Little Tikes vodni park, za vrt/notranjost
155,90 € 149,01 €

Zadnji kos!

Ko gre za vodne igrače za otroke, je Water Play Zone tako vznemirljivo! Vznemirite vodni park na svoj vrt – preprosto priključite njegovo vodno cev in zaženite dvojni slap za veliko škropljenja! Ali vreme ni tako dobro? Ni problema. V tej zabavni dejavnosti lahko uživate tudi. Napolnite tekoči trak z kroglicami, da napolnite zgornje vedro, potegnite kabel in … ne glejte navzgor!

Little Tikes Orjaški tobogan Evergreen-20%
139,58 € 111,50 €

Zadnji kos!

Ogromen tobogan Evergreen, znamke Little Tikes. Tobogan lahko enostavno zložite za lažje shranjevanje. Ima edinstvene stopnice, kjer vgrajeni ročaji pomagajo udobno in varno pri vzponu. Dolžina drsne površine je 180 cm.

Little Tikes peskovnik želva
49,99 € 44,50 €

Plastični peskovnik v obliki želve s pokrovom, ki ščiti pesek pred umazanijo in hišnimi ljubljenčki. Narejen je iz trpežnega materiala.

Little Tikes igralna hiša-22%
377,27 € 291,80 €

Zadnji kos!

Little Tikes igralna hiša je simpatičen otroški igralni pripomoček, ob katerem se bodo otroci zabavali z različnimi aktivnostmi (gasilci, trgovina, športne dejavnosti, bencinska črpalka).

Little Tikes tobogan - Evergreen-21%
126,88 € 99,96 €

Zadnji kos!

Kakovosten otroški plezalni okvir Evergreen je lahko prvo igralno središče za vaše najmlajše po 18 mesecih. Tu boste našli tobogan, plezalni okvir ali skrivališče. Izdelan je iz visokokakovostnega in trpežnega materiala, znamke Little Tikes.

Little Tikes Moj prvi tobogabn, roza-20%
43,42 € 34,58 €

Moj prvi tobogan v roza barvi, od znamke Little Tikes. Tobogan ima odlično stabilnost, varne stopnice in ročaje za držanje na vrhu tobogana.

Little Tikes spiralna vodna miza-21%
73,04 € 57,40 €

Vodna miza polna zabavnih elementov in možnosti igre. Med igro otroci razvijejo fino motoriko, delijo spretnosti in domišljijo. Na mizo lahko spustite balone s spiralo ali pa jih po zaslugi vrtiljaka dvignete in pustite, da spet plavajo v vodi. Rotacijski stroj premika lenobno reko.

Little Tikes spiralna vodna miza, roza-23%
74 € 56,87 €

Zadnji kos!

Zabavna vodna miza polna zabavnih elementov in možnosti igre. Več otrok hkrati se lahko igra in tekmuje na čudoviti gladino vode. Med igro otroci razvijejo fino motoriko, delijo spretnosti in domišljijo. Popolna zabava za poletne dni.

Little Tikes vodna miza Ribnik z žabami-33%
66,20 € 43,98 €

Zadnji kos!

Otroci se radi igrajo igre z vodo, z vodnim ribnikom z natikači pa to zmorejo še bolje! Kdaj se žaba izpusti, kje pristane – v vodi, na preprogi lokvanja ali na srednjem stolpu? Pazite, da se vaš otrok neskončno zabava, saj vsakič, ko se žaba obrne, uporabi svojo domišljijo!

Little Tikes Evergreen vrtna hiška
233,40 €

Zadnji kos!

Otroška vrtna hiška z opremo, ki jo more imeti vsak domek. Med opremo spadajo štedilnik, umivalnik s pipo, manjkati pa ne sme niti domači telefon.

Little Tikes gugalni kit, moder-34%
53,04 € 34,90 €

Odlična cena

Little Tikes gugalni kit modre barve, izdelan iz zelo trpežnega materiala, je simpatičen igralni pripomoček, primeren za otroke od 18. meseca dalje.

Little Tikes Tap-a-Tune® ksilofon-27%
23,40 € 16,93 €

Zadnji kos!

Ta klasični ksilofon omogoča dojenčkom in malčkom raziskovanje zvoka in glasbe. Ta igrača ne prinaša samo not, smole in ritma, ampak format ksilofona pomaga izboljšati koordinacijo oči in oči ter fino motoriko.

Little Tikes Tap-a-Tune® klavír-30%
15,60 € 10,80 €

Zadnji kos!

