KinderKraft

  • Razpoložljivost
    Ljubljana - BTC
    ×
KinderKraft otroški voziček Cruiser, siv
264x

KinderKraft Kinderkraft otroški voziček Cruiser

119,90 €
104,75 €

Kinderkraft otroški voziček Cruiser. Voziček z gladkim prilagajanjem iz ležečega v sedeči položaj je odlična rešitev za otroka in starše.

Dostava Mimovrste
-29%
KinderKraft PRIME 2in1 2020 black
20x

KinderKraft Stroller PRIME 2-in-1 športni voziček s košarico

429 €
302,88 €

Otroški voziček PRIME Kinderkraft z dvema načinoma uporabe – kot globoka košara za najmanjše in za že malo večje otroke kot lahka športna košara. Voziček je še posebej udoben zaradi posebne kolesne opreme, ki absorbira tresljaje, idealen za mesto in zunaj mesta.

Dostava Mimovrste
KinderKraft otroški avtosedež Car seat MYWAY with ISOFIX system, črn
98x

KinderKraft otroški avtosedež Car seat MYWAY with ISOFIX system

179,99 €
168,94 €

Avtosedež MyWay Kinderkraft zagotavlja največjo varnost za najmlajše potnike. Bil je testiran s strogimi preizkusi ob trkih na Tass International. Globok prostoren sedež, s katerim lahko na pot vzamete svojega otroka od rojstva do njegove teže 36kg.

Dostava Mimovrste
-28%
KinderKraft Uno UP otroška posteljica grey
4x

KinderKraft Uno UP otroška posteljica grey

147,70 €
105,43 €

Otroška posteljica 3 v 1 Kinderkraft Uno Up se preprosto spremeni v posteljico za k postelji staršev, v samostojno posteljico ali kot potovalno posteljico. Ponuja lahko aluminijasto konstrukcijo, 6 nivojev višine in 2 položaja nagiba podloge. Posteljice bodo veseli tako aktivni starši, ki veliko potujejo kot tudi doječe matere, čigar otroci se ponoči velikokrat prebudijo.

Dostava Mimovrste
KinderKraft avtosedež SAFETY-FIX Navy, moder
142x

KinderKraft avtosedež SAFETY-FIX

99,99 €
86,93 €

Avtosedež KINDERKRAFT SAFETY-FIX je zasnovan tako, da otroku zagotavlja največjo varnost in udobje med vožnjo. S sistemom ISOFIX bo poskrbel za primerno varnost in udobje Na prvem mestu sta varnost in udobje, ki gresta z roko v roki, zato je prav ta avtosedež idealen za otroke, s težo od 9 do 36 kg. SAFETY-FIX ima 5-točkovni varnostni pas in nastavljivo višino naslona za glavo.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Prime Lite 3in1 2020 otroški voziček, siv
32x

KinderKraft Prime Lite 3in1 otroški voziček

445,30 €

Voziček Prime Lite znamke Kinderkraft je idealen za sprehode po mestu in tudi za daljše izlete izven mesta. Voziček 3 v 1 je sestavljen iz mehke košare, raztegnjenega vozička – športni del in avtosedeža. Vsa kolesa so izdelani iz zmesi s povečano odpornostjo proti obrabi (EVA pena z gumo).

Dostava Mimovrste
KinderKraft avtosedež Comfort Up Black, črn
1359x

KinderKraft avtosedež Comfort Up

54,99 €
49,90 €
Odlična cena

Avtosedež KINDERKRAFT Comfort Up je zasnovan tako, da otroku zagotavlja največjo varnost in udobje med vožnjo. Avtosedež je uspešno opravil preskus udarca in je zato prva izbira za matere. Na prvem mestu sta varnost in udobje, ki gresta z roko v roki, zato je prav ta avtosedež idealen za otroke, s težo od 9 do 36 kg.

Dostava Mimovrste
KinderKraft AVEO otroški voziček, moder
340x

KinderKraft tricikel AVEO

115,35 €
101,66 €
Zadnji kos!

S tem čudovitim triciklom boste lahko preživeli odlične trenutke s svojim otrokom v naravi. Izdelan je iz kakovostnih materialov. Zaradi svoje nastavljivosti ga lahko enostavno prilagodite starosti in višini otroka.

Dostava Mimovrste
KinderKraft tricikel Jazz grey
25x

KinderKraft tricikel Jazz

107,65 €
98,74 €

4v1 tricikel, ki „raste skupaj z vašim otrokom“. Združuje 4 izdelke in omogoča enostavno prilagoditev otrokovi starosti ter njegovim motoričnim sposobnostim. Je zelo prilagodljiv in ga je mogoče razstaviti brez potrebe po uporabi orodij.

Dostava Mimovrste
KinderKraft Joy potovalna posteljica z dodatki, roza
110x

KinderKraft Joy potovalna posteljica z dodatki

95,90 €
86,69 €

Potovalna postelja JOY je idealna rešitev za otroka in starše – tako za potovanje, kot tudi za vsakodnevno uporabo. Ima več možnosti, ki jih lahko uporabite kot počitek, spanje, predvajanje glasbe – lahko deluje tudi kot igla in še veliko več. Za postavitev otroške posteljice ne potrebujete veliko časa.

Dostava Mimovrste
-27%
KinderKraft otroški voziček Stroller PRIME 2in1 beige
14x

KinderKraft otroški voziček Stroller PRIME 2in1 beige

429 €
309,21 €
Zadnji kos!

Otroški voziček PRIME blagovne znamke Kinderkraft se lahko brez težav vozi po težjem terenu zahvaljujoč učinkovitemu in blažilnemu integriranemu sistemu. Velika napihljiva zadnja kolesa prav tako pomagajo k stabilnosti.

Dostava Mimovrste
-22%
KinderKraft otroški ležalnik FLO Pink, roza
100x

KinderKraft otroški ležalnik FLO

72,99 €
56,91 €

Popoln otroški ležalnik FLO v trenutku pomiri vašega navihanca in je primeren za otroke, s težo od 0 do 9 kg. Zabavate se lahko z interaktivnimi blazinicami in ne skrbite, za nihanje je že poskrbljeno. Ima vse, kar potrebujete. Popoln ležalnik za zahtevne starše.

Dostava Mimovrste