Montessori Svet - zemljevid z zastavami
51,44 €

Zadnji kos!

Ta zemljevid predstavlja največje države na svetu, ki so označene z barvnimi oznakami, da bo otrok bolje usmerjen. Vsaka država ima nacionalno zastavo, ki je najprej postavljena na stojalo.

Montessori Rimski most
72,94 €

Rimski most je vrsta lesenih naravnih kosov, ki jih je mogoče sestaviti v podnožje, pripravljeno za most. Pomembno načelo je sestaviti obok s pomočjo pravilnih kosov.

Montessori Barvne plošče 2 - razširjen nabor
22,83 €

Lesena škatla s pokrovom vsebuje 22 barvnih plošč, razvrščenih po parih. Torej v škatli lahko skupno najdete 11 parov; rdeča, bela, črna, modra, zelena, rumena, oranžna, roza, siva, rjava in bledo modra.

Montessori Barvno senčenje - figurice s ploščami
80,21 €

Komplet barvnih odtenkov je naravna lesena škatla, ki vsebuje odtenke v rdeči, modri, rumeni, vijolični, zeleni, rjavi, rožnati in sivi barvi. Vsaka plošča je razdeljena na štiri odtenke, ki so enaki tistim na slikah.

Montessori Igra za roke
21,96 €

Lesena plošča v črni barvi je ustvarjena kot labirint s srebrnimi kroglicami.
Naloga otroka je, da srebrne kroglice pripelje na nasprotni konec ceste tako, da izenači roke.

Montessori Stojalo z navojem - Varianta A
23,92 €

Stojalo z navojem je izdelan iz masivnega lesa, v katerega je vstavljenih sedem različnih kovinskih vijakov z maticami. Velikost posameznih lukenj v stojalu se spreminja, vendar vedno ustreza navojem posameznega vijaka.

Montessori ploščice s številkami
21,76 €

Najbolj naraven način za spoznavanje predmetov pri otrocih je dotik. Zato imajo te številke **hrapavo površino **, ki otrokom pomaga pri učenju, kako izgledajo število in kako se napišejo. Številke so opremljene z leseno škatlo za boljše shranjevanje. S tem orodjem se otroci naučijo osnovne številske serije 1–9.

Montessori Lestve - geometrijska telesa
21,20 €

Lesena podlaga naravne barve je osnova za skupno 16 geometrijskih teles v štirih barvah. Ena barva vedno predstavlja določeno višino – modra telesa so najmanjša, rumena telesa višja, rdeča še višja in temno zelena najvišja.

Montessori številčna tabela
31,35 €

Tabela za vadbe številk od 1 do 100. Set vsebuje eno tabelo z 10 × 10 polji z modrim ozadjem in leseno škatlo s številkami od 1 do 100. Otrok se uči številskih zaporedij od 1 do 100.

Montessori stolpci s krogi
17,01 €

Stolpci s krogi so odlično motorično in didaktično orodje. Komplet vsebuje pet rdečih, modrih, zelenih, rumenih in oranžnih stolpcev in pet krogov z enakimi barvami. Ta pomoč razvija senzorično izobraževanje in usklajevanje oči in rok.

Montessori Trinomična kocka
41,15 €

Ta barvna kocka v leseni škatli je predvsem zabavna igra za otroka, ki uporablja kocke za pritrditev na izvirnik na škatli in tako sestavi celotno kocko. Stene posameznih kosov so vedno edinstveno barvno kodirane, zato otrok vedno sledi barvi sosednje stene.

Montessori ura z gibljivimi kazalci
68,08 €

Ta lesena ura ima 1 do 24 urnih žetonov, ki otroku pomagajo razumeti zamisel o 24-urnem času. Vse znake lahko postavite na uro, da predstavljajo jutranje (1–12) ali popoldne (13–24).

Montessori 3 botanične sestavljanke s komodo
37,12 €

Lesena komoda za shranjevanje treh botaničnih sestavljank – cvetje, listje in drevo. Otrok se nauči razumeti sestavo teh rastlin in poimenovati njihove dele. Vsak kos lesenih ugank je opremljen z ročajem, ki otroku omogoča lažje ravnanje z njim.

