Mercedes-Benz Intense - EDT
32,80 €

Mercedes-Benz Intense je moška citrusna, začimbna dišava. Parfum je močnejši od prejšnjih različic Mercedes-Benz za moške. Obogatena s cedrovino, sveža ambra pusti edinstven in čuten podpis na vaši koži. Na začetku dišave se razvijajo citrusi, položeni na zelene liste vijolice.

Mercedes-Benz For Men - EDT
33,30 €

Dišava Mercedes-Benz For Men istoimenske blagovne znamke je bila prvič predstavljena javnosti leta 2012. Ta orientalska lesna dišava je namenjena vsem moškim, ki imajo radi luksuz in kakovost.

Mercedes-Benz Man - EDT
40,20 € 29,40 €

Mercedes-Benz Man je zasnovan za karizmatične moške, ki imajo radi aromatične lesne vonjave. Parfum Olivier Cresp je vključil v dišavo sadne tone hruške in cvetlične tone geranije. Skupaj s šipkom in cedro ustvarja neustavljivo kombinacijo dišav, ki se jim resnični moški ne more upreti.

Mercedes-Benz Man Private - EDP
33,50 €

Mercedes Benz Man Private je orientalsko-lesnat za moške. Glava vsebuje pelin, kardamom in cipreso. V svojem srcu boste čutili sivko, kretanski rosdan (labdanum) in ambroksan. Pačuli, kašmirov les in cedra zaprejo sestavo. Začelo se je leta 2018. .

Mercedes-Benz Rose - EDT
24,50 €

Ženski parfum Mercedes-Benz Mercedes-Benz Rose se preliva s cvetnimi toni. V bogati sestavi boste začutili sočni ribez in grenivko. Srce združuje nežne tone magnolije, vrtnice z eksotičnimi vilinami in palisanderom. Kompozicijo dopolnjuje pridih cedre, ambre in mošusa.