Leifheit sušilnik perila LINOMATIC 500 Easy
143,50 € 106,48 €

Vrtljiv zunanji sušilnik LINOMATIC 500 Easy iz blagovne znamke Leifheit, je izdelan iz aluminija ter je odporen na vremenske vplive. Mehanizem za zapiranje linij in s potegom na bočno steno. Sušilni predel je dolg 50 m in zadošča za do 5 pralnih strojev.

Leifheit likalna deska AirBoard DELUXE XL
110,30 € 83,16 €

Zadnji kos!

LIkalna deska AirBoard DELUXE XL vam bo zahvaljujoč posebni likalni površini, ki ohranja toploto, olajšala likanje. Ponuja 140 × 38 cm likalne površine in je po višini nastavljiva.

Leifheit zunanji sušilnik perila LinoLift 600 Quick Start (EVO)
119,90 € 88,73 €

Zadnji kos!

Zunanji sušilnik LinoLift 600 Quick Start iz blagovne znamke Leifheit izdelan iz aluminija in plastike omogoča nastavitev višine in prilagajanje perilu. Sušilni predel je dolg 60 m in zadošča za do 6 pralnih strojev.

Leifheit sušilec perila Rollquick 210 (83006)
22,84 € 14,62 €

Če nimate veliko prostora za sušenje svojega perila, je ta sušilec kot nalašč za vas. Ta sušilec preprosto montirate na steno, kjer ne bo zasedal veliko prostora.

Leifheit Aquanta Click čistilec oken z avtomatično funkcijo sesanja
39,50 € 37,10 €

Zadnji kos!

Čistilec oken Window Cleaner znamke Leifheit je praktičen pomočnik za čiščenje ne le klasičnih ali strešnih oken, temveč tudi tuš kabine, strešnikov in ogledal. Posesa odvečno vodo in poleg tega še polira sijočo površino. Teleskopska palica omogoča doseganje tudi višjih površin.

Leifheit metla Regulus Supra
25,68 € 22,62 €

Zadnji kos!

Praktična metla, ki hitro in učinkovito očisti umazanijo iz vseh talnih površin in preprog. Njen raztegljiv ročaj doseže tudi težko dostopna mesta.

Leifheit komplet za čiščenje Set Clean Twist Disc Mop (EVO)
48,30 € 39,67 €

Zadnji kos!

Čistilni komplet, namenjen predvsem čiščenju ploščic in kamnitih tal. Dve vrsti mikrovlakenLeifheit glavo, sta sposobna intenzivno vpijati umazanijo in s tem temeljito očistiti tla. Ta komplet vključuje vrtljivo komoro in univerzalno vedro z enim ročajem 20 litrov.

Leifheit likalna deska Air Board Express L Solid-44%
126 € 69,90 €

Odlična cena

Likalna deska Air Board Express L Solid ponuja 130 × 38 cm likalne površine, ki je izdelana iz posebnega sintetičnega materiala. Deska je po višini nastavljiva do višine 98 cm.

Leifheit univerzalni čistilnik tal Set Clean & Away
13,30 € 11,14 €

Univerzalni mop iz blagovne znamke Leifheit za vse vrste tal, ki hitro in enostavno obriše prah in ostale smeti. Antistatična krpa, ki se na glavo pritrdi z velcro zasnovo, ustvarja primerno trenje in privlači vso umazanijo kot magnet. Glava je opremljena s 360° tečajem za dostop do težje dostopnih predelov.

Leifheit likalna deska FASHION M
51,20 € 35,79 €

Zadnji kos!

Likalna deska FASHION M ponuja 120 × 38 cm likalne površine in je nastavljiva po višini do 88 cm. Likalna površina je izdelana iz posebnega sintetičnega materiala, ki bo likanje dodatno olajšalo.

Leifheit čistilec stekla Window Slider 28 cm
9,69 € 7,62 €

Zadnji kos!

Čiščenje stekla še nikoli ni bilo tako enostavno, zahvaljujoč čistilcu Window Slider od znamke Leifheit. Širina čistilca znaša 28 cm, tako da bodo okna ali očiščena pomita v trenutku. Kompatibilna je s Leifheit Click sistemom. .

Leifheit čistilec stekla Window Slider 40 cm
11,64 € 9,36 €

Čiščenje stekla še nikoli ni bilo tako enostavno, zahvaljujoč čistilcu Window Slider od znamke Leifheit. Širina čistilca znaša 40 cm, tako da bodo okna ali očiščena pomita v trenutku. Kompatibilna je s Leifheit Click sistemom. .

Leifheit likalna deska CLASSIC M Plus NF
60,85 € 47,81 €

Zadnji kos!

Likalna deska CLASSIC M Plus NF vam bo zahvaljujoč udobni nastavitvi, v veliko pomoč pri likanju. Desko lahko nastavite do višine 95 cm, dimenzije likalne površine pa so 120 × 38 cm.

Leifheit likalna deska AirBoard Compact M
74,90 € 54,28 €

Likalna deska AirBoard COMPACT M ponuja 120 × 38 cm likalne površine, ki je izdelana iz posebnega sintetičnega materiala in je po višini nastavljiva.

Leifheit sušilnik za perilo Rollfix Single 80 Longline
18,64 € 15,78 €

Zadnji kos!

Praktični sušilnik za perilo Rollfix Triple 80 Longline od znamke Leifheit ima sušilno palico, z dolžino do 8 m. Pokrita je s PVC in nosi do 6 kg perila. Je zelo odporen na umazanijo in dež. Samodejno navijanje.

Leifheit krpa za Clean Twist Disc Mop
7,60 € 6,10 €

Zadnji kos!

