Orion otroški jedilni komplet ŽIRAFA, 3 kosi
10,72 € 3,57 €/kos

Zadnji kos!

Jedilni komplet iz porcelana z dekoracijo ŽIRAFE bo navdušil vaše otroke. Komplet vsebuje skodelico, globok krožnik in plitki krožnik. Darilno pakiranje. Lahko ga perete v pomivalnem stroju.

Orion jedilni set Sova, 3 kos
9,62 € 8,97 € 2,99 €/kos

Zadnji kos!

Orion jedilni set vsebuje skodelico, globok in plitek krožnik. Poslikan je z motivom sove.

Orion komplet z žepno steklenico Home
10,64 € 8,70 €

Darilno pakiranje iz nerjavečega jekla vsebuje stekleničko, 4 kozarce in lijak. V steklenico se lahko natoči do 210 ml priljubljenega napitka. Komplet iz nerjavečega jekla je izdelan pod blagovno znamko Orion.

Orion otroški jedilni pribor, nerjaveče jeklo, 3 kosi
6,60 € 5,74 €

Otroški jedilni pribor Orion že na prvi pogled navduši s pisanimi motivi letal. Izdelan je iz nerjavečega jekla in posebej prilagojen otroškim rokam. Vsebuje tri kose – žlico, vilice in nož.

Orion komplet z žepno steklenico Ribič
11,92 € 9,69 €

Darilno pakiranje z motivom ribiča vsebuje stekleničko z motivom, 4 kozarce in lijak. V steklenico se lahko natoči do 240 ml priljubljenega napitka. Komplet iz nerjavečega jekla je izdelan pod blagovno znamko Orion.

Orion plastenka za vodo UH GIRL 0,5 l ASS
5 € 1,39 €

Plastenka za vodo s prostornino 500 ml, izdelana iz kakovostne plastike, je primerna za otroke v šoli in za izlete. Pokrov s silikonskim tesnjenjem preprečuje razlitje tekočine. Material je primeren tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.