Kesper Landhaus posoda za kruh z desko za rezanje, bela
15,11 €

Posoda za kruh Landhaus z desko za rezanje znamke Kesper je izdelana iz kovine in certificiranega bambusovega lesa. Belo-rjava posoda je videti kot le posoda, ampak skriva še enega praktičnega aduta – pokrov lahko uporabljate tudi kot desko za rezanje.

Kesper Dino organizator igrač-26%
75 € 55,40 €

Odprodaja

Organizator igrač za vse fante z motivom dinozavra v zanimivi barvni kombinaciji modre in bele. Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Kesper Organizator igrač z barvnimi škatlami-37%
80 € 50,40 €

Odprodaja

Dolgočasno pospravljanje igrač je lahko zabavno in igrače bodo vedno našle svoje mesto v otroški sobi. Majhen naklon polic bo otrokom omogočil pregled shranjenih zakladov. leta dalje.

Kesper plošča za serviranje iz skrilavca, 56 x 18 cm
10,87 €

Zadnji kos!

Plošča za serviranje iz skrilavca znamke Kesper je idealna za serviranje predjedi, sira ali tradicionalnih jedi. Spodnja stran črne deske je nedrseča, tako da ne pride do praskanja mize.

Kesper škatla za čaj s 6 pregradami, naraven les
12,91 €

Škatla za čaj znamke Kesper je izdelan iz lesa v naravnem videzu. Škatla ima 6 pregrad za čajne vrečke in pozoren pokrov. S pomočjo te škatle boste imeli vedno pregled nad svojimi čaji.

Kesper nakupovalna košara s tekstilno podlogo
28,10 € 27,52 €

Nakupovalna košara s tekstilno podlogo znamke Kesper se zaradi dvojnega držala udobno nosi. Veseli boste tekstilne odstranljive podlage, ki jo lahko operete v pralnem stroju. Košara je spletena iz vrbe, ki ji da pristen videz.

Kesper pogrinjek, motiv BBQ, 1 kos
1,30 € 1,27 €

Zadnji kos!

Pogrinjek znamke Kesper s čudovitim BBQ motivom uporabite pri vsakemu pogrinjanju mize. Komplet vsebuje pogrinjek, ki jih lahko operete v pomivalnem stroju. Popolno namestitev na mizo zagotavlja elastična površina.

Kesper rezalna deska z ročajem, bambus, 38 × 28 cm
13,66 €

Zadnji kos!

Kesper rezalna deska z ročajem, bambus, 38 × 28 cm je priročen pripomoček z deli iz nerjavečega jekla, ki pride prav v vsaki kuhinji. S pomočjo deske narežete vse potrebno. Dimenzije deske so 38 × 28 × 1,8 cm.

Kesper posoda za kruh z desko, mat, črna
28,61 €

Posoda za kruh z desko znamke Kesper je izdelana iz melamina in certificiranega bambusovega lesa. Mat črna posoda je videti kot le posoda, ampak skriva še enega praktičnega aduta – pokrov lahko uporabljate tudi kot desko za rezanje.

Kesper terilnik za začimbe, granit
19,93 €

Terilnik znamke Kesper je izdelan iz temnega gladkega granita in je namenjen za drobljenje zelišč in začimb. Zahvaljujoč njegovi grobi notranjosti lahko drobno zdrobite tudi trde sestavine, na primer kroglice popra.

Kesper obešalnik, lesen, 3 kosi
5,09 €

Kesper obešalnik, lesen, 3 kosi je praktičen pomočnik za v vsako omaro, kjer zagotavlja red in veliko prostora. Izdelan je iz zelo kakovostnega materiala. Dimenzije obešalnika so 44,5 × 23,5 × 1,2 cm.

Kesper obešalnik za hlače, moder, 3 kosi
3,76 €

Kesper obešalnik za hlače, moder, 3 kosi je praktičen pomočnik za v vsako omaro, kjer zagotavlja red in veliko prostora. Izdelan je iz zelo kakovostnih materialov s plastičnimi nedrsečimi ščipalkami za pritrjevanje oblačil. Dimenzije obešalnika so 30 × 14 × 2,5 cm.

