Joola mreža za namizni tenis Klick
35,32 €

Mreža za igranje namiznega tenisa Joola Klick je visoke kakovosti z nastavljivo višino. Izdelana je iz kovinskih delov in mreže, na voljo pa je v modro-črno-beli barvi.

Joola lopar za namizni tenis Premium
18,20 €

Lopar za namizni tenis Joola Premium je namenjen športnikom, ki se z namiznim tenisom bolj resno ukvarjajo. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako omogoča izjemno natančnost. Ročaj je konkaven.

Joola set za namizni tenis Duo Set
32,14 €

Set za namizni tenis Joola Duo Set vsebuje dva loparja Joola Match in tri žogice. Primeren je za rekreativne igralce namiznega tenisa vseh starosti.

Joola mreža za namizni tenis Easy
22,90 €

Odlična cena

Mreža za namizni tenis Joola Easy je enostavna za uporabo, višina je nastavljiva, na voljo pa je v črno-beli barvi.

Joola lopar za namizni tenis Master
13,93 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen naprednim in rekreativnim športnikom, ki si od loparja želijo nekaj več. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost, poleg tega pa ga odlikuje še kakovostna in trpežna izdelava. Ima tudi 1,5 mm debelo oblogo.

Joola lopar za namizni tenis Team Junior
12,84 €

Namiznoteniški lopar Team Junior blagovne znamke Joola je posebej prilagojen za otroške roke, saj je ročaj tanjši, dimenzije loparja pa so manjše.

Joola lopar za namizni tenis Profi
10,70 €

Lopar za namizni tenis Joola Profi je namenjen začetnikom, ki se učijo osnovnih tehnik. V ročaj vgrajena goba debeline 1 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost. Posebej udoben ročaj zagotavlja dober oprijem.

Joola lopar za namizni tenis Attack
26,79 €

Lopar za namizni tenis Joola Attack je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim in bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Dodana je še obloga debeline 1,5 mm, ki še izboljša zmogljivost loparja.

Joola lopar za namizni tenis Auto
46,60 €

Lopar za namizni tenis Joola Auto z avtogramom namiznoteniške zvezde Rosskopfa je izjemno kakovosten. Namenjen je bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa, ki želijo lopar vrhunske izdelave za zahtevnejši nivo igre. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.

Joola lopar za namizni tenis Carbon Pro
48,21 €

Vrhunski lopar za namizni tenis Joola Carbon Pro je namenjen bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. Za večjo natančnost je ojačan s karbonskimi vlakni, dober prijem pa zagotavlja posebna guma Joola 4 You.

Joola lopar za namizni tenis Classic
50,35 €

Lopar za namizni tenis Joola Classic je namenjen vsem, ki si želijo lopar vrhunske kakovosti. V ročaj vgrajena goba debeline 2 mm zmanjšuje vibracije ter tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Izdelek je narejen iz posebne gume Joola 4 You.

Joola lopar za namizni tenis GX75
40,17 €

Lopar za namizni tenis Joola GX75 je izjemno kakovosten. Namenjen je bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 2 mm dobro ublaži vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor nad žogico.

Joola lopar za namizni tenis Winner
18,74 €

Lopar za namizni tenis Joola Winner je izjemno kakovosten. Primeren je za vse vrste igralcev namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,9 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.

Joola mreža za namizni tenis Outdoor
26,77 €

Mreža za igranje namiznega tenisa Joola Outdoor je visoke kakovosti z nastavljivo višino. Izdelana je iz kovinskih delov in mreže, na voljo pa je v modro-črno-beli barvi. Posebej primerna je za rekreacijo zunaj.

Joola set za namizni tenis Royal
17,13 €

Set za namizni tenis Joola Royal vsebuje dva loparja, tri žogice in mrežo za namiznoteniško mizo. Primeren je za začetnike in rekreativne igralce namiznega tenisa vseh starosti. V ročaj je vgrajena tudi goba debeline 1,2 mm, ki ublaži vibracije in s tem izboljša nadzor in natančnost.

Joola lopar za namizni tenis Champ
18,74 €

Lopar za namizni tenis Joola Champ je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim in bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,9 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.

Joola lopar za namizni tenis Combi
8,56 €

Lopar za namizni tenis Joola Combi je namenjen začetnikom, ki se šele učijo osnovnih tehnik in pravil tega športa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,2 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost loparja.

Joola lopar za namizni tenis Danny Action
39,10 €

Lopar za namizni tenis Joola Danny Action je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim igralcem namiznega tenisa vseh starosti. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Dodan je tudi obesek za ključe v obliki loparja Joola.

Joola lopar za namizni tenis Match
15,53 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.

Joola lopar za namizni tenis Rossi Action
39,10 €

Lopar za namizni tenis Joola Rossi Action je kakovosten športni pripomoček za rekreativne igralce vseh starosti. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Priložen je tudi obesek za ključe Joola.

Joola lopar za namizni tenis School
9,10 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.

Joola lopar za namizni tenis Spirit
5,89 €

Lopar za namizni tenis Joola Spirit je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom, ki si želijo odličen lopar. V ročaj vdelana goba debeline 1,5 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in nadzor nad igro.

Joola lopar za namizni tenis Top
11,78 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.

Joola lopar za namizni tenis Twist
11,24 €

Lopar za namizni tenis Joola Twist je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba debeline 1,4 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.

Joola mreža za namizni tenis Avanti
29,90 €

Odlična cena

Mreža za igranje namiznega tenisa Joola Avanti je visoke kakovosti, višina mreže pa je nastavljiva. Izdelek je črno-bele barve.

Joola set za namizni tenis Rossi
19,82 €

Set za namizni tenis Joola Rossi vsebuje dva loparja in tri žogice. Primeren je za rekreativne igralce namiznega tenisa vseh starosti. V ročaj je vgrajena tudi goba debeline 1,4 mm, ki ublaži vibracije in s tem izboljša nadzor in natančnost.

Joola lopar za namizni tenis Boogie-19%
10,49 € 8,49 €

Odlična cena

Lopar za namizni tenis Joola Boogie je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba debeline 1,4 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.