Ta igra s klavirjem bo pritegnil in spodbudil vašega otroka k ustvarjanju! Je prave velikosti za majhne roke in tipke je enostavno pritisniti. Otroci se naučijo vzroka in posledice ter začnejo razvijati občutek za ritem in čas.

Little Tikes Seek & Explore plezalec-20%
301,88 € 240,73 €

Zadnji kos!

Zabaven večnadstropni plezalni okvir Seek & Explore s toboganom, lestvijo in predorom zagotavlja odlično zabavo. Kakovostna izdelava s trpežno dvostensko plastiko znamke Little Tikes. Primerno za otroke od 2 leta dalje.

Little Tikes igralna hiša, podeželska, roza-23%
377,27 € 287,78 €

Zadnji kos!

Little Tikes roza plastična hiša z notranjo opremo v slogu podeželske hiše. Hiša vključuje štedilnik, umivalnik in telefon, pa tudi funkcionalna vrata in okna. Primerna je za otroke, starejše od dveh let.

Little Tikes Climb&Slide Playhouse tobogan-28%
117,65 € 84,58 €

Zadnji kos!

Igralnica Climb & Slide s toboganom je primerna za najmlajše otroke od 18. meseca dalje. Tu boste našli zabaven tobogan s skrivalnico in nabiralnikom. Kakovosten dizajn iz plastike Little Tikes.

Little Tikes miza s peskovnikom in igro z vodo, zložljiva-28%
132,60 € 95,22 €

Zadnji kos!

Ta razkošna miza s peskom in vodo omogoča otrokom, da hkrati raziskujejo igro z obema „materialoma“. Ima dve ročni ročici, ki otrokom omogočajo, da ustvarijo curke za jadranje na dveh čolnih (vključenih v paket) okoli mize in v pristanišču ter iz njega.

Little Tikes igrača Vodna miza s peskovnikom-25%
89,60 € 66,33 €

Zadnji kos!

Najmlajši lahko uživajo v dnevu v miniaturnem vodnem parku z vodno gladino. Vsebuje veliko integriranih dejavnosti, ki otrokom ustvarjajo domišljijo, hkrati pa razvijajo njihovo koordinacijo z roko in očmi ter podpirajo aktivno in družbeno igro. Opazujte, kako se vaš malček navdušuje, ko uživa v tej slastni vodni mizi s peskovnikom!

Little Tikes gugalni konjiček, vijoličen-26%
33,99 € 24,90 €

Little Tikes gugalni konjiček vijolične barve, izdelan iz zelo trpežnega materiala, je simpatičen igralni pripomoček, primeren za otroke, starejše od 12 mesecev.

Little Tikes Plezalec s toboganom in zavetjem - Primary
156,88 € 133,81 €

Zadnji kos!

Ta tobogan s plezalnim okvirjem za najmlajše otroke, ponuja veliko! Plezalni okvir je enostavno vzpenjati in ga lahko hitro potisnete nazaj, tako da ga potisnete noter. Valovit tobogan z lahko dostopno ploščadjo bo otroke zabaval dolge ure.

Little Tikes Cozy Coupe otroški avto, tekmovalni, moder-18%
120,50 € 98,58 €

Zadnji kos!

Otroci se radi vozijo v lastnem avtu. Ta »avto na poganjanje« ima privlačen športni dizajn, v katerem se bodo otroci počutili kot v pravem dirkalniku. Z avtom lahko otroci zelo enostavni in povsem intuitivno upravljajo. Na voljo sta funkcionalna hupa in majhen prostor za shranjevanje igrač, ki jih je treba preseliti.

Little Tikes Moj prvi hladilnik
59,60 € 58,76 €

Zadnji kos!

Moj prvi hladilnik od Little Tikes je interaktivna igračka, ki je oblikovana, tako da izgleda kot prava naprava. Oddaja enake zvoke kot pravi hladilnik. V hladilniku je nameščena delujoča lučka, na sprednji strani pa je nameščen tudi ledomat. Otroci si lahko predstavljajo, da imajo enako kuhinjo kot njihovi starši, mogoče celo lepšo.

Little Tikes Veliki tobogan, (180 cm) - Primary-24%
139,58 € 105,35 €

Zadnji kos!

Little Tikes velikanski tobogan ima trpežne stopnice za varen vzpon, rahel naklon drsne površine in široko podlago za popolno stabilnost. Postavite tobogan na vrt in pustite otrokom, da uživajo v veselju plezanja navzgor in drsanja navzdol.

Little Tikes velik tobogan, 150 cm, roza-22%
95,35 € 74,19 €

Zadnji kos!

