Metalac lonec z dulcem, sivka, 12 cm
15,52 €

12,10 €

Lonec z dulcem z motivom polja sivke bo v vas prebudil poletno razpoloženje. Lonec ima prostornino 1,2 litra, zahvaljujoč odpornosti materiala ga je mogoče pomivati v pomivalnem stroju. **Kuhanje v emajlu se uvršča med najbolj zdrave!


Metalac set emajliranih loncev z rdečimi pikami, 10-delni
100,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

METALAC nabor emajliranih jedi z rdečimi pikami. 10 delni komplet je narejen iz posebnih plošč z debelino 0,5 – 2,5 mm. Po najnovejših raziskavah so emajlne jedi popolnoma varne za zdravje, kar jih postavlja na prvo mesto v zdravem kuhanju.


Metalac set loncev, rdeče pike
28 €

Metalac set loncev z rdečimi pikami je emajliran, ka je za kuhanje zelo zdravo. Rdeče pike popestrijo kuhinjo in naredijo kuhanje zabavnejše.


Metalac Set dveh lončkov Minioni 1, 2 kos
17,56 €

13 €

Prisrčni rumeni prijatelji bodo ustvarili nasmeh na vsakem obrazu. Naj bo doma ob sladkem kakavu ali na taboru za reden pitni režim, vedno bodo priljubljeni prijatelji vseh otrok.


Metalac Set dveh lončkov Minioni 2, 2 kos
17,56 €

13 €

Če vaši otroci pozabljajo na reden pitni režim, jim kupite lončke z veselimi prijatelji. Pločevinasta lončka z minioni imajo to prednost, da se ne razbijejo kot porcelan, niti nista tako težka.


Metalac čajnik s pikicami, rdeč
29,82 €

25,71 €

Emajliran pikčast čajnik bo pritegnil vse romantične duše in vse tiste, ki imajo gospodinjske aparate s pikicami ali v rdeči barvi. Zaradi srčkanih pikic, nobena gospodinja se mu ne bo mogla upreti.


Metalac set emajliranih loncev s poslikavo nasada lavande, 10-delni
122,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

METALAC nabor emajliranih jedi s s poslikavo nasada lavande. 10 delni komplet je narejen iz posebnih plošč z debelino 0,5 – 2,5 mm. Po najnovejših raziskavah so emajlne jedi popolnoma varne za zdravje, kar jih postavlja na prvo mesto v zdravem kuhanju.


Metalac lonec z dulcem, čebulni okras, 12 cm
13,30 €

11 €

Zelo praktičen lonec z dulcem je izdelan iz emajla in je okrašen z motivom čebule. Stari časi se vračajo in poleg tega je dokazano, da je kuhanje na emajlu zelo zdravo. Še pomembneje, emajl je primeren za indukcijske štedilnike!


Metalac set emajliranih loncev s poslikavo trave, 10-delni
100,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

METALAC nabor emajliranih jedi s poslikavo trave. 10 delni komplet je narejen iz posebnih plošč z debelino 0,5 – 2,5 mm. Po najnovejših raziskavah so emajlne jedi popolnoma varne za zdravje, kar jih postavlja na prvo mesto v zdravem kuhanju.