LIFEFIT vadbeni ročaji
9,99 € 8,90 €

Odlična cena

Vadbeni ročaji so narejeni iz visokokakovostne plastike, na vrhu pa so opremljeni z mehkimi oprijemi.

LIFEFIT masažni valj Joga Roller A01
19,60 € 12,18 €

Masažni valj. Lifefit JOGA ROLLER A01 je neprecenljivo orodje za lajšanje mišične napetosti in izboljšanje krvnega obtoka. Vadba z masažnim valjem pozitivno vpliva tudi na zmanjšanje podkožne maščobe.

LIFEFIT Premium uteži za vadbo, kovinsko držalo, 15 kg-24%
47,90 € 35,99 €

Odlična cena

Kakovosten komplet uteži na kovinskem držalu je nepogrešljiv kos domače fitnes opreme. V kompletu dobite 6 uteži, od tega 4× 1,25 kg in 4× 2,5 kg, skupno 15 kg, 2× varnostni rokav in eno kovinsko držalo.

LIFEFIT Premium uteži za vadbo, kovinsko držalo, 10 kg
27,99 €

Odlična cena

Kakovosten komplet uteži na kovinskem držalu je nepogrešljiv kos domače fitnes opreme. V kompletu dobite 6 uteži, od tega 4× 1,25 kg in 2× 2,5 kg, skupno 10 kg, 2× varnostni rokav in eno kovinsko držalo.

LIFEFIT masažni valj Joga Roller A11 45×14 cm
21,10 € 18,57 €

Masažni valj primeren za vadbo z lastnimi telesnimi utežmi. Posebej oblikovana površina je prijetna za mišice in spodbuja zdrav krvni obtok. Jeklenka je odporna na vlago in jo je zato enostavno vzdrževati. LIFEFIT Masažni valj Joga Roller je izdelan iz nenevarnega materiala. Prispeva k enakomerni porazdelitvi maščobnega tkiva.

LIFEFIT utrjevalec prstov, nastavljiv, 5 - 20 kg, zelen-17%
7,70 € 6,39 €

Zadnji kos!

Kakovostne klešče za utrjevanje prstov in zapestja so nepogrešljiv kos fitnes opreme tako doma, kot v telovadnici. Utrjevalec prstov je primeren za vse vrste športnikov in tudi druge, ki želijo pridobiti na mišični masi. Kleše ponujajo nastavljiv vzmetni upor in sicer od 5 do 20 kg.

LIFEFIT opornica za koleno
5,99 € 5,50 €

Zadnji kos!

Lifefit opornica za koleno je izdelana iz neoprena. Ogreje prizadeti del, spodbuja prekrvavitev na prizadetem območju in pomaga pri naravnem gibanju.

LIFEFIT Counter utrjevalec prstov, s števcem, zelen
6,20 € 5,50 €

Zadnji kos!

Kakovostne klešče za utrjevanje prstov in zapestja so nepogrešljiv kos fitnes opreme tako doma, kot v telovadnici. Utrjevalec prstov je primeren za vse vrste športnikov in tudi druge, ki želijo pridobiti na mišični masi. Klešče ponujajo mehanski števec.

LIFEFIT Speed utrjevalec prstov, zelen
3,99 € 3,59 €

Zadnji kos!

Kakovostne klešče za utrjevanje prstov in zapestja so nepogrešljiv kos fitnes opreme tako doma, kot v telovadnici. Utrjevalec prstov je primeren za vse vrste športnikov in tudi druge, ki želijo pridobiti na mišični masi. Cena je za 2 kosa.

LIFEFIT ravnotežna blazina Balance Ball, 58 cm
76,93 € 65,66 €

Večnamenska podloga za uravnoteženje. Lifefit BALANCE BALL (58 cm) je odličen pomočnik za razvoj koordinacije gibov in krepitev notranjih plasti mišic. Idealno za krepitev jedra in drugih mišic, ki se slabo vadijo na običajen način. Blazinico lahko uporabite tudi za učinkovito raztezanje različnih mišičnih skupin.

LIFEFIT gimnastična žoga Lifefit, 65 cm
8,89 € 8,23 €

Gimnastična žoga Lifefit TRANSPARENT z mero 65 cm je žoga, ki so jo preizkusili tudi izkušeni gimnastičarji. Primeren je za ** vsestransko uporabo ** v fitnes, kardio in na rehabilitacijskih vajah.

LIFEFIT ravnotežna blazina Anti-Burst
6,88 € 6,70 €

Univerzalna gimnastična žoga LIfefit ANTI-BURST iz zelo trpežnega PVC idealna za domače raztezanje, vadbo in rehabilitacijo. Žoga je opremljena s sistemom ANTI-BURST, ki med nadtlakom sprosti pritisk in s tem poveča varnost uporabe.