Velik plastični tobogan v roza barvi. Drsna površina je dolga 150 cm. Za varnost otrok na toboganu skrbijo udobne široke stopnice in zaobljeni robovi. Izdelan je iz zelo trpežnega kakovostnega materiala.

Little Tikes vodni baseball
38,90 €

Zadnji kos!

tremi igralnimi načini bodo otrokom všeč ta igra baseball! V prvi fazi lahko začetniki z „ostrižjem“ zgradijo samozavest, ko pa so pripravljeni, v drugi fazi lahko stopijo na vzmetnico in streljajo žogo gor. V tretji fazi lahko zadenejo baseball, medtem ko plavajo na vodnem toku!

Little Tikes Peeky Pals - Slon
10,30 € 10,03 €

Začne se igra z novim prijateljem! Potisnite glavo lika in odkrijte še eno presenečenje! Ko potisnete slonovo glavo, se slon obrne in ugotovite, da slonček skriva svojega otroka.

Little Tikes veliki tobogan, 180 cm - Mavrica-20%
139,58 € 111,50 €

Zadnji kos!

Ogromen tobogan v kraljevskih barvah, znamke Little Tikes. Tobogan lahko enostavno zložite za lažje shranjevanje. Ima edinstvene stopnice, kjer vgrajeni ročaji pomagajo udobno in varno pri vzponu. Dolžina drsne površine je 180 cm.

Little Tikes igrača Springlings Presenečenje
10,96 €

Zadnji kos!

Springlings so luštne, vesele in razigrane majhne živali Little Tikes! Vsak Springling se odseva od svojega posebnega doma in je pripravljen na igro. Presenetite prijatelje in družino s temi vedrimi in srečnimi živalmi.

Little Tikes Vodna miza Fun zone - vodni boj - Odprta embalaža
55,65 € 54,18 €

Kot novo

Z vodno mizo Fun zone – vodni boj, otroci tekmujejo v potapljajočih se sovražnikovih ladjah, predenju tarč, polnjenju posod in brizganju vode drug v drugega. Vsak otrok ima svojo pištolo za pršenje vode. Usmerite se v vrtljive cilje in jih zavrite ali poskusite najprej napolniti celotno jeklenko za vodo na sredini mize. Odlična vodna miza, kjer se lahko na naenkrat igra in tekmuje več otrok. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Little Tikes peskovnik, hrast
57,65 € 55,73 €

Little Tikes peskovnik v zasnovi hrastovega štora je simpatičen igralni pripomoček, primeren za otroke od 1. leta dalje.

Little Tikes Moj prvi tobogabn, moder-20%
43,42 € 34,58 €

Moj prvi tobogan v modri barvi, od znamke Little Tikes. Tobogan ima odlično stabilnost, varne stopnice in ročaje za držanje na vrhu tobogana.

Little Tikes vodna miza Ribnik z žabami-24%
85,70 € 65,02 €

Majhni pirati lahko doživijo nepozabno igro s to vodno mizo! Vodna gladina Wave Island je edina vodna gladina, ki majhnim otrokom omogoča ustvarjanje valov z enostavnim volanom – kar ima za posledico ure domiselne igre! Z veseljem bodo opazovali, kako se otok Lobanja spreminja v slap, ko voda teče z vrha. Poleg tega je igra še bolj realistična z liki na otoku, vključno z morskim psom, sireno in zakladom.

Little Tikes Komplet za košarko-24%
126,88 € 96,12 €

Odličen košarkarski komplet za vaše aktivne otroke. Zahvaljujoč višini nastavljivemu stojalu se otroci lahko igrajo več let. Izdelan je iz visokokakovostne plastike in jo lahko postavite zunaj vse leto. Primerno za otroke od 3 leta dalje.

Little Tikes Vodna miza Fun zone - vodni boj-25%
76,92 € 57,29 €

Z vodno mizo Fun zone – vodni boj, otroci tekmujejo v potapljajočih se sovražnikovih ladjah, predenju tarč, polnjenju posod in brizganju vode drug v drugega. Vsak otrok ima svojo pištolo za pršenje vode. Usmerite se v vrtljive cilje in jih zavrite ali poskusite najprej napolniti celotno jeklenko za vodo na sredini mize. Odlična vodna miza, kjer se lahko na naenkrat igra in tekmuje več otrok.

Little Tikes počitniška hiša z mizo za piknik-25%
301,88 € 225,90 €

Odlična hiša z mizo za piknik v kakovostnem dizajnu znamke Little Tikes. V hiši boste našli peč, zvonec na vratih s 6 različnimi zvoki ali 19 kosov plastičnih dodatkov. Primerno za otroke od 18 meseca dalje!

