Kaemingk Bombažna veja - naravna
19,88 €

Cvetoča bombažna veja z belimi cvetovi, bo ustrezala v vsak dom in ustvarila pravo tropsko atmosfero. Kaemingk Bombažna veja ima naravno zasnovo in dimenzije 4 × 22 × 75 cm. Bombažna veja bo izpadla odlično v vazi ali pa, kot samostojna dekoracija.


Kaemingk cvetoča trava v loncu, 85 cm
90,96 €

Plastična dekoracija z višino 85 cm vam bo pomagala dekorirati vsak zimski vrt. Visoka trava v loncu iz ratana od Kaemingk poživi vsak prostor in mu dodat pridih poletja, primerna je za notranje in zunanje prostore.


Kaemingk hortenzije, poliester - bele
17,53 €

Umetne hortenzije nudijo učinek pravih živih rož. Velikost cvetja, primerna tako za dom kot tudi za okraske zunanjih vrtov in teras. Umetne rože bodo cenili še posebej tisti, ki so alergični na cvetni prah. Izdelano iz trpežnega poliestra.


Kaemingk hortenzije, poliester - modre
17,53 €

Umetne hortenzije nudijo učinek pravih živih rož. Značilna roža, primerna za namestitev v vaš dom ali kot okrasek na prostem za cvetlične lončke in vrtne stene. Še posebej primerna za posameznike, ki so alergični na cvetni prah. Izdelano iz poliestra.


Kaemingk orhideja, real touch, poliester- svetlo roza
22,61 €

Najlepša dekoracija je cvet, ki ne potrebuje skoraj nobenega vzdrževanja. Če želite imeti orhidejo v svoji sobi in ste eden tistih, ki ne želite porabiti preveč časa za gojenje cvetja, je izdelek Kaemingk pravi za vas. Zvesta kopija iz poliestra je odgovor na vaše vprašanje.


Kaemingk Trava v loncu iz ratana, 80 cm
46,82 €

Plastična dekoracija z višino 80 cm vam bo pomagala dekorirati vsak zimski vrt. Visoka trava v loncu iz ratana od Kaemingk poživi vsak prostor in mu dodat pridih poletja, primerna je za notranje in zunanje prostore.


Kaemingk Veja češnje - bela
21,05 €

Cvetoča češnjeva veja z belimi svilenimi cvetovi vam bo pričaralo vzdušje prave pomladi v vašem domu. Kaemingk češnjeva veja ima dimenzije 19 × 90 cm. Izpade, kot odlična dekoracija v vazi ali pa, kot samostojna veja.


Kaemingk Veja - cvetoča češnja, svila - bela
24,96 €

Umetna češnja z listi iz svile. Dodatek za vaš dom, ki vam ga bo zavidal vsak obisk. Okrasite vaš dom na način brez primerjave in ga poživite s tem cvetjem. Uspešna imitacija češnje, ki je tudi kompatibilna z drugimi dodatki za dom.


Kaemingk Veja - cvetoča češnja, svila - bledo roza
24,96 €

Češnja iz umetnega materiala in z listi svile. Dodatek za vaš dom, ki vam ga bo zavidal vsak obisk. Okrasite vaš dom na način brez primerjave in ga poživite s tem cvetjem. Uspešna imitacija češnje, ki je tudi kompatibilna z drugimi dodatki za dom. V bledi roza barvi bo popestrila vsak prostor v hiši.


Kaemingk Dekorace kip otroka
56,98 €

Dekorativna figura fanta s slamnatim klobukom in cvetličnim loncem združuje tone zelene barve in drugih naravnih odtenkov. Kaemingk Dekorativni kip otroka ima dimenzije 21 × 20 × 37,5 cm in izgleda odlično tako na vrtu, kot tudi na policah.


Kaemingk Dekorace kip otroka
56,98 €

Dekorativna figura deklice s slamnatim klobukom in cvetličnim loncem združuje tone zelene barve in drugih naravnih odtenkov. Kaemingk Dekorativni kip otroka ima dimenzije 21 × 20 × 37,5 cm in izgleda odlično tako na vrtu, kot tudi na policah.


Kaemingk keramična vaza, 18x16cm
10,41 €

Rjava ročno izdelana vaza iz keramike, ki bo lepa tudi če je prazna, bo v vsaki sobi delovala, kot odlična dekoracija.


