Magnum Beef bone priboljški za pse, 250 g
4 €

3,30 €

Hrustljavo mehki priboljški Beef bone 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Izdelani so iz govejega mesa, oblikovanega v pasje kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum Chicken Sandwich priboljšek za pse, 250 g
3 €
2,90 €

Okusno mehak priboljšek Chicken Sandwich 250 g od podjetja Magnum je odlična nagrada za vašega ljubljenčka. Narejen je iz piščanca, oblikovanega v mehke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum Chicken Sandwich priboljšek za pse z okusom piščanca, 80 g
1,60 €

1,40 €

Priboljšek za majhne, srednje velike in velike pse je narejen iz odličnega piščanca. Trakovi so mehki in jih je mogoče enostavno razrezati na manjše kose. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Piščančji sendvič Magnum servirajte 80 g med igro, treningom ali potovanjem.


Magnum Duck bone 250 g
4 €

3,30 €

Hrustljavo mehki priboljški Duck bone 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. So narejeni iz račjega mesa, oblikovanega v majhne kocke. Preprosto so prebavljivi in pakirami v praktični embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum Jerky križne palice CHLOROPHYL 12,5 cm (50 kosov)
9,90 €

Magnum jerky križne palice Chlorophyl 12,5 cm (50 kosov) je okusna žvečilna poslastica za pse. Ta palica je idealna kot nagrada in dodatek, ki skrbi za zobe vašega ljubljenčka. Ta priboljšek ima križno obliko in je polmehak, zato ji psi zelo dobro žvečijo, hkrati pa jih ne pogoltnejo. Primeren je kot priboljšek za pse vseh pasem in velikosti.


Magnum Jerky priboljški, 12,5 cm (25 kosov)
6,80 €

Magnum jerky priboljški 12,5 cm je okusna mesna poslastica za psa. Priboljšek je polmehek in njegova velikost je 12,5 cm, zato ga psi zelo dobro grizejo. Zahvaljujoč edinstveni obliki, se bo pes zabaval in njihov slasten okus bo navdušil vašega kosmatega hišnega ljubljenčka. V paketu boste našli 25 kos.


Magnum MINI priboljški za pse Chicken and Fish sandwich, 250 g
3 €
2,90 €

Naravni mehak MINI sendvič s piščancem in ribami 250 g podjetja Magnum je odlična nagrada za vašega ljubljenčka. Narejena je iz piščančjega in ribjega mesa, oblikovanega v majhne kocke. Preprosto je prebavljiv in v praktičnem paketu z zapenjanjem na zadrgo.


Magnum pasji priboljški Duck rings soft, 250 g
4 €

3,50 €

Okusna mehka poslastica Duck rings soft 250 g, od znamke Magnum, je velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so izdelani iz račjega mesa in so oblikovani v obročkih. So enostavno prebavljivi in pakirani v priročno embalažo, ki se zapira na zadrgo. Končno prava motivacija med treningom ali potovanjem.


Magnum pasji priboljški Rawhide roll stick, 12,5 cm (cca 40 kosov), rdeč/bel
11,80 €

Magnum Rawhide roll stick 12,5 cm (cca 40 kosov) je zobozdravstvena nega za pse, ki je idealen kot vsakodnevni del zobne nege. S kombinacijo žvečilne bivolje kože in okusnim dišečim mesom govedine bo ta priboljšek, z dolžino 12,5 cm, navdušil vsakega kosmatinca. Ta priboljšek v obliki palice je zasnovan tako, da ga pes ne more hitro pogoltniti.


Magnum pasji priboljški Rawhide roll stick, 12,5 cm (cca 40 kosov), rjavi
11,40 €

Magnum Rawhide roll stick je odlična zobozdravstvena nega za pse vseh velikosti. Ta poslastica, v velikosti 12,5 cm, je opremljena z vsem, kar ima vaš pes rad. Kombinacija žvečilne bivolje kože in okusnega dišečega mesa bo zagotovljena po okusu vsakemu psu. Edinstvena oblika priboljška preprečuje hitro zaužitje in spodbuja žvečenje, s čimer ta poslastica dopolnjuje zobozdravstveno oskrbo.


Magnum pasji priboljški Rawhide roll stick, 12,5 cm (cca 40 kosov), rjavi/beli
11,70 €

Magnum Rawhide roll stick 5" 12,5 cm (cca 40 kosov) rjavo/beli je dodatna okusna zobna palica za pse. Ta priboljšek, v velikosti 12,5 cm, vsebuje tanko bivolovo kožo in okusno dišeče meso govedine, tako da bo navdušil vsakega psa. Prigrizek je zasnovan tako, da ga pes ne more hitro pojesti, nasprotno, njegova oblika in sestava spodbuja pravilno žvečenje.


