Nattou posteljnina, 100 × 140 in 40 × 60 cm TT-20%
59,96 € 47,90 €

Zadnji kos!

Prevleka za posteljo TT, od znamke Nattou, se bo odlično prilegala v vsako posteljico. Ta čudovita modra posteljnina je okrašena s simpatičnimi motivi živali. Posteljnina je dvostranska, zahvaljujoč udobnemu materialu pa bo otroku zagotovila udoben spanec.

Nattou Flanel odeja za posteljico, 75 × 100 cm TT
31,96 € 26,53 €

Flanelova odeja TT, od znamke Nattou, se bo odlično ujemala v vsako posteljico ali voziček. Ta odeja je izdelana iz super fine tkanine, ki otroka prijetno ogreje. Odeja se odlikuje v kakovosti in trajni obdelavi.

Nattou Blazina za otroško posteljo TT
67,96 € 59,59 €

Zaščitna blazina za posteljo TT, od znamke Nattou, navdušuje s kakovostno izdelavo in čudovitim dizajnom. Blazina ščiti otroka pred udarci na trdi strani posteljice in jo lahko uporabljate na obeh straneh. Vesela blazina je okrašena s simpatičnimi slikami živali v pokrajini, ki jih bo dojenček z veseljem videl.

Nattou Plišasti obesek za dudko TT
11,16 € 9,54 €

Plišasti obesek za dudko Nattou preprečuje izgubo dudk in vam pomaga ohranjati čistočo. Ta obesek se preprosto pritrdi na otroška oblačila, na spodnji strani pa je nanj pritrjena dudka, tako da je vedno na dosegu roke.

Nattou Igrače na spiralu TT
26,96 €

Spiralo z igračami Nattou TT, razveseli otroke v prvih mesecih njegovega življenja. To spiralo s prikupnimi liki, medvedka, zmaja in papige, bo motiviralo pri raziskovanju in razvijanju pravih vizualnih in motoričnih sposobnostih.

Nattou Otroška blazina, 75 × 100 cm TT
43,16 € 37,21 €

Nattou blazina za otroke TT, navdušuje s kakovostno izdelavo in simpatičnim dizajnom. Ta modro-bela odeja je okrašena s čudovito sliko osla, ki se bo odlično znašla v vsaki posteljici. Blazina je dvostransko in je narejena iz zelo mehkega in udobnega materiala.

Nattou Otroška spalna vreča TT, 70 cm
47,56 € 38,97 €

Spalna vreča Nattou TT nudi otroku udobno in toplo spalno okolje. Ta elegantna vreča navdušuje tako s svojim edinstvenim dizajnom kot s kakovostno izdelavo. Zapenjanje je izvedeno z zadrgo, material je mehak in prijeten na dotik. Torba je okrašena s čudovito sliko osla.

Nattou Otroška vreča, 70 × 40 cm TT
58,36 € 47,83 €

Otroška vreča TT, od znamke Nattou, vašega otroka ogreva med potovanjem v avtosedežu. Ta vreča je primerna za uporabo z avtomobilskimi sedeži 0 in 0+ („jajčno“). Narejena je iz prijetnega toplega materiala in navdušuje s smešnim dizajnom.

Nattou posteljna zaščita Medo
69,99 € 46,77 €

Praktična obroba vam bo na otroški posteljici ali zibelki prišla prav proti prepihom ali proti možnim udarcem ob ograjico.

Nattou igralo kuža, veliko
21,99 € 18,14 €

Otroško igralo, ki vašega otroka animirajo pred spanjem, v vozičku ali avtosedežu.

Nattou Glasbeni vrtiljak TT 0m+
47,56 € 42,13 €

Glasbeni vrtiljak, nad otroško posteljo Nattou TT, bo zabaval vašega otroka in z lepo melodijo ga bo pospremil v svet sanj. Ta vrtiljak je zasnovan s čudovito obdelanimi igračami, ki jih je mogoče odstraniti in oprati na roko. Prednost je enostavna in hitra namestitev.

Nattou Odeja za igranje TT 0m+
75,96 € 65,85 €

Odeja za igraje Nattou TT bo dojenčku omogoča prijeten in zabaven prostor za igranje in raziskovanje sveta. Ta udobna odeja je opremljena s palico s prikupnimi znaki. Na odeji so igralni elementi, ki otroka motivirajo za raziskovanje.