Lamps policijski avto na baterije
9,30 € 8,60 €

Zadnji kos!

Vklopi sireno in pojdi, da rešiš mesto pred kriminalisti. S tem policijskim avtomobilom, ki je opremljen z zvočnimi efekti in lučmi, se boste zelo zabavali. Policijski avto deluje na baterije.

Lamps Letalo na kabel z zvokom in svetlobo-54%
10,50 € 4,77 €

Plastično letalo na kabel s svetlobo in zvoki. Z kontrolami se borec premika naprej, nazaj in oddaja zvoke streljanja. S to igračo se boste zelo zabavali.

Lamps Vojaški avto z raketo
10,40 € 9,41 €

Igrajte se vojake s tem avtomobilom. Plastični avto z raketo deluje na baterije. Ko pritisnete gumbe na pokrovu, se zasveti in sproži zvoke.

Lamps plišasti slon, 90 cm
18,10 € 17,31 €

Veliki plišasti slon bo osrečil vsakega otroka. Postal bo neverjeten hišni ljubljenček in hkrati čudovit dodatek otroški sobi. Izdelan je iz mehkega in mehkega pliša.

Lamps lesena zibelka, 50 cm-32%
19,60 € 13,32 €

Klasična zibelka za lutke, kot jo poznamo iz našega otroštva. Lesena konstrukcija odlično posnema pravo zibelko. Kakovostni proizvod češke konstrukcije. Vse kar morate storiti je, da dodate odejo in lutka gre lahko spat.

Lamps magneti iz pene ZOO
5,69 €

Pri igranju z magnetnimi figurami se otroci na zabaven način učijo o živalih iz živalskega vrta. Z barvnimi ilustracijami lahko otrok brez težav zapomni nove koncepte.

Lamps plišasti samorog, 85 cm, svetleči-35%
30,10 € 19,40 €

Odlična cena

Veliki ljubki plišasti samorog ne sme manjkati v nobeni otroški sobi. Samorog v velikosti 85 cm je izdelan iz kakovostnega finega pliša. Ko pritisnete gumb, se prižge rog samoroga in se predvaja melodija.

Lamps Policijski walkie talkie
12,86 €

Zadnji kos!

Podaj se na vohunsko misijo v dvoje s tem kompletom walkie talkie na baterije. Povežita se s pomočjo walkie talkieja in raziskujta neznan teren. Sprejemnika delujeta na frekvenci 27,13 MHz. Pri zunanji uporabi imata doseg do 80 metrov.

Lamps Bazen Glorie-20%
10,50 € 8,35 €

Zadnji kos!

Glorie bazen je odličen dodatek na terasi vsake hiše. Mama za punčke lahko preživi sončne dni v bazenu z otroki in jih pazi, medtem ko so se ti igrajo in spuščajo po toboganu. Zasnovan za lutke, visoke 29 cm.

Lamps košara s posodo za kosilo
7,73 € 6,87 €

Zadnji kos!

S tem pisanim kompletom za serviranje izvrstnega kosila boste v košari prejeli vse pripomočke za pripravo kosila vašim prijateljem – prav gotovo boste pripravili nepozabno pogostitev. Velika košara vsebuje vse, kar potrebujete: štedilnik s ponvijo in lonec ter vse potrebne posode za delo.

Lamps avtobus, komplet-28%
12,40 € 8,90 €

Zadnji kos!

Komplet kovinskih vijakov za avtobus. Ta brezčasni komplet je hit malih inženirjev. Navodila za uporabo so priložena v paketu. Razvoj motoričnih sposobnosti ter potrpežljivosti.

Lamps Gloria hladilnik-18%
9,30 € 7,58 €

Zadnji kos!

Ta hladilnik preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke. Paket vsebuje plastičen hladilnik. V njem so pregrade, police in predali za živila. Dodatki niso priloženi.

Lamps Glorie Set s kaminom-19%
9 € 7,24 €

Glorie set s kaminom je nepogrešljiv dodatek vsake hiše. Po napornem dnevu se lutka najraje sprošča v zibalnem stolu ob dobri knjigoi in poslušanju prasketajočega lesa v kaminu. Zasnovan za lutke, visoke 29 cm.

Lamps lesena kuhinja-29%
90,70 € 64,30 €

Ta lesena kuhinja ne sme manjkati nobene majhne kuhinje. Opremljen je s štedilnikom, pečico, umivalnikom, pralnim strojem in mikrovalovno pečico. Vključuje tudi tudi 2 lonca in uro.

