MIZON (Bee Venom Calming Fresh Cream) 50 ml
33,40 €

Pomirjujoča, osvežilna negovalna krema s čebeljim strupom, propolisom, karitejevim maslom, močvirnim oljem in drugimi aktivnimi sestavinami zagotavlja celovito nego utrujene in poškodovane kože. .

MIZON ( Collagen Power Firming Eye Cream) z 42% morskega kolagena
24,30 € 21,80 €

Krema je namenjena negi izjemno mehke in občutljive kože okoli oči. Vsebuje 42% naravnega morskega kolagena, ki ima izjemne vlažilne, učvrstitvene in stimulativne lastnosti. Izboljša mikrocirkulacijo, odstrani otekline in temne kolobarje, poleg tega pa znatno zmanjša očesne gube.

MIZON (Control Soothing Gel Cream) 50 ml
25,10 €

Nežna krema z gelno konsistenco vlaži, neguje in v glavnem pomirja kožo proti aknam. Močan, a prijeten vonj in zdravilni učinek. Problematična koža bo nenadoma izžarevala z enotno naravno senco. .

MIZON Fine (Great Pure Clean sing Foam) za vse tipe kože 120 ml
13,80 € 12,10 €

Nežno prešitih penjenje čistilo primerno za vse pipe, kožo, odstranjuje nečistoče v globino, tudi trajni Make-up v. Pleť je okrepljena in delo naravno lepi in zdravi videz. Zaradi nežne sestave je pena primerna tudi za občutljivo kožo. .

MIZON Maska za Pleť ki vsebuje 6400 mg (Pore Clearing Volcanic Mask) 80 ml
13,70 €

Zadnji kos!

Maska za Pleť s 6400 mg vulkanskega pepela z otoka Jeju in hladilnim učinkom rešuje težave s kožo in pomirja kožo. Vulkanski pepel 6-krat bolje zmanjša sebum kot premog, sledi mu prekomerna nečistoča sebuma in kože, kar je tako, ko ga z njim izperemo z vodo. .

MIZON (Night Repair Seruming Ampoule) 30 ml
26,70 €

Pomlajevalni obrazni serum vsebuje dve patentirani pomlajevalni sestavini kože (patent št. 10–0628518), ki ponoči pomlajuje izčrpano in utrujeno kožo, bori se proti gubam in pospešuje obnavljanje kožnih celic. Videz gub se zmanjšuje, koža je manj utrujena, bolj svetla in vidno mlajša.

MIZON ( Snail Repair Eye Cream) 80% ( Snail Repair Eye Cream)
13,80 €

Krema za oči je zasnovana za nego izjemno mehke in občutljive kože okoli oči. Ti dve glavni sestavini z 80% izločanjem polžev in EGF (endotelnim rastnim faktorjem) zagotavljata zdravljenje gubic, regeneracijo kože in temne očesne kroge.