Kesper rezalna deska z utorom, bambus, 58,5 × 38,5 cm
25,60 €

Kesper rezalna deska z utorom, bambus ima dimenzije 58,5 × 27,5 × 38,5 cm in je priročen pripomoček, ki pride prav v vsaki kuhinji. Utor se lahko pritrdi na delovno površino, ki rezalno ploščo varno pritrdi za rezanje kakršnega koli živila.

Kesper podstavki za kozarce, iz bambusa, 6 kosov
10,83 € 1,81 €/kos

Podstavki za kozarce znamke Kesper so pakirani v praktičnem stojalu. Komplet šestih bambusovih podstavkov lahko uporabite za pod steklenice, vrče, kozarce ali skodelice. Odlično zaščiti vaše pohištvo pred krogi od kozarcev.

Kesper držalo za papirnate brisačke
9,56 €

Držalo za kuhinjske brisačke znamke Kesper je zelo praktičen pomočnik v kuhinji. Držalo je izdelano iz bambusa in nerjavečega jekla in se prilega prav v vsako kuhinjo ali kopalnico.

Kesper leseni obešalnik, 3 kosi
5,68 €

Kesper leseni obešalniki 3 so praktična pomoč pri vsakem gospodinjstvu, ki zagotavljajo red v omari ali garderobi in celo ustvarjajo dodaten prostor. Obešalniki so izdelani iz kakovostnega lesa, njihove dimenzije pa so 44,5 × 23,5 × 1,2 cm.

Kesper komplet posod za shranjevanje, zimski gozd, 3 kosi
10,96 €

Komplet kovinskih posod za shranjevanje znamke Kesper za v vsako gospodinjstvo. Tri škatle so odlične za shranjevanje piškotov ali drugih trajnih živil. Motiv zimskega gozda je primeren tudi za božično dekoracijo.

Kesper kladivo za meso
5,60 €

Kladivo za meso znamke Kesper je izdelan iz bukovega lesa in kovine. Meso lahko tolčete na dva načina, kar omogočata različno grobo dela.

Kesper Flowers lonček za kavo, 400 ml
5,50 €

Lonček za kavo znamke Kesper se ponaša s privlačnim dizajnom in bo zagotovo postal vaš zvesti sopotnik na poti do šole, službe ali na potovanju. Veseli boste silikonskega traku proti drsenju lončka in za zaščito pred opeklinami ter pokrov z navojem.

Kesper Leaves lonček za kavo, 400 ml
5,50 € 4,99 €

Odlična cena

Kesper Leaves simpatični lonček z motivom listov in prostornino 400 ml, primeren tako za tople kot hladne pijače, je praktičen pripomoček za na pot.

Kesper rezalna deska in podloga iz bambusa, 54 x 28 cm
18,18 €

Kesper rezalna deska in podloga iz bambusa, 54 × 28 cm je priročen pripomoček, ki pride prav v vsaki kuhinji. To desko lahko uporabite kot podlogo, s pomočjo katere povečate svojo delovno površino v kuhinji. Dimenzije deske so 54 × 28 × 4,3 cm.

Kesper rezalnik za folijo, 39,5 x 13 cm
17,18 €

Rezalnik za folijo znamke Kesper ima dve pregradi, v kateri lahko shranite alu folijo, folijo za živila ali peki papir. Ostri robovi bambusovega rezalnika služijo za enostavno trganje papirja.

Kesper Coffee lonček za kavo, 400 ml
5,50 € 4,99 €

Odlična cena

Kesper Coffee simpatični lonček z motivom besed, povezanih s kavo, in prostornino 400 ml, primeren tako za tople kot hladne pijače, je praktičen pripomoček za na pot.

