Petite&Mars žival za skakanje Hop Hop kuža Max + tlačila
17,40 €

Žival za skakanje Hop Hop kuža Max iz blagovne znamke Petite & Mars je ustvarjen za skakanje, hopsanje, sedenje – s tem podpira razvoj zloglasnih spretnosti otroka. Hišni ljubljenček je primeren za otroke od 3. leta in lahko nosi težo do 70 kg. Paket vključuje napihljivo črpalko.

Petite&Mars Sedež za voziček Vario
93,90 € 86,86 €

Zadnji kos!

Petite&Mars športni sedež za kombiniran voziček Vario je zasnovan tako, da izpolnjuje vse varnostne zahteve, hkrati pa zagotavlja zaščito otrok, občutek varnosti in udobja. Za otroke od 6 m do 15 kg, z odstranljivim ročajem, možnostjo nastavitve in zelo velike strehe.

Petite&Mars vložek za otroški voziček Memory Black, črn
17,30 €

Vložek za voziček Memory Black iz znamke Petite & Mars je izdelan iz spominske pene in se popolnoma prilagaja obliki otrokovega telesa. Vložek je zasnovan tako, da absorbira udarce med vožnjo, dojenček pa se lahko veseli ob maksimalnem udobju.

Petite&Mars Harmony Happy Triangles odeja, 100% bombaž, 80×100 cm
23,80 €

Otrokom omogočite kvaliteten in udoben spanec z otroško pleteno odejo Harmony Happy Triangles od znamke Petite&Mars. Izdelana je iz prijetnega materiala, ki je primeren za otroke od rojstva dalje. Ima več možnih načinov uporabe, kot odejo v posteljici, avtosedežu, otroški voziček ali kot blazinico pod dojenčkom.

Petite&Mars Harmony Cute Pink odeja, 100% bombaž, 80×100 cm
23,80 €

S čudovito otroško pleteno odejo Harmony Cute Pink, podjetja Petite & Mars, se bodo vaši dojenčki vrteli kot v bombažu. Izdelana je iz prijetnega materiala, ki je primeren za otroke od rojstva dalje. Odejo lahko uporabite v posteljici, avtosedežu, otroških vozičkih in kot blazinico pod dojenčkom.

Petite&Mars Harmony Innocence White odeja, 100% bombaž, 80×100 cm
23,80 €

Otrokom omogočite kvaliteten in udoben spanec z otroško pleteno odejo Harmony Innocence White od znamke Petite&Mars. Izdelana je iz prijetnega materiala, ki je primeren za otroke od rojstva dalje. Ima več možnih načinov uporabe, kot odejo v posteljici, avtosedežu, otroški voziček ali kot blazinico pod dojenčkom.

Petite&Mars Harmony Pure Hearts odeja, 100% bombaž, 80×100 cm
23,80 €

Otrokom omogočite kvaliteten in udoben spanec z otroško pleteno odejo Harmony Pure Hearts od znamke Petite&Mars. Izdelana je iz prijetnega materiala, ki je primeren za otroke od rojstva dalje. Ima več možnih načinov uporabe, kot odejo v posteljici, avtosedežu, otroški voziček ali kot blazinico pod dojenčkom.

Petite&Mars Harmony Brave Lion odeja, 100% bombaž, 80×100 cm
28,60 €

S čudovito otroško pleteno odejo Harmony Brave Lion, podjetja Petite & Mars, se bodo vaši dojenčki vrteli kot v bombažu. Izdelana je iz prijetnega materiala, ki je primeren za otroke od rojstva dalje. Odejo lahko uporabite v posteljici, avtosedežu, otroških vozičkih in kot blazinico pod dojenčkom.

Petite&Mars obloga za noge Easy/Musca Heritage Folk 2020
19,13 €

Obloga za noge Easy/Musca Heritage Folk znamke Petite & Mars ima preprost pritrdilni sistem z Velcro. Edinstven vzorec, ki ga navdihuje Čičmany, takoj pritegne pozornost. Podstavek za noge je izdelan iz trdne, vodotesne tkanine in je izoliran s prijetnim flisom.

Petite&Mars obloga za noge Street+, Royal, Move Heritage Folk 2020
18,42 €

Obloga za noge Street+, Royal, Move Heritage Folk znamke Petite & Mars ima preprost pritrdilni sistem z Velcro. Edinstven vzorec, ki ga navdihuje Čičmany, takoj pritegne pozornost. Podstavek za noge je izdelan iz trdne, vodotesne tkanine in je izoliran s prijetnim flisom.

