Medisana Aroma difuzor AD 620
41,30 € 38,30 €

Difuzor arome ustvarja lepo meglico dišave z uporabo ultrazvočne tehnologije v kombinaciji z različnimi barvami, ki zagotavlja popoln počitek. .

Medisana Aroma Bambusov razpršilnik
58,70 €

Aromatičen bambusov difuzor ne samo, da diši po vašem domu, ampak postane tudi oblikovalski dragulj. Zahvaljujoč ultrazvočni tehnologiji se vonj enakomerno porazdeli po prostoru. Difuzor ima vgrajene LED-lučke, ki samodejno osvetlijo izbrano svetlobo ali nadomestne barve. .

Medisana BBS (88389) masažna podloga za v kad
180,46 €

Sprostitvena masažna podloga za v kad je opremljena z daljinskim upravljanjem znamke Medisana. Ponuja tri stopnje intenzivnosti masaže/mehurčkov, zamenljiv dozirnik arome za uporabo eteričnih olj in funkcijo ogrevanja. Navdušuje tudi s samodejnim izklopom (po 10, 20 ali 30 minutah) in zelo tihim delovanjem.

Medisana Brusilnik za manikuro in pedikuro MP 815
41,30 €

Brusilnik za manikuro in pedikuro Medisana MP 815 s 7 nastavki je idealen pomočnik pri zdravljenju vraščenih, debelih in otrdelih nohtov, za zdravljenje pornate kože, žuljev in rogov kurjih očes. Zahvaljujoč zamenljivim nastavkom boste zdravili različne dele telesa.

Medisana Električni glavnik za uničevanje uši LCS 860
29 €

LC 860 električni glavnik za uši podjetja Medisana učinkovito odstranjuje uši in jajčeca. Glavnik deluje hitro in enostavno brez kemikalij. Ta glavnik za uši zagotovo nima stranskih učinkov, ima medicinsko potrdilo in ga lahko uporabljate tudi na vašem hišnem ljubljenčku.

Medisana Masažna naprava za refleksno masažo stopal FM 888
156,50 €

Intenzivna masaža stopal vam nudi prijeten počitek in odlično sprostitev. Masaža pod pritiskom temelji na tradicionalni kitajski medicini, spodbuja prekrvavitev in s tem zagotavlja sprostitev celotnega telesa. .

Medisana 60231 XXL električna grelna odeja
85,78 €

Zadnji kos!

Grelna odeja4 nastavitvami temperature in funkcijo hitrega ogrevanja. Medisana 60231 XXL električna grelna odeja je opremljena z varnostnim sistemom in zaščito proti pregrevanju. Odeja je izdelan iz prijetnega mehkega materiala Öko-Tex® Standard 100.

Medisana Obličej omrežja savna FSS88245
37,80 € 36,40 €

Savna zasnovana izključno za kozmetično uporabo na obrazu. Vodna para idealno pripravi kožo na globinsko čiščenje, nanese vlažilne in negovalne maske in druge negovalne izdelke.

Medisana Analitična osebna lestvica BS 445
38,10 € 33,50 €

Osebna lestvica z domiselnim dizajnom. Glavna prednost je enostavno upravljanje, popolna analiza in kakovostna obdelava podatkov prek povezave s telefonom in tabličnim računalnikom. .

Medisana Aroma difuzor AD 635
54,30 € 51,50 €

Dekorativni difuzor arome z LED diodami, ki sveti z barvo po vaši izbiri ali se barve samodejno spreminjajo. Uporablja sodobno ultrazvočno tehnologijo, ki ustvarja fino meglico in tako enakomerno razporedi vonj po prostoru. .

Medisana Kopel za noge FS 883 88387
41,70 €

Privoščite si prijetno kopel z mehurčki, ki odlično sprosti stresne noge in spodbudi krvni obtok! Zelo prijetna vibracijska masaža vas bo sprostila. Poleg tega lahko vzdržuje temperaturo vode. Pomagala vam bo pred napetostjo in utrujenostjo. .

Medisana Masažna blazinica MCN
156 € 148,40 €

MCN je naprava za učinkovito shiatsu masažo hrbta, vratu in nog. Ciljana intenzivna masaža odlično sprosti napete mišice. .

Medisana Akupresurna masažna podloga MC 825 Shiatsu
243,40 € 228,90 €

Masažna blazinica je primerna za masažo vratu, ramen, hrbta, ledja in stegen. Omogoča več vrst masaž, od akupunkture, akupresure do masaže shiatsuja. Masažna področja lahko prosto kombinirate. .

