Küchenprofi multi-rezalnik
36,81 €

Zadnji kos!

Küchenprofi multi-rezalnik je primeren za rezanje, mešanje in drobljenje. Zahvaljujoč številnim možnim prilogam je uporaba praktično neomejena. Izdelan je iz zelo trpežne plastike in nerjavečega jekla.

Küchenprofi BBQ set Arizona, 16 kos-47%
94,70 € 50,12 €

Darilni set Arizona vključuje vse, kar potrebujete za žar. Lepa elegantna torbica vključuje vilice, lopatko, krtačo za žar in veliko drugih orodij.

Küchenprofi igla za mariniranje mesa-66%
67,10 € 22,33 €

Küchenprofi igle se uporabljajo za mariniranje mesa za bolj intenziven okus. Inženirska igla za mariniranje Küchenprofi je pomočnica ne le za pečenje mesa na žaru, temveč tudi za vsakodnevno kuhanje.

Küchenprofi plinski gorilnik Classic
25,75 €

Plinski gorilnik je izdelan iz visokokakovostne plastike. Idealen je za pripravo sladic, kot je na primer „crème brûlée“.

Küchenprofi škatla za prigrizke s pokrovom-19%
31,16 € 25,13 €

Praktična škatla za prigrizke je opremljena s plastično pregrado, ki vam omogoča, da ločite hrano. Pokrov je opremljen z zanesljivo silikonsko tesnilno maso. Robusten in kakovosten material v obliki eloksiranega aluminija zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Küchenprofi dvojna nabodala, 2 kos set-47%
18,48 € 9,78 €

Dve Küchenprofi igli iz nerjavečega jekla za meso, ribe, zelenjavo ali tofu. Na ta nabodala lahko nabodete karkoli si zaželite in položite na žar. Potem enostavno primete s pomočjo držal na koncu.

Küchenprofi Pekač za 12 muffinov
15,52 € 13,52 €

Pekač vam bo pomagal ustvariti dvanajst popolnih muffinov. Razveselite se s peko vam ljubih muffinov. Pekač dimenzij 34,5 × 26,5 cm ima potrjeno nemško kakovost.

Küchenprofi pladenj za žar
24,43 €

Küchenprofi veliki pladenj za žar je idealen za pečenje drobno sesekljane zelenjave, gob in drugih živil. Pladenj je iz nerjavečega jekla, odpornega na praske.

Küchenprofi ponev Provence, 28 cm
65,52 € 57,35 €

Profesionalna ponev je prav tako primerna za pečenje. Premer ponve je 28 cm in je idealna za pripravo mesa in zelenjave. Lahko jo uporabljate na vseh vrstah kuhalnikov, zelo pdobro pa se obnese tudi na indukciji.

Küchenprofi stiskalo za zrezke
23,90 € 20,31 €

Küchenprofi stiskalo za zrezke je iz litega železa z lesenim ročajem. Težko je 1 kg.

Küchenprofi pinceta za meso-37%
15,15 € 9,50 €

Inovativna pinceta je idealna za cvrtje, obračanje tortilj ali porcije sušija. Pinceta prime in nežno obrne tudi najbolj krhke rezine. Izdelana je iz odpornega nerjavnega jekla z ergonomskim ročajem.