LEATHERMAN etui za večnamenski nož Nylon Sheath Black Large
22,82 €

Najlonov etui za večnamenski nož Leatherman serije Super Tool, Surge a Signal. Etui Leatherman Nylon Sheath Black Small je sestavljen iz balističnega najlona, ki bo vašemu orodju zagotovil prvovrstno zaščito za dolga leta. Zapiranje je zavarovano s visoko kakovostnim pokrovom.


LEATHERMAN etui za večnamenski nož Nylon Sheath Black Medium
22,82 €

Najlonov etui za večnamenske nože Leatherman Charge, Crunch, Rebar, Rev, Sidekick, Skeletool, WAWE in Wingman. Etui Leatherman Nylon Sheath Black Small je sestavljen iz balističnega najlona, ki bo vašemu orodju zagotovil prvovrstno zaščito za dolga leta. Zapiranje je zavarovano s visoko kakovostnim pokrovom.


LEATHERMAN etui za večnamenski nož Nylon Sheath Black Small
22,82 €

Najlonov etui za večnamenski nož Leatherman serije Juice a Leap. Etui Leatherman Nylon Sheath Black Small je sestavljen iz balističnega najlona, ki bo vašemu orodju zagotovil prvovrstno zaščito za dolga leta. Zapiranje je zavarovano s visoko kakovostnim pokrovom.


LEATHERMAN večnamenski nož Wingman
80,82 €

Lahki večnamenski nož, kateri v sebi skriva 14 različnih orodij. Leatherman Wingman s telesom iz nerjavečega jekla ponuja nož s kombiniranim rezilom, visoko funkcionalne škarje ali kombiniran odpirač za steklenice in konzerve.


LEATHERMAN zapestnica Tread LT
231,63 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stilska zapestnica, ki skriva tudi niz 29 priročnih orodij. V vsaki zapestnici Leatherman Tread LT boste našli sklopi izvijačev, šesterokotnikov in ključev v več velikostih, našli boste tudi odpirač za steklenice, kavelj za rezanje in kaveljček za kartico SIM. Kar je odveč lahko skrajšate s preprostim odstranjevanjem posameznih blokov.


LEATHERMAN usnjena torbica za orodje Wave
18,16 €

Dobra orodja zahtevajo dobro shranjevanje. Originalna Leatherman usnjena torbica Wave je primerna za orodja Wave in Wave Black, vsebuje še dodatni predal za najmanjše predmete.
Zanka na hrbtni strani omogoča, da torbico pripnete na pas.


LEATHERMAN etui za večnamenski nož Nylon Sheath Black Medium s 4 žepi
22,82 €

Najlonski etui za večnamenski nož Leatherman Charge, Crunch, Rebar, Rev, Sidekick, Skeletool, Wawe ali Wingman4 žepi za Bit Kit, Bit Extender in majhno svetilko ali elegantno pero. Etui Leatherman Nylon Sheath Black Small je sestavljen iz balističnega najlona, ki bo vašemu orodju zagotovil prvovrstno zaščito za dolga leta. Zapiranje je zavarovano s visoko kakovostnim pokrovom.


LEATHERMAN žepni nož Skeletool KB
42,15 €

Visokokakovosten in lahek žepni nož, ki ima v ročaju vgrajeno odprtino za steklenice. Leatherman Skeletool KB tehta manj kot 37 g in zahvaljujoč odstranljivemu posnetku lahko udobno prilegate pasu, žepu ali nahrbtniku.