Kidde detektor ogljikovega monoksida 7DCO-39%
48,99 € 29,68 €

Zadnji kos!

Baterijski detektor ogljikovega monoksida (CO) Kidde 7DCO je vrhunski stenski detektor ogljikovega monoksida svetovno priznanega ameriškega proizvajalca opreme za zaščito pred požarom in njegovimi posledicami.

Kidde detektor ogljikovega monoksida 5CO-42%
36,99 € 21,36 €

Odprodaja

Detektor ogljikovega monoksida 5CO: vrhunski, cenovno ugoden, stenski detektor ogljikovega monoksida svetovno priznanega ameriškega proizvajalca KIDDE.

Kidde kombinirani detektor dima in ogljikovega monoksida 10SCO-22%
56,99 € 43,99 €

Zadnji kos!

Kombinirani detektor dima in ogljikovega monoksida Kidde 10SCO je vrhunska naprava, ki naenkrat zazna dim in ogljikov monoksid. Ponuja dvojno zaščito za varnost vas in vašega doma. Ima edinstven opozorilni sistem, ki vam bo pomagal ugotoviti, katero nevarnost alarm napoveduje: Warning Carbon Monoxide! za ogljikov monoksid in Fire, fire! za dim.

Kidde detektor ogljikovega monoksida 7CO-26%
40,99 € 29,99 €

Detektor ogljikovega monoksida vam lahko reši življenje, če se ogrevate na trdna, tekoča ali plinasta goriva. Vsa ta goriva vsebujejo ogljik, pri nepravilnem izgorevanju pa se sprošča ogljikov monoksid.

Kidde detektor ogljikovega monoksida 5CO - Odprta embalaža
24,99 € 21,74 €

Odprta embalaža

Detektor ogljikovega monoksida 5CO: vrhunski, cenovno ugoden, stenski detektor ogljikovega monoksida svetovno priznanega ameriškega proizvajalca KIDDE. Artikel ima odprto embalažo, vendar ni bil uporabljen.

Kidde kombinirani detektor dima in ogljikovega monoksida 10SCO - Odprta embalaža-32%
56,99 € 38,27 €

Odprta embalaža

Kombinirani detektor dima in ogljikovega monoksida Kidde 10SCO je vrhunska naprava, ki naenkrat zazna dim in ogljikov monoksid. Ponuja dvojno zaščito za varnost vas in vašega doma. Ima edinstven opozorilni sistem, ki vam bo pomagal ugotoviti, katero nevarnost alarm napoveduje: ''Warning Carbon Monoxide!'' za ogljikov monoksid in ''Fire, fire!'' za dim. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Kidde detektor ogljikovega monoksida 7CO - Odprta embalaža-36%
40,99 € 26,09 €

Odprta embalaža

Detektor ogljikovega monoksida vam lahko reši življenje, če se ogrevate na trdna, tekoča ali plinasta goriva. Vsa ta goriva vsebujejo ogljik, pri nepravilnem izgorevanju pa se sprošča ogljikov monoksid. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Kidde detektor dima 29HD-17%
16,99 € 13,99 €

Kidde detektor dima 29HD je visokokakovostna, učinkovita in priročna naprava za zaznavanje dima. Na slednjega vas z močnim zvočnim signalom opozori že ob nizki koncentraciji dima.

Kidde je blagovna znamka in divizija velike gospodarske družbe United Technologies Corporation. Je skupina podjetij, ki proizvaja in distriburira odkrivanje požara in opremo za zatiranje le-tega.

Kidde je blagovna znamka in divizija velike gospodarske družbe United Technologies Corporation. Je skupina podjetij, ki proizvaja in distriburira odkrivanje požara in opremo za zatiranje le-tega.