Leifheit sušilnik za perilo Rollfix Triple 150 Longline-20%
29,15 € 23,29 €

Zadnji kos!

Praktični sušilnik za perilo Rollfix Triple 150 Longline od znamke Leifheit ima 3 sušilne palice, z dolžino 5 m.. Obložene so s PVC in so zelo odporne na umazanijo in dež. Samodejno navijanje.

Leifheit sušilnik perila TELEGANT 70 83201-38%
27,60 € 16,99 €

Eleganten kopalniški stenski sušilnik za perilo Telegant 70 je širok 70 cm, s katerim prihranite prostor. Ima % linij za obešanje v skupni dolžini 3,6 metra. Ima tudi ločen kromirani obešalnik za brisačo za roke. Idealen je za majhne prostore.

Leifheit sušilnik perila LINOMATIC 500 Deluxe Cover
159,80 € 137,89 €

Vrtljivi zunanji sušilnik LINOMATIC 500 Deluxe iz blagovne znamke Leifheit, izdelan iz aluminija, plastike in nerjavečega jekla je odporen na vremenske vplive. Mehanizem za odpiranje in zapiranje vodov, enostavno odpiranje in zapiranje. Sušilni predel je dolg 50 m in zadošča za do 5 pralnih strojev.

Leifheit likalna deska Air Board M Solid Plus 72588-29%
86,90 € 61,29 €

Likalna deska Airboard PREMIUM 72588 M Plus NF ponuja 120 × 38 cm likalne površine, ki je izdelana iz posebnega sintetičnega materiala. Deska je po višini nastavljiva do višine 98 cm.

Leifheit sušilnik perila LINOMATIC 500 Easy-22%
143,50 € 111,59 €

Vrtljiv zunanji sušilnik LINOMATIC 500 Easy iz blagovne znamke Leifheit, je izdelan iz aluminija ter je odporen na vremenske vplive. Mehanizem za zapiranje linij in s potegom na bočno steno. Sušilni predel je dolg 50 m in zadošča za do 5 pralnih strojev.

Leifheit nosilec za brisače
14,75 € 12,99 €

Foil Parat nosilec za papirnate brisače je izdelan iz plastike in pomaga pri organizaciji kuhinjskih papirnatih brisač, aluminijaste folije, papirja za peko ali plastične folije za hrano.

Leifheit zunanji sušilnik perila LinoLift 600 Quick Start (EVO)-19%
119,90 € 96,99 €

Zadnji kos!

Zunanji sušilnik LinoLift 600 Quick Start iz blagovne znamke Leifheit izdelan iz aluminija in plastike omogoča nastavitev višine in prilagajanje perilu. Sušilni predel je dolg 60 m in zadošča za do 6 pralnih strojev.

Leifheit sušilnik za perilo LinoPop-Up 140 cm-36%
57,98 € 36,90 €

Odlična cena

Izredno praktičen sušilnik za perilo LinoPop-Up od znamke Leifheit s širokimi rameni in robustno podlago za dobro stabilnost je primeren ne samo za sušenje v zaprtih prostorih, temveč tudi za zunanjo uporabo, kot je kampiranje. Ima kapaciteto za več kot 1 pralni stroj perila. Je izredno trpežen in idealne za potovanja.

Leifheit komplet mop Profi + vedro Profi
67,19 €

Komplet krpe in dodelane zasnove iz znamke Leifheit za vse vrste tal. Rokav se enostavno stisne s pomočjo sistema za stiskanje v vedru Profi. Rok ni treba namakati v umazani vodi ali upogibati, stiskalni nastavek nadzoruje tekalna plast. Prevleke lahko v pralnem stroju zamenjate in operete.

Leifheit likalna deska FASHION M-32%
51,20 € 34,39 €

Zadnji kos!

Likalna deska FASHION M ponuja 120 × 38 cm likalne površine in je nastavljiva po višini do 88 cm. Likalna površina je izdelana iz posebnega sintetičnega materiala, ki bo likanje dodatno olajšalo.

Leifheit čistilec tal Profi-46%
40 € 21,59 €

Zadnji kos!

