavitev šolskega urnika. Na sprednji strani najdete edinstven silikonski kreativni panel TM.

Pixie Crew kreativna peresnica, rdeče barve z belimi pikami
11 € 8,54 €

Večnamenska pixel peresnica/torbica za shranjevanje šolskih potrebščin, s silikonsko površino. Znotraj peresnice je dovolj prostora za shranjevanje pisal, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin. Zapiranje na zadrgo na zgornji strani

Pixie Crew kreativna peresnica Samorog
15 € 11,39 €

Enonadstropna peresnica za svinčnike z eno loputo je opremljena s šestnajstimi klasičnimi gumijastimi držali za pisala, barvice ali markerje in s štirimi širšimi držali za ravnilo, šestilo ali škarje. Čez celotno širino lopute ima prozoren žep s folijo idealen za vstavitev šolskega urnika. Na sprednji strani najdete edinstven silikonski kreativni panel TM.

Pixie Crew kreativna šolska peresnica, modra
13,08 €

Večnamenska pixel peresnica/torbica za shranjevanje šolskih potrebščin, s silikonsko površino. Površina s „prostorom za kocke“ pixel in za ustvarjanje lastnih grafičnih motivov. Znotraj torbice je dovolj prostora za shranjevanje pisal, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin. Zapira se z zadrgo na zunanji strani. BREZPLAČNO 100 pixel in knjižica idej za ustvarjalnost. Vsak dan „nov artikel“.

Pixie Crew kreativna šolska peresnica, roza
13,08 €

Večnamenska pixel peresnica/torbica za shranjevanje šolskih potrebščin, s silikonsko površino. Površina s „prostorom za kocke“ pixel in za ustvarjanje lastnih grafičnih motivov. Znotraj torbice je dovolj prostora za shranjevanje pisal, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin. Zapira se z zadrgo na zunanji strani. BREZPLAČNO 100 pixel in knjižica idej za ustvarjalnost. Vsak dan „nov artikel“.

Pixie Crew kreativna šolska peresnica, siva
13,08 €

Večnamenska pixel peresnica/torbica za shranjevanje šolskih potrebščin, s silikonsko površino. Površina s „prostorom za kocke“ pixel in za ustvarjanje lastnih grafičnih motivov. Znotraj torbice je dovolj prostora za shranjevanje pisal, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin. Zapira se z zadrgo na zunanji strani. BREZPLAČNO 100 pixel in knjižica idej za ustvarjalnost. Vsak dan „nov artikel“.

Pixie Crew kreativna šolska peresnica, turkizna
10,08 €

Večnamenska pixel peresnica/torbica za shranjevanje šolskih potrebščin, s silikonsko površino. Površina s „prostorom za kocke“ pixel in za ustvarjanje lastnih grafičnih motivov. Znotraj torbice je dovolj prostora za shranjevanje pisal, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin. Zapira se z zadrgo na zunanji strani. BREZPLAČNO 100 pixel in knjižica idej za ustvarjalnost. Vsak dan „nov artikel“.

Pixie Crew kreativna šolska peresnica, vijolična
13,08 €

Večnamenska pixel peresnica/torbica za shranjevanje šolskih potrebščin, s silikonsko površino. Površina s „prostorom za kocke“ pixel in za ustvarjanje lastnih grafičnih motivov. Znotraj torbice je dovolj prostora za shranjevanje pisal, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin. Zapira se z zadrgo na zunanji strani. BREZPLAČNO 100 pixel in knjižica idej za ustvarjalnost. Vsak dan „nov artikel“.

Pixie Crew kreativna torbica za shranjevanje, XL, rdeče barve z belimi pikami
22 € 16,86 €

Večnamenska velika kreativna torbica je še posebej praktična za šolske potrebščine. Etui je narejen iz kombinacije silikona in praktičnega neoprena, ki ščiti vsebino v primeru udarcev in padcev. Ohišje ima zadrgo. Na silikonski plošči lahko ustvarite slike in pasice iz slikovnih pik. Vsak dan nov videz! Brezplačen paket približno 65 kosov različnih majhnih PIXIES (slikovnih pik).

Pixie Crew kreativni dekliški nahrbtnik
26,19 €

Otroški nahrbtnik z edinstveno tematiko in silikonsko ploščo za ustvarjanje lastnih tem in grafike. Hrbtni sistem nahrbtnika zagotavlja udobno uporabo. Naramnice so podložene in nastavljive. V notranjosti je majhen žep z ježkom za majhne stvari. Zunanji žep je idealen za stvari, ki jih morajo otroci vedno imeti pri roki. Brezplačnih 200 malih pikslov in knjižico idej za ustvarjalnost, vključenih v vsak nahrbtnik.

Pixie Crew kreativni otroški nahrbtnik
26,19 €

Otroški nahrbtnik z edinstveno tematiko in silikonsko ploščo za ustvarjanje lastnih tem in grafike. Hrbtni sistem nahrbtnika zagotavlja udobno uporabo. Naramnice so podložene in nastavljive. V notranjosti je majhen žep z ježkom za majhne stvari. Zunanji žep je idealen za stvari, ki jih morajo otroci vedno imeti pri roki. Brezplačnih 200 malih pikslov in knjižico idej za ustvarjalnost, vključenih v vsak nahrbtnik.

