Paradiso šotor s peskovnikom/bazenom
42,90 € 37,09 €

Zadnji kos!

Otroški šotor s školjko, ki služi kot peskovnik ali bazen bo prinesel veliko radosti in zabave vsakemu otroku. Šotor ima čudovit potisk, ki bo otrokom pomagal pobegniti v svet domišljije. Šotor in peskovnik lahko uporabite samostojno doma ali na vrtu.

Paradiso peskovnik zajec s pokrovom, rumen
60 € 47,30 €

Plastični peskovnik v obliki zajca bo idealen dodatek na vašem vrtu. Rumena barva se bo odlično zlila z zelenico vašega vrta, seveda pa bodo najbolj navdušeni otroci.

Paradiso tobogan dinozaver
36,99 € 30,90 €

Plastičen tobogan, blagovne znamke Paradiso, je zasnovan v motivu dinozavra. Njegova robustna konstrukcija zagotavlja najvišjo stabilnost. V poletnih mesecih omogoča pritrditev vrtne vodovodne cevi in tako poskrbite za še več zabave. Primeren je za otroke od 1,5 leta starosti naprej.

Paradiso gugalnik polžek
24,99 € 19,90 €

Prikupen gugalnik v obliki polžka z dvignjenimi robovi za zaščito otroških nog.

Paradiso peskovnik/bazen žaba s pokrovom
54,90 € 45,80 €

Plastični peskovnik v obliki želve se lahko uporablja tudi kot bazen. Peskovnik ima dva sedeža. Priložen je tudi pokrov, ki podobno kot lupina ščiti pesek pred dežjem in umazanijo.

Paradiso peskovnik/bazen želva s pokrovom, mala
39,22 € 27,41 €

Plastični peskovnik v obliki želve se lahko uporablja tudi kot bazen. Priložen je tudi pokrov, ki podobno kot lupina želve ščiti pesek pred dežjem in umazanijo.

Paradiso plastični peskovnik
26,71 € 21,81 €

Plastični peskovnik v obliki rakovice se lahko uporablja tudi kot bazen. Priložen je pokrov, ki ščiti pesek pred dežjem in onesnaženjem s škodljivci. Primeren je za otroke od 18 meseca.

Paradiso piknik miza s senčnikom
81,72 €

Piknik miza s senčnikom bo olepšala vsak vrt. Za mizo lahko otroci jedo, igrajo igre ali barvajo. Omogoča sedenje 4 otrokom hkrati. Senčnik je idealen za neposredno zaščito pred soncem. Komplet je izdelan iz visoko kakovostnega plastičnega materiala.

Paradiso otroška kosilnica
12,40 € 10,27 €

Kosilnica za majhne pomočnike na vrtu. Otroci radi posnemajo odrasle. S to kosilnico se bodo otroci zabavali tudi več ur. Kosilnica je opremljena s starterskimi ročicami, kakor jo imate tudi na pravi kosilnici.