Melissa & Doug Hama perlice za likanje, darilni komplet
12,60 € 9,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Velik nabor večbarvnih kroglic za likanje. Set je na voljo s temo princesk Ledenega kraljestva II. in vsebuje 2000 kosov. Samo postavite kroglice na podlago, zlikajte z likalnikom in ustvarili boste nekonvencionalno kompaktno sliko.

Melissa & Doug Hama perlice za likanje, darilni komplet
19,30 € 14,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Velik nabor večbarvnih kroglic za likanje. Set je na voljo s temo princeze in Olafa iz Ledenega kraljestva II. ter vsebuje 4000 kosov. Samo postavite kroglice na podlago, zlikajte z likalnikom in ustvarili boste nekonvencionalno kompaktno sliko.

Melissa & Doug Komplet za sladoled
37,40 € 28,90 €

Novo

Igrajte se prodajalca sladoleta v vašem domu ali na igrišču. Uporabite obe magnetni zajemalki, štiri merice svojih najljubših okusov sladoleda in lesene kornete.

Melissa & Doug Lesena rojstnodnevna torta
24,80 € 19 €

Novo

Vsak dan lahko priredite rojstno dnevno zabavo s to simpatično torto. Otroci bodo navdušeni nad rezanjem torte saj se pri vsakem rezu zasliši zvok ježka, kateri drži tortine kose.

Melissa & Doug magnetno oblačenje Julia
16,50 € 12,30 €

Novo

Ne glede na poklic, ki ga izbere, lik Julia vedno izgleda lepo! Včasih kot zdravnica, včasih rock zvezda ali policistka. Zahvaljujoč magnetnim lesenim kosom oblačil lahko otroci figuro oblačijo znova in znova.

Melissa & Doug magnetno oblačenje, lutka
16,50 € 12,30 €

Novo

Magnetna lesena lutka ima nešteto modnih dodatkov za neskončno kreativnost. Oblecite si punčko po svojih željah. Otroci lahko zahvaljujoč magnetnim lesenim kosom oblačil figuro vedno znova.

Melissa & Doug magnetno oblačenje, prisrčna kobila
16,50 € 12,30 €

Novo

Dodatki krasijo to čudovito kobilo – nevesta, odeje in celo sijoča krila! Z magnetnimi dodatki 55, vključno s sedlom, nevesto, grivo v različnih barvah in slogih. Z lahkoto se ustvari videz, ki je popolnoma edinstven.

Melissa & Doug Potovanje s hišnimi ljubljenčki
36,90 € 28,40 €

Novo

Tudi vaši otroci želijo živega hišnega ljubljenčka, pa si jih iz nekega razloga ne morete privoščiti? S tem čudovitim kompletom, v katerem lahko otroci najdejo vse, se lahko preizkusijo v oskrbi hišnih ljubljenčkov. Paket vključuje dva psa.

Melissa & Doug Ročne lutke - hišni ljubljenčki
24,30 € 18,70 €

Novo

Naj te ročne lutke zaživijo. Štiri lutke v obliki hišnih ljubljenčkov se dobro prilegajo otrokovi in manjši odrasli roki. Z otroki lahko ustvarite zgodbe ali uporabite ročne lutke za lepo gledališče.

Melissa & Doug Set lutk - hišni ljubljenčki
36,90 € 28,40 €

Novo

Naj te ročne lutke zaživijo. Šest lutk, ki so v obliki hišnih ljubljenčkov, se dobro prilegajo otrokovi in manjši odrasli roki Z otroki lahko ustvarite zgodbe in uporabite ročne lutke za lepo gledališče.

Melissa & Doug Set lutk - safari
36,90 € 28,40 €

Novo

Naj te ročne lutke zaživijo. Šest lutk, ki so v obliki živali iz safarija in se dobro prilegajo otrokovi in manjši odrasli roki. Z otroki lahko ustvarite zgodbe ali uporabite ročne lutke za lepo gledališče.

Melissa & Doug snežak s kamenčki Ledeno kraljestvo II
20,10 € 15,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Okrasite svojo edinstveno torbo za nošenje čez ramena s podobo Ane in Else! Paket vključuje torbo s tiskanim motivom Ane in Else iz Ledenega kraljestva II. Ta torbica bo lepa dekoracija za vsako praznovanje.

Melissa & Doug torbica Ledeno kraljestvo II
16,90 € 12,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Okrasite svojo edinstveno torbo za nošenje na ramenih – čaka te motiv z Anno in Elso! Ta kreativni komplet vključuje torbo, ki jo lahko okraš s princeso Frozen 2. Ta torba bo prav gotovo nepozabna in čudovita dekoracija.