Mercedes-Benz For Men - EDT
29,50 €

Istoimenska dišava Mercedes-Benz For Men je bila prvič predstavljena javnosti leta 2012. Ta orientalska lesnata dišava je namenjena vsem moškim, ki imajo radi luksuz in kakovost.

Mercedes-Benz Intense - EDT
33,30 €

Mercedes-Benz Intense je moška citrusna, pikantna dišava. Parfum je močnejši od prejšnjih različic Mercedes-Benz za moške. Obogatena s cedrovim lesom sveža ambergris ustvari edinstven in čuten podpis na vaši koži. Na začetku dišave trdijo citrusi, zloženi na zelene liste vijolice.

Mercedes-Benz Man - EDT
30,40 €

Mercedes-Benz Man je zasnovan za karizmatične moške, ki imajo radi aromatične lesnate vonjave. Parfum Olivier Cresp je vključil v aromo sadne tone hruške in cvetlične tone geranije. Skupaj s šipkom in cedro ustvarja neustavljivo kombinacijo dišav, ki se jim resnični moški ne more upreti.

Mercedes-Benz Rose - EDT
21,10 €

Ženski parfum Mercedes-Benz Mercedes-Benz Rose se preliva s cvetnimi toni. V bogati sestavi boste vonjali po sočnem ribezu in grenivki. Srce združuje nežne tone magnolije, vrtnice z eksotičnimi vilinami in palisanderom. Kompozicijo dopolnjuje pridih cedre, ambergrisa in mošusa.