Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Kinderkraft

Določi parametre
Kinderkraft Grande PLUS 2022 voziček Kinderkraft SMARTPLAY SEA igralna podloga
Kinderkraft Grande PLUS 2022 voziček

Športni voziček Kindekraft GRANDE PLUS je odličen spremljevalec za mesto. Otroški voziček je primeren od rojstva do 22 kg, zato vam bo služil več let. Sistem CLICK & FOLD vam omogoča enostavno zlaganje vozička z eno roko. Vzmetenje vseh 4 koles bo poskrbelo za udobje vaših otrok med sprehodom tudi po tlakovcih.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft HELSI športni voziček Kinderkraft SMARTPLAY SEA igralna podloga
Kinderkraft HELSI športni voziček

Aktivno preživljanje družinskega časa! S HELSI boste lahko nadaljevali svojo strast do športa in jo prenesli na svojega otroka od prvih dni življenja. Ta športni voziček ima tri velika kolesa, stabilno obliko in varne rešitve, zato lahko z otrokom uživate v aktivnih sprehodih. HELSI je primeren tako za asfaltne kot tudi za razrite gozdne ceste.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft SMARTPLAY SEA igralna podloga Kinderkraft SMARTPLAY SEA igralna podloga
Kinderkraft SMARTPLAY SEA igralna podloga

Odkrijte podlogo SMARTPLAY SEA , ki vas in vašega otroka popelje v svet podvodnih živali. Čudovit dizajn, do 5 plišastih igrač in možnost preoblikovanja podloge v igrišče z žogami bodo poskrbeli, da bo SMARTPLAY SEA vzljubil ne le vaš otrok, ampak tudi vi osebno.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Kinderkraft LEODY otroška postelja, siva Kinderkraft Comfort Up i-Size avtosedež, 76-150 cm
Kinderkraft LEODY otroška postelja, siva

Iščete posteljo, s katero bo vaš malček lažje zaspal stran od doma, vi pa boste poskrbeli za varstvo otroka? LEODY z dodatki je torej ustvarjen za vas. Je potovalna posteljica, ki nadomesti posteljico, previjalno mizo in predalnik. LEODY ima praktične dodatke, vključno s previjalno mizo, pritrjeno na ogrodje posteljice, in polico za plenice.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Odlična cena
Kinderkraft Comfort Up i-Size avtosedež, 76-150 cm Kinderkraft Comfort Up i-Size avtosedež, 76-150 cm
Kinderkraft Comfort Up i-Size avtosedež, 76-150 cm

Kinderkraft Comfort Up i-Size avtosedež, 76–150 cm. Hitra montaža zahvaljujoč pritrditvi na tritočkovne trakove. Zaradi tega je primeren tudi za avtomobile brez Isofix sistema.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Kinderkraft I-GROW i-Size otroški stol, 40-150 cm Kinderkraft Comfort Up i-Size avtosedež, 76-150 cm
Kinderkraft I-GROW i-Size otroški stol, 40-150 cm

Vrtljivi avtosedež I-GROW i-Size 40–150 cm vas bo spremljal od rojstva otroka do njegovega približno 12. leta (36 kg/150 cm višine). Poleg klasičnih funkcij, kot so nastavljivi 5-točkovni notranji pasovi in ​​trdna školjka, je opremljen s številnimi drugimi varnostnimi funkcijami, kot sta sistema H-GUARD in SPS+ ter indikatorji varne pritrditve ISOFIX in TOP TETHER. Zahvaljujoč sistemu EASY SPIN 360° lahko avtosedež vnaprej obrnete proti sebi in otroka pravilno pripnete z notranjimi pasovi.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft ENOCK otroški jedilni stol Kinderkraft XPEDITION 2 i-Size avtosedež, 40-150cm
Kinderkraft ENOCK otroški jedilni stol

Nastavljiv otroški stolček za hranjenje ENOCK znamke KinderKraft bo rasel skupaj z vašim otrokom od 6 mesecev do približno 10 let. Zaradi nastavljive višine sedeža in naslona za noge lahko stol enostavno prilagodite otrokovim potrebam. Oblikovano naslonjalo poskrbi za pravilno držo vašega otroka.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Kinderkraft XPEDITION 2 i-Size avtosedež, 40-150cm Kinderkraft XPEDITION 2 i-Size avtosedež, 40-150cm
Kinderkraft XPEDITION 2 i-Size avtosedež, 40-150cm
ODREZANE CENE – 10% popusta na izbrane avtosedeže, otroške vozičke in nosilke znamke Kinderkraft s promo kodo 24MDL6SI171 (velja od 10. 6. do 23. 6. 2024 oz. do odprodaje zalog)!
Večnamenski avtosedež 4 v 1 je namenjen otrokom od 40 do 150 cm (0–36 kg, od rojstva do približno 12 let). Kinderkraft XPEDITION 2 i-Size 40–150cm izpolnjuje najnovejši standard R129 za avtosedeže i-Size in je bil preizkušen tudi v strogih pogojih preskusov trčenja. Trislojni naslon za glavo H-GUARD+ in zaščita trupa SPS za varnejše potovanje. Namestitev z ISOFIX in Top Tether. Sistem EASY SPIN 360° omogoča hitro in enostavno obračanje avtosedeža proti vratom za lažje nameščanje otroka.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft YUMMY stolček za hranjenje Kinderkraft XPEDITION 2 i-Size avtosedež, 40-150cm
Kinderkraft YUMMY stolček za hranjenje

