LINTEO toaletni papir, 2 slojni, bel, 3 x 24 rol
20,29 € 6,76 €/kos

Toaletni papir brez dišav, z 2 sloji vsebuje potisk s cvetlicami in je izdelan iz 100% celuloze. Družinsko pakiranje vsebuje 72 rol, dolžina 1 role je 17 m. Linteo Toaletni papir, bel, 3 × 24 rol, 2-slojni, za uporabo v vsakem domu.

LINTEO Mokri robčki Baby Aloe Vera 4 x 80 kosov
6,50 €

Mokri robčki za nežno nego vašega otroka. Namočeni so z negovalnim mlekom in aloe vero. So zelo nežni do občutljive otroške kože. Poleg tega vzdržujejo pH kože. Zagotovo bodo postali vsestranski in vsakdanji pomočnik pri negi dojenčka. .

LINTEO Mokri robčki Baby Aqua Sensitiv e
0,90 €

Naravni mokri robčki Linteo Baby Aqua Sensitiv e so zasnovani tako, da zagotavljajo zanesljivo, a nežno nego občutljive otroške kože. Učinkovito očisti kožo, hkrati pa je ne draži in ne moti njene naravne zaščitne pregrade. Prtički vsebujejo 99% prečiščene vode, ki je najbolj naraven del kože.

LINTEO Bombažne palčke v škatli po 100 kosov-22%
0,90 € 0,70 €

Bombažne palčke so idealne za vsakodnevno higieno in nego. Ali za čiščenje ušes ali druga majhna opravila. Zahvaljujoč majhni glavi vam bodo pomagali tudi pri čiščenju obsežnega ličila.

LINTEO Mokri robčki Baby 100% Biorazgradljivi 48 kosov
2 €

Linteo Baby so 100% razgradljivi, otroški čistilni vlažni robčki, ki zaradi svoje nežne sestave in skrbno izbranih sestavin nežno in predvsem varno skrbijo za otroško kožo že od rojstva. Robčki vsebujejo 98% prečiščene vode, preostala dva odstotka je visokokakovostni izvleček aloe vere.

LINTEO Mokri robčki Baby Aloe Vera 80 kosov
2 €

Mokri robčki za nežno nego vašega otroka. Namočeni so z negovalnim mlekom in aloe vero. So zelo nežni do občutljive otroške kože. Poleg tega vzdržujejo pH kože. Zagotovo bodo postali vsestranski in vsakdanji pomočnik pri negi dojenčka. .

LINTEO Vlažni robčki Baby Ultra Sensitiv e-21%
1,40 € 1,10 €

Vlažni robčki za nežno nego vašega otroka vsebujejo bombaž, zato so bolj čvrsti in mehkejši. Prtički Ultra Sensitiv e so razviti neposredno za otrokovo kožo od rojstva, so čim bolj nežni, zaradi česar so primerni za alergike. Poleg tega ohranjajo pH vrednost kože.

LINTEO Mokri robčki Kids Creative 15 kosov
2,50 €

Kids večnamenski robčki z lahkoto in hitro odstranijo umazanijo, zato so še posebej primerni za potovalne ali šolske aktovke. Uporabite jih lahko na otrokovih licih, rokah, lahko pa tudi odstranjujete peresa, črnilo, vosek in različna orodja za ustvarjanje otrok.

LINTEO Mokri robčki za vsakodnevno uporabo 15 kosov
1,60 € 1,40 €

Mokri robčki za vsakodnevno higieno se uporabljajo na več načinov. Praktična embalaža v torbici, torbi ali avtu je vedno primerna. Pa naj gre za higieno dojenčkov, brisanje rok ali samo za osvežitev. Vsebovani izvleček aloe vere deluje tako, da kožo pomiri, alantoin pa jo zmehča.

LINTEO Otroška krema za obraz z organskim ognjičem Baby 75 ml
3,90 €

Otroška krema za kožo, ki vsebuje ekstrakt ognjiča, naravno mandljevo in marelično olje, odlično poskrbi za otroško kožo in jo pusti globoko in temeljito hidrirano. Neguje in vlaži otroško kožo, zlasti v predelu obraza. Vzdržuje pravilen pH kože in jo obnavlja.

LINTEO Otroška pena za kopel z organskim ognjičem Baby 425 ml
7,80 €

Nekateri dojenčki včasih ne marajo plavanja, zato je pomembno, da je plavanje čim bolj prijetno. Zabavno in nežno kopanje dojenčka vključuje nežno Linteo Baby, ki temeljito očisti in hidrira otrokovo kožo. Pena za kopel je nežna za oči in kožo.

