PINOKIO otroški pajac Happy Llama
20,15 €

Zadnji kos!

Udobni otroški pajac v rdeči zasnovi iz kolekcije Happy Llama bo ustrezal vsakemu otroku. Narejene so iz udobnega materiala in s tem zagotavljajo udobje skozi ves dan.


PINOKIO fantovski bodi Big Dream
5,80 €

Odlična cena

Fantovski bodi z dolgimi rokavi v bež barvi iz kolekcije Big Dream bo vašemu fantu zelo všeč. Bodi je narejen iz udobnega, bombažnega materiala.


PINOKIO dekliški pajac Petit Lou-29%
11,50 €

8,13 €

Odlična cena

Dekliški pajac v roza zasnovi, bo poskrbel, da bo vaša dekle v njem izgledala čudovito. Izdelan je iz mehkega bombaža, ki je prijeten na dotik.


PINOKIO dekliški pajac Petit Lou-29%
11,50 €

8,13 €

Odlična cena

Občutljiv motiv spomladanskega travnika po dolgi zimi ogreje krhko srce. Dekliški pajac v beli zasnovi, bo poskrbel, da bo vaša dekle v njem izgledala čudovito. Izdelan je iz mehkega bombaža, ki je prijeten na dotik.


PINOKIO dekliški pajac Unicorn
12,31 €

Zadnji kos!

Dekliški pajac v roza barvi z belimi zvezdicami iz kolekcije Unicorn bo vaši deklici zelo všeč. Izdelan je iz mehkega bombaža, ki je prijeten na dotik. Pajac ima okrogel vratni izrez, dolge rokave, prilagodljive robove, čudovite volančke na rokavih in zapenjanje na patent na sprednji strani ter med nogami.


PINOKIO fantovska jakna Prince
20,28 €

Zadnji kos!

Jakna je primerna za vse pomembne dogodke! Čudovita jakna je odlično dopolnilo modnemu slogu vašega malčka.


PINOKIO fantovska majica Big Dream
11,63 €

Odlična cena

Fantovska majica v modri barvi blagovne znamke Big Dream. Majica je izdelana iz prijetnega bombažnega materiala in je primerna tako za vsakodnevno nošenje kot tudi za športne aktivnosti.


PINOKIO fantovske hlače Bear
11,63 €

Odlična cena

Fantovski pajac v modri barvi iz kolekcije Big Dream. Izdelane so iz mehkega bombaža, ki je prijeten na dotik.


PINOKIO fantovske hlače Bear
6,96 €

Odlična cena

Fantovski pajac v modri barvi iz kolekcije Big Dream. Izdelane so iz kakovostnega bombaža s primesmi elastana, zato bodo vašemu fantu zelo všeč.


PINOKIO fantovske hlače Prince
22,23 €

Zadnji kos!

Želite, da vaš otrok zažari? Podarite mu te hlače z naramnicami! Primerne so za slavnostne dogodke.


PINOKIO fantovske hlačke Ocean´s Dream
7,51 €

Zadnji kos!

Udobne modre hlačke iz Ocean´s Dream. Hlače so odlična izbira za vroče poletne dni. Ohlapno prileganje omogoča enostavno drsenje po plenicah.


PINOKIO fantovski bodi Ocean's Dream
7,51 €

Zadnji kos!

Udoben fantovski bodi brez rokavov iz kolekcije Ocean's Dream, bo prav gotovo všeč vašemu fantu ter mu bodo zagotavljal maksimalno udobje, skozi ves dan. Bodi je izdelan iz 100 % bombaža in je idealen za vroče poletne dni.


PINOKIO fantovski bodi Ocean's Dream
7,51 €

Zadnji kos!

Udoben fantovski bodi iz kolekcije Ocean's Dream, bo prav gotovo všeč vašemu fantu ter mu bo zagotavljal maksimalno udobje, skozi ves dan. Bodi je primerno izdelan iz 100% bombaža in se ponaša s privlačno obliko.


PINOKIO otroške hlače Happy Llama
7,73 €

Zadnji kos!

