Mattel Barbie klinika na kolesih
71,40 €

Zadnji kos!

Aktivirajte s tipko in pojdite k svojim bolnikom. S pomočjo ročice na zadnji strani avtomobila boste reševalno službo preprosto preoblikovali v kliniko V notranjosti boste našli medicinske pripomočke za nujne primere in redne zdravniške preglede.


Mattel Enchantimals hiša Jelenov
50,69 €

44,80 €

Zadnji kos!

Sledite Danessi Jelen in njenemu najboljšemu prijatelju jelenu Sprintudvonadstropno hišo jelenov. Hiša je zgrajena iz rožnatega lesa, v njej pa lahko najdete več kot 15 kosov pohištva in dodatkov.


Mattel Barbie in sanjska kuhinja
58,50 €
57,20 €

Zadnji kos!

Igrajte se z Barbie in skuhajte najbolj okusne jedi v svoji sanjski kuhinji! V kompletu te čaka kuharski mojster Barbie® in popolnoma opremljena kuhinja – s kuhinjskimi aparati, orodji, potrebnimi za kuhanje, serviranje in peko testa v petih različnih barvah, s katerimi boste skuhali najboljše dobrote.


Mattel adventni koledar Cars 3-29%
26,95 €

18,90 €

Odlična cena

Uživajte v pričakovanju božiča s tem čudovitim pisanim adventnim koledarjem na temo priljubljenega filma Cars 3. V vsakem koledarskem okenčku se skriva prijetno presenečenje. Ko boste po dnevih odpirali okenčka, boste uživali v neizmerni zabavi, odkrita darila pa vam bodo pomagala skrajšati čas na Sveto noč!


Mattel avtodom Polly Pocket
23,10 €

19,80 €

Zadnji kos!

Podajte se na novo dogodivščino s tem čudovitim avtodomom Polly Pocket™, v katerem je vse nenavadno! V avtodomu boste našli dve novi prijateljici: 10-centimetrsko lutko Polly™ z dodatki in malo lutko Polly™.


Mattel Barbie Chelsea s ponijem
23,09 €
22,20 €

Zadnji kos!

Igrajte se s punčko Chelsea ™ punčko in njenim ponijem za jahanje! Punčka in poni imata barvite jahalne pripomočke. Poni ima dolgo rjavo grivo in rep, udobno sedlo in vajeti, ki se mu odlično prilegajo.


Mattel Barbie in igralni set Supermarket
38,51 €

35,10 €

Zadnji kos!

Uživajte v zabavi s punčko Barbie® pri nakupovanju v supermarketu! V igralnem setu boste našli omarico s tremi policami, blagajno s tekočim trakom, napravo za plačilo s kreditnimi karticami in številne dodatke.


Mattel Barbie Inženirka robotike, vijolični lasje
19,24 €

17,90 €

Zadnji kos!

Pomagajte lutki Barbie Inženerki robotike pri svojem delu: sestavite vajinega robota iz priloženih komponent. Vse pomembne dodatke in namige ima inženirka Barbie shranjene na svojem prenosnem računalniku, zato bo prav gotovo potrebovala ob igri!


Mattel Barbie iz kolekcije puma
117,04 €

99,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Barbie® lutka iz kolekcije Puma je elegantna in športna v vsaki situaciji. Oblečena je v športna oblačila iz kolekcije Puma Athleisure, na kar nakazujejo rožnato – črni čevlji Puma.


Mattel Barbie mavrični svet
53,93 €

48,50 €

Rainbow Grad ima veliko fantastičnih pripomočkov in dodatkov. Barbie's Princess Throne lahko spremenite v udobno posteljo, ima tudi funkcionalno dvigalo na sprehod lahko vzame psa Honey-ja, streha pa je lahko njegovo igrišče. Za omari skriva kozmetično mizo s parfumi in nakitom.


Mattel Barbie na svojem odličnem delovnem mestu v slikarski izložbi
15,38 €

14,40 €

Zadnji kos!