Kaemingk keramična vaza, 18x16cm
10,41 €

Svetlo rjava ročno izdelana vaza iz keramike, ki bo lepa tudi če je prazna, bo v vsaki sobi delovala, kot odlična dekoracija.


Kaemingk kip Buddha - zlat
40,19 €

Dekorativna figura v podobi sedeče Bude ima višino 37 cm in je zasnovana v zlati barvi. Dopolnjuje vsako sodobno notranjost.


Kaemingk košara Bamboo, 29x21cm, naravna/črna
28,08 €

Praktična dekorativna košara. Kaemingk okrogla košara ima dimenzije 29 × 21 cm v naravni barvi, je lepa ter uporabna dekoracija v notranjih prostorih. Idealno za shranjevanje in organiziranje manjših predmetov.


Kaemingk košara Bamboo, 34x25cm, naravna/črna
30,03 €

Praktična dekorativna košara. Kaemingk okrogla košara ima dimenzije 34 × 25 cm v naravni barvi, je lepa ter uporabna dekoracija v notranjih prostorih. Idealno za shranjevanje in organiziranje manjših predmetov.


Kaemingk košara Bamboo, 39x30cm, naravna/črna
31,20 €

Praktična dekorativna košara. Kaemingk okrogla košara ima dimenzije 39 × 30 cm v naravni barvi, je lepa ter uporabna dekoracija v notranjih prostorih. Idealno za shranjevanje in organiziranje manjših predmetov.


Kaemingk Lestev, siva patina
75,86 €

Dekorativna lestev, ki bo postala dekoracija sten v vašem domu. Struktura naravnega lesa iglavcev je predpogoj za kakovosten izdelek. S petimi prečkami boste pridobili prostor za dekoriranje, ki ga lahko uporabite, kot stojalo za vzpenjajoče rastline ali pa, kot stojalo za svetlobne trakove.


Kaemingk okrogla košara s pokrovom, cca 22x17cm, naravna
29,25 €

Praktična dekorativna košara. Kaemingk okrogla košara s pokrovom ima dimenzije 22 × 17 cm v naravni barvi, je lepa ter uporabna dekoracija v notranjih prostorih. Idealno za shranjevanje majhnih predmetov in zaščito pred prahom.


Kaemingk okrogla košara s pokrovom, cca 22x17cm, siva
29,25 €

Praktična dekorativna košara. Kaemingk okrogla košara s pokrovom ima dimenzije 22 × 17 cm v sivi barvi in je lepa ter uporabna dekoracija v notranjih prostorih. Idealno za shranjevanje majhnih predmetov in zaščito pred prahom.


Kaemingk okrogla košara s pokrovom, cca 27x22cm, naravna
32,38 €

Praktična dekorativna košara. Kaemingk okrogla košara s pokrovom ima dimenzije 27 × 22 cm v naravni barvi, je lepa ter uporabna dekoracija v notranjih prostorih. Idealno za shranjevanje majhnih predmetov in zaščito pred prahom.


Kaemingk okrogla košara s pokrovom, cca 32x27cm, naravna
35,11 €

Praktična dekorativna košara. Kaemingk okrogla košara s pokrovom ima dimenzije 32 × 27 cm v naravni barvi, je lepa ter uporabna dekoracija v notranjih prostorih. Idealno za shranjevanje majhnih predmetov in zaščito pred prahom.


Kaemingk okrogla košara s pokrovom, cca 32x27cm, siva
35,11 €

Praktična dekorativna košara. Kaemingk okrogla košara s pokrovom ima dimenzije 32 × 27 cm v sivi barvi in je lepa ter uporabna dekoracija v notranjih prostorih. Idealno za shranjevanje majhnih predmetov in zaščito pred prahom.


Kaemingk Okrogla košara z držali, 28x20 cm, naravna
31,20 €

Praktična dekorativna košara. Kaemingk okrogla košara s pokrovom ima dimenzije 28 × 20 cm v naravni barvi, je lepa ter uporabna dekoracija v notranjih prostorih. Idealno za shranjevanje ali prevoz majhnih predmetov. Držala izdelana v obliki kože.