Čistilec tal Profi je primeren za čiščenje vseh vrst talnih površin. Je velik in ima krpo za mokro čiščenje.

Leifheit likalna deska Airboard Solid M-27%
86,90 € 62,59 €

Zadnji kos!

LIkalna deska Airboard Solid M ponuja 120 × 38 cm likalne površine in je po višini nastavljiva. Izdelana je iz ultra lahkih materialov, ki omogočajo enostavno montažno in demontažo.

Leifheit sušilnik perila LINOMATIC 400 Easy-18%
119,90 € 97,29 €

Zadnji kos!

Vrtljiv zunanji sušilnik LINOMATIC 400 Easy iz blagovne znamke Leifheit, je izdelan iz aluminija ter je odporen na vremenske vplive. Mehanizem za zapiranje linij in s potegom na bočno steno. Sušilni predel je na voljo v velikosti 40 m ter zadošča za 4 pralne stroje.

Leifheit čistilec za tla mop CLEAN & AWAY, teleskopski ročaj
12,10 € 10,29 €

Univerzalen mop iz blagovne znamke Leifheit s teleskopskim ročajem za vse vrstah tal, ki hitro in enostavno obriše prah in drobne naplavine. Antistatična krpa, ki se na glavo pritrdi z Velcro, ustvarja trenje in privlači vso umazanijo kot magnet. Glava je opremljena s 360° zasnovo za dostop do težje dostopnih predelov.

Leifheit Classic čistilec oken s krpo in teleskopsko palico
17 € 14,39 €

Lotite se čiščenja s čistilcem za okna Classic s krpo za pomivanje oken in teleskopsko palica proizvajalca Leifheit. S snemljivim čistilcem oken za samostojno uporabo. Ponuja širino 33 cm in teleskopsko palico, ki jo lahko nastavite v dolžino od 75 do 135 cm. Privoščite si bleščeče čista okna pri vas doma.

Leifheit čistilec za tla Easy Spray XL-18%
48,60 € 39,60 €

Zadnji kos!

Čistilec z vrtljivo glavo in rezervoarjem za vodo od blagovne znamke Leifheit je zasnovan tako, da hitro očisti umazana tla. Easy Spray čistilec je primeren za tla, ki so občutljiva na vlago zahvaljujoč ciljnemu vlaženju. Z uporabo tega čistilca se ne bo zgodilo, da bi uporabili preveč vode in s tem uničili lesena tla.

Leifheit likalna deska AirBoard Compact M-32%
74,90 € 50,59 €

Likalna deska AirBoard COMPACT M ponuja 120 × 38 cm likalne površine, ki je izdelana iz posebnega sintetičnega materiala in je po višini nastavljiva.

Leifheit čistilec stekla Window Slider 28 cm-18%
9,69 € 7,89 €

Čiščenje stekla še nikoli ni bilo tako enostavno, zahvaljujoč čistilcu Window Slider od znamke Leifheit. Širina čistilca znaša 28 cm, tako da bodo okna ali očiščena pomita v trenutku. Kompatibilna je s Leifheit Click sistemom. .

Leifheit čistilec stekla Window Slider 40 cm-16%
11,64 € 9,69 €

Čiščenje stekla še nikoli ni bilo tako enostavno, zahvaljujoč čistilcu Window Slider od znamke Leifheit. Širina čistilca znaša 40 cm, tako da bodo okna ali očiščena pomita v trenutku. Kompatibilna je s Leifheit Click sistemom. .

Leifheit mobilni obešalnik-30%
57,98 € 40,49 €

Zadnji kos!

Mobilni in teleskopski obešalnik od znamke Leifheit ima višinsko nastavljive palice, širino in koleščka s 360° rotacijo. Spodnje police zagotavljajo več prostora za shranjevanje.

Leifheit komplet za brisanje tal Power Mop 3v1
18,20 € 16,70 €

Zadnji kos!

Čistilni komplet Power Mop 3v1 podjetja Leifheit je primeren za enostavno vzdrževanje vašega doma. Glava je opremljena s 3 vrstami čistilnih resic – resicami iz vpojnih mikrovlaken, resicami za odstranjevanje trdovratnih in posušenih madežev ter resicami za lovljenje prahu in las. Krpa tako učinkovito opravlja funkcijo tudi majhnega sesalnika.