Pojdi z lutko Barbie umetnica v njen čudovit slikarski atelje in ustvarjajta skupaj vajine nepozabne umetniške stvaritve – nekaj jih je že mogoče najti. Lutka je že ustvarila nekaj stvaritev, ki poosebljajo življenje – tihožitje z jabolkami ali rožami, zato ji začnite pomagati pri svojem delu!


Mattel Barbie Retro Day to night
53,93 €

48,70 €

Zadnji kos!

Uspešna punčka Barbie® se je vrnila! Čez dan je čudovita punčka Barbie uspešna poslovna ženska, zvečer pa nočna princesa! Čez dan nosi roza poslovno obleko, ki se z lahkoto spremeni v osupljivo večerno obleko!


Mattel Barbie v obleki - modra s potiskom
10,76 €

9,70 €

Zadnji kos!

Lutka Barbie® je vedno moderna in s svojim značilnim slogom je preprosto idealna kadarkoli in kamorkoli se odpravi. Na sebi ima stilsko modro obleko s potiskom in je pripravljen za vsako zgodbo, ki si jo lahko predstavljate!


Mattel Barbie v obleki - oranžna s potiskom
10,76 €

9,60 €

Zadnji kos!

Lutka Barbie® je vedno moderna in s svojim značilnim slogom je preprosto idealna kadarkoli in kamorkoli se odpravi. Na sebi ima stilsko oranžno obleko s potiskom in je pripravljen za vsako zgodbo, ki si jo lahko predstavljate!


Mattel Barbie v obleki - turkizna s potiskom
10,76 €

9,50 €

Zadnji kos!

Lutka Barbie® je vedno moderna in s svojim značilnim slogom je preprosto idealna kadarkoli in kamorkoli se odpravi. Na sebi ima stilsko turkizno obleko s potiskom in je pripravljen za vsako zgodbo, ki si jo lahko predstavljate!


Mattel Barbie Víla Chelsea in hiška
29,59 €

26 €

Odlična cena

Pridružite se punčki Chelsea v njeni novi hiški! Odprite roza vrata, povabite prijatelje in raziščite dvonadstropno hišo! Našli boste kuhinjsko opremo, pohištvo kot je miza s stolom ali posteljico.


Mattel bliskovit kaskader Cars 3
30,80 €

28 €

Zadnji kos!

Zaženi bliskovitega McQueena-a in ga popelji na pot! Doživite veliko mero zabave kaskaderja v tej izvrstni igri! Ta igra bo odlično darilo za vse ljubitelje filma Cars.


Mattel čaroben medaljon Polly Pocket
11,99 €

10,50 €

Zadnji kos!

Svoji mali princesi prinesite čarobno ogrlico, ki v pravljici o Polly™ lahko lastnika te ogrlice zmanjša na 10 cm. Čudovita sijoča ogrlica ima 3 svetlobne načine.


Mattel Enchantimals - 3 balerine s hišnimi ljubljenčki
23,09 €

20,20 €

Zadnji kos!

Uživajte v številnih zabavnih dogodivščinah z igralnim setom, ki vključuje 3 balerine Enchantimals™- Lorno, Bree in Preeno. Ne manjka niti njihovi najboljši živalski prijatelji pingvin, ovčka in zajček. Ali boš zaplesal z njimi?


Mattel Enchantimals - igralni set Baking Buddies
15,38 €
14,90 €

Zadnji kos!

Uživajte v številnih zabavnih zgodbah z Enchantimals ™ in njenimi najboljšimi živalskimi prijatelji prašiči. Specite najbolj okusne muffine in jih nato skupaj uživajte!


Mattel Enchantimals - Igralni set igrišče
23,09 €

20,20 €

Zadnji kos!

Uživajte v različnih veselih dogodivščinah z igralnim setom v podobi edinstvene gugalnice na drevesu skupaj z lutko Enchantimals™ in njeno najboljšo živalsko prijateljico lisico.


Mattel Enchantimals - Igralni set kuhinja
23,09 €

20,20 €

Zadnji kos!

Uživajte v različnih veselih dogodivščinah z igralnim setom v podobi edinstvene kuhinje skupaj z lutko Enchantimals™ in njenim najboljšim živalskim prijateljem zajcem.