LIFEFIT gimnastična masažna Massage Ball
10,40 € 7,40 €

Gimnastična masažna žoga MASSAGE BALL je odličen pomočnik za vadbo in sprostitev. Žoga je izdelana iz trpežnega PVC in opremljena s sistemom ANTI-BURST, ki po potrebi sprošča nadtlak. Za večjo varnost med vadbo ima površina žogice nedrsečo zaščito površine.

LIFEFIT masažni valj Joga Roller B01-23%
19,60 € 14,99 €

Odlična cena

Masažni valj. Lifefit JOGA ROLLER B01 je neprecenljivo orodje za lajšanje mišične napetosti in izboljšanje krvnega obtoka. Vadba z masažnim valjem pozitivno vpliva tudi na zmanjšanje podkožne maščobe.

LIFEFIT žoga za vadbo Pearl
9 €

Odlična cena

Profesionalna gimnastična žoga Lifefit Gimnastična žoga PEARL je idealen dodatek za kardio, fitnes in rehabilitacijske vaje. Žoga je izdelana iz visokokakovostnega PVC in ima protizdrsno površinsko zaščito za večjo stabilnost med vadbo. V primeru nadtlaka je žoga opremljena s sistemom ANTI-BURST, ki postopoma sprošča odvečni tlak.

LIFEFIT gimnastična žoga z razteznimi elastikam GymBall Expand, 55 cm
10,33 € 8,84 €

Praktična žoga za vadbo z razteznimi elastikam Lifefit GYMBALL EXPAND v enem paketu združuje prednosti gimnastične žoge in klasičnega raztezanja elastik za namen vadbe. S to žogo lahko enostavno izvajate vaje za sprostitev, rehabilitacijo in kondicijo.

LIFEFIT vadbeni stol Ab
47 €

Odlična cena

Lifefit Ab Effect je sodobna in učinkovita fitnes naprava, ki zahvaljujoč modernemu dizajnu, podpira vrat in hrbet ter je tako vadba bolj zdrava.

LIFEFIT Kettlebell utež-19%
40,70 € 32,90 €

Odlična cena

Kettlebell utež blagovne znamke Lifefit je napolnjena s cementnim polnilom. Razvija moč in je odporna na vlago.

LIFEFIT utrjevalec prstov, nastavljiv, 20 - 40 kg, zelen
7,70 €

Odlična cena

Kakovostne klešče za utrjevanje prstov in zapestja so nepogrešljiv kos fitnes opreme tako doma, kot v telovadnici. Utrjevalec prstov je primeren za vse vrste športnikov in tudi druge, ki želijo pridobiti na mišični masi. Klešče ponujajo nastavljiv vzmetni upor in sicer od 20 do 40 kg.

LIFEFIT Top samonosilni vadbeni trapez
36,20 €

Odlična cena

Lifefit samonosilni vadbeni trapez Top omogoča preprosto namestitev v okvir vrat. Je odličen pripomoček za vadbo.

LIFEFIT Soft Rope kolebnica, 280 cm, zelena
3,99 € 3,59 €

Odlična cena

Kakovostna Soft Rope kolebnica, proizvajalca Lifefit je odlična vadba za dihalne vaje, vadbe za sklepe, kondicijo, porabo kalorij, itd. Vrv je dolga 280 cm (lahko jo skrajšate).

LIFEFIT Plus samonosilni vadbeni trapez
24,50 €

Odlična cena

Lifefit samonosilni vadbeni trapez Plus omogoča preprosto namestitev v okvir vrat. Predstavlja odličen pripomoček za vadbo.

LIFEFIT Body Trimm vadbeno orodje, zeleno
7,20 €

Odlična cena

Kakovostno orodje za domačo uporabo za krepitev mišičnih skupin zgornjega dela telesa in za krepitev stegenskih mišic. Pripomoček je obložen z mehko peno, ki je odporna na vlago in potenje.

LIFEFIT fitnes klop z naklonom, črna-40%
55,50 € 32,90 €

Odlična cena

Klop za krepitev trebušnih mišic ima protizdrsne elemente in trdno konstrukcijo za največjo varnost. Nagib lahko enostavno prilagodite v 5 nivojih. LIFEFIT Nagibni sedežni klopi je še posebej primeren za domačo uporabo.

LIFEFIT utrjevalec prstov
4,99 € 4,45 €

Lifefit utrjevalec prstov je odličen za vsakodnevno izvajanje vaj za prste in zapestje.