Medisana BW 315 merilnik krvnega tlaka, zapestni - Odprta embalaža
39,98 € 38,16 €

Odprta embalaža

Medisana zapestni merilnik krvnega tlaka BW 315 je visokokakovosten, učinkovit in priročen pripomoček za merjenje sistoličnega, diastoličnega tlaka in srčnega utripa. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Medisana Krtača za obraz 880 Krtača za obraz
35,90 € 32,90 €

Čistilna krtača pomaga nežno odstraniti vso umazanijo na vaši koži in ji daje zdrav videz. Uporaba čistilne krtače zmanjša čiščenje gub in gub med čiščenjem pore. To koži nudi neverjetno podlago za absorpcijo kozmetike.

Medisana Masažna blazina za masažo vratu in hrbta Shiatsu MC 840 Shiatsu
54,30 €

Zadnji kos!

Masažna blazina zagotavlja pravo shiatsu masažo v vratu in hrbtu. Primeren je tudi za masažo stopal in stopal. Štiri vrtljive glave izvajajo masažo in rdeča svetloba prijetno ogreje območje. Blazina sprošča napete mišice in prispeva k njihovi regeneraciji. .

Medisana Masažna preproga MM 825
72,80 €

Uživajte v prijetni masaži celega telesa v udobju svojega doma! Masažna preproga MM 825 bo vašo sprostitev kadar koli bolj prijetno – izbirate lahko med 5 ciljnimi masažnimi programi in 2 stopnjo intenzivnosti. Po potrebi lahko vključite tudi način ogrevanja.

Medisana Stroj za manikuro in pedikuro PROFI MP 840
65,20 €

Novo

Medisana MP 840 je enostaven za uporabo in je idealen pomočnik pri negi rok, nog in nohtov. Uporabljamo ga lahko pri zdravljenju vraščenih, debelih in otrdelih nohtov, za zdravljenje popražene kože, žuljev in robov kurjih očes. Primerna je tudi za kozmetično nego rok in nohtov.

Medisana MBH (88379) masažna podloga za v kad
126,59 €

Sprostitvena masažna podloga za v kad je opremljena z daljinskim upravljanjem znamke Medisana. Ponuja tri stopnje intenzivnosti masaže/mehurčkov, zamenljiv dozirnik arome za uporabo eteričnih olj in funkcijo ogrevanja. Navdušuje tudi funkcija samodejnega izklopa po 20 minutah.

Medisana BW 315 merilnik krvnega tlaka, zapestni
39,98 € 39 €

Medisana zapestni merilnik krvnega tlaka BW 315 je visokokakovosten, učinkovit in priročen pripomoček za merjenje sistoličnega, diastoličnega tlaka in srčnega utripa.

Medisana Medibeam naprava proti aknam
137,90 €

Aparat Medibeam oddaja rdečo svetlobo valovne dolžine 660 nm, ki uspešno pomaga pri odpravljanju kožnih težav in pospešuje zdravljenje kože. Postopek z aparatom Medibeam je varen in neboleč.

Medisana vlažilnik zraka UHW
64,98 € 57,63 €

Ultrabreeze je zahvaljujoč se izredno majhnim razpršenim delcem zelo učinkovit vlažilnik zraka. Ponaša se s fukncijo predgretja, nastavljivo stopnjo vlaženja in samodejnim izklopom.

Medisana vlažilnik zraka Ultrabreeze
79,90 € 70,86 €

Ultrabreeze je zahvaljujoč se izredno majhnim razpršenim delcem zelo učinkovit vlažilnik zraka. Ponaša se s fukncijo predgretja, snooze funkcijo, dvema stopnjama jakosti vlaženja ter samodejnim izklopom.

Medisana že 30 let proizvaja naprave za domače zdravstvo. Njihovi izdelki že nekaj desetletij pomagajo ljudem spremljati svoje zdravje, skrbijo za zdravje brez tveganja in uporabo lepotnih naprav na strokovni ravni. Pri proizvodnji naprav Medisana so vključene izkušnje, tehnološki napredek, ustvarjalnost in zelo visoka motivacija za zagotavljanje zdravja ljudi.

Medisana že 30 let proizvaja naprave za domače zdravstvo. Njihovi izdelki že nekaj desetletij pomagajo ljudem spremljati svoje zdravje, skrbijo za zdravje brez tveganja in uporabo lepotnih naprav na strokovni ravni. Pri proizvodnji naprav Medisana so vključene izkušnje, tehnološki napredek, ustvarjalnost in zelo visoka motivacija za zagotavljanje zdravja ljudi.