Petite&Mars Športni voziček Easy Heritage Folk 2020
145,10 € 137,15 €

Športni voziček ima pult na ročaju, ki je idealen za pijače, telefon in drobne predmete. Priloženi so 5-točkovni varnostni pasovi in varnostna naprava pred nenamernim demontažo vozička. Petite&Mars športni voziček Easy Heritage Folk 2020 je primeren za otroke od 6 meseca to 3 leta starosti.

Petite&Mars otroška spalna vreča Sven 3v1
39,99 € 30,86 €

Zimska spalna vreča ima obdelavo z nedrsečim zaključkom in luknjami za varnostne pasove. Vrvice v predelu glave omogočajo prenos in ustvarjanje praktičnega pokrova/ograjice. Spalna vreča Petite&Mars Sven 3v1 je opremljena z odsevnimi elementi.

Petite&Mars Joy igralna podloga, 180 x 200 x 1 cm
57,70 €

Podloga za igranje ima nedrseč sloj, zaradi katerega je zelo varna. Ima obojestranski potisk z veselimi motivi. Izdelana je iz hipoalergenih materialov. Petite & Mars Joy igralna podloga, 180 × 200 × 1 cm je odporna na vlago.

Petite&Mars Royal športni voziček 2020
297,60 € 281,38 €

Športni voziček ima ročaj, ki je nastavljiv po višini, s snemljivim nastavkom. Priloženi so 5-točkovni varnostni pasovi in varnostna naprava pred nenamernim demontažo vozička. Petite&Mars voziček Royal 2020 je primeren za otroke od rojstva.

Petite&Mars žival za skakanje Hop Hop samorog Lucy + tlačilka
17,40 €

Žival za skakanje Hop Hop samorog Lucy iz blagovne znamke Petite & Mars je ustvarjen za skakanje, hopsanje, sedenje – s tem podpira razvoj zloglasnih spretnosti otroka. Hišni ljubljenček je primeren za otroke od 3. leta in lahko nosi težo do 70 kg. Paket vključuje napihljivo črpalko.

Petite&Mars Musca Heritage Folk 2020 otroški voziček
111,60 € 106,74 €

Otroški voziček ima preprost sistem zlaganja v obliki dežnika. Odlikuje ga 5-točkovni varnostni pas z oblazinjenjem in vrtljiva sprednja kolesa. Petite & Mars Musca Heritage Folk 2020 otroški voziček je primeren za otroke od 6. meseca do 3. leta.

Petite&Mars športni otroški voziček Up Heritage Folk 2020
167,30 € 137,15 €

Športni voziček Up Heritage Folk znamke Petite & Mars ima ročaj, nastavljiv po višini, s snemljivo zasnovo. Vključuje 5-točkovne varnostne pasove ter penasto zadnje in prednje kolo z vzmetenjem. Voziček je primeren za otroke od 6. meseca dalje.

Petite&Mars otroški voziček Musca, Basic Line
117,90 € 106,74 €

Petite&Mars otroški voziček Musca poskrbi za otroško udobje. Lahko se zloži. Ima možnost razširitve strehe za ustvarjanje dodatne sence. Zadnje kolo je opremljeno z zavoro.

Petite&Mars vložek za avtosedež 3D Aero 9–18 kg
18,20 €

Vložek za avtosedež 3D Aero znamke Petite & Mars pomaga ščititi originalno blago pred umazanijo. Zahvaljujoč zračni 3D strukturi odvaja prekomerno telesno toploto in poleg tega dovaja svež zrak iz okolice. Bistveno zmanjša draženje kože zaradi znoja.

Petite&Mars podloga za igranje Joy 180x150x1cm
51,70 €

Podloga za igranje ima nedrseč zaključek, zaradi česar je zelo varna. Vključuje obojestransko potiskanje z veselim motivom. Izdelana je iz hipoalergenih materialov. Petite&Mars igralna podloga Joy 180×150×1cm je odporna proti vlagi.

Petite&Mars vložek za otroški voziček 3D Aero
18,20 € 17,35 €

Vložek za voziček 3D Aero znamke Petite & Mars pomaga ščititi originalno blago pred umazanijo. Zahvaljujoč zračni 3D strukturi odvaja prekomerno telesno toploto in poleg tega dovaja svež zrak iz okolice. Bistveno zmanjša draženje kože zaradi znoja.