Lamps plišasti zajček 100 cm
24,51 €

Velik plišasti zajec bo osrečil vsakega otroka. Postal bo neverjeten hišni ljubljenček in hkrati čudovit dodatek otroški sobi. Izdelan je iz mehkega in mehkega pliša.

Lamps lesena posteljica, 50 cm-35%
19,60 € 12,67 €

Klasična posteljica za lutke, kot jo poznamo iz našega otroštva. Lesena konstrukcija odlično posnema pravo posteljico. Kakovostni proizvod češke konstrukcije. Vse kar morate storiti je, da dodate odejo in lutka gre lahko spat.

Lamps plišasti žaba, 75 cm
15,80 € 14,91 €

Zelena plišasta žaba je čudovita igrača za vse otroke vseh starosti. Postal bo hišni ljubljenček in hkrati čudovit dodatek otroški sobi. Žaba je narejena iz mehkega in mehkega pliša.

Lamps glava lutke za česanje-52%
14,40 € 6,89 €

Prav vsaka majhna deklica bi se rada preizkusila v delu, ki ga opravlja frizer. S tem modelom lahko prav vsak preizkusi vse svoje ideje za oblikovanje pričeske. Vključen je velik komplet dodatkov.

Lamps Policijski igralni komplet
10,35 €

Policijski igralni komplet je nepogrešljiv set za vsakega policista. Set vključuje potrebno kapo, policijsko tarčo z zeleno in rdečo nalepko, piščalko, palico in lisice.

Lamps pot z avtom na baterije, 130 delov
17,60 € 16,66 €

Plastična steza z avtomobilčkom, ki se prižge in zažene ob vstavitvi baterij. Super prilagodljiva proga, ki jo lahko zgradite po svoji domišljiji. Proga pri otrocih razvija ročno spretnost in domišljijo.

Lamps otroška lutka, rumena
11,77 €

Ta lutka, v velikosti 29 cm, je oblečena v prijeten pajac s kapico. Ima prijetno mehko telo. Lutka lahko joka, zato jo lahko potolažite z dudo, je idealno darilo za dekleta, ki želijo skrbeti za dojenčka.

Lamps Letalo na baterije
7,80 € 6,89 €

S tem letalom se bodo otroci počutili, kot pravi piloti. Zdaj se lahko lotijo bolj zapletenih zračnih manevrov ali reševanja potnikov.

Lamps magneti iz pene, prevozna sredstva
5,69 €

Pri igranju z magnetnimi figurami se otroci na zabaven način učijo o prevoznih sredstvih. Z barvnimi ilustracijami lahko otrok brez težav zapomni nove koncepte.

Lamps Rešilec na baterije
8,10 € 6,89 €

Poiščite rešilca ​​in reševalce tega reševalnega vozila z odprtimi vrati. Po pritisku gumbov na strehi avtomobil zasveti in sproži zvoke, zato bodo vsi posegi z njim uspešni.

Lamps hišica za punčke, 106 cm
36,30 € 33,24 €

Ta čudovita dvonadstropna hiška očara vsako malo deklico. Hiška ima štiri sobe, deklice si tako lahko ustvarijo prekrasno okolje za igranje s punčkami. Sobe imajo tudi svoje pohištvo.

Lamps Gloria spalnica-49%
12,40 € 6,24 €

Gloria spalnica vsebuje posteljo z visokim vzglavjem, toaletno mizico in stol. Priložena je tudi posteljnina in dodatki. Ta stilska postelja z dodatki ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Gloria vrtec-16%
12,40 € 10,37 €

Gloria vrtec vsebuje veliko tablo s policama, ki so povezane z umivalnikom. Vsebuje tudi hiško z odpirajočimi vrati, 4 otroške stolčke, otroško mizivo, majhen otroški štedilnik in vlakec s tremi vagoni. Ne manjka niti mnogo otroških dodatkov, igračk in posoda.

Lamps plišasti pujsek, 75 cm
15,77 €

Čudovit roza prašiček je neverjetna igrača za vse otroke vseh starosti. Postal bo hišni ljubljenček in hkrati čudovit dodatek otroški sobi. Pujsek je narejen iz prijetnega in mehkega pliša.

Lamps Gloria komplet za dojenčka
11,70 € 10,85 €

Gloria komplet za dojenčka vsebuje otroški predalnik z izvlečnim predalom, otroško posteljico z nebom, otroški ležalnik, gugalni stol, otroške igrače, potrebščine za dojenčka, slika dojenčka in dojenček.

