Mediashop NutriSlicer velčnamensko strgalo
31,20 € 24,93 €

Večnamensko strgalo, kateri močno olajša pripravo hrane v kuhinji. NutriSlicer od znamke Mediashop za hitro in enostavno rezanje, z izjemno ostrimi noži in sesalno skodelico, ki se ne oddalji od dela. V paketu boste našli tri vrste nožev za tri vrste rešetk. Lahko se opere v pomivalnem stroju.

Mediashop Harry Blackstone AirBlade komplet nožev
23,40 € 21,69 €

Noži iz kompleta harry Blackstone AirBlade so opremljeni s posebnimi rezili z diamantno strukturo, ki jim doda lahkotnost, ostrino in stabilnost. Noži imajo površino proti prijemanju. Njihoci ročaji so ergonomsko oblikovani pa odličen oprijem tudi, ko imate mokre roke.

Mediashop Bavarian Edge brusilnik za nože
23,40 € 20,87 €

Univerzalen brusilnik za nože Bavarian Edge s tehnologijo X-Cross, ki omogoča, da se prilagodi vsakemu nožu, je idealen za vse tipe nožev z enostranskimi, obojestranskimi ali poševnimi rezili. Brusilne palice so izdelane iz izjemno trdega volframa, ki zagotavlja popolno brušenje vaših rezil.

Mediashop vrtljiva ponev Livington Black Doubletta Deluxe
63,50 € 56,10 €

Vrtljiva posoda za kuhanje, cvrtje, pečenje in pečenje na žaru z nelepljivo površino, Advantage Mediashop Vrtljive ponve Livington Black Doubletta Basic ima ergonomski ročaj z inovativnim magnetnim zapiralom, primerna je za uporabo na vseh vrstah štedilnikov (plinskih, keramičnih, električnih, indukcijskih). Različica DELUXe s pokrovom in košaro za cvrtje.

Mediashop vrtljiva ponev Livington Black Doubletta Basic
56,10 € 44,80 €

Vrtljiva ponev za kuhanje, cvrtje, pečenje in pečenje na žaru z nelepljivo površino, Advantage Mediashop Vrtljive ponve Livington Black Doubletta Basic ima ergonomski ročaj z inovativnim magnetnim zapiralom, primerna je za uporabo na vseh vrstah štedilnikov (plinskih, keramičnih, električnih, indukcijskih)