Jaguar For Men - EDT
12 € 11,30 €

Jaguar For Men je citrusno – lesna moška dišava iz blagovne znamke Jaguar. Natančno odraža potrebe in želje moškega, ki je eleganten, karizmatičen in samozavesten. Glava dišave so agrumi, ki jih dopolnjujejo listi bazilike. Srce vključuje gardenijo in začimbe.

Jaguar Classic - EDT
12,10 € 9,80 €

Tako kot pri avtomobilih Jaguar, v vonju iste znamke prevladujeta stilna čistost in eleganca. Diskretna mešanica čutnosti in svežine izvira iz koktajla citrusov in izrazite arome sivke, združene z začinjenimi toni ingverja, janeža in brina.

Jaguar Classic Black - EDT
13,70 € 12 €

Moška dišava Jaguar je hkrati pikantna  in aromatična. Proizvajalec se je zgledoval po luksuznem avtomobilu. Parfum odlikuje čutnost in sodoben slog. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2009.

Jaguar Exucutive Diver J862/3
523,70 €

Zadnji kos!

Ura Jaguar je idealen dodatek za moške z največjimi zahtevami. Ta model iz serije Exucutive Diver bo navdušil potapljače in strastne plavalce, ki nenehno pritiskajo na svoje meje.

Jaguar Exucutive Diver J863/C
381,60 € 317,10 €

Zadnji kos!

Ura Jaguar je idealen dodatek za moške z največjimi zahtevami. Ta model iz serije Exucutive Diver bo navdušil potapljače in strastne plavalce, ki nenehno pritiskajo na svoje meje. Modra številčnica je okrašena s svetlobnimi rokami in kazalci, s katerimi lahko spremljate čas tudi v vodnih globinah.

Jaguar For Men Evolution - EDT
12,90 € 10,90 €

Toaletna voda Jaguar for Men Evolution je nov izraz klasike s pridihom prihodnosti. Parfum je bil ustvarjen, da bi nagovoril mlade, močne in samozavestne moške. Kombinacija tradicije in modernosti ustvari parfum z značilnim slogom. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2013.

Jaguar Pace - EDT
16,70 €

Leta 2016 se je rodil vonj po imenu Pace. To fougerová dišava iz blagovne znamke Jaguar bo navdušil BREME svežino. Dišavo so ustvarili parfumerji Alexandra Monet in Philippe Romano. Od nje lahko pričakujete rožmarin, zeleno jabolko in črni poper.

Jaguar Big Date J680/1
564,10 €

Zadnji kos!

Tudi gospodje ne smejo pozabiti na stilsko dodatno opremo. Ure Swiss Made iz švicarske blagovne znamke Jaguar na prvi pogled navdušijo z masivno jekleno torbico iz dimnega bronastega zaključka.

Jaguar Chrono J691/1
672,90 €

Zadnji kos!

Tudi gospodje si zaslužijo luksuzne dodatke. Z urami Jaguar vaša obleka dobi popolnoma novo dimenzijo. Masivni jekleni kovček se opira na elegantno kombinacijo črnega PVD zaključka in pozlačenega zlata. Enako barvno kombinacijo najdemo na oblikovalskem obrazu z večfunkcijskimi obrazi ure.

Jaguar Executive Diver 870/4-26%
343,40 € 253,60 €

Zadnji kos!

Vsako žensko je treba občasno razvajati z luksuznimi dodatki. Ne zanemarjajte sebe in si na zapestje postavite uro Jaguar. Njihova črna številčnica je okrašena s svetlečimi rokami in kazalci, ki zagotavljajo popolno berljivost v vsakem trenutku.

Jaguar Exucutive Diver J861/6-26%
458 € 337,60 €

Zadnji kos!

Ura Jaguar je idealen dodatek za moške z največjimi zahtevami. Ta model iz serije Exucutive Diver bo navdušil potapljače in strastne plavalce, ki nenehno pritiskajo na svoje meje. Ura se ponaša z vrhunskim vodoodpornim 20 ATM, s katerim se lahko potopite do globine 20 metrov.

Jaguar Exucutive Diver J864/3
564,10 €

Zadnji kos!

Ura Jaguar je idealen dodatek za moške z največjimi zahtevami. Ta model iz serije Exucutive Diver bo navdušil potapljače in strastne plavalce, ki nenehno pritiskajo na svoje meje.

Jaguar Big Date J679/1
534,40 € 444,10 €

Zadnji kos!