Kesper namizno stojalo s solnico in poprnico
17,81 €

Namizno stojalo s solnico in poprnico znamke Kesper je izdelano iz nerjavečega jekla in lesa kavčukovca. Elegantno leseno stojalo ima kovinski ročaj in je odlično videti na vsaki mizi. Komplet vsebuje mlinček za poper in solnico.

Kesper dvojna rezalna deska, bambus, 42 × 28 cm
18,18 €

Kesper rezalna deska, bambus, 42 × 28 cm je priročen pripomoček, ki pride prav v vsaki kuhinji. Ta rezalna deska je idealna za rezanje kruha, kjer drobtine padejo skozi mrežo na dno in ni nereda. Desko lahko uporabljate tudi samostojno.

Kesper pogrinjek 4 kosi, motiv samorog
4,50 € 4,41 €

Kesper pogrinjek (4 kosi), z motivom samoroga je lepa podloga pod krožnikom, za kozarce ali vrč. Elastična površina zagotavlja primeren oprijem. Prti so iz melamina in so varni za pomivanje v pomivalnem stroju. Dimenzije nastavitve kraja so 23,5 cm × 14 cm × 0,4 cm.

Kesper pogrinjek,motiv Home
1,30 €

Kesper pogrinjek z motivom Home je lepa podloga pod krožnikom, za kozarce ali vrč. Elastična površina zagotavlja primeren oprijem. Prti so iz melamina in so varni za pomivanje v pomivalnem stroju. Dimenzije nastavitve kraja so 43,5 cm × 28,2 cm × 0,07 cm.

Kesper pogrinjek, z motivom Opis govedine, 1 kos
1,30 €

Pogrinjek znamke Kesper z opisom vrst govejega mesa vam pride prav pri žaru in tudi pri pogrinjanju mize. Komplet vsebuje en pogrinjek, ki ga lahko operete v pomivalnem stroju. Popolno namestitev na mizo zagotavlja elastična površina.

Kesper rezalna deska iz akacije, 35 x 22 cm
11,91 €

Kesper rezalna deska iz akacije, 35 × 22 cm je priročen pripomoček, ki pride prav v vsaki kuhinji. Zaradi svojega edinstvenega videza je ta deska primerna tudi za serviranje. Dimenzije deske so 35 × 22 × 1,8 cm.

Kesper škatla za čaj s 6 pregradami, lesena, bela
12,90 €

Škatla za čaj znamke Kesper je izdelan iz lesa v belo-rjavi barvi. Škatla ima 6 pregrad za čajne vrečke in pozoren pokrov. S pomočjo te škatle boste imeli vedno pregled nad svojimi čaji.

Kesper stojalo s 6 deskami, iz bambusa, 22 x 14 cm
17,78 €

Kesper stojalo s 6 deskami, iz bambusa, 22 × 14 cm je priročen pripomoček iz bambusa, ki pride prav v vsaki kuhinji. S temi deskami lahko narežete vse potrebno za kuhanje z mnogimi sestavinami. Dimenzije obešalnika so 29,5 × 14 × 7,5 cm.

Kesper rezalnik za folijo, 42 x 19 cm
22,39 €

Rezalnik za folijo znamke Kesper ima tri pregrade, v katere lahko shranite alu folijo, folijo za živila ali peki papir. Ostri robovi bambusovega rezalnika služijo za enostavno trganje papirja.

Kesper držalo za papirnate brisačke
13,47 €

Držalo za papirnate brisačke znamke Kesper je izdelano iz robustnega bukovega lesa. Uporabite ga lahko za vse standardne kuhinjske brisačke ali kot dozirnik ovijalnega papirja. Enostavno in hitro ga sestavite in pritrdite na steno.

Kesper Tropical lonček za kavo, 400 ml
5,51 €

Lonček za kavo znamke Kesper se ponaša s privlačnim dizajnom in bo zagotovo postal vaš zvesti sopotnik na poti do šole, službe ali na potovanju. Veseli boste silikonskega traku proti drsenju lončka in za zaščito pred opeklinami ter pokrov z navojem.