Mattel Enchantimals - igralni set Rockin Music Drumset
15,38 €
14,90 €

Zadnji kos!

Uživajte v številnih zabavnih zgodbah z Enchantimals ™ in njenim najboljšim živalskim prijateljem skunkom. Skupaj poskrbita za najboljši koncert in zabavajta svoje prijatelje.


Mattel Enchantimals - Igralni set spalnica
23,09 €

20,20 €

Zadnji kos!

Uživajte v različnih veselih dogodivščinah z igralnim setom v podobi edinstvene spalnice skupaj z lutko Enchantimals™ in njenim najboljšim živalskim prijateljem medvedom.


Mattel Enchantimals lutka Ekaterina in slon
15,38 €

14,40 €

Zadnji kos!

Lutka Ekaterinu Enchantimals™ ima izjemen prijateljski odnos s svojo živalico prijateljem slonom. Imata celo podobne značilnosti! Lutka v velikosti 15 centimetrov je oblečena v pisana oblačila in obuta v čevlje s cvetličnim potiskom ter krznenimi detajli.


Mattel Enchantimals lutka Lorna in jagnje
11,53 €

9,80 €

Zadnji kos!

Lutka Enchantimals™ Lorna ima izjemen prijateljski odnos s svojo živalico prijateljem jagnjem. Imata celo podobne značilnosti! Lutka v velikosti 15 centimetrov je oblečena v pisana oblačila in obuta v čevlje s cvetličnim potiskom ter krznenimi detajli.


Mattel Enchantimals lutka Peeki in papiga
11,53 €

9,80 €

Zadnji kos!

Lutka Enchantimals™ Peeki ima izjemen prijateljski odnos s svojo živalico prijateljem papigo. Imata celo podobne značilnosti! Lutka v velikosti 15 centimetrov je oblečena v pisana oblačila in obuta v čevlje s cvetličnim potiskom ter krznenimi detajli.


Mattel Enchantimals palčica in prevozno sredstvo
16,55 €

13,80 €

Zadnji kos!

Pridružite se lutki Saxon Polževi in njenemu prijatelju polžu Dawdle™ in se odpravite na dogodivščino z razburljivim prevoznim sredstvom, ki v sebi skriva celo vrsto zanimivih stvari in dodatkov!


Mattel foto okvir Polly Pocket
11,53 €

9 €

Zadnji kos!

Ta edinstveni okvir za fotografije ali slike v sebi skriva veliko več! Znotraj boste našli Polly™ in njene prijatelje, ki ne morejo več čakati na praznovanje rojstnega dne!


Mattel igralni set Barbie varuška - lutka z roza majico-24%
30,80 €

23,30 €

Odlična cena

Poskusite se v vlogi varuške in uživajte skupaj z lutko Barbie pri varstvu male deklice. V igralnem setu boste našli lutka Barbie®, lutka deklice in veliki tematski igralni kosi z manjšimi dodatki.


Mattel Jurassic World - Komplet igre za izkopavanje
38,51 €

33,08 €

Odlična cena

V tej igri lahko vaši otroci postanejo paleontologi. Poišči priloženo orodje (kladivo, krtačke in rezila) in natančno preglej kosti celotnega T-Rex-a iz izkopov.


Mattel Jurski svet - Padlo kraljestvo, okostje Stygimoloch
15,38 €

12,70 €

Zadnji kos!

Postavite se v vlogo paleontologa in si dobro oglejte okostje dinozavrov Stygimolocha iz Jurskega sveta. Figurica ima tudi poseben gumb, po katerem bo dinozaver pokazal napadalni gib. Montirani dinozaver se lahko pritrdi na stojalo z informacijsko oziroma predstavitveno kartico.


Mattel Jurski svet - Padlo kraljestvo, okostje Triceratops
15,38 €

12,70 €

Zadnji kos!

Postavite se v vlogo paleontologa in si dobro oglejte okostje dinozavrov Stygimolocha iz Jurskega sveta. Figurica ima tudi poseben gumb, po katerem bo dinozaver pokazal napadalni gib. Montirani dinozaver se lahko pritrdi na stojalo z informacijsko oziroma predstavitveno kartico.