YUMMY je stabilen in varen stolček za hranjenje otrok, starih od 6 mesecev do 3 let. Opremljen je z nastavljivim, dvojnim pladnjem, ki je izredno preprost za čiščenje, celo med učenjem samostojnega hranjenja.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Kinderkraft I-360 i-Size otroški stol, 40-150cm, 2023 Kinderkraft I-360 i-Size otroški stol, 40-150cm, 2023
Kinderkraft I-360 i-Size otroški stol, 40-150cm, 2023

Vrtljivi avtosedež I-360 i-Size 40–150 cm povzdigne varnost potovanja na višjo raven. Namenjena je otrokom od rojstva do približno 12 let (36 kg/150 cm). Poleg posebnih sistemov H-GUARD, SPS+ in indikatorjev varne namestitve ISOFIX je opremljen s stabilizacijsko nogo (za otroke do 100 cm višine, po kateri se enostavno vstavi), ki poveča stabilnost avtosedeža v vozilu. Opremljen je tudi s sistemom EASY SPIN SYSTEM 360°, zahvaljujoč kateremu lahko avtosedež obrnete k sebi v nekaj sekundah in otroka pravilno pripnete s 5-točkovnimi notranjimi varnostnimi pasovi.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft XPAND 2 i-Size ISOFIX Sistem Kinderkraft I-360 i-Size otroški stol, 40-150cm, 2023
Kinderkraft XPAND 2 i-Size ISOFIX Sistem

Predstavljamo XPAND 2 i-Size – avtosedež, ki ustreza najnovejšemu varnostnemu standardu R129 i-Size za otroke 100–150 cm (približno 3,5–12 let). To je izdelek, ki daje nov pomen pregovoru „rastejo skupaj z otrokom“. S sistemom DUO EXPAND lahko hkrati prilagodite višino in širino avtosedeža, da se prilagodi vašemu rastočemu otroku.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft Joy z dodatki Kinderkraft I-360 i-Size otroški stol, 40-150cm, 2023
Kinderkraft Joy z dodatki

Potovalna posteljica Joy z dodatki je idealna rešitev za otroka in starše – tako za potovanja kot za vsakodnevno uporabo. Ima več načinov uporabe, na primer za počitek, spanje, igro – lahko deluje tudi kot ograjica, previjanje in še veliko več. S to otroško posteljico boste lahko preživeli res veliko časa.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft XPE MATTY² igralna podloga Kinderkraft JUNIOR FIX 2 i-Size avtosedež, 100-150 cm
Kinderkraft XPE MATTY² igralna podloga

MATTY 2 je obojestranska igralna odeja, ki ima na eni strani privlačen potisk in omogoča otroku, da uporabi svojo domišljijo – spodbuja igro in pripovedovanje zgodb. Na drugi strani je umirjen geometrijski vzorec, ki se zlahka prilega prostoru, namenjenemu vsej družini, kot sta dnevna soba ali kuhinja. Za svojo debelino zagotavlja odlično izolacijo od tal – vaš malček bo lahko udobno počival doma in na svežem zraku.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft JUNIOR FIX 2 i-Size avtosedež, 100-150 cm Kinderkraft JUNIOR FIX 2 i-Size avtosedež, 100-150 cm
Kinderkraft JUNIOR FIX 2 i-Size avtosedež, 100-150 cm

JUNIOR FIX – avtosedež, ki ustreza najnovejšemu varnostnemu standardu R129 i-Size za otroke z višino 100–150 cm (3,5–12 let). Ustvarjen je bil za zagotavljanje varne in udobne vožnje vašega otroka. Sistem JUNIOR FIX lahko preprosto pritrdite na sistem ISOFIX (ali po želji na avtomobilske varnostne pasove), ki je opremljen s kazalniki pravilne namestitve.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft TASTEE jedilni stolček Kinderkraft JUNIOR FIX 2 i-Size avtosedež, 100-150 cm
Kinderkraft TASTEE jedilni stolček

Udoben otroški stolček proizvajalca Kinderkraft z nastavljivim naslonjalom. Z nosilnostjo 15 kg je primeren za otroke od 6 mesecev do 5 let.

na voljo predvidoma: TAKOJ

Partner: Mimovrste
Kinderkraft Otroška obposteljna posteljica Neste UP siva melange Kinderkraft Otroška obposteljna posteljica Neste UP siva melange
Kinderkraft Otroška obposteljna posteljica Neste UP siva melange

Otroška obposteljna posteljica NESTE UP je funkcionalna obposteljna posteljica, s katero ima lahko mama svojega otroka vedno v bližini. Dodatno ležišče vam omogoča, da ponoč…

na voljo predvidoma: 25.7. - 30.7.

