Magformers moj prvi Pastelle 30
55,78 €

Zadnji kos!

Kosi so polni barve (brez klasičnega polprosojnega učinka) v pastelnih barvah. Imajo ojačane stene in so odporne proti abraziji in prodiranju vlage. Absolutna zdravstvena varnost za osnovne degustacijske kose je samoumevno.

Magformers Pikant 2015, komplet za sestavljanje
47,93 €

Zadnji kos!

Nove geometrijske oblike, s katerimi lahko razširite svojo zbirko delov za sestavljanje s številom delom, ki zadostuje, da lahko uresničite njihov oblikovalni potencial. Gre za precej specifične geometrijske oblike.

Magformers Designer PLUS ustvarjalna škatla
150,34 €

Zadnji kos!

Designer PLUS je z novimi deli razširjena verzija priljubljene Designer ustvarjalne škatle, ki omogoča uporabo zaobljenih oblik in valjastih površin, pa tudi dodajanje poljubno povezanih delov, ki se lahko zaradi dveh magnetnih spojev prosto natakniti drug na drugega.

Magformers Master box škatla za ustvarjanje
230,51 €

Zadnji kos!

Master box je prvi izmed sestavljank z veliko kosi, pakiranih v veliki plastični škatli za shranjevanje z zapiranje na zaponke, ki že ponuja resnično ustvarjalno spodbudo za tiste, za katere so Magformers postali resen hobi.

Magformers set za sestavljanje Pikant, majhen
31,58 €

Zadnji kos!

Pikant je ime za dodatni paket manjšega števila magnetnih kosov, s katerim lahko popestrite že kupljeni osnovni komplet Magformers, ki vsebuje večinoma (ali samo) osnovne oblike, torej kvadratke in trikotnike.

Magformers set za sestavljanje Pikant Premium
57,52 €

Zadnji kos!

Pikant je ime za dodatni paket manjšega števila magnetnih kosov, s katerim lahko popestrite že kupljeni osnovni komplet Magformers, ki vsebuje večinoma (ali samo) osnovne oblike, torej kvadratke in trikotnike.

Magformers Gozdna koča
108,07 €

Zadnji kos!

Magformers Gozdna koča je briljantno oblikovan komplet, ki vsebuje 87 kosov. Odlično darilo za vsakega arhitekta in ljubitelja narave, še posebej priljubljeno pri fantih.

Magformers RC Gokart
55,78 €

Zadnji kos!

Presenetljivo veliko možnosti iz relativno nekaj kosov! Magformers R / C Gokart, kot pokušina tistega, kar je mogoče ustvariti iz sorazmerno majhnega števila kosov. Iz kompleta sestavite 6 vrst dirkalnikov, ki lahko delujejo z daljinskim upravljalnikom.

Magformers set za sestavljanje Pikant, plus
48,80 €

Zadnji kos!

Pikant PLUS je priljubljen paket z idealno mešanico vseh novih kosov, namenjen tistim, ki že imajo nekaj naših kompletov in želijo znatno povečati svoj potencial pri sestavljanju.

Magformers Živalske kartice
18,30 €

Zadnji kos!

Osnovni sklop, iz katerega lahko sestavi kocko za razumevanje 3D predmetov za najmlajše otroke. Ta komplet je odlično kompatibilen s katerim koli Magformers kitom, ki oživi vašo zgradbo in ji da značaj po zaslugi upodobljenih živalskih likov.

Magformers AERO Bugy ustvarjalna škatla
123,75 €

Zadnji kos!

Ta serija je poimenovana Aero zaradi magnetičnega propelerja, ki omogoča ustvarjanje vetrnic, helikopterjev, hovercraft in letala vseh vrst, in zato, ker komplet vsebuje veliko oglatih oblih, iz katerih je mogoče ustvariti mnogo aerodinamičnih oblik, česar bodo mali oblikovalci veseli, predvsem zaradi tekmovalnih avtov, vozičkov, raket in vesoljskih ladij. Ta škatla vsebuje tudi dovolj kosov, da lahko sestavite celoten valj.

Magformers set za sestavljanje Princess
108,51 €

Zadnji kos!