Udobne otroške hlače v roza zasnovi iz kolekcije Happy Llama bodo ustrezale vsakemu otroku. Narejene so iz udobnega materiala in s tem zagotavljajo udobje skozi ves dan.


PINOKIO otroške hlače Wild Animals
7,72 €

Zadnji kos!

Udobne hlače s katerimi bodo vaši malčki raziskovali svet. Hlače niso zgolj lepe ampak so tudi izdelane iz udobnih materialov.


PINOKIO dekliški bodi Love & Love-27%
7,51 €

5,41 €

Odlična cena

Čudovit dekliški bodi z motivom jagode brez rokavov iz kolekcije **Love & Love **, bo prav gotovo neizmerno všeč vašemu dekletu, hkrati pa ji bo nudil prijetno udobje skozi ves dan, kjerkoli boste. Idealna izbira za vroče poletne dni. Izdelan je iz 100 % bombaža.


PINOKIO dekliški trak za lase Petit Lou
7,65 €

5,73 €

Dekliški naglavni trak s pentljo v modri barvi. Narejene so iz bombažnega materiala s primesmi elastana. Eleganten naglavni trak je čudovit dodatek za vsako deklico in se prilega vsakemu modnemu slogu.


PINOKIO fantovski bodi Ocean's Dream
7,51 €

Udoben fantovski bodi brez rokavov iz kolekcije Ocean's Dream, bo prav gotovo všeč vašemu fantu ter mu bodo zagotavljal maksimalno udobje, skozi ves dan. Bodi je izdelan iz 100 % bombaža in je idealen za vroče poletne dni.


PINOKIO Wild Animals, dekliški bodi
7,72 €

Od zdaj naprej je pomembno udobje. S tem čudovitim in udobnim krojem bo vaš otrok spal, kot dojenček. Bodi je izdelan iz kakovostnega materiala.


PINOKIO otroški bodi Happy Llama
8,64 €

Otroški bodi z dolgimi rokavi iz kolekcije Happy Llama s sliko lame bo vašemu malčku zelo všeč. Bodi je enostaven za oblačenje zahvaljujoč zapiranju na gumbke. Izdelan je iz mehkega bombaža, ki je prijeten na dotik. Primeren je za vsakodnevno uporabo.


PINOKIO fantovski bodi Prince
11,29 €

Čudovit fantovski bodi iz kolekcije Prince je primeren za poroko, krst ali katerikoli drug slavnostni dogodek.


PINOKIO dekliški trak za ušesa, krona
7,69 €

4,99 €

Slavnostni trak za ušesa v obliki krone s potiskom majhnih srčkov bo popolnoma dopolnil modni videz vaše male princeske ob slavnostnih priložnostih.


PINOKIO otroška kapa Happy Llama
7,51 €

5,62 €

Otroška tanka kapa iz kolekcije Happy Llama v zeleni barvi bo vašemu malčku zelo všeč. Kapa je narejena iz udobnega bombažnega materiala. Prilagodljivi robovi in ploski šivi bodo vašemu otroku nudili udobje. Zagotavlja, da je otrokova glava na toplem, tudi v hladnejšem in vetrovnem vremenu.


PINOKIO dekliški brezrokavnik Unicorn
8,06 €

Dekliški brezrokavnik v roza barvi iz kolekcije Unicorn bo vaši princeski nudil udobje skozi cel dan. Izdelan je iz prijetnega in udobnega materiala. Brezrokavnik ima odprt vratni izrez, široke naramnice in zapenjanje z enim velikim gumbom.


PINOKIO dekliška jopa Petit Lou
7,65 €

Dekliška jopa v beli zasnovi, bo poskrbela, da bo vaša dekle v njej izgledala čudovito. Izdelana je iz mehkega, bombaža, ki bo vašo deklico ogrel tudi v hladnem vremenu.


PINOKIO dekliška jopa Petit Lou
7,65 €

Dekliška jopa v beli zasnovi, bo poskrbela, da bo vaša dekle v njej izgledala čudovito. Izdelana je iz mehkega, bombaža, ki bo vašo deklico ogrel tudi v hladnem vremenu.


