Nuk otroška zobna ščetka
4,99 €

Zadnji kos!

NUK otroška zobna ščetka je s kratkim in ergonomsko oblikovanim ročajem odlična izbira za prvo otrokovo ščetko. Malčku temeljito očisti zobke in mu pomaga pri učenju ščetkanja.


Nuk parni sterilizator Vario Express
89,99 €

75,10 €

Zadnji kos!

Parni sterilizator NUK Vario Express je odlična rešitev za hitro in varno parno sterilizacijo do kar 6 otroških stekleničk in pripomočkov. Največja možna fleksibilnost zahvaljujoč odstranljivi košari in 6 odstranljivim priključkom – možnost namestitve velikih in majhnih predmetov. To je še posebej nežna metoda steriliziranja z uporabo vroče pare, pri kateri ne potrebujemo kemičnih proizvodov. Toplota, ki nastaja, uniči 99,9 % vseh škodljivih klic. Če je pokrov po končani sterilizaciji zaprt, ostane vsebina brez klic še 24 ur.


Nuk čistilo za stekleničke, 380 ml
6,35 €

NUK čistilo za stekleničke je bilo razvito za čiščenje otroških izdelkov. Osnovano je na podlagi naravnih sestavin in vsebuje posamezne encime, ki učinkovito odstranjujejo mlečne beljakovine, kašice in ostanke sokov.


Nuk elektronska varuška Smart Control Multi 310 Wi-Fi-58%
389,99 €

159,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nuk elektronska varuška Smart Control Multi 310 omogoča povezavo preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Ima funkcijo predvajanja videoposnetkov, temperaturni senzor in vrtljivo kamero.


Nuk nosni aspirator

Nuk nosni aspirator

Ocena: 3,5
5,29 €

4,99 €

NUK aspirator za nos je namenjen odmaševanju otroškega nosu na varen in nežen način.


Nuk ščipalka za nohte
6,99 €

Nuk ščipalka za nohte bo poskrbela za nohte vašega dojenčka na varen, nežen in enostaven način. Zaobljena površina zaščiti majhne prste in omogoča varno ter natančno rezanje.


Nuk ščitniki za bradavice, velikost L, 2 kos
8,99 €

NUK ščitniki za bradavice so izdelani iz mehkega silikona, ki kar najbolje ponazarja naravno gibanje materine bradavice. Ščitijo jih pred razpokami in poškodbami med dojenjem. Velikost L.


Nuk Welcome set za nego otroka 7 v 1
28,99 €

22 €

Set vsebuje NUK dudo (0–6 mesecev), škatlico za dudo, otroško krtačo, otroške škarjice, grizalo v obliki kroga (3–12 mesecev) in ščetko za nego otroških zob različne velikosti.


Nuk elektronska varuška DECT 266 Eco-41%
105,99 €

61,99 €

Odlična cena

Elektronska varuška NUK DECT 266 se ponaša z najnovejšo tehnologijo DECT – izpopolnjeno digitalno brezžično tehnologijo – ki ves čas zagotavlja visokokakovostno povezavo med otroško sobo in matično enoto. Odlikuje jo kristalno čist zvok, zato boste lahko povsem pomirjeni, saj boste v vsakem trenutku imeli neposreden nadzor nad otrokom.


Nuk verižica za dudo Baby Rose
4,99 €

NUK verižica za dudo Baby Rose prihaja s praktično zaponko in je primerna za dude z ali brez obročka. Verižica nudi dodatno zanesljivost in ščiti dudo pred izgubo.


Nuk verižica za dudo Baby Blue
4,99 €

NUK verižica za dudo Baby Blue prihaja s praktično zaponko in je primerna za dude z ali brez obročka. Verižica nudi dodatno zanesljivost in ščiti dudo pred izgubo


NUK skupina blagovnih znamk oblikuje in razvija vrhunske produkte, ki podpirajo celovit otrokov razvoj. S kombinacijo let izkušenj in raziskav izdelki NUK negujejo otrokov prehod iz obdobja novorojenčka do malčka.

NUK izdelki so inovativni in znanstveno dokazano varno podpirajo razvoj otrok.

NUK skupina blagovnih znamk oblikuje in razvija vrhunske produkte, ki podpirajo celovit otrokov razvoj. S kombinacijo let izkušenj in raziskav izdelki NUK negujejo otrokov prehod iz obdobja novorojenčka do malčka.

NUK izdelki so inovativni in znanstveno dokazano varno podpirajo razvoj otrok.