Juvena (Calming Tonic) 200 ml
20,20 €

Izjemno nežen, mehak in pomirjujoč tonik kože brez alkohola za čisto in sproščeno kožo obraza, vratu in dekolteja. Namenjeno je normalni, suhi in občutljivi koži. .

26 €

Silk revitalizirajoče masažno olje, ki koži dodaja elastičnost in vitalnost ter občutek fizičnega in duševnega počutja. Dišava, značilna za linijo telesa JUVENA, spominja na vetrič španskih vrtov in poudarja trenutek sproščujoče izkušnje nege kože. In to je vrhunec vsakega programa razvajanja.

Juvena (Calming Clean sing Milk) 200 ml
18,80 € 18 €

Pomirjujoče, dodatno glajenje in mehčanje čistilno mleko za čisto in sproščeno kožo obraza, vratu in dekolteja. Namenjeno je normalni, suhi in občutljivi koži. .

Juvena ( Clarifying Clean sing Foam) 200 ml-16%
18,70 € 15,60 €

Osvežilna čistilna pena brez olj za čisto in svežo kožo obraza, vratu in dekolteja. Primerno za uporabnike „mila in vode“ – izdelek odlično nadomesti milo z ustvarjanjem pene. Idealno za stranke, ki živijo v topli in vlažni klimi. Za normalno do mastno kožo. .

Juvena ( Clarifying Tonic) 200 ml
20,50 € 17,50 €

Čistilni, osvežujoč tonik za kožo z alkoholno zategovalnimi porami za čisto kožo obraza, vratu in dekolteja. Redna uporaba pomaga preprečiti novo umazanijo in vnetja. Topično se lahko uporablja na mastnih predelih obraza kot drugi tonik. Primeren za normalno do mastno kožo. .

Juvena Dnevna in nočna krema za vse tipe kože MasterCream 75 ml
168,10 € 154,30 €

Vrhunec raziskav proti gubam je izpolnil potrebo po negi zaradi prezgodnjega staranja kože v eni sami kremi. Vsebuje edinstveno sestavo aktivnih snovi, kjer prevladuje mojstrska tehnologija SkinNova SC. Primerno za ženske nad 25 let. .

Juvena Gel za prhanje (Daily Recreation) 200 ml
17,10 € 15,90 €

Osvežujoč kremni gel za prhanje. Čisti, oživlja in zahvaljujoč spodbudnim učinkom odganja zadnje ostanke spanja med jutranjim tušem. Gel ima blage adstrigentne (proti pora) in protivnetne učinke. .

Juvena ( Miracle Boost Essence) 125 ml-37%
95,90 € 60,10 €

Boost Essence je vrhunski lepotni eliksir, ki koži prinese mladosten videz in novo dimenzijo razvajanja. Kombinacija SkinNova SC tehnologije in HighTech Peptide AGP zagotavlja sinergističen učinek in največjo hidracijo iz globine kože. Primerno za vse tipe kože. .

Juvena ( Miracle Eye Cream) 20 ml-42%
87,20 € 50,10 €

Čudežna krema za oči Juvena – posebna nega z sproščujočim masažnim aplikatorjem! Ta krema skrbi za območje oči, gladi drobne črte in gube okoli oči ter globinsko hidrira kožo. Prepustite se pravemu razkošju!.

Juvena nce® Epigen (Lifting Anti-Wrinkle Day Cream) 50 ml
60,40 € 55 €

Krema Juvena nce® Epigen za opazno bolj čvrsto kožo z močnimi konturami obraza, zmanjšuje gube in preprečuje nove. Idealno za ženske, ki si želijo popolnih, izjemno kakovostnih izdelkov proti gubam, ki izboljšajo kakovost kože, zategnejo, učvrstijo in obnovijo konture obraza. .

Juvena Nega ( MasterCream Eye & Lip) 20 ml
99,10 € 84,60 €

MasterCream Eye & Lip povrne mladostno iskrico in ustnicam zapeljivo polnost. Ključ do zaviranja staranja je SkinNova SC tehnologija, ki podpira aktivnost lastnih kožnih matičnih celic kot vir nove in sveže kože ter tudi ščiti njen regenerativni potencial.

Juvena (R&C Delining Night Cream) 50 ml-20%
67,80 € 53,90 €

Nočna krepilna krema primerna za normalno in suho kožo. Namenjen ženskam, ki želijo progresivne in kakovostne izdelke proti gubam, ki izboljšujejo kakovost kože in odpravljajo videz in globino drobnih linij in gub. .

Juvena (R&C Lifting Eye Gel) 15 ml-23%
65,70 € 50,30 €

Intenzivna nega dviga za vidno glajenje, učvrstitev in zategovanje kože okoli oči. Namenjeno ženskam, ki iščejo sredstvo za dviganje okoli oči, ženskam, ki želijo posvetliti in učvrstiti kožo v očesnem predelu. Zmanjša drobne črte in gube.

Juvena (Refining Peeling) 100 ml-22%
25,40 € 19,80 €

Zelo mehak, kremast piling, ki razkriva čisto in gladko kožo obraza. Pleť bo enakomerna in svetla. Idealno v kombinaciji s katero koli masko za zdravljenje. Primerno za vse tipe kože. .

Juvena ( Rejuven ate & Correct Lifting Day Cream) 50 ml
63,80 € 62,50 €

Krema z dvojnim učinkom za opazno čvrstejšo kožo z močnimi konturami obraza, ki spodbuja nastanek „učvrstljive mreže“ in kolagena v koži. Idealno za ženske, ki si želijo popolnih, visokokakovostnih izdelkov proti gubam, ki izboljšajo kakovost kože, zategnejo, učvrstijo in obnovijo konture obraza. .

Juvena ( Rejuven ate & Correct Lifting Night Cream) 50 ml-25%
67,60 € 50,70 €

Krema z dvojnim učinkom za opazno bolj čvrsto kožo. Ponoči krepi in izboljša svojo elastičnost. V kombinaciji z visokim delovanjem argano-ceramidnega sistema takoj pomladi videz kože in okrepi njeno lipidno pregrado ter napolni kožo čez noč. Vaša koža je opazno bolj čvrsta, konture pa poudarjene. .