Magnum priboljški za pse Chicken rolls soft 250 g
4 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken rolls soft 250 g, od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščančjega mesa in zviti v posamezne kose. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum priboljški za pse Duck sandwich, 250 g
3,08 €

Okusna mehka poslastica Duck sandwich 250 g, od znamke Magnum, je velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so izdelani iz račjega mesa in so oblikovani v dobro delljive tanke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v priročno embalažo, ki se zapira na zadrgo. Končno prava motivacija med treningom ali potovanjem.

Magnum priboljški za pse Duck slice soft 250 g
4 € 3,64 €

Hrustljavo mehki priboljški, Duck slice soft 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so narejeni iz račjega mesa, razrezanega na tanke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum priboljški za pse Duck roll on Rawhide stick, 250 g
4,02 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken roll on Rawhide stick 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Tokrat v obliki piščančjega mesa na zviti palici kravje kože. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum priboljški za pse Chicken slice soft, 250 g
4 € 3,61 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken slice soft, 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščanca, oblikovanega v majhnih trakcih. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum priboljški za pse Duck slice soft 80 g
2 € 1,59 €

Hrustljavo mehki priboljški, Duck slice soft 80 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so narejeni iz račjega mesa, razrezanega na tanke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum MINI priboljški za pse Chicken and Fish sandwich, 250 g
3,13 €

Naravni mehak MINI sendvič s piščancem in ribami 250 g podjetja Magnum je odlična nagrada za vašega ljubljenčka. Narejena je iz piščančjega in ribjega mesa, oblikovanega v majhne kocke. Preprosto je prebavljiv in v praktičnem paketu z zapenjanjem na zadrgo.

Magnum Priboljšek za pse Duck bone wrap, 250 g
4 € 3,51 €

Zadnji kos!

Hrustljavo mehki zvitki, Duck bone wrap 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejen je iz račjega mesa, zavitega v kalcijeve kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. Končno prava motivacija pri treningu.

Magnum pasji priboljški Duck rings soft, 250 g
3,98 €

Zadnji kos!

Okusna mehka poslastica Duck rings soft 250 g, od znamke Magnum, je velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so izdelani iz račjega mesa in so oblikovani v obročkih. So enostavno prebavljivi in pakirani v priročno embalažo, ki se zapira na zadrgo. Končno prava motivacija med treningom ali potovanjem.

Magnum priboljški za pse Chicken chips soft, 250 g
4 € 3,59 €

Zadnji kos!

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken chips soft 250 god znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščanca, oblikovanega v čips. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum Chicken Sandwich priboljšek za pse z okusom piščanca, 80 g
1,60 € 1,49 €

Priboljšek za majhne, srednje velike in velike pse je narejen iz odličnega piščanca. Trakovi so mehki in jih je mogoče enostavno razrezati na manjše kose. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Piščančji sendvič Magnum servirajte 80 g med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum Jerky priboljški, 12,5 cm (25 kosov)
6,76 €

Zadnji kos!

Magnum jerky priboljški 12,5 cm je okusna mesna poslastica za psa. Priboljšek je polmehek in njegova velikost je 12,5 cm, zato ga psi zelo dobro grizejo. Zahvaljujoč edinstveni obliki, se bo pes zabaval in njihov slasten okus bo navdušil vašega kosmatega hišnega ljubljenčka. V paketu boste našli 25 kos.

Magnum Priboljšek za pse Lamb and Rice bone 250 g
4 € 3,63 €

Zadnji kos!

Hrustljavo mehki priboljški, Lamb and Rice bone 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz jagnja in riža, oblikovanih v majhne kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum priboljški za pse Jerky Natur, 12,5 cm, 50 kosov
10,06 €

Magnum jerky križne palice Natur 12,5 cm (50 kosov) je odlična žvečilna poslastica za vašega psa. Ta palica je idealna kot nagrada in dodatek, ki skrbi za zobe vašega ljubljenčka. Palica je izdelana v priljubljeni križni obliki in je polmehka, zato je za pse enostavna za žvečiti, hkrati pa je preprosto ne pogoltnite.

Magnum Priboljšek za pse Chicken bone wrap, 250 g
4 € 3,12 €

Hrustljavo mehki zvitki, Chicken bone wrap 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejen je iz piščanca, zavitega v kalcijeve kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. Končno prava motivacija pri treningu.

