John otroški šotor Samorog
19,24 € 18,54 €

Šotor za otroke z motivom samoroga. Zaradi njegove kompaktne zasnove ga lahko postavite na vrt ali pa v hišo. Otroci obožujejo skrivališča in ta šotor jim ravno to omogoča. Šotor ne zavzema veliko prostora, prav tako je enostaven za zlaganje.

John jahalni samorog, 450 mm
17,60 € 15,48 €

Vesel jahalni samorog, se katerim otrok odskaklja v svet domišljije. Vesela jahalna igrača za otroke ni le zabava za uporabo v prostem času otroka, vendar je hkrati namenjen tudi športu in rehabilitaciji.

John jahalna pošast, 450 mm
17,60 € 15,44 €

Vesela jahalna igrača z motivom pošasti, ki se je otroku seveda ni treba bati. Vesela jahalna igrača za otroke ni le zabava za uporabo v prostem času otroka, vendar je hkrati namenjen tudi športu in rehabilitaciji.

John jahalni poni, rjav
24,90 € 17,95 €

Čudovit jahalni poni za otroke. Vesel jahalni poni za otroke ni le zabava za uporabo v prostem času otroka, vendar je hkrati namenjen tudi športu in rehabilitaciji.

John Teepee original šotor s podlago in blazinama
53,60 € 47,21 €

Barvni teepee je idealno zatočišče za male Indijance in njihove plišaste prijatelje. Po pustolovščinah na vrtu se lahko otroci skrijejo v šotor, kjer si odpočijejo ali pokličejo prijatelje. Del za odpiranje je mogoče pritrditi na palice, da ostane trajno odprt.

John Panda za skakanje
17,20 € 15,31 €

Vesela žival za skakanje v obliki pande za otroke je čudovit pripomoček za preganjanje dolgčasa, poleg tega pa je primerna za športno in rehabilitacijski uporabo.

John žoga za skakanje Paw Patrol, 500 mm
8,70 € 7,94 €

Žoga za skakanje z motivom Paw Patrol za vaše aktivne otroke je odlično orodje za izkoriščanje otrokovega prostega časa, hkrati pa ima športno in rehabilitacijsko uporabo. Žoga za skakanje ima praktična držala, ki nudijo večjo varnost. Maksimalna obremenitev je 50 kg.

John otroški šotor Pop Up Frozen
19,99 € 16,87 €

John otroški šotor z motivom Frozen otrokom ponuja obilo zabave. Izdelan je iz lahkega, kakovostnega, pralnega materiala. Dimenzije 75 × 75 × 90 cm. Za zračnost skrbi mrežasta streha.

John Paw Patrol otroški šotor
22,90 € 20,62 €

Ta čudovit šotor z motivom Paw Patrol prinaša radost fantom in dekletom. Po pustolovščinah na vrtu se lahko otroci skrijejo v šotor, kjer si odpočijejo ali pokličejo prijatelje. Del za odpiranje je mogoče pritrditi na palice, da ostane trajno odprt.

John Frozen 2 Teepee šotor – les
49,70 € 42,87 €

Teepee z motivom Frozen 2 je idealno zatočišče za male Indijance in njihove plišaste prijatelje. Po pustolovščinah na vrtu se lahko otroci skrijejo v šotor, kjer si odpočijejo ali pokličejo prijatelje. Del za odpiranje je mogoče pritrditi na palice, da ostane trajno odprt.

John žoga za skakanje Olaf, 450 mm
17,50 € 15,82 €

Žoga za skakanje z motivom Olafa za vaše aktivne otroke je odlično orodje za izkoriščanje otrokovega prostega časa, hkrati pa ima športno in rehabilitacijsko uporabo. Žoga za skakanje ima praktična držala, ki nudijo večjo varnost. Maksimalna obremenitev je 50 kg.

John žoga Slovenija
2,60 €

Otroška žoga s poslikavo Slovenija. Žoga omogoča različne možnosti zabavne igre pri otrocih

Blagovna znamka John obstaja od leta 1926, ko so izdelovali pnevmatike. Prelomno je bilo leto 1954, ko so začeli s proizvodnjo plastičnih žog za igro in šport. Leta 1975 so podpisali prvo licenco za Disney figurice.

Trenutno je podjetje znano po izdelavi igrač za poletje in zimo, gimnastičnih in ostalih športnih rekvizitov ter pripomočkov za kampiranje in potovanja.

Blagovna znamka John obstaja od leta 1926, ko so izdelovali pnevmatike. Prelomno je bilo leto 1954, ko so začeli s proizvodnjo plastičnih žog za igro in šport. Leta 1975 so podpisali prvo licenco za Disney figurice.

Trenutno je podjetje znano po izdelavi igrač za poletje in zimo, gimnastičnih in ostalih športnih rekvizitov ter pripomočkov za kampiranje in potovanja.