Tudi gospodje ne smejo pozabiti na stilsko dodatno opremo. Ure Swiss Made iz švicarske blagovne znamke Jaguar na prvi pogled navdušijo z masivnim pozlačenim jeklenim ohišjem.

Jaguar Executive Diver 870/2-26%
343,40 € 253,60 €

Zadnji kos!

Vsako žensko je treba občasno razvajati z luksuznimi dodatki. Ne zanemarjajte sebe in si na zapestje postavite uro Jaguar. Njihova srebrna številčnica je podložena s prozornimi kristali, ki svetijo vsakič, ko se premikate. Na voljo je tudi žig z datumom s povečevalnim steklom v položaju 3.

Jaguar Exucutive Diver J864/2
564,10 €

Zadnji kos!

Ura Jaguar je idealen dodatek za moške z največjimi zahtevami. Ta model iz serije Exucutive Diver bo navdušil potapljače in strastne plavalce, ki nenehno pritiskajo na svoje meje.

Jaguar Exucutive Diver J864/4
534,40 € 444,10 €

Zadnji kos!

Ura Jaguar je idealen dodatek za moške z največjimi zahtevami. Ta model iz serije Exucutive Diver bo navdušil potapljače in strastne plavalce, ki nenehno pritiskajo na svoje meje.

Jaguar Exucutive J852/3-26%
671,80 € 496,10 €

Zadnji kos!

Ura Jaguar je kot nalašč za formalno obleko in prosti čas. Modri klic je okrašen s tremi kronografi s funkcijo štoparice. Prijetna žig datumov na položaju štiri ure. Zahvaljujoč sijočim rokam in kazalcem lahko vedno vidite trenutni čas tudi pri šibki svetlobi.

Jaguar 691/2
672,90 €

Zadnji kos!

Ura Jaguar je kot nalašč za vse zahtevne moške. Njihov črni klic je okrašen s tremi kronografi in impresivno oblikovanim žigom datuma. Luminescentne roke in kazalci zagotavljajo popolno berljivost časa v vsakem trenutku. Etui, okronan s črnim okvirjem, je izdelan iz najboljšega pozlačenega jekla.

Jaguar Acamar J662/8
314,10 €

Zadnji kos!

Če iščete dodatke najvišje kakovosti, potem teh moških ur Jaguar ne smete zamuditi . Črno vzorčasto številčnico krasijo pozlačene roke z indeksi in kronografom, ki služijo kot sekunda. Navdušite tudi žig datuma na standardnem tri ure.

Jaguar Acamar J685/1
354,90 € 294,90 €

Zadnji kos!

Obleka ni nikoli popolna, če mu primanjkuje stilskih dodatkov. Resnično oblikovan kos je ura, ki jo je izdelala švicarska znamka Jaguar. Zahvaljujoč popolnemu črnemu dizajnu jih lahko kombinirate z vsemi barvnimi različicami, številčnica z ločenim gumbom za drugo roko navduši z učinkovitim vzorcem.

Jaguar Big Date J678/1
564,10 €

Zadnji kos!

Tudi gospodje ne smejo pozabiti na stilsko dodatno opremo. Ure Swiss Made iz švicarske znamke Jaguar na prvi pogled navdušijo z masivnim jeklenim ohišjem z izrazito krono.

Jaguar Chrono J689/1-26%
610,70 € 451 €

Zadnji kos!

Tudi gospodje si zaslužijo luksuzne dodatke. Z urami Jaguar vaša obleka dobi popolnoma novo dimenzijo. Masivna jeklena torbica se opira na elegantno kombinacijo rožnatega zlata in srebra. Tako priljubljena barva roza zlata se pojavi tudi na številčnici s črnim ozadjem.

Jaguar Classic Red - EDT
13,50 € 11,70 €

Toaletna voda Classic Red blagovne znamke Jaguar je namenjena sodobnim moškim, ki imajo radi adrenalin, avanturo in navdušenje. Skladna mešanica sočnega sadja, aromatičnih začimb, cvetov in eksotičnih gozdov ustvarja nežno sladkobo Classic Red. Trgu je bila predstavljena leta 2013.

Jaguar Cosmopolitan J818/2
483,40 €

Zadnji kos!

Uživate v unikatnih dodatkih najvišje možne kakovosti? Potem so ure Jaguar narejene za vas . Ura navdušuje s svojo zlato zasnovo, zaradi katere je ura videti kot dragulj. Pustite se očarati z uporabo sijočih kamnov, ki poudarjajo luksuzen vtis ure.

