National Geographic MC Messenger torba za fotoaparat M E61PNGMC2450-26%
116,77 € 86,23 €

Zadnji kos!

Dizajnerska ramenska torba za CSC ali DSLR fotoaparat. National Geographic MC Messenger M je vodotesna in je opremljena s posebno impregnacijsko plastjo. Notranji podloženi prostor za kamero lahko odstranite in uporabite ločeno. V torbo lahko shranite fotoaparat z objektivom, dodatne objektive, prenosni računalnik, tablični računalnik in osebne predmete.

National Geographic AU Messenger S E61PNGAU2350
105,22 € 86,16 €

Dizajnerska ramenska torbica za DSLR ali CSC fotoaparat. National Geographic AU Messenger S je vodotesen in ima posebno impregnacijsko plast, ima dvojni zapiralni sistem in njegov notranji prostor lahko po želji organizirate. Vanjo lahko shranite kamero, več leč, tablico in druge osebne stvari.

National Geographic MC nahrbtnik za fotoaparat Backpack M E61PNGMC5350
144,11 € 121,47 €

Tri-prostorna zasnova nahrbtnika za CSC ali DSLR fotoaparat. National Geographic MC Backpack M je nepremočljiv in lahko prilagodite njegovo notranjo postavitev. V nahrbtniku lahko nosite fotoaparat z objektivom, nekaj drugih objektivov, stojalo, tablični računalnik in osebne stvari.

National Geographic teleskop 50/360
57,11 €

Teleskop je odlično darilo za naše najmlajše, ki bo v njih bo vzbudilo raziskovalno žilico. Ob raziskovanju in igri se lahko naučite veliko novega o vesolju in svetu, ki je drugače skrit našim očem.

National Geographic kompas
9,51 €

Kompas otrokom nudi obilo zabave in učenja v naravi in svetu. S kompasom se bodo otroki lažje orientirali, kjer koli če bodo.

National Geographic daljnogled 6x21
41,25 €

Daljnogled je odlično darilo za naše najmlajše, ki bo v njih bo vzbudilo raziskovalno žilico. Ob raziskovanju in igri se lahko naučite veliko novega o okolju, naravi in svetu, ki je drugače skrit pred našim očem.

National Geographic Torbica Africa NG-A2200
56,03 € 26,47 €

National Geographic vam ponuja čezramno torbo Africa NG-A2200, ki vam bo odlična spremljevaljka na poti. Vanjo lahko shranite vse vaše osebne potrebščine, kot tudi elektronske naprave ali ostale pripomočke. Primerna je za varno prenašanje manj[ega D-SLR fotoaparata.

National Geographic RF Messenger torba za fotografsko opremo M E61PNGRF2450
108,96 € 89,33 €

Dizajnerska ramenska torba za CSC ali DSLR fotoaparat. National Geographic RF Messenger M je vodotesna in ima dvojno zapiranje glavnega prostora. Notranji podloženi prostor za kamero lahko odstranite in uporabite ločeno. V torbici lahko nosite fotoaparat z lečo, nekaj drugih objektivov, stojalo, tablični računalnik in osebne stvari.

National Geographic RF nahrbtnik za fotoaparat Backpack M E61PNGRF5350
136,30 € 114,84 €

Dvo-prostorna zasnova nahrbtnika za CSC ali DSLR fotoaparat. National Geographic RF Backpack M je vodotesna in ima dvojno zapiranje glavnega prostora. Zlahka ga lahko prilagodite v enodelni potovalni nahrbtnik. V nahrbtniku lahko nosite fotoaparat z objektivom, nekaj drugih objektivov, stojalo, tablični računalnik in osebne stvari.

National Geographic AU Messenger torba za fotoaparat M E61PNGAU2450
136,51 € 114,84 €

Dizajnerska ramenska torbica za DSLR ali CSC fotoaparat. National Geographic AU Messenger M je vodotesen in ima posebno impregnacijsko plast, ima dvojni zapiralni sistem in njegov notranji prostor lahko po želji organizirate. Vanjo lahko shranite kamero, več leč, tablico ali prenosni računalnik in druge osebne stvari.

National Geographic AU Rear nahrbtnik za fotoaparat Backpack E61PNGAU5350
175,63 € 147,78 €

Dvoprostorni in moderni nahrbtnik za DSLR ali CSC fotoaparat. National Geographic AU Rear Backpack je vodoodporni, ima trojno zaščito proti nezaželenim odpiranjem in njegov notranji prostor lahko uredite po vašem okusu. Namestite lahko fotoaparat, stativ, več objektivov, prenosni računalnik ali tablični računalnik in druge osebne stvari.

National Geographic E61PNG2344 EE Shoulder Bag S torba za čez rame
73,86 € 60,54 €

Torba za CSC ali DSLR fotoaparat za nošenje čez ramo. National Geographic EE Shoulder Bag S torba za čez rame ima neformalen videz s premišljeno konstrukcijo, izdelana je iz kakovostnega bombaža, s čimer vašemu fotoaparatu in dodatkom nudi potrebno zaščito. Strukturo njenega glavnega predala si lahko nastavite sami, razveselila pa vas bo s svojim enostavnim in naravnim dizajnom.

National Geographic MC Tote torba za fotografsko opremo M E61PNGMC2550
77,72 € 63,71 €

Dizajnerska ramenska torba za CSC ali DSLR fotoaparat. National Geographic MC Tote M je vodotesna in je opremljena s posebno impregnacijsko plastjo. Notranji podloženi prostor za kamero lahko odstranite in uporabite ločeno. V torbo lahko namestite fotoaparat z objektivom, dodatnim objektivom in osebnimi predmeti.

National Geographic RF torbica za fotoaparat Bodypack E61PNGRF4550
62,10 € 50,91 €

Zasnovan torbica z zanko za CSC fotoaparat z enim ramenskim trakom. National Geographic RF Bodypack je vodotesna in je opremljena s posebno impregnacijsko plastjo. Notranji podloženi prostor za kamero lahko odstranite in uporabite ločeno. V torbo lahko namestite fotoaparat z objektivom, dodatnim objektivom in osebnimi predmeti.

National Geographic je svetovno znana blagovna znamka, ki se osredotoča na naravo, potovanja in pustolovščine. Znana je po mesečni reviji, ki se ukvarjajo z določenimi temami s področja geografije, narave, etnologije in potovanj in je obenem licencirana znamka podjetja The Vitec Group, ki proizvaja in prodaja torbice za fotoaparate in foto dodatke pod blagovno znamko National Geographic.

National Geographic je svetovno znana blagovna znamka, ki se osredotoča na naravo, potovanja in pustolovščine. Znana je po mesečni reviji, ki se ukvarjajo z določenimi temami s področja geografije, narave, etnologije in potovanj in je obenem licencirana znamka podjetja The Vitec Group, ki proizvaja in prodaja torbice za fotoaparate in foto dodatke pod blagovno znamko National Geographic.