Orion jedilni set Sova, 3 kos
9,62 €

Zadnji kos!

Orion jedilni set vsebuje skodelico, globok in plitek krožnik. Poslikan je z motivom sove.


Orion keramičen vrč, 0,7 l
12,78 €

10,90 €

Vrč za čaj in zeliščne napitke s cedilom, ki vas bo navdušil v hladnih dneh in vas ozdravil bacilov. Pripravite si odličen odmerek zdravilnih in okusnih zeliščnih napitkov, čajev in napitkov iz sadja.


Orion komplet z žepno steklenico Home
10,64 €

8 €

Darilno pakiranje iz nerjavečega jekla vsebuje stekleničko, 4 kozarce in lijak. V steklenico se lahko natoči do 210 ml priljubljenega napitka. Komplet iz nerjavečega jekla je izdelan pod blagovno znamko Orion.


Orion otroški jedilni komplet ŽIRAFA, 3 kosi
10,64 €

9,10 €

Jedilni komplet iz porcelana z dekoracijo ŽIRAFE bo navdušil vaše otroke. Komplet vsebuje skodelico, globok krožnik in plitki krožnik. Darilno pakiranje. Lahko ga perete v pomivalnem stroju.


Orion plastenka za vodo UH GIRL 0,5 l ASS
5 €

1,30 €

Plastenka za vodo s prostornino 500 ml, izdelana iz kakovostne plastike, je primerna za otroke v šoli in za izlete. Pokrov s silikonskim tesnjenjem preprečuje razlitje tekočine. Material je primeren tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.


Orion komplet z žepno steklenico Ribič
11,92 €

9 €

Darilno pakiranje z motivom ribiča vsebuje stekleničko z motivom, 4 kozarce in lijak. V steklenico se lahko natoči do 240 ml priljubljenega napitka. Komplet iz nerjavečega jekla je izdelan pod blagovno znamko Orion.