-51%
Loap Sneeky otroški zimski čevlji, modra/črna, 35
26x

Loap Sneeky otroški zimski čevlji

38,90 €
18,90 €
Zadnji kos!

Pravi zimski čevelj za vašega malčka je dobra osnova ne samo za delanje snežaka, temveč za celotno zimo in snežne radosti. Za največ udobja ima čevelj tri trakove za zapenjanje.

Dostava Mimovrste
Loap Emina otroški snežni čevlji, roza, 35
5x

Loap Emina otroški snežni čevlji

49,90 €
Zadnji kos!

Otroški zimski čevlji Loap Emina imajo vrhnji del narejen iz odpornega poliuretana in impregniranega najlona. Vodoodporna membrana WATERPROOF preprečuje prodiranje vode v čevelj, hkrati pa omogoča odvajanje vlage z nog. Zaradi tople podloge iz umetnega krzna in flisa bo vašemu otroku v teh čevljih prijetno toplo.

Dostava Mimovrste
Loap fantovska termo majica Pillu, 146/152, temno modra
1x

Loap fantovska termo majica Pillu

11,90 €
Zadnji kos!

Fantovska funkcionalna termo majica iz blagovne znamke Loap z dolgimi rokavi je v oprijetem kroju. Prednost so ploski šivi, ki omogočajo udobno nošenje ves dan. Rokavi in spodnji rob so brez zategovanja. Material Softech ohranja vašega otroka toplega in suhega, hkrati pa se material ne mečka, se upira madežem in ima protibakterijsko obdelavo, ki preprečuje rast bakterij, zmanjšuje vonjave in podaljša življenjsko dobo tkanine.

Dostava Mimovrste
fantovski termo pajkice Pilco, 158/164, temno modra
8x

Loap fantovski termo pajkice Pilco

11,90 €
Zadnji kos!

Fantovske funkcionalne termične gamaše iz blagovne znamke Loap z dolgimi rokavi so v oprijetem kroju. Prednost so ploski šivi, ki omogočajo udobno nošenje ves dan. Material Softech ohranja vašega otroka toplega in suhega, hkrati pa se material ne mečka, se upira madežem in ima protibakterijsko obdelavo, ki preprečuje rast bakterij, zmanjšuje vonjave in podaljša življenjsko dobo tkanine.

Dostava Mimovrste

Blagovna znamka Loap je tradicionalni proizvajalec športnih oblačil ter opreme za šport, prosti čas in aktivnosti na prostem. Uporabniki lahko izbirajo med široko ponudbo izdelkov za moške, ženske in otroke. Kakovostna oprema za preživljanje časa na prostem je primerna tako za zahtevnejše kupce kot tudi za tiste z občasnimi dejavnostmi.

Njihov slogan "LO-gična AP-aplikacija" v celoti odraža filozofijo znamke Loap. Vsak izdelek je zasnovan s premišljenimi detajli in uporabniku nudi "logično funkcionalnost".

Oblikovalska ekipa znamke Loap uspešno združuje sodoben videz z uporabo visoko kakovostnih materialov in tehnologij, ter tako zagotavlja funkcionalne izdelke, ki se uporabnikom popolnoma prilegajo.