Minetan Vijolična (Super Dark 1 Hour Express Tan) 200 ml
43,20 €

Predstavljamo revolucijo v strojenju! Preizkusite vijolično peno s samoporjavitvijo in z rezultatom boste zadovoljni! Ultra hitre sestavine za samoplastitev začnejo delovati takoj ob stiku s kožo, dokler se ne stuširate. Rezultat je popoln temen ten brez oranžnih tonov.

Minetan Dark Ash Self (1 Hour Express Tan) 200 ml-25%
43,20 € 32 €

Predstavljamo revolucijo v strojenju! Preizkusite Dark Ash pena za samoplastitev in zadovoljni boste z rezultatom! Ultra hitre sestavine za samoplastitev začnejo delovati takoj ob stiku s kožo, dokler se ne stuširate. Rezultat je popoln temen ten brez oranžnih tonov.

Minetan Caramel ( Classic 1 Hour Express Tan) 200 ml-25%
43,20 € 32 €

Karamel zlato porjavela pena Karamel vam v eni uri daje čudovit karamelno zlati porjav. Predstavljamo revolucijo v strojenju! Ultra hitre sestavine za samoplastitev začnejo delovati takoj ob stiku s kožo, dokler se ne stuširate. Rezultat je popoln temen ten brez oranžnih tonov.

Minetan (Super Dark 1 Hour Express Tan) 200 ml-25%
43,20 € 32 €

Predstavljamo revolucijo v strojenju! Ultra hitre sestavine za samoplastitev začnejo delovati takoj ob stiku s kožo, dokler se ne stuširate. Rezultat je popoln temen ten brez oranžnih tonov. V samo eni uri lahko uživate v pričakovanih profesionalnih rezultatih.

Minetan Coconut 200 ml temno porjavela pena
35,20 €

Predstavljamo revolucijo v strojenju! Ultra hitre sestavine za samoplastitev začnejo delovati takoj ob stiku s kožo, dokler se ne stuširate. Rezultat je popoln temen ten brez oranžnih tonov. V samo eni uri lahko uživate v pričakovanih profesionalnih rezultatih.

Minetan (Illuminating Rose Water) 100 ml-22%
32,40 € 25,20 €

Vlažilni sprej za obraz, obogaten z rožno vodo, bo vašemu obrazu dodal pridih. Z vsakodnevno uporabo boste ustvarili ali ohranili svoj trenutni ten. Rumen videz je naraven in daje vaši koži obilico hidracije skupaj s čudovitim zlatim odtenkom brez oranžnih tonov. .

Minetan Kavni piling Original 200 g
26,90 €

Ali hrepenite po gladki in revitalizirani koži? Nato Minetan kavni piling Original iz Minetan . Cenili boste naravno sestavo pilinga, odstranili ostanke starega izdelka za porjavitev in zmehčali neželene rezultate porjavelosti. Pripravite kožo na sončenje z osupljivim kavnim pilingom!.

Minetan Pena za samo-porjavitev z Workout Ready (Fitness Tan) 200 ml-25%
43,20 € 32 €

Vadbena pena za samoplast ima posebno sestavo, ki je odporna na znoj – narejena za vse aktivne ljudi. Omogoča odvajanje znoja iz telesa, ne pa samoplačniškega. Vsebuje kofein in guarano, ki spodbujata pretok krvi na problematičnih območjih in tako izboljšujeta rezultate vadbe.

Minetan Self Dark (Tanning Foam) Double Dark (Tanning Foam) 200 ml
32,40 €

S samoporjavitveno peno dobite zagorelo in sijočo kožo. Pena je primerna za vse tipe kože, še posebej, če hrepenite po temni rjavi barvi. Zagotavlja dolgotrajno in enakomerno porjavelost brez madežev. Kožo pušča močno hidrirano in dišečo s kokosom.

Minetan Vijolična (Gradual Tan Foam) 200 ml
32,40 € 30,70 €

Brezbarvna pena Violet Gradual Tan Foam s samoporjavitvijo za postopno strojenje. Za ohranjanje porjavelosti ali za pridobivanje strojene mediteranske temne kože. .