MILLY MALLY

MILLY MALLY Stanley tricikel, roza črn

MILLY MALLY Stanley tricikel

227,80 €

Omogoča zanesljivost, varnost in enostavnost uporabe. Ima ograjo za zaščito otroka, tritočkovni varnostni pas, ​​dva naslona za noge, ergonomski sedež in zložljivo streho. Popolna kombinacija med vozičkom in triciklom.

Partner: Helieli
MILLY MALLY Dragon Junior Caliper poganjalec, roza moder

MILLY MALLY Dragon Junior poganjalec

89,60 €

Ravnotežno kolo za otroke v v starosti od dveh do štirih let ima trpežen jeklen okvir, nastavljiv sedež in krmilo, polne gumijaste pnevmatike in maksimalno nosilnost do 20 kg.

Partner: Helieli
MILLY MALLY Dino Mini Junior poganjalec, roza

MILLY MALLY Dino Mini Junior poganjalec

122,20 €

Leseno ravnotežno kolo za otroke od dveh do šestih let starosti. Ima široke 12 palčne pnevmatike in nastavljiv sedež. Prijazen dinozaver bo zagotovo postal otrokov najboljši prijatelj v igri.

Partner: Helieli
MILLY MALLY Grande Junior 2in1, poganjalec, moder

MILLY MALLY Grande Junior 2in1, poganjalec

108,90 €
Zadnji kos!

Poganjalec Grande je idealen za malčke v starosti enega do štirih let in se lahko uporablja kot ravnotežno kolo ali tricikel. Ima nastavljiv sedež in trpežen jeklen okvir.

Partner: Helieli
MILLY MALLY Optimus Junior 3in1 poganjalec, roza

MILLY MALLY Optimus Junior 3in1 poganjalec

112,20 €
Zadnji kos!

Poganjalec lahko uporabljate kot tricikel ali združite zadnje kolo v eno. Namenjen je malčkom med prvim in četrtim letom starosti. Ima nastavljivo višino sedeža in trpežno jekleno konstrukcijo.

Partner: Helieli
MILLY MALLY Voziček za lutke Dori Candy - 5901761124897

MILLY MALLY Voziček za lutke Dori Candy - 5901761124897

62,65 €

Otroški voziček za lutke Dori znamke Milly Mally, izdelan iz visoko kakovostnih materialov. Funkcije in videz otroškega vozička za lutke Dori spominja na pravi otroški voziček.Dori je globok voziček, namenjen lutkam, dolgim ​​do 40 cm. Gondola ima vzmetnico, ki je popolnoma pri