Magnum pasji priboljški Rawhide roll stick, 12,5 cm (cca 40 kosov), zelen/bel
11,70 €

Magnum Rawhide roll stick, v zeleno – beli barvi, je odlična zobozdravstvena nega za pse vseh velikosti. S kombinacijo žvečilne bivolje kože in okusnim dišečim mesom govedine bo ta priboljšek, z dolžino 12,5 cm, navdušil vsakega kosmatinca. Priboljšek je zasnovan tako, da ga pes ne more hitro pojesti, zato podpira pravilno žvečenje.


Magnum priboljšek za psa Duck Roll on Rawhide stick 10"/25,5 cm, 105 g
2,20 €

2 €

Hrana za pse je narejena iz račjega mesa, ovitega okoli surove kože. Uporablja se za odstranjevanje zobnega kamna in oblog. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Duck Roll on Rawhide stick 10" (105 g) zvitke servirajte med igro, treningom ali potovanjem.


Magnum Priboljšek za pse Beef and Rice bone, 250 g
4 €

3,30 €

Hrustljavo mehki priboljški,Beef and Rice bone 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz govedine in riža, oblikovanih v majhne kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum Priboljšek za pse Chicken and Rice bone 250 g
4 €

3,30 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken and Rice bone 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščanca in riža, oblikovanih v majhne kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum Priboljšek za pse Chicken bone wrap, 250 g
4 €

3,50 €

Hrustljavo mehki zvitki, Chicken bone wrap 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejen je iz piščanca, zavitega v kalcijeve kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. Končno prava motivacija pri treningu.


Magnum Priboljšek za pse Duck and Rice bone 250 g
4 €

3,30 €

Hrustljavo mehki priboljški, Duck and Rice 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz račjega mesa in riža in oblikovani v majhne kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum Priboljšek za pse Duck bone wrap, 250 g
4 €

3,50 €

Hrustljavo mehki zvitki, Duck bone wrap 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejen je iz račjega mesa, zavitega v kalcijeve kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. Končno prava motivacija pri treningu.


Magnum priboljšek za pse Duck chips soft, 80 g
1,60 €

1,50 €

Priboljšek za majhne pse je narejen iz okusnega piščanca Priboljški so dobro prebavljivi. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Duck chips servirajte med igro, treningom ali potovanjem.


Magnum priboljšek za pse Duck sandwich pieces, kocke, 80 g
1,60 €

1,40 €

Hrana za majhne pse je narejena iz odličnega račjega mesa. Kocke so mehke in so enostavno prebavljive. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Duck sandwich (kocke, 80 g) pridejo prav med igro, treningom ali potovanjem.


Magnum Priboljšek za pse Lamb and Rice bone 250 g
4 €

3,30 €

Hrustljavo mehki priboljški, Lamb and Rice bone 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz jagnja in riža, oblikovanih v majhne kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum Priboljški za psa Cod roll twinned by chicken, 250 g
4 €

3,70 €

Hrustljavo mehki zvitki, Cod roll twinned by chicken 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščančjega in ribjega mesa, oblikovanega v srednje velike obroče. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. Končno prava motivacija pri treningu.


Magnum priboljški za pse Chicken breast on Rawhide stick, 250 g
4 €

3,60 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken breast on Rawhide stick 250 g, od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Tokrat v obliki piščančje mišice na zviti palici kravje kože. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum priboljški za pse Chicken breast soft, 250 g
3,60 €

3,30 €

Okusno mehki priboljški, Chicken breast soft 250 g, od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so narejeni iz kosov piščančjih mišic. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum priboljški za pse Chicken chips soft, 250 g
4 €

3,30 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken chips soft 250 god znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščanca, oblikovanega v čips. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum priboljški za pse Chicken chips soft, 80 g
1,60 €

1,50 €

Hrana za pse je narejena iz okusnega piščanca. Obroči so mehki in lahko prebavljivi. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Piščančje obroče Magnum servirajte med igro, treningom ali potovanjem.


Magnum priboljški za pse Chicken rings soft, 80 g
1,60 €

1,50 €

Hrana za pse je narejena iz okusnega piščanca. Obroči so mehki in lahko prebavljivi. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Piščančje obroče Magnum servirajte med igro, treningom ali potovanjem.


Magnum priboljški za pse Chicken Roll on Rawhide stick 10"/25,4 cm (170 g), 2 kosa
3,10 €

2,90 €

Hrana za pse je narejena iz piščanca, ovitega okoli surove kože. Uporablja se za odstranjevanje zobnega kamna in oblog. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Priboljšek Magnum Chicken Roll – Rawhide stick 10"/25,4 cm (170 g) z dvema z dvema kosoma v paketu, služita med igro, treningom ali potovanjem.