Jaguar Cosmopolitan J820/1-26%
419,80 € 310 €

Zadnji kos!

Uživate v unikatnih dodatkih najvišje možne kakovosti? Potem so ure Jaguar narejene za vas . Ura navdušuje s svojo srebrno barvo, zaradi katere je ura videti kot dragulj. Pustite se očarati z uporabo sijočih kamnov, ki poudarjajo luksuzen vtis ure.

Jaguar Executive Diver 870/1
362,50 €

Zadnji kos!

Vsako žensko je treba občasno razvajati z luksuznimi dodatki. Ne zanemarjajte sebe in si na zapestje postavite uro Jaguar. Njihov biserni gumb, ki se igra z vsemi barvami mavrice, je obložen s prozornimi kristali, ki zaslepljujoče zasijejo v vsaki kretnji.

Jaguar Executive Diver 871/1-26%
381,60 € 281,80 €

Zadnji kos!

Vsako žensko je treba občasno razvajati z luksuznimi dodatki. Ne zanemarjajte sebe in si na zapestje postavite uro Jaguar. Njihov beli klic je okrašen s svetlobnimi rokami in kazalci, ki zagotavljajo popolno berljivost v vsakem trenutku.

Jaguar Executive Diver J870/3-26%
343,40 € 253,60 €

Zadnji kos!

Vsako žensko je treba občasno razvajati z luksuznimi dodatki. Ne zanemarjajte sebe in si na zapestje postavite uro Jaguar. Obraz roza ure odstrani svetleč kristal na položaju 12 ur, svetleče roke z kazalci in oznako z datumom s povečevalnim steklom na položaju 3.

Jaguar Exucutive Diver J860/2
362,50 €

Zadnji kos!

Ura Jaguar je idealen dodatek za moške z največjimi zahtevami. Ta model iz serije Exucutive Diver bo navdušil potapljače in strastne plavalce, ki nenehno pritiskajo na svoje meje. Zeleni klic je okrašen s svetlobnimi rokami in kazalci, s katerimi lahko spremljate čas tudi v globinah vode.

Jaguar Exucutive J687/A-26%
419,80 € 310 €

Zadnji kos!

Ura Jaguar je kot nalašč za formalno obleko in prosti čas. Modri klic je okrašen s tremi kronografi s funkcijo štoparice z natančnostjo 1/10 sekunde. Prijetna žig datumov na položaju štiri ure. Zahvaljujoč sijočim rokam in kazalcem lahko vedno vidite trenutni čas tudi pri šibki svetlobi.

Jaguar J671/1
346,40 €

Zadnji kos!

Srebro je bila od nekdaj barva elegantnih dodatkov – privoščite si sebe. Ura švicarske blagovne znamke Jaguar opira na srebrno barvo – jekleno ohišje je okrašeno tudi z bleščečimi cirkoni.

Jaguar Moon J802/1
316,70 € 263,20 €

Zadnji kos!

Vsako žensko je treba občasno razvajati z luksuznimi dodatki. Na primer, ura švicarske znamke Jaguar. Biserna številčnica, prekrita s safirnim kristalom, krasi lutičin efektivni motiv z imitacijo mesečine. Uro je na zapestje pritrjeno s kakovostnim usnjenim pasom v beli barvi.

Jaguar Signature Of Excellence - EDP
18,20 €

Parfum Alexandra Monet je leta 2015 ustvaril šunkast vonj za moške Signature Of Excellence. Aroma glava je narejena iz bergamota, petitgraina in muškatnega oreščka. V srcu boste čutili labdanum, vetiver in lesnate tone. V bistvu doda harmonijo sivi mošus, olibanum in Tonka fižol. .

Jaguar Vision - EDT
14,80 €

Citrusno-lesno dišavo Vision, blagovne znamke Jaguar je navdihnila nova in drznejša notranja arhitektura avtomobilskega proizvajalca Jaguar. Ultramoderna dišava za moške prebudi čute, podpira vitalnost in energijo uporabnikov. Aroma te aromatične dišave je Amandine Marie.

Jaguar Vision II - EDT
14,40 €

Blagovna znamka Jaguar predstavlja Vision II. Skupaj zaključujeta uspešno izdajo, ki jo navdihujejo različne osebnosti in ključni trenutki. Vision II in III prinašata brezčasnost in razkošje tako v obliki stekleničke kot dišave. Vision II je moška, moderna, elegantna, sveža in poživljajoča dišava.