Nines 31410 Celia baby edition, dojenček, pregiben, 45 cm
51,60 €

Novo

Lutka z mehkim telesom, kratkimi lasmi in pregibnimi členki. Ima telo v realistični zasnovi, hkrati pa nosi tudi oblačila v realnem videzu. V paketu je priložen slinček in praktična duda, ki se lahko praktično pritrdi. Na nogah ima nogavice, nosi roza kapico, ki dojenčku prijetno ščiti glavo pred hladnim vremenom.


Nines 31581 lutka Dulce mech rose, 55 cm
56,90 €

Novo

Velik dojenček z mehkim telesom je idealna velikost za oblačenje v oblačila, kakršna nosijo tudi pravi dojenčki. Dojenček ima mehanične funkcije. Lutka lahko joče in kliče očeta in mamo. Po vstavitvi dude dojenčku, lutka preneha klicati in jokati. Aktivirate jo tako, da se je dotaknete oziroma z dudo. Dojenček nosi bombažno jopico, jakno in brezrokavnik s kapuco. Na glavi nosi trak. Podloga za noge je vključena v paket


Nines 30220 Dolosinas NANA punčka v odejici, 26 cm
19,90 €

Simpatična punčka v odejici za počivanje je izdelana do najmanjših podrobnosti. Na sebi ima spodnje hlače in slinček. Na glavi nosi trak s pentljo. Priložena je tudi duda, ki jo lahko vstavite v otroško lutko. Lutka leži v spalni vreči iz odejice.


Nines 30221 Dolosinas NANA fantek v odejici, 26 cm
19,90 €

Simpatičen fantek v odejici za počivanje je izdelan do najmanjših podrobnosti. Na sebi ima spodnje hlače in slinček. Na glavi ima kapico. Priložena je tudi duda, ki jo lahko vstavite v otroško lutko. Lutka leži v spalni vreči iz odejice.


Nines 30372 lutka Marina Comunion, 40 cm
66,43 €

Lutka s trdnim telesom in dodelanimi dolgimi lasmi, ki jih je mogoče česati, bo ugajala vsaki deklici. Lutka nosi čudovito poročno obleko in na glavi naglavni trak. Nosi bele platnene spodnje hlačke in nosi čevlje.


Nines 30880 Tina, blond, 40 cm
40,23 €

Novo

Lutka s trdnim telesom in dodelanimi dolgimi lasmi, ki jih je mogoče česati, bo prav gotovo zelo všeč vsaki deklici. Lutka nosi krilo iz tila, mehko majico z motivom srca, bombažne gamaše in škornje.


Nines 31290 lutka Tai Taisan, 45 cm
45,32 €

Novo

Lutka Azijska punca z mehkim telesom, bo prav gotovo všeč vsaki deklici. Ima dolge lase, katere se lahko češe. Oblečena je v mehke hlače, majico in v suknjič, ki se lahko zaveže. Na nogah ima čevlje, ima pa tudi dekorativno roza bunkico v laseh.


Nines 31501 lutka Celia little bag, 45 cm
51,96 €

Novo

Lutka z dolgimi lasmi in mehkim telesom. Lasje je mogoče česati. Na glavi nosi bombažen trak, oblečene ima okrasne hlače, ob tem pa tudi jakno, nosi torbico. Na nogah ima čeveljce. Lutka je mehka, kadar se bo lutka premaknila, se bo ta začela smejati in klicati, oče in mama. Po več ciklih bo lutka samodejno utišala.


Nines 33010 lutka RN Sweet, punčka, 45 cm
43,36 €

Novo

Simpatičen dojenček v odejici za počivanje – celota je izdelana iz kakovostne izdelave in ima dodelane podrobnosti. Oblečen je v hlačke, majico, nogavice in kapo. Priložena je tudi duda, ki jo lahko vstavite v otroško lutko. Dojenček leži v odeji, ki je dvostranska.


Nines 33020 lutka RN Sweet, fantek, 45 cm
43,36 €

Novo

Simpatičen dojenček v odejici za počivanje – celota je izdelana iz kakovostne izdelave in ima dodelane podrobnosti. Oblečen je v hlačke, majico, nogavice in kapo. Priložena je tudi duda, ki jo lahko vstavite v otroško lutko. Dojenček leži v odeji, ki je dvostranska.