LINTEO Otroško čistilno olje za telo in zadnjico Baby 100 ml
8,30 €

Čistilno olje brez izpiranja je odličen pripomoček za hitro in nežno čiščenje dojenčkov, zlasti na cesti. Lepo očisti otrokovo telo in zadnjico ter hkrati vlaži. Čistilno olje brez izpiranja je zasnovano za občutljivo otroško kožo.

LINTEO Otroško olje po kopeli z Organic Marigold Baby 250 ml
4,80 € 4,40 €

Olje za otroško kopel se hitro vpije in je namenjeno nežni otroški koži. Izvleček ognjiča, ki vsebuje olje, odlično poskrbi za kožo in jo globoko in temeljito hidrira, regenerira in zaščiti. Naravna olja vinske trte in večerne jegulje zagotavljajo potrebno prehrano, mehčajo in ščitijo kožo.

LINTEO Pena za otroško kopel z Organic Marigold Baby 250 ml
4,40 €

Nežna pena za kopel nežno pere občutljivo otroško kožo, ki bo po negovani kopeli prijetno mehka in prožna. Nežno deluje na otroško kožo in lase. Vsebuje izvleček ognjiča in kokosovo olje, ki popolnoma negujeta kožo in jo pustita globoko in temeljito hidrirano, regenerirano, pomirjeno in negovano.

LINTEO Sredstva za ličenje iz 100% bombaža 100 kosov
1,60 €

Okrogle bombažne palčke za ličenje obraza so narejene iz 100% bombaža, kar zagotavlja temeljito in nežno odstranjevanje ličil. Tamponi dobro absorbirajo odstranjevalce ličil in ne sproščajo vlaken, so čvrsti, mehki in zelo vpojni.

LINTEO Vlažni robčki Baby Soft & Cream
1,70 €

Vlažni robčki za nežno nego vašega otroka. Prtički, ki vsebujejo ognjičev izvleček, so impregnirani z negovalnim mlekom in tako preprečijo črevesje. So zelo nežni na občutljivi otroški koži. Poleg tega ohranjajo pH vrednost kože.

LINTEO Zaščitna krema za črevesje z Organic Marigold Baby 75 ml-30%
3,90 € 2,70 €

Otroška krema za vnetje deluje kot učinkovito preprečevanje nastanka črevesja in hitro pomirja že oblikovani plenicni dermatitis. Sestava, ki vsebuje ekstrakt ognjiča, odlično poskrbi za kožo in jo pusti globoko in temeljito hidrirano, regenerirano in negovano.

LINTEO mokri otroški robčki z ognjičem, 6x 120 kosov
8,77 € 1,46 €/kos

Otroški čistilni robčki so impregnirani z negovalnim mlekom, ki vsebuje izvleček ognjiča. Čisti, mehča in ščiti kožo pred nastankom ranic. Ne vsebujejo parabenov in emulgatorjev PEG, s čimer se zmanjša tveganje za alergije.

LINTEO toaletni papir, 3 slojni, 3 x 16 rol
16,20 € 0,34 €/kos

Prijeten toaletni papir brez dišav, s 3 sloji je mehek in je izdelan iz 100% celuloze. Družinsko pakiranje vsebuje 48 rol, dolžina 1 role je 20 m. Linteo Toaletni papir, bel, 5 × 8 rol, 3-slojni, za uporabo v vsakem domu.

LINTEO papirnati robčki, 6 x 10 kosov
5,09 € 0,51 €/kos

Prijetno beli, troslojni papirnati robčki v pakiranju 6 × 10 kosov vam zagotavljajo prijetnost in mehkobo. Eno pakiranje vsebuje 10 robčkov, ki so izdelani iz 100% celuloze.

LINTEO mokri toaletni papir z izvlečkom hrastove skorje 2 × 60 kosov-50%
4,61 € 2,30 € 1,15 €/kos

Toaletni robčki v 2 pakiranjih po 60 kosov. Mokri toaletni papir LINTEO z izvlečkom hrastove skorje, ki skrbi za kožo s težnjo po zunanjem draženju. Vsebuje ekstrakt kamilice in pantenol, ki vlaži in pomirja. Mehki, dermatološko testiran material.

LINTEO toaletni papir, 3 slojni, zelen, 5 x 8 rol
13,49 € 0,34 €/kos

Prijeten toaletni papir brez dišav, s 3 sloji je mehek in je izdelan iz 100% celuloze. Družinsko pakiranje vsebuje 40 rol, dolžina 1 role je 20 m. Linteo Toaletni papir, zelen, 5 × 8 rol, 3-slojni, za uporabo v vsakem domu.