Pitch Dog obroč za treniranje psov, oranžen, 28 cm
11,69 €

Zadnji kos!

Obroč za treniranje ima penast material, zaradi katerega je zelo mehek in nežen do pasjih zob ter dlesni. Idealno za vleko, prinašanje in treniranje skokov. Pitch Dog obroč za treniranje psov, 28 cm v oranžni barvi je ploven in ga lahko preprosto umijete z vodo.

Pitch Dog obroč za treniranje psov, moder, 20 cm
9,62 €

Obroč za treniranje ima penast material, zaradi katerega je zelo mehek in nežen do pasjih zob ter dlesni. Idealno za vleko, prinašanje in treniranje skokov. Pitch Dog obroč za treniranje psov, 20 cm v modri barvi je ploven in ga lahko preprosto umijete z vodo.

Pitch Dog leteč frizbi za pse, roza, 24 cm
14,13 €

Leteč frizbi ima penast material, zaradi katerega je zelo mehek in nežen do pasjih zob ter dlesni. Zanj je značilno, da odlično leti. Po uporabi, ali če je umazan, ga le splaknite z vodo. Pitch Dog leteč frizbi za pse, roza, 24 cm plava na vodni gladini.

Pitch Dog obroč za treniranje psov, zelen, 28 cm
11,62 €

Obroč za treniranje ima penast material, zaradi katerega je zelo mehek in nežen do pasjih zob ter dlesni. Idealno za vleko, prinašanje in treniranje skokov. Pitch Dog obroč za treniranje psov, 28 cm v zeleni barvi je ploven in ga lahko preprosto umijete z vodo.

Pitch Dog leteč frizbi za pse, oranžen, 24 cm
14,13 €

Leteč frizbi ima penast material, zaradi katerega je zelo mehek in nežen do pasjih zob ter dlesni. Zanj je značilno, da odlično leti. Po uporabi, ali če je umazan, ga le splaknite z vodo. Pitch Dog leteč frizbi za pse, oranžen, 24 cm plava na vodni gladini.

Pitch Dog Sport Ball žoga za pse, oranžna, 9 cm
12,47 €

Žoga ima obliko, ki zagotavlja dobre lastnosti med letom. Izdelana je iz penastega materiala, ki je zelo mehak in ne draži zob ali dlesni. Odporna je na umazanijo in neprijeten vonj. Pitch Dog SPORT BALL žoga za pse plava na vodni površini.

Pitch Dog leteč frizbi za pse, moder, 24 cm
14,13 €

Leteč frizbi ima penast material, zaradi katerega je zelo mehek in nežen do pasjih zob ter dlesni. Zanj je značilno, da odlično leti. Po uporabi, ali če je umazan, ga le splaknite z vodo. Pitch Dog leteč frizbi za pse, moder, 24 cm plava na vodni gladini.

Pitch Dog obroč za treniranje psov, moder, 28 cm
11,62 €

Obroč za treniranje ima penast material, zaradi katerega je zelo mehek in nežen do pasjih zob ter dlesni. Idealno za vleko, prinašanje in treniranje skokov. Pitch Dog obroč za treniranje psov, 28 cm v modri barvi je ploven in ga lahko preprosto umijete z vodo.

Pitch Dog obroč za treniranje psov, oranžen, 20 cm
9,56 €

Obroč za treniranje ima penast material, zaradi katerega je zelo mehek in nežen do pasjih zob ter dlesni. Idealno za vleko, prinašanje in treniranje skokov. Pitch Dog obroč za treniranje psov, 20 cm v oranžni barvi je ploven in ga lahko preprosto umijete z vodo.

Pitch Dog obroč za treniranje psov, roza, 20 cm
9,56 €

Obroč za treniranje ima penast material, zaradi katerega je zelo mehek in nežen do pasjih zob ter dlesni. Idealno za vleko, prinašanje in treniranje skokov. Pitch Dog obroč za treniranje psov, 20 cm v roza barvi je ploven in ga lahko preprosto umijete z vodo.

Pitch Dog obroč za treniranje psov, roza, 28 cm
11,62 €

Obroč za treniranje ima penast material, zaradi katerega je zelo mehek in nežen do pasjih zob ter dlesni. Idealno za vleko, prinašanje in treniranje skokov. Pitch Dog obroč za treniranje psov, 28 cm v roza barvi je ploven in ga lahko preprosto umijete z vodo.

Pitch Dog obroč za treniranje psov, zelen, 20 cm
9,56 €

Obroč za treniranje ima penast material, zaradi katerega je zelo mehek in nežen do pasjih zob ter dlesni. Idealno za vleko, prinašanje in treniranje skokov. Pitch Dog obroč za treniranje psov, 20 cm v zeleni barvi je ploven in ga lahko preprosto umijete z vodo.