KAY enostranska žična krtača
3,90 € 3,59 €

Zadnji kos!

Enostranska krtača ima fine žičnate ščetine za odstranjevanje prahu, odvečnih dlak in odmrle kože. Redno česanje poskrbi za čisto in sijočo dlako. KAY enostranska žičnata krtača je idealen dodatek za vse pasme psov.

KAY pasji glavnik proti parazitom, 21 cm
3,90 € 3,41 €

Zadnji kos!

Glavnik pomaga pri odstranjevanju zajedavcev, kot so bolhe in pršice, zahvaljujoč zaobljenim in gostim ščetinam. V kompletu je plastični ročaj z nedrsečo gumijasto površino. KAY glavnik proti zajedavcem (21 cm) je primeren dodatek za vse pasme psov.

KAY pasji glavnik, 21 cm
3,90 € 3,28 €

Zadnji kos!

Praktični glavnik ima kovinske konice dveh dolžin, ki odstranjujejo odmrle lase in umazanijo s podlaka. Ima tudi praktičen ergonomsko oblikovan ročaj za preprosto rokovanje. KAY glavnik (21 cm) je primeren dodatek za pse z dolgo in pol-dolgo dlako.

KAY klešče za kremplje, XS, 10 cm
3,90 € 3,40 €

Klešče za kremplje so opremljene z ostrimi in posebej oblikovanimi kovinskimi čeljustmi za lažje rezanje. KAY klešče za kremplje, XS, 10 cm, so idealne za mladičke, pse majhne pasme in mačke.

KAY klešče za kremplje, L, 15,5 cm
6,30 € 5,65 €

Klešče za kremplje so opremljene z omejevalnikom, ki pomaga rezati potrebno dolžino kremplja. Varnostno varovalo prepreči spontano odpiranje. KAY kremplji klešče (L, 15,5 cm) so primerne za večje pse.

KAY klešče za kremplje, S, 12,5 cm
5,10 € 3,93 €

Klešče za kremplje so opremljene z omejevalnikom, ki pomaga rezati potrebno dolžino kremplja. Varnostno varovalo, da se prepreči neželeno odpiranje. KAY klešče za kremplje, S,12,5 cm, so primerne za mladičke, pse majhnih pasem in mačke.

KAY enostranska žična krtača, okrogla
4,70 € 4,16 €

Enostranska krtača ima ergonomsko oblikovan plastični ročaj z nezdrsno površino. Redno česanje zagotavlja čisto in sijočo dlako. KAY enostranska žica, okrogla je idealen dodatek za vse pasme psov.

KAY pasji glavnik, 21 cm
3,90 € 3,37 €

Praktičen glavnik ima debele kovinske zobe, da lasje ostanejo čiste in sijoče. KAY glavnik (21 cm) je primeren dodatek za pse z dolgo in pol-dolgo dlako.

KAY pasji glavnik

KAY pasji glavnik

Ocena: 4,8
11 € 10,23 €

Glavnik ima goste kovinske zobe, ki odstranjujejo odmrle dlake s podlaka in pomagajo zmanjšati taljenje do 90 %. Redno česanje poskrbi za čisto in sijočo dlako. KAY glavnik je idealen za vse pasme psov, mačk in konj.