LEATHERMAN etui za večnamenski nož Nylon Sheath Black Large
22,82 € 22,09 €

Najlonov etui za večnamenski nož Leatherman serije Super Tool, Surge a Signal. Etui Leatherman Nylon Sheath Black Small je sestavljen iz balističnega najlona, ki bo vašemu orodju zagotovil prvovrstno zaščito za dolga leta. Zapiranje je zavarovano s visoko kakovostnim pokrovom.

LEATHERMAN etui za večnamenski nož Nylon Sheath Black Small
22,82 € 21,38 €

Najlonov etui za večnamenski nož Leatherman serije Juice a Leap. Etui Leatherman Nylon Sheath Black Small je sestavljen iz balističnega najlona, ki bo vašemu orodju zagotovil prvovrstno zaščito za dolga leta. Zapiranje je zavarovano s visoko kakovostnim pokrovom.

LEATHERMAN Surge večnamensko orodje/klešče, črne
179,90 € 169,61 €

Leatherman Surge so večnamenske klešče, ki združujejo 21 različnih orodij. Odlikuje jih kakovostna zasnova iz nerjavečega jekla. Orodje se ponaša z dolgo življenjsko dobo in izjemno vzdržljivostjo.

LEATHERMAN Wingman večnamensko orodje/klešče
79,90 € 78,95 €

Leatherman Wingman so večnamenske klešče, ki združujejo 14 različnih orodij. Odlikuje jih kakovostna zasnova iz nerjavečega jekla. Orodje se ponaša z dolgo življenjsko dobo in izjemno vzdržljivostjo.

LEATHERMAN Micra večnamensko orodje/škarje, srebrne
49,90 € 46,73 €

Leatherman Micra so večnamenske škarje, ki združujejo 10 različnih orodij. Odlikuje jih kakovostna zasnova iz nerjavečega jekla. Orodje se ponaša z dolgo življenjsko dobo in izjemno vzdržljivostjo.

LEATHERMAN Signal večnamensko orodje/klešče
169,90 € 151,28 €

Leatherman Signal so večnamenske klešče, ki združujejo 19 različnih orodij. Odlikuje jih kakovostna zasnova iz nerjavečega jekla. Orodje se ponaša z dolgo življenjsko dobo in izjemno vzdržljivostjo.