Lionelo ležalnik Rosa
109 € 94,68 €

Lionelo ležalnik Rosa je udoben in gugajoč – prav gotovo ponuja veliko zmožnosti za dojenčke in starše. Čudovit skandinavski dizajn ustreza vsaki notranjosti. Set vključuje drsnike za pretvorbo v klasičen ležalnik in je primeren za novorojenčke. Primerno za otroke teže do 9 kg.

Lionelo Mari Blue kombiniran voziček
549 € 489,36 €

Kombiniran voziček Lionelo Mari Blue je praktična kombinacija športne verzije in trdne košare. Čaka vas veliko možnosti nastavljanja, da se bo zdelo, da je voziček prav čaroben. Uživajte v gladki vožnji na vseh dobrih in slabih cestah. Primerna je za otroke od rojstva do 15 kg.

Lionelo otroški voziček Lionelo Greet 2v1 Beige, bež
379 € 327,13 €

Kombinirani voziček Lionelo Greet 2v1 v bež zasnovi je namenjen vsem sodobnim staršem. Voziček je enostaven za uporabo in je kot nalašč za sprehod po mestu. Majhen, lahek, kompakten in eleganten. Omogočite sebi in svojemu otroku najboljše udobje. Primerno za otroke od rojstva do 15 kg.

Lionelo otroška košara za voziček Lionelo Greet Beige, bež
189 € 177,27 €

Popolnoma univerzalna bež košara Lionelo Greet Beige. Košaro lahko uporabljate kot del vozička Greet ali kot avtosedež. Praktična izdelava, ki se popolnoma prilega elegantnemu dizajnu. Primerno za otroke od rojstva do 9 kg.

Lionelo ležalnik Henk
99 € 87,77 €

Lionelo Henk je odlična zabava za najmlajše otroke. V ležalniku lahko otroka prijetno pozibavate ali vklopite rahle prijetne vibracije. Še ena odlična funkcionalost so melodije in zvoki narave, ob katerih bo vaš otrok še zaspal. Zasnova se ponaša z dvema ljubkima podobama živali.

Lionelo ležalnik Rita Grey
109 € 94,68 €

Lionelo ležalnik Rita Grey bo dojenčku omogočil naraven razvoj zahvaljujoč ročnemu zibanju. Ležalnik ima edinstven zložljiv sistem in po njegovem nakupu ne pričakujete nobenega sestavljanja. Pri proizvodnji je bil uporabljen kakovosten les v kombinaciji bukve in topola. Vključuje pralno podlogo iz 75 % bombaža.

Lionelo otroški avtosedež Greet latte, 0-13 kg
119 € 112,65 €

Avtosedež Lionelo 0–13 kg Greet latte je primeren za voziček Lionelo Greet in Mari. 5-točkovni pasni sistem zagotavlja, da dojenčka varno in preprosto namestite nanj. Z ergonomsko ročico lahko avtosedež praktično pozicionirate v 3 položaje. Priložen je tudi vložek za novorojenčke. Primerno za otroke teže do 13 kg.