PINOKIO dekliška kapa Love & Love
7,51 €

6,75 €

Praktična kapa z zbirko Love & Love bo vaši princesi zagotovila maksimalno zaščito pred neprijetnimi in nevarnimi sončnimi žarki. Kapa je izdelana iz udobnega bombažnega materiala in ima privlačno obliko.


PINOKIO dekliška kapa Petit Lou
7,65 €

5,73 €

Dekliška tanka kapa v roza zasnovi. Kapa je narejena iz udobnega bombažnega materiala. Zagotavlja, da je otrokova glava na toplem, tudi v hladnejšem in vetrovnem vremenu.


PINOKIO dekliška majica Happy Llama-29%
9,67 €

6,77 €

Odlična cena

Udobna dekliška majica v zeleni zasnovi iz kolekcije Happy Llama bo ustrezala vsakemu otroku. Narejene so iz udobnega materiala in s tem zagotavljajo udobje skozi ves dan.


PINOKIO dekliška majica Love & Love-27%
16,94 €

12,22 €

Odlična cena

Udobna majica z atraktivnim vzorcem zagotavlja udobje vaši princesi tudi v hladnejših dneh. Jopa je izdelana iz toplega in udobnega materiala in ima praktično zapiranje z zadrgo.


PINOKIO dekliška majica Petit Lou
19,19 €

Dekliška ruta v dodelani roza barvi. Izdelana je iz bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Primerna je za vsakodnevno nošenje v mesto in v naravi.


PINOKIO dekliška majica Petit Lou
14,19 €

Elegantno od rojstva! Stilska barva in udoben kroj je tisto, kar potrebuje vaš mali! Izdelana je iz bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Primerna je za vsakodnevno nošenje v mesto in v naravi.


PINOKIO dekliška obleka Happy Llama-29%
25,19 €

17,67 €

Odlična cena

Udobna dekliška obleka v modri zasnovi iz kolekcije Happy Llama bo ustrezala vsaki deklici. Narejene so iz udobnega materiala in s tem zagotavljajo udobje skozi ves dan.


PINOKIO dekliška obleka na naramnice Petit Lou
17,27 €

Čudovita dekliška obleka na naramnice v kateri bo vaše dekle videti kot čudovita princeska, hkrati pa ji bo obleka nudila prijetno udobje skozi ves dan. Izdelane so iz kakovostnega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.


PINOKIO dekliška obleka Petit Lou
23,04 €

Trendovska zelenkasta obleka, ki ne bo všeč le vašemu dekletu, ampak tudi vam. Izdelan je iz udobnega bombažnega materiala. Ima okrogel vratni izrez, dolge rokave in se prijetno prilega.


PINOKIO dekliška poletna obleka Love & Love
12,79 €

Udobni poletni čevlji iz kolekcije Love & Love bodo vašim dekletom zagotovili maksimalno udobje v vročih poletnih dneh. Imajo zanimiv rez z mašnjami na ramenih in je izdelana iz udobnega bombažnega materiala.


PINOKIO dekliška ruta Petit Lou
7,65 €

6,30 €

Dekliška ruta v dodelani modri zasnovi. Izdelana je iz prijetnega bombažnega materiala s primesmi elastana. Elegantna ruta je čudovit dodatek za vsako deklico in se prilega vsakemu modnemu slogu.


PINOKIO dekliške hlače Love & Love-27%
10,15 €

7,32 €

Odlična cena

Udobne dekliške hlače dolžine 7/8 dolžine bodo vašemu dekletu prinesle visoko stopnjo udobja. Hlače so izdelane iz 100% bombaža in imajo dodelan predel pasa


PINOKIO dekliške hlače Petit Lou
12,65 €

Udobne dekliške hlače, v modri barvi, bodo ustrezale vsaki deklici. Izdelane so iz udobnega bombažnega materiala in zagotavljajo prijetno udobje skozi ves dan.