Magnum priboljški za pse Chicken breast soft, 250 g
3,61 €

Okusno mehki priboljški, Chicken breast soft 250 g, od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so narejeni iz kosov piščančjih mišic. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum priboljšek za pse Duck sandwich pieces, kocke, 80 g
1,60 € 1,49 €

Hrana za majhne pse je narejena iz odličnega račjega mesa. Kocke so mehke in so enostavno prebavljive. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Duck sandwich (kocke, 80 g) pridejo prav med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum priboljšek za pse Duck chips soft, 80 g
1,60 € 1,56 €

Priboljšek za majhne pse je narejen iz okusnega piščanca Priboljški so dobro prebavljivi. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Duck chips servirajte med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum priboljšek za pse Duck sandwich 80 g
2 € 1,47 €

Okusno mehak priboljšek Duck sandwich 80 g od podjetja Magnum je odlična nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so narejeni iz račjega in ribjega mesa, razrezanega na tanke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum priboljški za pse Rawhide Small braid (cca 40 kosov), rdeči
10,23 €

Magnum Rawhide Small braid so izjemno okusni priboljški za pse vseh velikosti in ras. Te priboljški z dolžino, 6,5 cm, združuje žvečilen iz bivolje kože in okusno, dišeče meso krepak, zato ga ima vsak pes rad. Edinstvena oblika priboljška preprečuje hitro zaužitje in spodbuja žvečenje, s čimer ta poslastica dopolnjuje zobozdravstveno oskrbo.

Magnum Zvita palica 12,5 cm (50 kosov), brown
7,40 € 7,30 €

Magnum zvita palica 12,5 cm (50 kosov) Brown je odlično dopolnilo zobne higiene vašega psa. Ta palica ima edinstveno obliko in slasten mesni okus, ki bo v trenutku navdušil vašega psa. Palica je polmehka, tako da jo lahko preprosto razdelite na več delov.

Magnum Priboljški za psa Cod roll twinned by chicken, 250 g
4,02 €

Hrustljavo mehki zvitki, Cod roll twinned by chicken 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščančjega in ribjega mesa, oblikovanega v srednje velike obroče. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. Končno prava motivacija pri treningu.

Magnum Chicken Sandwich multipack priboljški za pse, 3x 250 g
9,25 €

Priboljški vsebujejo veliko okusnega in lahko prebavljivega piščančjega mesa. Pakirani so v praktični vrečki z zapiranjem na zadrgo. Magnum Chicken Sandwich multipack priboljški za pse, 3× 250 g so primerni za pse vseh pasem.

Magnum priboljški za pse Chicken chips soft, 80 g
1,60 € 1,52 €

Hrana za pse je narejena iz okusnega piščanca. Obroči so mehki in lahko prebavljivi. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Piščančje obroče Magnum servirajte med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum priboljški za pse Duck leg, 250 g
3,90 € 3,58 €

Pasja poslastica je narejena iz odličnega račjega mesa na kalcijevi kocki v stegenskem zvarku. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Duck zvitke servirajte med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum priboljški za pse Duck rings soft 80 g
2 € 1,76 €

Hrustljavo mehki priboljški, Duck rings soft 80 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščanca, oblikovanega v krogce. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum Priboljšek za pse Chicken and Rice bone 250 g
4 € 3,20 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken and Rice bone 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz piščanca in riža, oblikovanih v majhne kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum Priboljški za pse Rawhide Small braid 6,5 cm (cca 40 ks), rjavi
10 € 9,83 €

Okusni mehak priboljšek Rawhide Small braid 2,5' 6,5 cm (približno 40 kosov) v rjavi izvedbi podjetja Magnum je odlična nagrada za vašega ljubljenčka. Narejen je iz bivolje kože in mesnih jeter, oblikovanih v pletenice. Ta posebna oblika podpira žvečenje in 1 pletenica na dan nudi tudi zobozdravstveno nego.

Magnum priboljški za pse Duck roll on Rawhide stick, 250 g
4 € 3,88 €

Hrustljavo mehki priboljški, Duck roll on Rawhide stick 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Tokrat v obliki piščančjega mesa na zviti palici kravje kože. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum Priboljšek za pse Beef and Rice bone, 250 g
4 € 3,54 €

Hrustljavo mehki priboljški,Beef and Rice bone 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz govedine in riža, oblikovanih v majhne kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum Priboljšek za pse Duck and Rice bone 250 g
4 € 3,32 €

Hrustljavo mehki priboljški, Duck and Rice 250 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Narejeni so iz račjega mesa in riža in oblikovani v majhne kocke. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum priboljški za pse Chicken rings soft, 80 g
1,60 € 1,52 €

Hrana za pse je narejena iz okusnega piščanca. Obroči so mehki in lahko prebavljivi. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Piščančje obroče Magnum servirajte med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum priboljški za pse Chicken Roll on Rawhide stick 10"/25,4 cm (170 g), 2 kosa
3,10 € 2,80 €

Hrana za pse je narejena iz piščanca, ovitega okoli surove kože. Uporablja se za odstranjevanje zobnega kamna in oblog. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Priboljšek Magnum Chicken Roll – Rawhide stick 10"/25,4 cm (170 g) z dvema z dvema kosoma v paketu, služita med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum priboljški za pse Chicken slice soft, 80 g
2 € 1,54 €

Hrustljavo mehki priboljški, Chicken slice soft, 80 g od znamke Magnum, so velika nagrada za vašega ljubljenčka. Priboljški so narejeni iz piščanca, razrezanega na tanke trakove. So enostavno prebavljivi in pakirani v praktično embalaži z zapiranjem na zadrgo. In končno, prava motivacija za trening ali dodatno opremo na poti.

Magnum priboljški za pse Duck roll on Rawhide stick, 10"/25,4 cm, 105 g
2,20 € 1,86 €

Hrana za pse je narejena iz piščanca, ovitega okoli surove kože. Uporablja se za odstranjevanje zobnega kamna in oblog. Paket za hitro zapiranje ohranja izdelek svež. Magnum Chicken Roll – Rawhide stick 10"/25,4 cm (105 g) zvitke servirajte med igro, treningom ali potovanjem.

Magnum Rawhide Medium braid priboljšek, 13 cm (500 g)
9,14 €

Magnum Rawhide Medium braid 5" 13 cm (500 g) je priboljšek, kateri bo navdušil vsakega psa. Ta priboljšek, z dolžino 13 cm, združuje klasično bivoljevo kožo obogateno s kalcijem, in polmehkim mesnim jerky, v katerega se bo vaš kosmatinec s trenutku zaljubil. Edinstvena oblika psa spodbuja, da žveči in preprečuje, da bi priboljšek pogoltnil.

Magnum Duck Bone Wrap multipack priboljški za pse, 3x 250 g
11,20 €

Priboljški vsebujejo veliko okusnega in lahko prebavljivega račjega mesa na kalcijevi kosti. Pakirani so v praktični vrečki z zapiranjem na zadrgo. Magnum Duck Bone Wrap multipack priboljški za pse, 3× 250 g so primerni za pse vseh pasem.

Magnum priboljški za pse Jerky Slanina, 12,5 cm, 50 kosov
9,74 €

Magnum jerky križni priboljšek slanina 12,5 cm (50 kosov) je idealna poslastica za vsakega psa. Ta priboljšek z okusom slanine je kot nagrada in kot dodatek za nego zob vašega ljubljenčka. Palica je izdelana v priljubljeni križni obliki in je polmehka, zato je za pse enostavna za žvečiti, hkrati pa je preprosto ne pogoltnite.

Magnum Chicken Bone Wrap multipack priboljški za pse, 3x 250 g
10,84 €

Priboljški vsebujejo veliko okusnega in lahko prebavljivega piščančjega mesa, ovitega v kost s kalcijem. Pakirani so v praktični vrečki z zapiranjem na zadrgo. Magnum Chicken Bone Wrap multipack priboljški za pse, 3× 250 g so primerni za pse vseh pasem.

Magnum Jerky križne palice CHLOROPHYL 12,5 cm (50 kosov)
9,74 €

Magnum jerky križne palice Chlorophyl 12,5 cm (50 kosov) je okusna žvečilna poslastica za pse. Ta palica je idealna kot nagrada in dodatek, ki skrbi za zobe vašega ljubljenčka. Ta priboljšek ima križno obliko in je polmehak, zato ji psi zelo dobro žvečijo, hkrati pa jih ne pogoltnejo. Primeren je kot priboljšek za pse vseh pasem in velikosti.

Magnum Meat Snack Multipack 1 pasji priboljški
10,32 €

Priboljški vsebujejo veliko okusnega in lahko prebavljivega piščančjega mesa. Pakirani so v praktični vrečki z zapiranjem na zadrgo. Magnum Meat Snack Multipack 1 pasji priboljški so primerni za pse vseh pasem.

Magnum Meat Snack Multipack 2 pasji priboljški
10,84 €

Priboljški vsebujejo veliko okusnega in lahko prebavljivega piščančjega in račjega mesa. Pakirani so v praktični vrečki z zapiranjem na zadrgo. Magnum Meat Snack Multipack 2 pasji priboljški so primerni za pse vseh pasem.

Magnum pasji priboljški Rawhide roll stick, 12,5 cm (cca 40 kosov), rdeč/bel
11,52 €

Magnum Rawhide roll stick 12,5 cm (cca 40 kosov) je zobozdravstvena nega za pse, ki je idealen kot vsakodnevni del zobne nege. S kombinacijo žvečilne bivolje kože in okusnim dišečim mesom govedine bo ta priboljšek, z dolžino 12,5 cm, navdušil vsakega kosmatinca. Ta priboljšek v obliki palice je zasnovan tako, da ga pes ne more hitro pogoltniti.