Kinderkraft MOVI potovalna otroška postelja, roza Kinderkraft Otroška obposteljna posteljica Neste UP siva melange
Kinderkraft MOVI potovalna otroška postelja, roza

Kinderkraft MOVI je večnamenska potovalna otroška postelja, ki se lahko uporablja tudi kot varno igralo. Ustvarite udoben in varen prostor za spanje in igro vašega otroka.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft I-CARE i-Size avtosedež, 40-87 cm, 2023 Kinderkraft Otroška obposteljna posteljica Neste UP siva melange
Kinderkraft I-CARE i-Size avtosedež, 40-87 cm, 2023

Otroški avtosedež I-CARE i-Size 40–87 cm je bil testiran pod strožjimi pogoji, kot jih zahteva standard i-Size. Namenjeno je otrokom od rojstva do 15 mesecev. Je mobilen, udoben in predvsem varen avtosedež. Opremljen je s posebnimi varnostnimi sistemi, kot sta H-GUARD SYSTEM in SIDE PROTECT SYSTEM. Avtosedež se namesti obrnjen v smeri vožnje in ima 5-točkovne varnostne pasove namesto Y-pasov.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Odprta embalaža
Kinderkraft TASTEE otroški stol, siv - odprta embalaža Kinderkraft TASTEE otroški stol, siv - odprta embalaža
Kinderkraft TASTEE otroški stol, siv - odprta embalaža

Udoben otroški stolček proizvajalca Kinderkraft z nastavljivim naslonjalom. Z nosilnostjo 15 kg je primeren za otroke od 6 mesecev do 5 let.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft LUNO SHAPES Kinderkraft TASTEE otroški stol, siv - odprta embalaža
Kinderkraft LUNO SHAPES

LUNO SHAPES je kot nalašč za vašega otroka. Podloga iz pene je sestavljena iz 30 sestavljank (15 od njih ima na sredini izrezane oblike), ki jih lahko poljubno povezujete med seboj. Z največjo površino 185 × 165 cm bodo LUNO SHAPES vašemu otroku zagotovile primerno igralno površino. Zunanji sestavljanki lahko dvignete in ju združite, da ustvarite visoke stranske robove okoli podloge.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft Blazina ENOCK, črna Kinderkraft TASTEE otroški stol, siv - odprta embalaža
Kinderkraft Blazina ENOCK, črna

Kinderkraftu želimo, da vaš otrok to samostojno poglavje začne na najboljši možni način. Zato vam ponujamo komplet dveh elegantnih blazin za jedilni stol ENOCK (za sedež in naslonjalo), ki zagotavljata udobje in priročnost med obroki. Oba zagotavljata dobro oporo malčkovemu hrbtu in zadnjici ter se varno zapenjata s suhimi zadrgami.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft Mink avtosedež Kinderkraft Otroška obposteljna posteljica Neste UP siva
Kinderkraft Mink avtosedež

Kinderkraft Mink avtomobilski sedež je zasnovan tako, da otroku zagotavlja največjo varnost in udobje med vožnjo. Izpolnjuje varnostne zahteve ECE R44 / 04. Namenjen je otrokom, ki tehtajo od 0 do 13 kg (skupina ECE 0+), vključuje tudi oblogo za dojenčke.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft MOONPACK nahrbtnik Kinderkraft Otroška obposteljna posteljica Neste UP siva
Kinderkraft MOONPACK nahrbtnik

Nahrbtnik za voziček MOONPACK bo spremenil vaše sprehode, nakupovanje in vse izlete v mesto. Ima do 9 priročnih žepov – prostoren glavni žep, nepremočljiv žep za mokre plenice/oblačila, stranski žep za robčke, 3 žepe za stekleničke, žep za toplotno izolacijo, sprednji žep za drobnarije in žep za dokumente na hrbtni strani nahrbtnika. Nahrbtnik je varen** – ima priročno magnetno zapiranje in zaponko, ki omogoča zapiranje in odpiranje nahrbtnika z eno roko.

na voljo predvidoma: 26.6.

Partner: Mimovrste
Kinderkraft Otroška obposteljna posteljica Neste UP siva Kinderkraft Otroška obposteljna posteljica Neste UP siva
Kinderkraft Otroška obposteljna posteljica Neste UP siva

Otroška obposteljna posteljica NESTE UP je funkcionalna obposteljna posteljica, s katero ima lahko mama svojega otroka vedno v bližini. Dodatno ležišče vam omogoča, da ponoč…

na voljo predvidoma: 25.7. - 30.7.