Magnum priboljški za pse Chicken rolls soft 250 g
4 €

3,70 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken rolls soft 250 g, od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščančjega mesa in zviti v posamezne kose. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum priboljški za pse Chicken slice soft, 250 g
4 €

3,30 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken slice soft, 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščanca, oblikovanega v majhnih trakcih. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum priboljški za pse Chicken slice soft, 80 g
2 €

1,50 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken slice soft, 80 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so narejeni iz piščanca, razrezanega na tanke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum priboljški za pse Duck leg, 250 g
3,90 €

3,60 €

Pasja poslastica je narejena iz odličnega račjega mesa na kalcijevi kocki v stegenskem zvarku. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Duck zvitke servirajte med igro, treningom ali potovanjem.


Magnum priboljški za pse Duck rings soft 80 g
2 €

1,60 €

Hrustljavo mehki priboljški, Duck rings soft 80 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščanca, oblikovanega v krogce. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum priboljški za pse Duck roll on Rawhide stick, 10"/25,4 cm, 105 g
2,20 €

2 €

Hrana za pse je narejena iz piščanca, ovitega okoli surove kože. Uporablja se za odstranjevanje zobnega kamna in oblog. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Chicken Roll – Rawhide stick 10"/25,4 cm (105 g) zvitke servirajte med igro, treningom ali potovanjem.


Magnum priboljški za pse Duck roll on Rawhide stick, 250 g
4 €
3,90 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken roll on Rawhide stick 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Tokrat v obliki piščančjega mesa na zviti palici kravje kože. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum priboljški za pse Duck roll on Rawhide stick, 250 g
4 €
3,90 €

Hrustljavo mehki priboljški, Duck roll on Rawhide stick 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Tokrat v obliki piščančjega mesa na zviti palici kravje kože. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum priboljški za pse Duck roll on Rawhide stick, 500 g
8,50 €

7,80 €

Hrana za pse je narejena iz govejega mesa, zavit v rezino slastnega račjega mesa. Uporablja se za odstranjevanje zobnega kamna in oblog. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Duck zvitke servirajte med igro, treningom ali potovanjem.


Magnum priboljški za pse Duck roll on Rawhide stick, 500 g
8,50 €

7,80 €

Hrana za pse je narejena iz govejega mesa, ovitega z rezino piščanca. Uporablja se za odstranjevanje zobnega kamna in oblog. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Duck zvitke servirajte med igro, treningom ali potovanjem.


Magnum priboljški za pse Duck sandwich, 250 g
3 €
2,90 €

Okusna mehka poslastica Duck sandwich 250 g, od znamke Magnum, je velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so izdelani iz račjega mesa in so oblikovani v dobro delljive tanke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v priročno embalažo, ki se zapira na zadrgo. Končno prava motivacija med treningom ali potovanjem.


Magnum priboljški za pse Duck slice soft 250 g
4 €

3,30 €

Hrustljavo mehki priboljški, Duck slice soft 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so narejeni iz račjega mesa, razrezanega na tanke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum priboljški za pse Duck slice soft 80 g
2 €

1,50 €

Hrustljavo mehki priboljški, Duck slice soft 80 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so narejeni iz račjega mesa, razrezanega na tanke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.


Magnum priboljški za pse Jerky govedina, 12,5 cm, 50 kosov
9,90 €

Magnum jerky križne palice z govedino 12,5 cm (50 kosov) je odlična žvečilna poslastica za vašega psa. Ta priboljšek ima križno obliko in je polmehak, zato ji psi zelo dobro žvečijo, hkrati pa jih ne pogoltnejo. Okus govejega mesa bo navdušil vsakega kosmatinca. Palica je idealna poslastica za pse vseh pasem in velikosti.


Magnum priboljški za pse Jerky Natur, 12,5 cm, 50 kosov
9,90 €

Magnum jerky križne palice Natur 12,5 cm (50 kosov) je odlična žvečilna poslastica za vašega psa. Ta palica je idealna kot nagrada in dodatek, ki skrbi za zobe vašega ljubljenčka. Palica je izdelana v priljubljeni križni obliki in je polmehka, zato je za pse enostavna za žvečiti, hkrati pa je preprosto ne pogoltnite.


Magnum priboljški za pse Jerky Slanina, 12,5 cm, 50 kosov
9,90 €

Magnum jerky križni priboljšek slanina 12,5 cm (50 kosov) je idealna poslastica za vsakega psa. Ta priboljšek z okusom slanine je kot nagrada in kot dodatek za nego zob vašega ljubljenčka. Palica je izdelana v priljubljeni križni obliki in je polmehka, zato je za pse enostavna za žvečiti, hkrati pa je preprosto ne pogoltnite.


Magnum Priboljški za pse Rawhide Small braid 6,5 cm (cca 40 ks), rjavi
10 €

Okusni mehak priboljšek Rawhide Small braid 2,5' 6,5 cm (približno 40 kosov) v rjavi izvedbi podjetja Magnum je odlična nagrada za vašega ljubljenčka. Narejen je iz bivolje kože in mesnih jeter, oblikovanih v pletenice. Ta posebna oblika podpira žvečenje in 1 pletenica na dan nudi tudi zobozdravstveno nego.