Bogato opremljen komplet Princess z LED svetilko je izdelan v mehkih pastelnih barvah in je zasnovan posebej za majhna dekleta. V kombinaciji s polprosojnim sijajnim materialom je zelo prijeten za oko.

Magformers Slike obrazov
18,30 €

Zadnji kos!

Osnovni sklop, iz katerega lahko sestavi kocko za razumevanje 3D predmetov za najmlajše otroke. Ta komplet je odlično kompatibilen s katerim koli Magformers kompletom, oživi vašo zgradbo in ji da lik s prikazanimi slikami cvetja, sonca in mesečine.

Magformers Sweet House 64
99,79 €

Zadnji kos!

Magformers Sweet house je lepo oblikovan in fantastično sestavljen komplet, ki vsebuje 64 kosov. To je odlično darilo za vsakega arhitekta in je opremljen s posebnimi novimi vpenjalnimi dodatki za gradnjo stavb – kot so vrata, okna, strešniki in vse, kar potrebujete za izgradnjo sanjskega doma v svetlo roza in turkizni barvi.

Magformers Universal PLUS
119,40 €

Zadnji kos!

Universal PLUS je razširjena različica najbolj priljubljene škatle Universal, ki vsebuje zadostno število različnih kosov po številu in sorazmerju, da se ustvari čim več različnih zgradb, še posebej avtomobili, stroji in roboti. Jasno najbolj priljubljen praktični paket, primeren zlasti za bolj tehnično usmerjene majhne gradbenike.

Magformers set za sestavljanje 14
24,06 €

Magformers 14 je osnovni geometrijski niz, iz katerega je mogoče ustvariti presenetljivo veliko različnih enostavnih struktur in geometrijskih teles, vključno z več platoničnimi in arhimedovimi telesi (npr. Tako imenovana majhna krogla ali štirinajststranska).

Magformers Moji prvi Magformerji 54
95,87 €

Otroška zbirka z dodelano oblikovanimi učnimi karticami, ki pripomorejo k učenju o barvah/oblikah. Vsebuje 54 posebej izdelanih kosov, ki so odpornejši proti poškodbam in na prodiranje vlage.

Magformers set za sestavljanje Pikant Kosmos
55,48 €

Poseben komplet dodatkov Magformers s tematiko vesolja, namenjen izdelavi vesoljskih ladij, raketoplanov, satelitov in vesoljskih modulov. Stacionarne vesoljske postaje in različni roboti z medzvezdnim poljem, bodo enako izjemne pri gradnji.

Magformers Moji prvi Magformerji 30
54,67 €

Otroška zbirka z dodelano oblikovanimi učnimi karticami, ki pripomorejo k učenju o barvah/oblikah. Vsebuje 30 posebej izdelanih kosov, ki so odpornejši proti poškodbam in na prodiranje vlage.

Magformers MINI Magdina hiška, komplet za sestavljanje
33,66 €

Vsebuje 17 magnetnih oblik in 16 funkcionalnih dodatkov, skupaj z malo Magdo. Možno je sestaviti različne arhitekturne oblike hiš, kamor bo otrok po lastni domišljiji postavil pohištvo in notranje dodatke.

Magformers Creative 90
157,06 €

Magformers Creative je poslastica „zgornjega srednjega razreda“ za neukročeno domišljijo tako otrok kot odraslih. Vsebuje tudi veliko nekonvencionalnih geometrijskih oblik v trdnih količinah, vključno z okroglimi in konkavnimi deli, zato so možnosti kombinacij in oblikovanja zelo raznolike.

Magformers Designer box
101,17 €

Designer Box je vsebinsko in cenovno enak klasični embalaži Magformers Designer, vendar so namesto enkratnega „darilnega“ paketa vsi kosi v praktični plastični škatli z odstranljivim pokrovom uporabljajte hkrati kot kovček za shranjevanje.

Magformers set za sestavljanje Pikant, velik
59,97 €

Pikant je ime za dodatni paket manjšega števila magnetnih kosov, s katerim lahko popestrite že kupljeni osnovni komplet Magformers, ki vsebuje večinoma (ali samo) osnovne oblike, torej kvadratke in trikotnike.