Nadomestna krpa za čistilec tal, izdelana iz kakovostnih mikrovlaken, ki učinkovito odstranijo vso umazanijo. Kompatibilna je s čistilcem Leifheit Clean Twist Mop.

Leifheit likalna deska AirBoard Deluxe 72590 XL Plus NF
116,90 € 78,91 €

Robustna a vendar lahka likalna deska, dimenzij 140 × 38 cm, ima posebno obliko, ki vam omogoča, da med likanjem lahko tudi sedite. Poleg tega njena površina za likanje reflektira toploto in tako prihrani do 33% časa za likanje.

Leifheit čistilec ploščic Flexi Pad
5,56 € 5,06 €

Kakovosten čistilec s premično glavo, še posebej primeren za čiščenje ploščic v kopalnici. Krpa iz mikrovlaken bo učinkovito in hitro odstranila vse trdovratne delce umazanije, nastavljiva čistilna glava pa bo dosegla tudi težje dostopna mesta.

Leifheit sponka za sušenje perila LINOMATIC
8,85 €

Zadnji kos!

Za hitro obešanje perila uporabite Easy Clip blagovne znamke Leifheit. Ta sponka za perilo za sušenje Linomatic omogoča sušenje do 38 manjših kosov perila. Za obešanje brez zaponk, ki ne pušča sledi.

Leifheit krpe za enkratno uporabo za mop Clean & Away, 30 kosov
3,60 € 2,95 €

Zadnji kos!

Krpe za enkratno uporabo za mop Leifheit Clean & Away za odstranjevanje prahu in naplavin. Antistatična krpa, ki se z Velcro pritrdi na glavo mopa, ustvari trenje z drgnjenjem in privlači vso umazanijo kot magnet. Hkrati se lahko uporablja kot standardni prah pohištva.

Leifheit nadomestna krpa Combi M Static Plus
11,64 € 9,37 €

Zadnji kos!

Nadomestna krpa za čistilca Combi od znamke Leifheit je izdelana za suho brisanje vseh vrst tal. Mikrovlakna elektrostatično pritegnejo umazanijo – primerno za živalske dlake. Zapenja se na gumbe.

Leifheit čistilna šoba Window Cleaner, 17 cm
10,48 € 8,72 €

Zadnji kos!

Šoba za čiščenje oken, združljiva z vsemi čistilci oken Leifheit. Še posebej je primerna za čiščenje težje dostopnih mest, kot so majhna okna ali vratni paneli.

Leifheit mobilni obešalnik
57,98 € 46,12 €

Mobilni in teleskopski obešalnik od znamke Leifheit ima višinsko nastavljive palice, širino in koleščka s 360° rotacijo. Spodnje police zagotavljajo več prostora za shranjevanje.

Leifheit železna polica
10,08 €

Nedrseča železna podloga, izdelana iz visokokakovostnega silikona, ki lahko prenese temperature do 250 °C. Polica Leifheit je trpežna, lahka in enostavna za čiščenje, zato je idealna za vsak dom. Odlagalno polico lahko namestite v vodoravnem in navpičnem položaju.

Leifheit rezervna čistilna glava Twist Disc, 2 kosa
18,64 € 14,59 €

Zadnji kos!

Rezervna glava za čistilec Twist Disc od znamke Leifheit je idealna za čiščenje ploščic in kamnitih površin. Glava iz mikrovlaken intenzivno absorbira umazanijo. Zasnovana je za rotacijske čistilce.

Leifheit voziček za vedro Clean Twist (EVO)
10,80 € 10,10 €

Priročen voziček za lažje rokovanje z vedrom Leifheit Clean Twist (EVO). 360° kolesa zagotavljajo največjo prilagodljivost, vendar so stabilna pri vrtenju. Namestitev na vedro je preprosta in traja le nekaj sekund.

Leifheit sušilnik perila LINOMATIC 500 Deluxe Cover
159,80 € 126,15 €

Vrtljivi zunanji sušilnik LINOMATIC 500 Deluxe iz blagovne znamke Leifheit, izdelan iz aluminija, plastike in nerjavečega jekla je odporen na vremenske vplive. Mehanizem za odpiranje in zapiranje vodov, enostavno odpiranje in zapiranje. Sušilni predel je dolg 50 m in zadošča za do 5 pralnih strojev.

Podjetje Leifheit je bilo ustanovljeno leta 1959 v Nemčiji. Vse do danes je znamka močno napredovala in je uvrščena v sam svetovni vrh. Proizvajajo izdelki, ki se uporabljajo za različne tipe gospodinjstev. Glavne kategorije vključujejo čiščenje materiala, kot so krpe in vedra, orodja za sušenje in likanje, kuhinjski pripomočki in podobno.

Izdelki so izdelani kakovostni, njihov videz je sodoben, funkcionalnost pa odlična. Blagovna znamka jamči, da so izdelki kot novi še po več letih uporabe, zato jamčijo z daljšo garancijsko dobo.

Podjetje Leifheit je bilo ustanovljeno leta 1959 v Nemčiji. Vse do danes je znamka močno napredovala in je uvrščena v sam svetovni vrh. Proizvajajo izdelki, ki se uporabljajo za različne tipe gospodinjstev. Glavne kategorije vključujejo čiščenje materiala, kot so krpe in vedra, orodja za sušenje in likanje, kuhinjski pripomočki in podobno.

Izdelki so izdelani kakovostni, njihov videz je sodoben, funkcionalnost pa odlična. Blagovna znamka jamči, da so izdelki kot novi še po več letih uporabe, zato jamčijo z daljšo garancijsko dobo.