Pixie Crew kreativni prostočasni nahrbtnik Minecraft, sivo-moder
30 € 24,86 €

Praktični nahrbtnik v Minecraft dizajnu za vsakodnevno uporabo z edinstveno silikonsko ploščo za ustvarjanje motivov s slikovnimi pikicami. Nahrbtnik je primeren za osnovnošolce ali za prosti čas. Notranji prostor ustreza velikosti formata A4. Stranske žepe lahko uporabite za shranjevanje pijače ali drugih stvari. Praktičnih 200 slikovnih pikic in brošura idej za ustvarjanje, vključenih k vsakemu nahrbtniku.

Pixie Crew kreativni šolski nahrbtnik, vijolični
36,49 €

Dvodelni študentski nahrbtnik s silikonskim panelom omogoča ustvarjanje lastnih tem. Ima ergonomsko oblikovano in zračno zadnjo stran in oblazinjene nastavljive naramnice. Prostor za shranjevanje vključuje tudi žep za prenosni računalnik. Brezplačnih 200 malih pikslov in knjižico idej za ustvarjalnost, vključenih v vsak nahrbtnik.

Pixie Crew okrogla peresnica, siva
14,96 €

Okrogla pixel peresnica s silikonsko površino za kreativno ustvarjanje lastnih motivov in grafik. Znotraj je dovolj prostora za majhne stvari, ki jih v šoli želite imeti pri roki. Zapira se z zadrgo. BREZPLAČNO 100 pixel in knjižica idej za ustvarjalnost.

Pixie Crew okrogla peresnica, turkizna
14,96 €

Okrogla pixel peresnica s silikonsko površino za kreativno ustvarjanje lastnih motivov in grafik. Znotraj je dovolj prostora za majhne stvari, ki jih v šoli želite imeti pri roki. Zapira se z zadrgo. BREZPLAČNO 100 pixel in knjižica idej za ustvarjalnost.

Pixie Crew šolska peresnica, barvne kocke
18,50 € 15,75 €

Šolska peresnica v dizajnu Minecraft s silikonsko površino. Peresnica je izdelana iz poliestra, zapira se na zadrgo. Velik notranji prostor za shranjevanje vseh šolskih pripomočkov. Notranjost je razdeljena. Poleg peresnice prejmete BREZPLAČNO 100 majhnih PIXIES in navodila za ustvarjanje.

Pixie Crew šolski nahrbtnik rdeč z belimi polkami
65 € 49,19 €

Šolski nahrbtnik ima tri ločene prosto žepe z oblazinjenim prostorom za velikost prenosnika do 38,1 cm/15'' z Velcro zasnovo. Za udobno uporabo ima nahrbtnik ergonomsko oblikovan oblazinjen hrbet za prijetno prezračevanje in drsni hrbtni sistem, ki omogoča, da se trakovi optimalno prilagodi višini otroka. Sprednjo stran nahrbtnika dopolnjuje edinstven silikonski kreativni panel Pixie Crew, ki je osvetljen v temi. Za vsak nahrbtnik za kreativno urejanje lahko vstavimo 65 majhnih PIXIES (slikovnih pik) in izpostavimo svojo mini galerijo za deljenje navdiha.

Pixie Crew šolski nahrbtnik Samorog
59 € 45,03 €

Edinstveni pikslasti šolski nahrbtnik je namenjen prvošolcem in učencem osnovne šole, višine 120 cm. Torba ima ergonomsko oblikovan oblazinjen hrbet s prezračevanjem in drsnim hrbtnim sistemom za prilagoditev optimalnega položaja trakov glede na višino otroka. Torba ima dva predalčka za shranjevanje, ki sta ločljiva. Na sprednji strani torbe je edinstvena silikonska PIXIE CREW kreativna plošča TM roza. K vsakemu nahrbtniku prejmete paket 65 kosov majhnih pixel kock in galerijo za inspiracijo.

Pixie Crew Teenage nahrbtnik, rdeč z belimi pikami
24 € 18,27 €

Dekliški nahrbtnik v rdeči barvi s pikami je namenjen mlajšim najstnicam – šolarkam. Nahrbtnik je primeren za vsakodnevno uporabo. Ima velik vrhnji in manjši sprednji žep. Ne manjkajo niti nastavljive naramnice. Sprednji žep je okrašen z unikatnim silikonskim potiskom Pixie Crew Creative panel TM. Pri vsakem nahrbtniku prejmete paket 65 majhnih Pixies kock in mini galerijo za inspiracijo.

Pixie Crew večnamenska pixel peresnica Dino
14,96 €

Večnamenska pixel peresnica/torbica v slogu Dino, za shranjevanje šolskih potrebščin, s silikonsko površino. Površina s „prostorom za kocke“ pixel in za ustvarjanje lastnih grafičnih motivov. Znotraj torbice je dovolj prostora za shranjevanje pisal, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin. Zapira se z zadrgo na zunanji strani. BREZPLAČNO 100 pixel in knjižica idej za ustvarjalnost. Vsak dan „nov artikel“.