Leifheit nadomestna krpa Combi M Micro Duo-20%
11,64 € 9,29 €

Nadomestna krpa za čistilec Combi od znamke Leifheit. Zasnovana za vse vrste tal – parket, les in še več Posebna mikrovlakna zajamejo vso umazanijo, in je ne razpustijo. Zapenja se na gumbe.

Leifheit metla Regulus
33,48 € 30,29 €

Zadnji kos!

Praktična metla, ki hitro in učinkovito očisti umazanijo iz vseh talnih površin in preprog. Njen raztegljiv ročaj doseže tudi težko dostopna mesta.

Leifheit rezervna čistilna glava Twist Disc-33%
8,13 € 5,39 €

Zadnji kos!

Rezervna glava za čistilec Twist Disc od znamke Leifheit je idealna za čiščenje ploščic in kamnitih površin. Glava iz mikrovlaken intenzivno absorbira umazanijo. Zasnovana je za rotacijske čistilce.

Leifheit sušilnik za perilo Rollfix Single 80 Longline-19%
18,64 € 14,99 €

Zadnji kos!

Praktični sušilnik za perilo Rollfix Triple 80 Longline od znamke Leifheit ima sušilno palico, z dolžino do 8 m. Pokrita je s PVC in nosi do 6 kg perila. Je zelo odporen na umazanijo in dež. Samodejno navijanje.

Leifheit rezervna glava za mop TWIST DISC MOP Micro Duo
8,09 €

Rezervna glava za mop Clean Twist Disc, namenjena predvsem čiščenju ploščic in kamnitih tal. Dve vrsti mikrovlakenskih glav iz blagovne znamke Leifheit sta sposobni intenzivno absorbirati umazanijo in s tem temeljito očistiti tla. Enostavna in hitra namestitev.

Leifheit krpe za enkratno uporabo za mop Clean & Away, 20 kosov-18%
2,80 € 2,29 €

Zadnji kos!

Krpe za enkratno uporabo za mop Leifheit Clean & Away za odstranjevanje prahu in naplavin. Antistatična krpa, ki se z Velcro pritrdi na glavo mopa, ustvari trenje z drgnjenjem in privlači vso umazanijo kot magnet. Hkrati se lahko uporablja kot standardni prah pohištva.

Leifheit krpe za enkratno uporabo za mop Clean & Away, 30 kosov-16%
3,60 € 2,99 €

Krpe za enkratno uporabo za mop Leifheit Clean & Away za odstranjevanje prahu in naplavin. Antistatična krpa, ki se z Velcro pritrdi na glavo mopa, ustvari trenje z drgnjenjem in privlači vso umazanijo kot magnet. Hkrati se lahko uporablja kot standardni prah pohištva.

Podjetje Leifheit je bilo ustanovljeno leta 1959 v Nemčiji. Vse do danes je znamka močno napredovala in je uvrščena v sam svetovni vrh. Proizvajajo izdelki, ki se uporabljajo za različne tipe gospodinjstev. Glavne kategorije vključujejo čiščenje materiala, kot so krpe in vedra, orodja za sušenje in likanje, kuhinjski pripomočki in podobno.

Izdelki so izdelani kakovostni, njihov videz je sodoben, funkcionalnost pa odlična. Blagovna znamka jamči, da so izdelki kot novi še po več letih uporabe, zato jamčijo z daljšo garancijsko dobo.

Podjetje Leifheit je bilo ustanovljeno leta 1959 v Nemčiji. Vse do danes je znamka močno napredovala in je uvrščena v sam svetovni vrh. Proizvajajo izdelki, ki se uporabljajo za različne tipe gospodinjstev. Glavne kategorije vključujejo čiščenje materiala, kot so krpe in vedra, orodja za sušenje in likanje, kuhinjski pripomočki in podobno.

Izdelki so izdelani kakovostni, njihov videz je sodoben, funkcionalnost pa odlična. Blagovna znamka jamči, da so izdelki kot novi še po več letih uporabe, zato jamčijo z daljšo garancijsko dobo.