Kitchen Artist lonec s pokrovom
37,87 €

35,80 €

Zadnji kos!

Visokokakovosten aluminijasti lonec s pokrovom ima notranjo stran marmornato. Prostornina lonca je 6 l in je idealen za vsakodnevno uporabo v vaši kuhinji. Površina je odporna na praske in udarce. Prozoren pokrov stekla ima špranjo za paro.


Kitchen Artist servirni set
26,20 €

Zadnji kos!

Komplet za serviranje gurmanske hrane je sestavljen iz lesenega pladnja iz akacijevega lesa z odstranljivim skrilavcem, mazalnim nožem iz nerjavečega jekla in treh keramičnih skledah za dobrote.


Kitchen Artist ožemalnik 3v1 MEN321
9,90 €

7,90 €

Zadnji kos!

Praktičen ročni stiskalnik za citruse 3v1 je primeren za stiskanje, pretlačevanje sadja in mešanje iztisnjenega soka. Ta odličen pripomoček je namenjen enostavni izdelavi napitkov v eni posodi.


Kitchen Artist set nožev za sir MEN28
18,70 €

Set nožev za sir v leseni kaseti je odlično darilo za vse ljubitelje sira. Komplet vsebuje 3 nože in vilico za sir. Vsi so shranjeni v okrogli leseni kaseti, na kateri lahko sir tudi postrežete.


Kitchen Artist mlinček za začimbe 6v1 MEN243
17,57 €
16,80 €

Ročni mlinček iz nerjavečega jekla je narejen kar za 6 vrst začimb, ki jih najpogosteje uporabljate pri kuhi. Posamezni razdelki imajo lasten brusilnik.


Kitchen Artist lonec s pokrovom
30,28 €

26,40 €

Visokokakovosten aluminijasti lonec s pokrovom ima notranjo stran marmornato. Prostornina lonca je 4 l in je idealen za vsakodnevno uporabo v vaši kuhinji. Površina je odporna na praske in udarce. Prozoren pokrov stekla ima špranjo za paro.


Kitchen Artist set za žar, 18 kosov
27,90 €

23,90 €

Appetissime Barbecue 18-delni set za žar je namenjen mojstrom žara. Visokokakovostna orodja boste zagotovo rabili pri peki na žaru. Orodje spravljeno v kovčku, je zelo praktično in priročno, enostavno prenos in shranjevanje.


Kitchen Artist Kitchen Artist GS65 set za žar
63,90 €

52,90 €

Kitchen Artist GS65 set za žar je v lepi darilni obliki. Ta 3-delni set z lopatko, vilicami in kleščami je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in bambusa. Orodje ima viseče kavlje.


Kitchen Artist jedilni pribor
28,39 €
28,10 €

Kuhinjski jedilni pribor za šest oseb je v rdeči barvi. Barvna kolekcija Artist prinaša igrivost v jedilnico. Jedilni pribor je iz nerjavečega jekla, barvni ročaj pa iz plastike.


Kitchen Artist digitalni termometer za vino GS120
11,07 €

10,40 €

Digitalni termometer za vino v elegantni izvedbi v obliki prstana. Termometer je opremljen s prikazovalnikom temperature v °C. Uporabniki bodo cenili predvsem njegovo enostavno namestitev na steklenico vina po njenem obodu.


Kitchen Artist set za luščenje orehov MEN346
18,91 €
18,30 €

Idealen set za vse ljubitelje orehov. Terilec je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Poleg terilca sta kompletu priloženi še dve zložljivi posodi iz bambusovega lesa.


Kitchen Artist set za vino GS124
9,22 €

8,70 €

Set za vino v elegantni darilni embalaži v škatlici je odlično darilo za ljubitelje vina. Set za vino vsebuje osnovno opremo, kot je odpirač z rezalnikom folije, zamašek in ostalo.


Kitchen Artist univerzalni zamašek za vino GS115
9,22 €

8,70 €

Univerzalni neprepustni zamašek za vino in šampanjec je primeren za vsakega ljubitelja vin. Vsebino steklenice ohranja svežo več dni zahvaljujoč silikonskemu obročku, ki popolnoma tesni grlo.


Kitchen Artist jedilni pribor, 24 kosov
28,39 €
28,10 €

Klasični jedilni pribor je za šest ljudi v je v sivi kovinski barvi. Barvna kolekcija Artist prinaša igrivost v jedilnico. Jedilni pribor je iz nerjavečega jekla, barvni ročaj pa iz plastike.


Kitchen Artist rezalnik MEN257
15,12 €

14,30 €

Ročni rezalnik za enostavno rezanje zelenjave ali sadja je priročen pomočnik v vsaki kuhinji. Samo štirikrat ga obrnite in že boste imeli sesekljano zelenjavo za solato.


Kitchen Artist ročni sekljalnik živil MEN234
11,90 €

Ročni sekljalnik za živila je uporaben pripomoček v kuhinji. Zagotavlja enostavno in hitro sesekljanje sadja, zelenjave, jajc in podobnega s preprostim pritiskom zgornjega gumba.


Kitchen Artist set kuharskih pripomočkov
31,64 €

29,60 €

Garnitura kuhinjskih pripomočkov ima kovinsko obešalo. Izdelana je iz nerjavečega jekla in omogoča, da jih lahko uporabljate tudi ob visokih temperaturah do 250 ° C. Ročaji so plastični, kar nudi varnejši oprijem.