NYX Dvojna krtača za senčenje z dvojnimi vlakni
12,60 € 8,90 €

Zadnji kos!

Krtača Dual Fiber Smudger ima dve vrsti vlaken, kar omogoča enostavno mazanje eyelinerja za zadimljeno ličenje in zlahka doseže trepalnice na spodnji črti. Ponuja enostavno rokovanje s svilenimi mehkimi ščetinami.

NYX Kozmetični mleko odstranimo ( Clean sing Milk) 100 ml
6,30 € 4,20 €

Čistilno mleko Stripped Off je namenjeno vsem tipom kože. Uporablja se za vsakodnevno odstranjevanje ličil in popolno čiščenje. Ne odstranjuje samo vseh nečistoč, vključno z ostanki ličil, nego tudi za kožo. Zmehča in zmehča kožo, pušča jo mehko na dotik. .

NYX Nofilter (Finishing Powder) 9,6 g
9,90 € 7,90 €

No Filter Finishing Powder – super laskav puder, ki daje vaši koži videz „mehkega ostrenja“ brez uporabe vašega najljubšega foto filtra. .

NYX Ovalna Light krtača za prah
14,70 € 13,20 €

Ovalna Light krtača za prah je primerna za kompaktne in ohlapne pudre. Ta čopič je izdelan iz sintetičnih ščetin, ki so svilnato mehke. Ima ergonomski ročaj za maksimalno udobje in enostavno uporabo. .

NYX (Powder Foundation) ostane mat, vendar ne raven 7,5 g
11,30 € 9,10 €

Zadnji kos!

Stay Matte But Not Flat puder podjetja NYX zagotavlja naravno pokritost z mat zaključkom. Odlično pokriva vse nepopolnosti kože in poenoti njen barvni ton. Če želite videti naravno brezhibno in z minimalnim naporom, posezite po tej šminkah v prahu. .

NYX Prime & Conceal Brush Concealer Brush
13,90 € 11,10 €

Odprodaja

Prime & Conceal Brush Concealer Krtača z dvema vrstama vlaken je zasnovana za enostavno nanašanje kremne podlage pod senčilo za oči ali korektor. Narejena je iz sintetičnih ščetin, ki so svilnato mehke. Čopič ima ergonomski ročaj za maksimalno udobje in enostavno uporabo. .

NYX Ravna krtača za senčila, koničasta po celi senci
12,60 € 8,90 €

NYX Tapered All Over Shadow Brush by Eyeshadow je obvezen. Sence je enostavno nanesti in nanesti do popolnosti. Narejena je iz sintetičnih ščetin, ki so svilnato mehke. Čopič ima ergonomski ročaj za maksimalno udobje in enostavno uporabo. .

NYX Ščetka z dvojnimi vlakninami
12,60 € 10,10 €

Odprodaja

Dvojna krtača za senčenje z vlakni Podrobnosti NYX Professional Makeup s krajšim, dvojnim pramenom je čvrsta, vendar prilagodljiva. Ta čopič je idealen za ustvarjanje senčil za oči v senci s postopnim izgubljanjem senc. Uporabili ga boste predvsem pri ustvarjanju dimnih ličil.