Jar kapsule za pomivalni stroj Platinum Plus, 37 kosov
16,73 €

12,30 €

Zadnji kos!

Kapsule za pralni stroj pomagajo učinkovito prati posodo od posušenih ostankov hrane in močne maščobe. Imajo 3 sestave in sicer sredstvo za izpiranje, zaščita stekla in funkcija soli. Jar kapsule Platinum Plus poskrbijo, da bo vaša posoda popolnoma čista in pripravljena za nadaljnjo uporabo.


Jar kapsule Platinum Power, 90 kosov
29,90 €

18,60 €

Velik paket vsebuje 90 Jar Platinum Jellow kapsul za pomivalni stroj. Kapsule izredno učinkovito odpravljajo trdovratno umazanijo iz posode in hkrati čistijo filter pomivalnega stroja.


Jar kapsule Yellow, 48 kosov
13,31 €

10,30 €

Kapsule Jar Yellow, ki bodo temeljito očistile vašo posodo in poskrbele za sijaj. Brez odvijanja jih vstavite v režo za tablete in vklopite stroj. Pakiranje vsebuje 48 kapsul.


Jar kapsule Yellow, 60 kosov
15,88 €

12,30 €

Kapsule Jar Yellow, ki bodo temeljito očistile vašo posodo in poskrbele za sijaj. Brez odvijanja jih vstavite v režo za tablete in vklopite stroj. Pakiranje vsebuje 60 kapsul.


Jar kapsule Yellow, 84 kosov
20,61 €

15,90 €

Kapsule Jar Yellow, ki bodo temeljito očistile vašo posodo in poskrbele za sijaj. Brez odvijanja jih vstavite v režo za tablete in vklopite stroj. Pakiranje vsebuje 84 kapsul.


Jar kapsule za pomivalni stroj Platinum Plus, 50 kosov
21,80 €

16 €

Kapsule za pralni stroj pomagajo učinkovito prati posodo od posušenih ostankov hrane in močne maščobe. Imajo 3 sestave in sicer sredstvo za izpiranje, zaščita stekla in funkcija soli. Jar Kapsle Platinum Plus pustijo vašo posodo popolnoma čisto in pripravljeno za nadaljnjo uporabo.


Jar kapsule za pomivalni stroj Platinum Plus, 75 kosov, Megabox
31,16 €

19,70 €

Kapsule za pralni stroj pomagajo učinkovito prati posodo od posušenih ostankov hrane in močne maščobe. Imajo 3 sestave in sicer sredstvo za izpiranje, zaščita stekla in funkcija soli. Jar Kapsule Platinum Plus Megabox pustijo vašo posodo popolnoma čisto in pripravljeno za nadaljnjo uporabo.


Svetovno znana blagovna znamka JAR spada pod okrilje korporacije Procter & Gamble, proizvaja pa detergente oziroma izdelke za pomivanje posode.

Svetovno znana blagovna znamka JAR spada pod okrilje korporacije Procter & Gamble, proizvaja pa detergente oziroma izdelke za pomivanje posode.