Laura Biagiotti Laura - EDT-16%
17,80 € 14,90 €

Laura Biagiotti Laura je čista, mirna in tiha. Steklenica za parfume je materializirana kapljica kristalne vode s svetlo modrim draguljem na vrhu.

Laura Biagiotti Roma - EDT
25,70 € 22,30 €

Roma je orientalska dišava. Vsebuje starodaven vonj balzamo, katerega recept so odkrili na starem papirusu. Steklenica je v obliki starih rimskih stebrov, zavita v marmornat pokrov v svetlo marelični barvi.

Laura Biagiotti Laura - EDT TESTER
21,10 €

Laura Biagiotti Laura je čisto mirna in tiha. Steklenička,ki nosi parfum je materializirana kapljica kristalne vode s svetlo modrim draguljem na vrhu.

Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT
20,70 €

Moška dišava Sredozemlja, ki združuje umetnost in kulturo Rima. Roma Uomo je vonj izjemnega čustva in vitalnosti, s starodavno eleganco in moško močjo. Njegova subtilnost izvira iz večstoletne rimske tradicije dišav in eteričnih olj.

Laura Biagiotti Roma Uomo - EDT TESTER
22,10 € 21,60 €

Moško dišava Sredozemlje, ki združuje umetnost in kulturo Rima. Roma Uomo je vonj izjemnega čustva in vitalnosti, s starodavno eleganco in moško močjo. Njegova subtilnost izvira iz večstoletne rimske tradicije dišav in eteričnih olj.

Laura Biagiotti Forever - EDP
28,10 €

Forever je pametno-cvetna dišava za ženske, predstavljena leta 2019. Glava vsebuje sadno kombinacijo hruške, jabolka, črnega ribeza in bergamota, dopolnjene z roza poper. Cvetlično srce, ki ga sestavljajo šmarnica, vijolica, vrtnica in tuberoza, je poudarjeno s sladko pralino.

Laura Biagiotti Roma - EDT TESTER
25,50 €

Roma je orientalska dišava. Vsebuje starodaven vonj balzamo, katerega recept so odkrili na starem papirusu. Steklenica je v obliki starih rimskih stebrov, zavita v marmornat pokrov v svetlo marelični barvi.

Laura Biagiotti Venezia - tělové mléko
5,80 €

Zadnji kos!

Venezia by Laura Biagiotti je slajša, orientalska dišava za ženske, ki imajo radi močnejše in močnejše dišave. Če ste eden od teh, vas bo zagotovo zanimala dišava Venezia – na začetku boste našli ylang-ylang, slivo in črni ribez, srce je povsem cvetlično, lesnato z osnovo vanilije in smole.