Paradiso igrača ribolov, majhen
9,10 €

7,80 €

Zadnji kos!

Igračka za majhne ribiče, ki omogoča ulov ribic. Igra je primerna za dva igralca. Paket vsebuje dve ribiški palici, osem rib in pristaniško mrežo. Igra razvija otroško domišljijo in vpelje zabavo v vaš dom.


Paradiso peskovnik / bazenček školjka-32%
24,99 €

16,90 €

Odlična cena

Peskovnik v obliki školjke je sestavljen iz dveh delov, zato lahko enega uporabljate kot peskovnik in drugega kot bazenček.


Paradiso igrača ribolov
31,18 €

27 €

Idealna igra za za majhne ribiče, ki bodo očarljivo lovili račke. Igra je primerna za 1–2 igralca. Paket vsebuje 2 ribiški palici in 6 rumenih račk. Sredi igrišča je motor s pogonom na akumulator, ki premika vodo v krog. Račke so na poti in čakajo, da jih ulovite!


Paradiso šotor s 50 kroglicami, moder
46,81 €

40,80 €

Modri šotor s 50 kroglic se ponaša s čudovitim vzorcem podmorskega sveta. Šotor lahko preprosto razstavite in shranite. Z ušesom na pokrovu ga je mogoče preprosto prenašati in ga nositi povsod s seboj. Zahvaljujoč zaščiti pred soncem 30+ je idealen dodatek k plaži.


Paradiso piknik miza s senčnikom
72,99 €
70,69 €

Piknik miza s senčnikom bo olepšala vsak vrt. Za mizo lahko otroci jedo, igrajo igre ali barvajo. Omogoča sedenje 4 otrokom hkrati. Senčnik je idealen za neposredno zaščito pred soncem. Komplet je izdelan iz visoko kakovostnega plastičnega materiala.


Paradiso vodna pištola z rezervoarjem
18,62 €

15,50 €
Dodatni 10% popust s promo kodo PAZIVODA10 velja do 30.6.2019 oz. do odprodaje zalog.

Vodna pištola z rezervoarjem za vodo je idealna za vroče poletne dni. Pištola deluje na črpalni mehanizem. Otrok ima rezervoar za vodo na hrbtu, iz katerega s črpalko črpa vodo v puško.