Kaemingk Okrogla košara z držali, 32x23 cm, naravna
35,11 €

Praktična dekorativna košara. Kaemingk okrogla košara s pokrovom ima dimenzije 32 × 23 cm v naravni barvi, je lepa ter uporabna dekoracija v notranjih prostorih. Idealno za shranjevanje ali prevoz majhnih predmetov. Držala izdelana v obliki kože.


Kaemingk Okrogla košara z držali, 36x26 cm, naravna
39,80 €

Praktična dekorativna košara. Kaemingk okrogla košara s pokrovom ima dimenzije 36 × 26 cm v naravni barvi, je lepa ter uporabna dekoracija v notranjih prostorih. Idealno za shranjevanje ali prevoz majhnih predmetov. Držala izdelana v obliki kože.


Kaemingk Pladenj "bambus", 30 x 30 x 4 cm
28,47 €

Lep pladenj izdelan iz MDF plošče. Njegova notranja stran je prekrita z bambusovo podlogo, ki ima tradicionalno kitajsko temo – cvetje in izmišljeni kitajski feniks. Dimenzije tega pladnja so 30 × 30 × 4 cm.


Kaemingk Pladenj "bambus", 34 x 34 x 4 cm
30,03 €

Lep pladenj izdelan iz MDF plošče. Njegova notranja stran je prekrita z bambusovo podlogo, ki ima tradicionalno kitajsko temo – cvetje in izmišljeni kitajski feniks. Dimenzije tega pladnja so 34 × 34 × 4 cm.


Kaemingk set 3 košaric z ročajem, cvetlične
55,81 €

29,70 €

Praktičen set košaric s cvetličnim vzorcem, od znamke Kaemingk, je sestavljen iz 3 košaric različnih velikosti. Košare so opremljene z nosilci za udobno nošenje. Dekorativni set je idealen za ohranjanje in organiziranje majhnih predmetov.


Kaemingk strukturirana vaza, bela
19,10 €

Ta strukturirana vaza podjetja Kaemingk je narejena iz terakotne gline in obarvana z belo glazuro. Primerna no za vsako mizo, s šopkom v njej pa bo vrhunsko dopolnila vsak prostor. Ročno izdelano na Portugalskem.


Kaemingk LED namizna svetilka, 40 cm
59,77 €

30,10 €

Originalna LED namizna svetilka blagovne znamke Kaemingk se bo primerno prilegala vaši postelji. Narejena je iz lesa in iz akrilnega materiala. Ponaša se z višino 40 cm.


Kaemingk namizna svetilka, porcelanasta
87,01 €

44,30 €

Ovalna namizna svetilka, z dizajnom, ki bo ustrezal v vsako sobo, ustvarja prijeten in miren ambient . Za prijeten večer, sprostitev in počitek.


Nizozemsko podjetje Kaemingk je eden izmed vodilnih na področju proizvodnje sezonskih dekoracij. Vsako sezono ekipa 450 zaposlenih predstavlja najbolj inovativne kolekcije dekorjev za božič, pomlad/poletje, veliko noč, valentinovo itd. Njihova kolekcija pokriva več kot 20.000 okrasnih predmetov za dom in vrt. Sodelujejo z najnovejšimi saloni na Nizozemskem, Belgiji, Nemčiji in v ZDA ter prodajajo tisočim profesionalnim strankam v več kot 80 državah.

Da bi strankam zagotovili inovativne domače dodatke, se vedno osredotočajo na prihajajoče trende. Nenehno vlagajo v raziskovanje novih trendov. Raziskovanje poteka po celem svetu, kjer iščejo nove ideje, odlične modele, nove materiale in modne barve…

Nizozemsko podjetje Kaemingk je eden izmed vodilnih na področju proizvodnje sezonskih dekoracij. Vsako sezono ekipa 450 zaposlenih predstavlja najbolj inovativne kolekcije dekorjev za božič, pomlad/poletje, veliko noč, valentinovo itd. Njihova kolekcija pokriva več kot 20.000 okrasnih predmetov za dom in vrt. Sodelujejo z najnovejšimi saloni na Nizozemskem, Belgiji, Nemčiji in v ZDA ter prodajajo tisočim profesionalnim strankam v več kot 80 državah.

Da bi strankam zagotovili inovativne domače dodatke, se vedno osredotočajo na prihajajoče trende. Nenehno vlagajo v raziskovanje novih trendov. Raziskovanje poteka po celem svetu, kjer iščejo nove ideje, odlične modele, nove materiale in modne barve…