Magformers Wow House
44,06 €

Presenetljivo veliko možnosti iz relativno nekaj kosov! Idealno za otroke, stare od 3 do 6 let, da se naučijo didaktičnih lastnosti s pomočjo kompletov Magformers in kot pokušina tistega, kar je mogoče ustvariti iz sorazmerno majhnega števila kosov.

Magformers Banka v mestu
27,74 €

Novo

Zdaj vključuje 12 magnetnih materialov in 10 funkcionalnih dodatkov, vključno z majhnimi bančnimi zalogami. Za lastno domišljijo je mogoče sestaviti različne arhitekturno zasnovane stavbe bančne hiše. Zadevne stavbe imajo obliko pol odprtega dela.

Magformers Creator 60
101,17 €

Magformers Creator je poslastica za neukročeno domišljijo tako otrok kot odraslih. Zanimiva kombinacija osnovnih ploščic za vmesne uporabnike vam bo omogočila izdelavo veliko različnih modelov, vključno z mnogimi živalmi in rastlinami.

Magformers Extenzo box
68,94 €

Predstavniki nove ponudbe cenovno ugodnih škatel, kjer del magnetnih kosov nadomestijo plastični nastavki, ki ne samo zmanjšajo stroške kompleta, ampak omogočajo številne kombinacije. Škatla Extenzo je s temi nastavki najbolj napolnjena, poleg kocke pa vsebuje tudi trikotno prizmo in stolpec kvadratne oblike.

Magformers Geometrija 1 – Slike in zgradbe
109,08 €

Učna škatla s podnaslovom Slike in zgradbe je sodobni učni pripomoček za vrtce + prvi in ​​drugi razred osnovnih šol, ki bo učence igrivo seznanil z osnovami geometrije. Uporabna je še zlasti zdaj v času nenačrtovanih zapiranj šole, saj je tudi odlično orodje za učenje otrok v družinah. Škatla poleg potrebnih magnetnih oblik vsebuje tudi zelo sodoben 40-stranski učbenik z metodičnimi navodili za otroke in starše.

Magformers Geometrija 2 - ravnina in prostor
108,85 €

Učni zaboj RAVNINA in PROSTOR je nadgradnja Geometrija 1 z novimi deli in novimi napotki – ti so predvsem primerni za učence 3.-5. razredov osnovne šole, saj na igriv način seznanjajo z naprednejšimi osnovami geometrije. Zelo primerno tudi za učenje otrok doma in vaje. Polje vsebuje še dodatne napotke z metodičnimi navodili za otroke in starše. Magformers Geometry 2 deluje v kombinaciji s poljem Geometry 1!

Magformers Mini brunarica
48,15 €

Magformers Mini brunarica je briljantno oblikovan komplet, ki vsebuje 48 kosov. Odlično darilo za vsakega arhitekta in ljubitelja narave, še posebej priljubljenega pri dekletih.

Magformers Mini dinozavri 40
64,87 €

Set mini dinozavrov Magformers je zasnovan predvsem za gradnjo dinozavrov, vendar pa s tega kompleta lahko zgradite tudi marsikaj drugega. Zelo priljubljen komplet, saj je eden cenejših, vsebuje pa precej raznoliko paleto različnih oblik.

Magformers Mini House
52,62 €

Magformers Mini house je nova arhitekturna zbirka, ki vsebuje 42 kosov s prevladujočo turkizno, roza in vijolično barvo. Odlično darilo za vsakega malega oblikovalca slikovitih vil in simpatičnih hiš.

Magformers MINI Maksovo igrišče
33,66 €

Vsebuje 17 magnetnih oblik in 16 funkcionalnih dodatkov, skupaj z malim Maxom. Možno je sestaviti različne oblike igrišča ali polovično pokritega igrišča, kamor bo otrok po lastni domišljiji postavil tobogane in okvirje za plezanje.

Magformers Pastelle 30
47,44 €

Klasična osnovna kolekcija v mehkih pastelnih barvah je zasnovan predvsem za deklice. V kombinaciji s polprosojnim sijočim materialom je res zelo prijeten za ogled, poleg hiš in tradicionalnih kroglic pa je priljubljen za izdelavo nakita in okraskov vseh vrst vklj. Božič (lahko ga enostavno razporedite v okno ali drevo).

Magformers set za sestavljanje Pikant Princezna
18,36 €

Poseben komplet dodatkov Magformers vključuje nove vtične dodatke za gradnjo hiš, gradov in palač, kot so vrata, okna, balkoni. Našli boste vse kar potrebujete za gradnjo svojega sanjskega doma v svetlo roza barvi.

Magformers set za sestavljanje RC Bugy
134,22 €

Edinstven komplet, ki omogoča izdelavo desetine različnih avtomobilov, vozičkov, tovornjakov ali vlakov, ki nataknejo motorna kolesa in nato lahko vozijo na daljinski upravljalnik.

Magformers Stego box
64,87 €

Predstavnik nove ponudbe nizkocenovnih škatel, kjer del kvadratov nadomestijo plastični podaljški, ki ne samo zmanjšajo stroške kompleta, vendar se ključni strukturni elementi tudi okrepijo (magnetni sklepi so ponavadi občutljivi na strižne obremenitve, plastična kocka se ne premika).

Magformers Stego Candela
80,80 €

Cenovno ugodna škatla srednjega kalibra s pritrdilnim kubičnim nastavkom, LED svetilko in veliko luksuznih piramid. Pravzaprav je škatla Stego razširjena z dodatki za razsvetljavo, tako da piramida poleg dekorativne funkcije izpolnjuje tudi svojo prvotno funkcijo zaslona za fokusiranje svetlobe.

Magformers Stick-O Basic-30 sestavljanje oblik, magnetno
39,16 €

Novo

Osnovni komplet vsebuje 30 delov z velikim deležem palic in lokov. Možnost sestavljanja tudi večjih stavb oz. več različnih modelov hkrati. Za igranje vas lahko navdihnejo predlogi desetih stavb iz priložene brošure ali gradite po lastni domišljiji.

Magformers Stick-O Igra vlog, magnetni komplet za sestavljanje
35,08 €

Novo

Tematski komplet vsebuje 26 delov z razmeroma univerzalno temo. Priljubljene so predvsem vesele lutke ali delovni pripomočki različnih poklicev. Med igranjem vas lahko navdihne na desetine predlog iz brošure ali sprostite svojo domišljijo in se podate v izdelavo lastnih projektov.

Magformers Stick-O Ribolov, magnetni komplet za sestavljanje
35,08 €

Novo

Tematski komplet vsebuje 26 delov se osredotoča na ustvarjanje in lovljenje vodnih živali (rib in drugih ljubkih vodnih bitij). Med igranjem vas lahko navdihne na desetine predlog iz brošure ali sprostite svojo domišljijo in se podate v izdelavo lastnih morskih bitij.

Magformers Universal box
91,38 €

Universal Box je najbolj praktičen paket kompleta Magformers v plastični škatli za shranjevanje z zaponko. Vsebuje obilo vseh osnovnih oblik, uravnoteženo kombinacijo komplementarnih oblik, majhnega voznika ali sopotnika in kompleten komplet koles. Iz univerzalne škatle zgradite veliko hiš in gradov, letal, ladij in predvsem avtomobilov in strojev.

Magformers Mestni avtobus
36,30 €

Novo

Ta komplet vsebuje 11 kosov plošč z vodilom za avtobus, ki je opremljen z lastnim pogonom, ki ga poganjata dve bateriji, zložljivo pregrado in mostom za pešce. Iz plošč je mogoče sestaviti različne vrste prometa.

Magformers Stick-O Basic-10 sestavljanje oblik, magnetno
13,46 €

Novo

Osnovna sestavljanka z 10 preprostimi oblikami v uravnoteženi mešanici. Primerno za prvo seznanjenje s to povsem novo vrsto magnetne sestavljanke. Idealna izbira za najmanjše graditelje in modelarje.

Magformers Stick-O Basic-20 sestavljanje oblik, magnetno
26,52 €

Novo

Osnovna sestavljanka z 20 preprostimi oblikami v uravnoteženi mešanici. Primerno za prvo seznanjenje s to povsem novo vrsto magnetne sestavljanke. Idealna izbira za najmanjše graditelje in modelarje.