Little Tikes piknik miza Junior - Primary
79,96 € 76,12 €

Otroška miza za piknik, z dvema klopema, za otroke od 2. leta dalje. Idealna za vrt ali sobo. Miza je namenjena za največ 4 otrok. Kakovostna in odporna zasnova znamke Little Tikes.

Little Tikes dirkalnik s pedali
124,40 €

Pripravljeni, pozor, ZDAJ! Malčki, ki ljubijo hitrost, lahko s hitrimi kolesi sedijo za volanom tega pedalnega dirkalnika in uživajo. Dvojni ročaji nadzorujejo krmiljenje zadnjih koles, medtem ko je naslon sedeža nastavljen ali ga je mogoče odstraniti, ko odraste majhen dirkač. Dirkalnik ima velike, robustne pnevmatike na terenu, zato se bo vaš mali voznik počutil kot na poti!

Little Tikes dvojni tobogan s tunelom-28%
340,35 € 244,19 €

Otroški vrtni dvojni tobogan s tunelom, priljubljene blagovne znamke Little Tikes. Edinstven tobogan, kjer boste našli gladko in tudi valovito različico. Zelo kvaliteten in trpežen material. Primerno za otroke od 2. leta dalje.

Little Tikes Moje prvo pomivalno korito
34,30 €

Moje prvo pomivalno korito znamke Little Tikes je interaktivna igrača, zasnovana, tako da je videti realistično, zato se lahko otroci pretvarjajo, da pomivajo posodo tako kot njihovi starši. Najprej na delovni plošči »skuhajo« nekaj dobrega, nato pa posodo zaporedno pomijejo v delujočem pomivalnem koritu.

Little Tikes Peeky Pals - Pingvin-25%
10,30 € 7,70 €

Odlična cena

Začne se igra z novim prijateljem! Potisnite glavo lika in odkrijte še eno presenečenje! Ko pingvina pritisnete na glavo, pingvin odpre krila in ugotovite, da v naročju nosi dojenčka.

Little Tikes Moja prva pečica
61,23 €

Moja prva pečica od Little Tikes je interaktivna igračka, ki je oblikovana, tako da izgleda kot prava naprava. Pečica je seveda opremljena tudi s štedilnikom, na katerem lahko otroci „ocvrejo“ jajca ali okusen zrezek. Otroci si lahko predstavljajo, kako kuhajo kosilo kot njihovi starši.

Little Tikes otroško igrišče 8v1
576,88 € 499,96 €

Veliko igrišče priljubljene blagovne znamke Little Tikes v enem skriva 8 iger. Tu boste našli otroško hišo, tobogan, plezalni okvir, plezališče, tunel in še veliko več. Center je mogoče sestaviti v osmih različnih konfiguracijah, ki ustrezajo otrokom.

Little Tikes Go Green peskovnik, želva-22%
54,10 € 41,69 €

Popestrite si vrt z novim nasmejanim prijateljem – peskovnikom v obliki vesele želve. Klasična vrtna igrača je izdelana iz reciklirane plastike in je idealna zabava za otroke v poletnih dneh. Lahko se uporaba kot peskovnik ali bazenček za žogice. Sprednje noge želve so hkrati tudi stolčki, da je otrokom med igranjem povsem udobno.

Podjetje Little Tikes je bilo ustanovljeno leta 1970 in je eno vodilnih svetovnih proizvajalcev kakovostnih, domiselnih in privlačnih igric ter drugih otroških izdelkov.

Little Tikes je multinacionalna družba, ki ima sedež v ZDA, pisarne pa ima po vsej Evropi in Aziji. Igrače imajo privlačno obliko in vrhunsko kakovost. V letu 2006 je Little Tikes postal del MGA Entertainment, ki ima velik vpliv na področju družinske zabave. Razglašen je tudi kot največje zasebno podjetje za proizvodnjo igrač.

Podjetje Little Tikes je bilo ustanovljeno leta 1970 in je eno vodilnih svetovnih proizvajalcev kakovostnih, domiselnih in privlačnih igric ter drugih otroških izdelkov.

Little Tikes je multinacionalna družba, ki ima sedež v ZDA, pisarne pa ima po vsej Evropi in Aziji. Igrače imajo privlačno obliko in vrhunsko kakovost. V letu 2006 je Little Tikes postal del MGA Entertainment, ki ima velik vpliv na področju družinske zabave. Razglašen je tudi kot največje zasebno podjetje za proizvodnjo igrač.