Montessori Geometrijska telesa s podstavki
63,01 €

Ta lesena škatla vsebuje deset osnovnih geometrijskih teles v modri barvi in njihove podstavke. Vključene so kroglice, elipsoid, jajčasta oblika, kocka, kvadra, trikotna prizma, trikotna in tetraedrska piramida, stožec in valj. Zahvaljujoč osnovnim ploščam lahko otrok posameznim telesom dodeli njihove preseke.

Montessori Majhen števec
24,07 €

Števec otrokom pomaga pri doseganju rezultatov pri dodajanju ali odštevanju v enotah do tisoč. Števec je sestavljen iz štirih vrstic, enot za štetje na zgornji vrsti, drugega števila deset, v tretjem stolpcu so stotine, spodnja pa štetje tisočinke.

Montessori prozorna barva geometrijska telesa
30,52 €

Prozorna geometrijska telesa v pestrih barvah otrokom omogoča lažje raziskovanje geometrije, vsebine in koncept merjenja. Snemljive osnove omogočajo videti 3D telesa v 2D. Telesa lahko preprosto napolnite s tekočino ali suho snovjo in jo tudi enostavno očistite.

Montessori sestavljanka - konj
10,39 €

Ta lesena sestavljanka je odlično orodje za razvoj otroške domišljije. Sestavljanka se lahko razdeli na več kosov in s pomočjo ročajev poskuša vrniti vse dele na pravo sliko.

Montessori Škatla s palicami
52,07 €

Komplet vsebuje dve lesni škatli. Vsaka od njih je razdeljena na številke. Prva vsebuje številke od 0 do 4, druga pa 5 – 9. Vključenih je tudi 45 palic. Otrok uporablja štetje palic, da dodeli ustrezno število pravilnemu pladnju.

Montessori Številke in pike - sestavljanka
22,39 €

Set vsebuje leseno škatlo z 10 pari ugank, ki omogočajo boljše razumevanje številskih serij od 1 – 10. En del sestavljanke iz danega para vedno predstavlja določeno število v številski obliki, drugi del sestavljanke pa je enako število, izraženo s številom pik.

Montessori Sestavljanka - geometrijske oblike
33,07 €

Osnovne petih geometrijskih oblik v različnih barvnih odtenkih so vstavljene v pladenj z ustreznimi luknjami, ki ustrezajo danim geometrijskim oblikam.
Vsaka geometrijska oblika ima svoje ročaje za boljše upravljanje.

Montessori Zvočni valji
44,64 €

Zvočni valji so senzorična pomoč pri razvoju slušnih zaznav. Vsebujejo dva enaka niza, ki se razlikujejo le po barvah na rdečem in modrem nizu. Oba imata šest različnih valjev, ki vsakič, ko se treseta, dajejo drugačen zvok.

Montessori geometrijski pladenj
17,01 €

Ta pladenj je v bistvu lesena osnova z devetimi luknjami za sprejem treh geometrijskih oblik. Deluje v treh fazah. Najprej se otrok nauči vstaviti celotne formacije v ustrezne luknje.

Montessori gibljivo osončje
66,92 €

Raziskujte čudesa našega sončnega sistema! Planeti se gibajo po svojih orbitah in krožijo okoli Sonca, ki sveti. S pomočjo tega modela otroci lažje razumejo celotni sončni sistem.

Montessori sestavljanka - ptica
9,74 €

Ta lesena sestavljanka je odlično orodje za razvoj otroške domišljije. Sestavljanka se lahko razdeli na več kosov in s pomočjo ročajev poskuša vrniti vse dele na pravo sliko.

Montessori sestavljanka - želva
9,35 €

Ta lesena sestavljanka je odlično orodje za razvoj otroške domišljije. Sestavljanka se lahko razdeli na več kosov in s pomočjo ročajev poskuša vrniti vse dele na pravo sliko.

Montessori Globus – barvni kontinenti
26,66 €

Globus s podstavkom, ki omogoča boljše razumevanje lokacije kontinentov glede na vodna telesa. Posamezne celine so barvno kodirane, kar otroku omogoča, da bolje pozna lokacijo in velikost celine.

Montessori oblikovane merilne posode
35,18 €

Ta odličen pomočnik za razumevanje povezave med prostornino, obliko in količino. Merilne posode so treh oblik – kvader, valj in trikotna prizma. Kvader in valj imata prostornino 1000 in 500 ml. Trikotna prizma pa ima prostornino 500 in 250 ml.