Mattel Jurski svet - Padlo kraljestvo, predator Velociraptor-21%
15,38 €

12,04 €

Odlična cena

Postavite se v vlogo paleontologa in si dobro oglejte skelet dinozavrov Velociraptorja iz Jurskega sveta. Figurica ima tudi poseben gumb, po katerem bo dinozaver pokazal napadalni gib. Montirani dinozaver se lahko pritrdi na stojalo z informacijsko oziroma predstavitveno kartico.


Mattel Jurski svet superder - Stegosaurus
26,95 €

23,80 €

Zadnji kos!

V Jurskem svetu je Stegosaurus eden najbolj strašnih plenilcev. Figura je izdelana zelo podrobno, posamezni deli telesa imajo zmožnost premikanja. Po pritisku na gumb, ki se nahaja na hrbtu, začne dinozaver mahati z repom – ta je poln ostrih bodic.


Mattel Jurski svet Tyranosaurus Rex
46,24 €

40,80 €

Končno se lahko pripravite na osupljive akcije in na nove pustolovščine v Jurskem svetu! Ta velika figurica Tyranosaur Rexa se prav tako premika, zato boš lahko užival ob zabavi na povsem novi ravni.


Mattel Jurski svet valilnica - Velociraptor Blue
23,41 €
22,90 €

Zadnji kos!

Doživite čarobni trenutek, ko se mali Velociraptor Blue skotali iz ogromnega jajca. Najprej se v jajcu pojavi majhna razpoka, nato pa se pojavi malo oko in nekaj trenutkov pozneje se razbije vrh jajca, nato se razkrije majhen mladi dinozaver!


Mattel Polly Pocket - avto
30,81 €

26,70 €

Zadnji kos!

Lutka Polly™ je pripravljena na potovanje in na pestro pustolovščino s čudovitim paradnim avtomobilom, ki v svojem prtljažniku skriva majhen skrivnosten avtomobil, zato boste znova in znova okolico navdušili s presenečenji. Njen roza-vijoličen avtomobil z dodelano obdelavo bodo navdušile vsakega avtomobilskega ljubitelja.


Mattel Polly Pocket - bazen s toboganom
26,96 €

23,40 €

Zadnji kos!

Kje drugje preživeti vroč poletni dan kot pa v bazenu s toboganom, ki spada h kompletu lutke punčke Polly™? Uporabi veliko lestev, da lažje prideš do vrha tobogana ter se spustiš, saj boš tako najlažje prišla do vode. Ne pozabite poskusiti izjemnega elegantnega **srčnega krasnega vrta.


Mattel Track builder dolga proga z avtomobilčkom-28%
22,99 €

16,33 €

Odlična cena

Ta ogromna Mattel steza meri več kot 4,5 metra in je prva svoje vrste! Pakiranje vsebuje en avtomobil, zahvaljujoč kateremu se igra lahko začne. Pakiranje vsebuje 12 kosov 23 cm delov, 6 kosov 3 cm delov in 18 konektorjev za stezo.


Podjetje Mattel je največji svetovni proizvajalec igrač. Ustanovljeno je bilo leta 1945. Sedež blagovne znamke je v Kaliforniji. Mattel zaposluje okoli 25.000 zaposlenih po vsem svetu.

Med najbolj znanimi izdelki so Mattel Barbie lutke, ki so stare že 50 let, lokomotive in figurice iz priljubljenih serij in filmov. Leta 1980 je Mattel na trg poslal prve igralne konzole. Njihovi izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov.

Podjetje Mattel je največji svetovni proizvajalec igrač. Ustanovljeno je bilo leta 1945. Sedež blagovne znamke je v Kaliforniji. Mattel zaposluje okoli 25.000 zaposlenih po vsem svetu.

Med najbolj znanimi izdelki so Mattel Barbie lutke, ki so stare že 50 let, lokomotive in figurice iz priljubljenih serij in filmov. Leta 1980 je Mattel na trg poslal prve igralne konzole. Njihovi izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov.