Magic cat mačji posip Green Cat, 12 L-34%
9,90 € 6,49 €

Odlična cena

100% naravni sprijemljivi BIO posip za mačje stranišče, pridelan iz rastlinskih surovin, je izredno ekonomičen in lahek, prijazen okolju in ne vsebuje genetsko spremenjenih organizmov (GSO). Vaša mačka si enostavno zasluži le najboljše!

Magic cat keramična posoda z motivom mačje šape, 12,5 cm
3,87 € 3,30 €

Zadnji kos!

Keramična posoda je idealna za mačjo hrano ali vodo. Zaobljeni robovi preprečujejo, da bi se hrana ujela v vogale. Je težja in stabilnejša, zato obstaja majhna verjetnosti za razlitje ali prevračanje hrane. Magic cat keramična s podobo mačje šape je zelo enostavna za čiščenje.

Magic cat posoda za hrano za mačke, nedrseča
1,80 €

Zadnji kos!

Plastična posoda je izdelana iz nestrupenega in varnega materiala. Zaobljeni robovi preprečujejo, da bi se hrana ujela v vogale. Magic cat plastična protizdrsna posoda je opremljena s posebno gumo, ki preprečuje drsanje po tleh.

Magic cat keramična posoda za hrano za mačke z ročaji, 13 cm
2,75 €

Keramična posoda Magic cat z ročaji v modri barvi in s premerom 13 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

Magic cat keramična posoda z motivom mačje šape, modra, 12,5 cm
3,82 €

Keramična posoda Magic cat z motzivom šape v modri barvi in s premerom 12,5 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

Magic cat keramična posoda s stojalom, modra
8 € 7,59 €

Komplet keramičnih skled Magic cat s stojalom v modri barvi. Praktični komplet z motivom simpatične ribje kosti v kovinskem stojalu. Sklede so enostavne za shranjevanje in ne samo da služijo vašim hišnim ljubljenčkom, ampak tudi primerno oživijo vaš dom.

Magic cat keramična posoda z motivom rib, ovalna, 16 cm
3 € 2,42 €

Keramična posoda čarobna mačja (ovalna) z motivom rib 16 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

Magic cat keramična posoda
2,48 €

Keramična posoda je idealna za mačjo hrano ali vodo. Zaobljeni robovi preprečujejo, da bi se hrana ujela v vogale. Je težja in stabilnejša, zato obstaja majhna verjetnosti za razlitje ali prevračanje hrane. Magic cat keramična posoda je zelo enostavna za čiščenje.

Magic cat keramična posoda z motivom rib, 12,5 cm
3 € 2,55 €

Keramična posoda čarobna mačja (ovalna) z motivom rib s premerom 12,5 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

Magic cat Mačja posoda s tiskom, črna, 15 cm
3,33 €

Keramična posoda Magic cat s tiskom v črni barvi s premerom 15 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

Magic cat keramična posoda z ribjim motivom, oranžna, 12,5 cm
3,13 €

Keramična posoda Magic cat z ročaji v modri barvi in s premerom 12,5 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

Magic cat keramična skleda, ovalna
3,09 € 2,42 €

Ribja posoda je idealna za mačjo hrano ali vodo. Zaobljeni robovi preprečujejo, da bi se hrana ujela v vogale. Je težja in stabilnejša, zato obstaja majhna verjetnosti za razlitje ali prevračanje hrane. Magic cat keramična posoda je zelo enostavna za čiščenje.

Magic cat keramična posoda z motivom mačje šape, 12,5 cm
3,90 €

Keramična posoda čarobna mačja (ovalna) z motivom rib s premerom 12,5 cm. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika preprosto vztraja pri veselih barvah ter je na voljo v simpatičnem dizajnu prijetno poživi vašo notranjost.

Magic cat keramična skleda, okrogla
2 € 1,80 €

Keramična posoda Magic cat v okrogli zasnovi s premerom 10,5 cm in v modri v notranjem predelu. Skledo lahko uporabljamo tako za vodo kot za hrano. Keramika je primerno vzdržljiva, hkrati pa prijetno poživi vašo notranjost.

Magic cat podložka s skledami, 2 predela
5,44 € 4,79 €

Praktična blazinica je izdelana iz silikona in vsebuje dve posodi izdelani iz nerjavečega jekla. Razlita voda in razsuta hrana se oprime predpražnika in ohranja vaša tla čista. Čarobna mačka Podstavek za pladnje je primeren za katero koli notranjost.

Magic cat posoda za hrano za mačke, dvojna, plastična
1,72 € 1,64 €

Plastična posoda je izdelana iz nestrupenega in varnega materiala. Zaobljeni robovi preprečujejo, da bi se hrana ujela v vogale. Ima oprijem za enostavno rokovanje pri čiščenju ali polnjenju. Plastična posoda z dvema predeloma je primerna tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.