Lamps komplet tovorni vlak z dodatki
14,30 € 12,35 €

Komplet vlaka s tovornimi vagoni bo čudovit dodatek otroški sobi. Velikost sestavljenega vlaka je 91 × 40 cm. Vlak deluje na baterije. Paket vsebuje lokomotivo, 4 vagone, znamke in številne druge dodatke.

Lamps Policijski avto na baterije
8,10 € 6,89 €

S tem policijskim avtomobilom, ki ustvarja zvoke in sijaje, vas čaka veliko zabave in dogodivščin. Policijski avto je na baterije.

Lamps vojaški komplet helikopter
11,30 € 10,40 €

S tem plastičnim vojaškim kompletom se bodo otroci počutili kot pravi vojaki. Vojaški komplet vsebuje helikopter, vojaške snežne sani in 2 vojaka. Ta čudovit vojaški helikopter so sanje vsakega dečka.

Lamps vojaški tovornjak z raketo, baterije
10,50 € 9,73 €

Zelo enostavno se je igrati s tem avtomobilom, ki ga imajo tudi vojaki. Plastični avtomobil z raketo je na baterije. Ko pritisnete gumbe na pokrovu, zasveti in se oglasi.

Lamps dojenček z dodatki-17%
15,50 € 12,75 €

Ta lutka je oblečena v prikupno obleko s klobukom. Ima trdno telo in po pitju iz steklenice se polula v kahlico. Lutka ima tudi zvoke. Paket vsebuje čevlje za lutko, plastični oprsnik, stekleničko, krožnik in druge dodatke. Idealno darilo za deklice, ki želijo skrbeti za svojega otroka.

Lamps Glorie Kuhinjski set
8,46 € 7,74 €

Kuhinja Glorie ima majhen pult. Ta roza kuhinjska niša je primerna za vsako punčko. Pečica, ki jo je mogoče odpreti, se prav tako nahaja v tej prijetni kuhinji. Pečica, umivalnik in štedilnik ne delujejo.

Lamps Helikopter kabel s svetlobo in zvoki-53%
10,50 € 4,87 €

Plastični helikopter na kabel s svetlobo in zvoki. Uporabite gumbe, da greste naprej, nazaj in spuščate zvoke ognja. S to igračo se boste zelo zabavali.

Lamps komplet vlaka z dvižnim mostom
18,90 € 16,03 €

Komplet vlaka s tovornimi vagoni bo čudovit dodatek otroški sobi. Dimenzije sestavljenega vlaka so približno 147 × 89 cm. Paket vključuje hitri vlak, dvižni most, tirnice in druge dodatke.

Lamps vzletna steza z baterijskim avtomobilom, 360 delov
19,12 €

Plastična proga z avtomobilom, ki se prižge in vozi, ko vstavite baterije. Čudovita fleksibilna proga, ki jo lahko zgradite po svoji domišljiji. Proga pri otrocih razvija ročne spretnosti in domišljijo.

Lamps dojenček z visokim stolom
23 € 21,41 €

Ta lutka je oblečena v prikupno obleko s kapo. Lutka lahko sedi na plastičnem stolu, ki je del paketa. Ima trdno telo in po pitju iz steklenice se polula v kahlico. Lutka ima tudi zvoke. Idealno darilo za deklice, ki želijo skrbeti za svojega otroka.

Lamps Gloria kočija
26,90 € 25,96 €

Gloria kočija v vpreženim belim konjem je krasen dodatek za lutke. S to kočijo se lahko poda na kraljevi ples ali samo na dolgo vožnjo naokoli.

Lamps Gloria Kopalnica
15,60 € 13,60 €

Kopalnica Gloria vsebuje toaletno mizico z umivalnikom, kad in wc. Vključeni so tudi dodatki: kozmetika, milo, brisača idr. Ta oprema za kopalnico je v belo-roza barvi in je namenjena hiši za lutke.

Lamps Gloria kopalnica-16%
9,30 € 7,77 €

Gloria kopalnica vsebuje plastično kad, plastičen WC in kopalno omarico z zrcalom. Ta stilska kopalnica z dodatki ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Avto jeep RC 01:24-20%
13,50 € 10,70 €

Terenski avto na daljinsko upravljanje z obliko Jeep in modro zasnovo. Avto je izdelan iz kakovostne plastike. Potuje v vse smeri. Daljinski upravljalnik deluje na frekvenci 27 Mhz.

Lamps 70316 set posode
8,50 € 8,23 €

S tem kompletom kuhinjske posode lahko majhni kuharji začnejo kuhati. Ta komplet bo odličen dodatek k vsaki kuhinji. Vključuje čajnik, lonec in kuhalnik pod pritiskom, ter druge dodatke.