Koopman komplet pladnjev z ročaji, 3 kosi, iz mangovega lesa
34,78 € 32,57 € 10,86 €/kos

Komplet 3 praktičnih pladnjev z dvema ročajema, izdelani iz mangovega lesa. Pladenj je odličen pomočnik pri serviranju in pripravi hrane. So odličen dodatek v vsakem domu. Pladnji so blagovne znamke Marex Trade, na voljo so v treh velikostih.

Koopman kvadratna košarica iz vodnega hijacinta, 30 cm
8,90 € 8,41 €

Kvadratna košara, izdelana iz vodnega hijacinta, bo odličen pomočnik in čudovit dodatek v vsakem gospodinjstvu. Košarica je sestavljena iz jeklenega ogrodja, na katerem je prepleten vodni hijacint.

Koopman stenska ura, 30 cm
12,34 € 12,10 €

Naj bo vaš čas pod nadzorom. Zahvaljujoč stenski uri Marex Trade s premerom 30,5 cm boste natančno vedeli, ali je že čas za kosilo z vašo družino. Ure so vsestranske in primerne kot eleganten dodatek za dnevne sobe, jedilnice, kuhinje in spalnice.

Koopman stenska ura, 30 cm, brez številk
12,34 € 12,10 €

Koliko je ura? To boste lahko hitro ugotovili s to elegantno dekoracijo v podobi minimalistične stenske ure Marex Trade v rožnato zlatem dizajnu. Ura ima premer 30,5 cm in je zaradi teh dimenzij ter kontrastnih barvi odlično vidna tudi z večje razdalje. V katerih sobah bi jo imeli?

Koopman stenska ura, 60 cm, s fotookvirji
38,38 €

Si želite ohranjati spomine na svoje bližnje in se spominjati veselih trenutkov? Okrogla stenska ura Marex Trade s premerom 60 cm ima 12 foto okvirjem, s katerimi lahko ustvarite čudovit foto album. Ta ura bo postala čudovit dodatek vsakega doma.

Koopman servirni pladenj, bambus, 50 x 30 cm
20,47 € 19,13 €

S praktičnim pladnjem je takoj lažje začeti dan – kar v postelji. Izdelan je iz bambusa, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in je enostaven za pranje. Njegova najdaljša stranica meri 50 cm.

Koopman stenska ura, 28 cm, z motivom cvetja 2
7,31 € 7,13 €

V svoje kraljestvo vnesite prijetno nostalgijo s pomočjo edinstvene in praktične dekoracije notranjih prostorov. Stenska ura Marex Trade s premerom 28 cm je čudovita in praktična. Prav tako je lahko tudi odlično darilo za rojstni dan.

Koopman stenska ura, 28 cm, z motivom cvetja 3
7,31 € 7,13 €

Čudovito cvetje na ozadju ure bo v vaš dom prineslo domačo vzdušje. Stenska ura Marex Trade ima čudovit retro dizajn, zaradi katerega je čudovit dodatek v notranjih prostorih in je odličen pomočnik pri prikazu časa. Prav tako je zelo lepo darilo.

Koopman stenska ura, 28 cm, z motivom cvetja 4
7,31 € 7,13 €

Sedite in zavzdihnite! Pri pogledu na prelepo stensko uro Marex Trade s premerom 28 cm se boste hitro spomnili na minula leta. Retro design teh ur ustvari prijetno in toplo atmosfero vašega doma. Ure bodo navdušile vsakega, primerne pa so tudi kot praktično darilo.

Koopman posoda iz mangovega lesa, 30 cm
15,44 € 14,82 €

Kam shraniti sadje ali druge dekorativne predmete? Shranite jih v okroglo posodo Marex Trade iz edinstvenega materiala – iz mangovega lesa! Posoda je čudovit dekorativni dodatek za vsako kuhinjo ali dnevno sobo. Zaradi ne tradicionalnega materiala v prostor prinaša pridih eksotike iz daljnih krajev.

Koopman stenska ura, 28 cm, z motivom cvetja 1
7,31 € 7,13 €

Imate radi zgodovino? Vas dekorativni dodatki s starinskim izgledom očarajo? Potem boste navdušeni nad stensko uro Marex Trade s čudovitim cvetličnim dizajnom. Popeljite vaše notranje prostore za nekaj stoletij v preteklost s to čudovito retro uro. Tik tak!

Koopman zložljiva retro miza
20,90 € 19,82 €

Zložljiva retro miza s premerom 35 cm z desko v barvi naravnega lesa. Robustnost zagotavljajo 3 kovinske noge. Višine je 53 cm. Teža je 1,6 kg.