Joola lopar za namizni tenis Attack
19 € 18,80 €

Lopar za namizni tenis Joola Attack je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim in bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Dodana je še obloga debeline 1,5 mm, ki še izboljša zmogljivost loparja.

Joola lopar za namizni tenis Auto
43,10 €

Lopar za namizni tenis Joola Auto z avtogramom namiznoteniške zvezde Rosskopfa je izjemno kakovosten. Namenjen je bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa, ki želijo lopar vrhunske izdelave za zahtevnejši nivo igre. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.

Joola lopar za namizni tenis Boogie
10,40 €

Lopar za namizni tenis Joola Boogie je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba debeline 1,4 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.

Joola lopar za namizni tenis Champ
17,49 € 17,30 €

Lopar za namizni tenis Joola Champ je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim in bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,9 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.

Joola lopar za namizni tenis Chen Autograph
43,10 €

Lopar za namizni tenis Joola Chen Autograph je izjemno kakovosten. Namenjen je igralcem različnih sposobnosti, ki želijo dobro izdelan lopar iz vrhunskih materialov. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.

Joola lopar za namizni tenis Classic
46,99 € 46,50 €

Lopar za namizni tenis Joola Classic je namenjen vsem, ki si želijo lopar vrhunske kakovosti. V ročaj vgrajena goba debeline 2 mm zmanjšuje vibracije ter tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Izdelek je narejen iz posebne gume Joola 4 You.

Joola lopar za namizni tenis Danny Action
36,49 € 36,10 €

Lopar za namizni tenis Joola Danny Action je izjemno kakovosten. Namenjen je rekreativnim igralcem namiznega tenisa vseh starosti. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Dodan je tudi obesek za ključe v obliki loparja Joola.

Joola lopar za namizni tenis GX75
26,49 € 26,20 €

Lopar za namizni tenis Joola GX75 je izjemno kakovosten. Namenjen je bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 2 mm dobro ublaži vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor nad žogico.

Joola lopar za namizni tenis Master
12,90 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen naprednim in rekreativnim športnikom, ki si od loparja želijo nekaj več. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost, poleg tega pa ga odlikuje še kakovostna in trpežna izdelava. Ima tudi 1,5 mm debelo oblogo.

Joola lopar za namizni tenis Premium
16,99 € 16,80 €

Lopar za namizni tenis Joola Premium je namenjen športnikom, ki se z namiznim tenisom bolj resno ukvarjajo. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako omogoča izjemno natančnost. Ročaj je konkaven.

Joola lopar za namizni tenis Rossi Action
36,49 € 36,10 €

Lopar za namizni tenis Joola Rossi Action je kakovosten športni pripomoček za rekreativne igralce vseh starosti. V ročaj vgrajena goba debeline 1,8 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor. Priložen je tudi obesek za ključe Joola.

Joola lopar za namizni tenis Spirit
5,49 € 5,40 €

Lopar za namizni tenis Joola Spirit je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom, ki si želijo odličen lopar. V ročaj vdelana goba debeline 1,5 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in nadzor nad igro.

Joola lopar za namizni tenis Team Junior
11,90 €

Namiznoteniški lopar Team Junior blagovne znamke Joola je posebej prilagojen za otroške roke, saj je ročaj tanjši, dimenzije loparja pa so manjše.

Joola lopar za namizni tenis Top
10,90 €

Lopar za namizni tenis Joola School je namenjen začetnikom in rekreativnim športnikom. V ročaj vgrajena goba zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost.

Joola lopar za namizni tenis Winner
17,49 € 17,30 €

Lopar za namizni tenis Joola Winner je izjemno kakovosten. Primeren je za vse vrste igralcev namiznega tenisa. V ročaj vgrajena goba debeline 1,9 mm zmanjšuje vibracije in tako izboljša natančnost in omogoča večji nadzor.

Joola mreža za namizni tenis Avanti
25,70 €

Mreža za igranje namiznega tenisa Joola Avanti je visoke kakovosti, višina mreže pa je nastavljiva. Izdelek je črno-bele barve.

Joola mreža za namizni tenis Klick
31,20 €

Mreža za igranje namiznega tenisa Joola Klick je visoke kakovosti z nastavljivo višino. Izdelana je iz kovinskih delov in mreže, na voljo pa je v modro-črno-beli barvi.

Joola mreža za namizni tenis Outdoor
23,60 €

Mreža za igranje namiznega tenisa Joola Outdoor je visoke kakovosti z nastavljivo višino. Izdelana je iz kovinskih delov in mreže, na voljo pa je v modro-črno-beli barvi. Posebej primerna je za rekreacijo zunaj.

Joola set za namizni tenis Duo Set
26,99 € 26,70 €

Set za namizni tenis Joola Duo Set vsebuje dva loparja Joola Match in tri žogice. Primeren je za rekreativne igralce namiznega tenisa vseh starosti.

Joola set za namizni tenis Royal
15,99 € 15,80 €

Set za namizni tenis Joola Royal vsebuje dva loparja, tri žogice in mrežo za namiznoteniško mizo. Primeren je za začetnike in rekreativne igralce namiznega tenisa vseh starosti. V ročaj je vgrajena tudi goba debeline 1,2 mm, ki ublaži vibracije in s tem izboljša nadzor in natančnost.

Joola lopar za namizni tenis Carbon Pro
44,99 € 44,50 €

Vrhunski lopar za namizni tenis Joola Carbon Pro je namenjen bolj izkušenim igralcem namiznega tenisa. Za večjo natančnost je ojačan s karbonskimi vlakni, dober prijem pa zagotavlja posebna guma Joola 4 You.