Lionelo Annet športni voziček
165,50 € 149,90 €
Brezplačna dostava

Zadnji kos!

Športni voziček Annet znamke Lionelo ima brezčasen dizajn in zaradi njegove agilnosti se lahko z njim odpravite kamorkoli. Je lahkoten, enostavno obvladljiv z vzmetenimi kolesi. Cenili boste možnost pozicioniranja do ležečega položaja, zlasti med otrokovim počitkom.

Lionelo Bell športni voziček
204 € 193,90 €
Brezplačna dostava

Zadnji kos!

Športni voziček Bell znamke Lionelo ima brezčasen dizajn in zaradi njegove agilnosti se lahko z njim odpravite kamorkoli. Cenili boste možnost pozicioniranja do ležečega položaja, zlasti med otrokovim počitkom. Voziček poskrbi za udobje otroka in staršev.

Lionelo NEAL avtosedež 15-36 kg I-size, z isofixom
146,20 € 130,90 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroški avtosedež znamke Lionelo je namenjen otrokom s težo od 15 do 36 kg. Zaradi lahke, trdne konstrukcije iz visoko kakovostne plastike je prenašanje iz avta v avto enostavno. Sedež ima tudi zadostno zaščito v primeru bočnega trka. Avtosedež preprosto pritrdite z ISOFIX ali avtomobilskim pasom.

Lionelo Amber 3v1 kombiniran otroški voziček
427,90 € 409,90 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kombinirani voziček Amber znamke Lionelo je odlična izbira tudi za najzahtevnejše starše. Praktičen komplet globoke košare, športni del in avtosedež v enem vam olajša skrb za otroka že od rojstva. Bogati dodatki in intuitivna rešitev bodo razveselili vse starše.

Lionelo športni voziček Zoey
170,50 € 143,90 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Športni voziček Lioney Zoey je lahek, prostorenvzmetenimi kolesi. Možnost pozicioniranja do ležanja bodo cenili predvsem otroci, ki morajo počivati. Ta sodoben otroški voziček z bogato opremo je pripravljen na skupne sprehode in nakupovanje z vašim otrokom.

Lionelo večbarvna igralna odeja Jenny
59,50 €

Večbarvna igralna odeja Jenny iz Lionela ponuja velik prostor za malčke in igranje na tleh. Različne oblike, barve in interaktivne igrače otroke spodbujajo k raziskovanju in odkrivanju. Vključuje praktično blazino za trebuh za otrokov položaj na trebuhu.

Lionelo športni voziček Alexia
222,10 € 187,90 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Športni voziček Lionelo Alexia je lahek, prostorenvzmetenimi kolesi. Možnost pozicioniranja do ležanja bodo cenili predvsem otroci, ki morajo počivati. Ta sodoben otroški voziček z bogato opremo je pripravljen na skupne sprehode in nakupovanje z vašim otrokom.

Lionelo avtosedež z Isofix, 0-36 Kg Bastiaan
155,25 € 149,90 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lionelo Bastiaan je avtomobilski sedež, ki dokazuje, da lahko udobje vožnje poteka z roko v roki z največjo varnostjo. Primeren je od rojstva do 10. leta (0–36 kg). Dno sedeža omogoča vrtenje za 360 stopinj. Združuje sodoben dizajn in varnost z ISOFIX in sistemom TOP TETHER.

Lionelo Roel stajica
84,60 €

Stajica Roel znamke Lionelo je odličen pomočnik za starše, ne le za doma, temveč tudi na vikendu, počitnicah, ali za obisk pri starih starših. Enostavno zlaganje, lahka konstrukcija omogoči preprosto prenašanje stajice tja, kjer jo potrebujete. Pustite svojega otroka naj se igra, v vednosti, da je na varnem.

Lionelo Oliver avtosedež, 9–36 kg
142,40 € 139,90 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Avtosedež Oliver znamke Lionelo je namenjen otrokom od 9 do 36 kg. Zaradi nastavljanje položaja bo pot z avtom za vašega otroka še udobnejša. Sedež ima tudi zadostno zaščito v primeru bočnega trka. Avtosedež preprosto pritrdite z ISOFIX in Top Tether ali avtomobilskim pasom.

Lionelo previjalna torba za otroški voziček
53,90 €

Dizajn previjalna torba Ida iz blagovne znamke Lionela je odličen pomočnik za otroški voziček. Praktična torba v čudovitih barvah ima veliko žepov za vse potrebe, ki jih potrebujete zase in za svojega otroka.